שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

מהו הצבע השולט במלתחה שלך? איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג? האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית? האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"? האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן?

ady18

Well-known member
עונה

מהו הצבע השולט במלתחה שלך?כחול לבן כתום איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך?רגיל איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג?מותג האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית?באמצע האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"?לא האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן?לא ממש

pusher

New member
עונה../images/Emo178.gif../images/Emo153.gif../images/Emo124.gif

מהו הצבע השולט במלתחה שלך?-כהה נראלי,שחורP: איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך?-זרוק
איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג?-ממש ממש לא משנה לי האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית?-אפשר להגיד שבאמצע,למרות שזה ממש כיף לקנות
האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"?-לא חח האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן?

עונה

מהו הצבע השולט במלתחה שלך? לא יודעת יש המון! איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? אמ.. ג'ינסים המוןןןןן איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג? מותג האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית? חסכנית האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"? לא האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן?לא

just adiki

New member
תורי../images/Emo70.gif

מהו הצבע השולט במלתחה שלך?אדום איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך?אין לי סגנון מסויים ג'ינס אני יודעת.. איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג?לא מחפשת את המותגים אני גם קונה בשוק זה לא ממש משנה לי איפה.. האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית?אני שונאת ללכת לקניות אבל שכבר שורה עליי המוזה אני מבזבזת
טוב האמת שאני לוקחת בגדים ואומרית "אוי אוי אוי זה מלא" ואז שאני מגיעה לקופה יש איזה מבצע או משהו יוצא לי זול
יותר מזל משכל
האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"?אין לי פריט "מביא מזל" אבל יש לי את החולצת הפועל שאני מייחסת לה חשיבות גדולה על סף סגידה
. האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן?כן..

../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif

מהו הצבע השולט במלתחה שלך
כחול-מהג'ינסים
איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך
לא יודעת, נוו ג'ינסים
איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג
גם וגם..
האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית
הרבה:$
האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"
לא...
האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן
לא שהצטערתי,פשוט לא לבשתי אותו אבל אחותי קיבלה אותם בשמחה

chagiti

New member
עונה...

מהו הצבע השולט במלתחה שלך?שחור!! איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך?אממ לאדעת.. איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג?מותג האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית?אממ הבגדים רוב הזמן לא על חשבוני...חח האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"?לא האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן?כן

sapiri5

New member
שאלון על בגדים../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo85.gif

מהו הצבע השולט במלתחה שלך? אממ כחול,אדום,לבן ו...זהו איך היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? סגנון נחמד
מאיפה לי
איפה את בדרך-כלל קונה בגדים? שוק או מותג?שוק
אוי מי גאד
אני בחיים לא נכנסת לשם
ומתוג אני לא יודעת אם הבגים שאני קונה הם מותגים תגדירו לי מותג
האם את טיפוס שמבזבז הרבה על בגדים, או חסכנית? אממ חסכנית
האם יש לך "חולצת מזל", או פריט לבוש אחר שאת מייחסת לו חשיבות כ"מביא מזל"? חחח לא
עדיין לא האם קרה שקנית בגד והצטערת על זה לאחר מכן? אממ כן איזה בגד... אני חושבת מה שאילנה הכינה לי
לא אהבתי את זה.. והייתי צריכה להיות עם זה בבת מצווה
שאלון נחמד ביותר+

pusher

New member
נראלי הכוונה היא../images/Emo153.gif../images/Emo124.gif

לחנויות מוכרות כאילו את יודעת אמממ....רמי-לי וכו'

linoy7

New member
../images/Emo12.gifמה זה רמי-לי?../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

כן, אני מכירה חנויות של מותגים אבל.. רמי-לי?

sapiri5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo85.gif

זאת לא החנות הזאת בקומה השנייה בקניון הגדול

linoy7

New member
../images/Emo6.gifכן, תיארתי לעצמי שזה שם../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
אהההה../images/Emo6.gif עכשיו מובן למה לא ידעתי../images/Emo98.gif

+
דרור?