שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

מהו הצבע השולט במלתחה שלך? איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג? האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית? האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"? האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן?

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifעונה :)

מהו הצבע השולט במלתחה שלך?שחור איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך?מממ לא יודעת ממש להגדיר אותו איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג?איפה שיוצא. שאני רואה בגד יפה אני קונה אותו האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית?לא מבזבזת הרבה, אבל בפעם שאני הולכת לקנות בגדים אני מוציאה איזה 1000 שקל, כי לא הרבה אני הולכת לקנות בגדים
האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"?מממ לא משו מיוחד האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן?לא. קצר ונחמד :)

I N S T I N C T

New member
עונה../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

מהו הצבע השולט במלתחה שלך?ורוד ותכלת איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך?מה שהולך.. איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג?מותג האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית?מבזבז
האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"?לא.. האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן?לא

hilonet14

New member
עונה...:)

מהו הצבע השולט במלתחה שלך? כל הצבעים איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? מה שיושב יפה ושמחמיא איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג? מותג האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית? מבזבזת הרבה האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"? לא האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן? כן

נושבו

New member
עונה:)

מהו הצבע השולט במלתחה שלך
יש הכל מהכל!! איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך
ספורט-אלגנט... איפה את בדרך-כלל קונה בגדים
שוק או מותג
מותג. האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית
בעיקרון אני רק רואה בגדים ויוצאות לי העיניים חח אבל אני משתדלת לא לבזבז יותר מדי על בגדים ולחכות להנחות. האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"
לא חח האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן
לא חושבת.

chuti

New member
עונה ../images/Emo182.gif

מהו הצבע השולט במלתחה שלך? אממ אין כזה =] איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? פשוט ונורמלי איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג? ממ מותג או סתם חנות פשוטה האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית? לא ולא האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"? ממש לא =/ האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן? אממ לא שזכור לי

Miss Menta

New member
../images/Emo28.gif

מהו הצבע השולט במלתחה שלך? זה נראה צבעוני כזה. איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? פריקי-חותך-ורידים.D: סתם לא. זרוק כזה.ג'ינסי
איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג? מותג אבל לא מותג כמו דיזל וזה. אם כבר דיזל אז אחד בשנה או משוXDD אני קונה בפוקס,טיאנטי,קסטרו,רנואר,הוניגמן טוב אני חושבת שהבנת.-_- האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית? די חסכנית, ואז מבזבזת על משו יקר יותר. האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"? לא. האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן? כן. ולא פעם.

talush2005

New member
עונה

מהו הצבע השולט במלתחה שלך? גווני כחול ושחור איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? ג'ינס וחולצה/גופייה איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג? לא זה ולא זה, פשוט חנויות בגדים רגילות לא חייב של מותג. האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית? על גינסים וגופיות אני לא חוסכת אבל יש דברים שאני מבזבזת עליהם הרבה יותר האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"? היה עכשיו אני כבר לא יודעת אם הוא עדיין ככה. האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן? בטח יותר מפעם אחת.

yar290

New member
עונה

מהו הצבע השולט במלתחה שלך? שחור איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך?גותי - פריקי איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג?מותג האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית? מבזבז האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"?לא.. האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן? כן

זה לא השאלון בישראבלוג?

מהו הצבע השולט במלתחה שלך? כחול ולבן (לא בגלל דגל ישראל..) איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? היפי, פאנקי איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג? שניהם האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית? נמנמנמנמ שניהם האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"? הייתה סיכה שסבתא שלי הביאה לי שכל פעם ששתי אותה היא עשתה לי מזל אבל היא נאבדה לי :( האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן? לא

עונה ../images/Emo47.gif

מהו הצבע השולט במלתחה שלך?ורוד וכחול איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך?ג'ינס+גופיה/חולצה איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג?מותג האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית?מבזבזת הרבה האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"?אממ לא האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן?כן

TaZ girl 18

New member
יה

צבע שולט- שחור, ורוד ו..כחול(ג'ינס) סגנון לבוש- ספורט אלגנט ליום יום. קונה בגדים ברנואר\TNT כי שם יש תבגדים שהם לטעמי..ברור שאם עוברים סתם ברחוב ורואים משו יפה אז קונים
לאחרונה לצערי התחלתי להוציא דיי הרבה על בגדים..נקווה שזה יעבור אחרי שלא יהיה יותר מקום בארון :D אין לי שום בגד מזל..סתם שטויות לפי דעתי ולא קרה שקניתי משו והתחרטתי אח"כ כי אני דיי ספקטית בעניין מראש
שבת שלווום!

עונה ../images/Emo14.gif

מהו הצבע השולט במלתחה שלך?
תכלת.
איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך?
משהו בסגנון ספורטיבי זרוק.
איפה את בדרך כלל קונה בגדים?
בפוקס.
שוק או מותג?
מותג, בדרך כלל יש דברים יותר יפים למרות שזה יקר...
האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית?
מבזבזת רק אם צריך.
האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"?
לא...
האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן?
כן.

linoy pal

New member
עונהה

מהו הצבע השולט במלתחה שלך?שחור.. איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך?ספורטיבי כזה..רגיל איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג?מותג האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית?מבזבז האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"?לא האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן?יאפ

Summer moved on

New member
אני.

מהו הצבע השולט במלתחה שלך? כחול וירוק. איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? ג'ינס וחולצה\גופייה כלשהי. בחורף ג'קט או קפוצ'ון. איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג? לפעמים ככה ולפעמים ככה. האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית? חסכנית האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"? לא.. האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן? כן, אוח. זה כל כך מתסכל..

למעלה