שאלון..!

suf12

New member
שאלון..!

. איזה שחקן מהאלופה את\ה הכי אוהב\ת?
. איזו שחקנית מהאלופה את\ה הכי אוהב\ת?
. האם הכרת אותו מהאלופה ועם לא אז ממי ומאיפה??
. האם הכרת אותה מהאלופה ועם לא אז ממי ומאיפה??
. מי הכיר לך את האלופה??
. משפט המחץ שלך??
. האם קרה לך מצב שלא ראית\ה האלופה הרבה זמן ואז לא הבנת מה הולך שם??
. סצנה הכי יפה??
. סצנה הכי מגעילה??
. סצנה הכי מיותרת??
. סצנה הכי מפחידה??
. סצנה הכי מרגשת??
. סצנה הכי מטומטמת??
. האם אהבת את הפרק האחרון ואת הקטע הזה של הסוף עם מתח??
. כתוב\ כתבי סיכום על השאלון!!

randu

New member
בקצרה

עפר שולט.
הכרתי אותו מתמיד. אהבתי ת'סוף. אני האומלל היחידי שמגיב לשאלון המוזר הזה?

RTur

New member
אוקיי..

איזה שחקן מהאלופה את\ה הכי אוהב\ת? מוסקו אלקלעי . איזו שחקנית מהאלופה את\ה הכי אוהב\ת? לירז צ'רכי . האם הכרת אותו מהאלופה ועם לא אז ממי ומאיפה?? מהאלופה . האם הכרת אותה מהאלופה ועם לא אז ממי ומאיפה?? אותה הכרתי מפסטיבל השירים של ישראל 2004 . מי הכיר לך את האלופה?? הוט . משפט המחץ שלך?? "לא יכולתי שלא לראות את זיו" "איזה זיו?" "זיו פנייך" . האם קרה לך מצב שלא ראית\ה האלופה הרבה זמן ואז לא הבנת מה הולך שם?? לא פספסתי אף פרק . סצנה הכי יפה?? "בן זונה בן זונה בן זונהההההההההההההה" ושמיטל מעיפה את טובה עם המגבת וזה חחח . סצנה הכי מגעילה?? לא יודע . סצנה הכי מיותרת?? לא יודע . סצנה הכי מפחידה?? שחמודי אוכל את העוף הזה.. בעע . סצנה הכי מרגשת?? דריה וג'לל חוזרים . סצנה הכי מטומטמת?? לא יודע . האם אהבת את הפרק האחרון ואת הקטע הזה של הסוף עם מתח?? יש לי רגשות מעורבים אליו.. מצד אחד הפרק סיום היה די מעפן אבל אהבתי שסער ומיטל לא יהיו ביחד בסוף חחח אני לא אוהב אותם יחד . כתוב\ כתבי סיכום על השאלון!! "סיכום על השאלון"

MoRaN SaShA

New member
טוב בכיף. קצת הפסקה מאנגלית.

איזה שחקן מהאלופה את\ה הכי אוהב\ת? - יהודה לוי
. איזו שחקנית מהאלופה את\ה הכי אוהב\ת? עדי הימלבלוי וגם לירז משחקת טוב. . האם הכרת אותו מהאלופה ועם לא אז ממי ומאיפה?? מה נראה לכם? שלא ידעתי מי זה יהודה לוי? מי לא מכיר את יהודה לוי. . האם הכרת אותה מהאלופה ועם לא אז ממי ומאיפה?? כן, מהשמינייה ואת לירז הכרתי בכלליות כזאת.. סוף העולם שמאלה.. ואיזו הצגה. . מי הכיר לך את האלופה?? במקרה ראיתי במטבח שידור חוזר של פרק 4 ורציתי לראות במה מדובר, אז התחלתי לראות בVOD מפרקים 1-4 והתמכרתי. . משפט המחץ שלך?? "הצער שלך הוא כמו האהבה שלך, חלול." סתם זה לא משפט מחץ אני פשוט כל כך אהבתי את מה שליאן אמרה לסער.. זה היה כל כך חזק. . האם קרה לך מצב שלא ראית\ה האלופה הרבה זמן ואז לא הבנת מה הולך שם?? בחיים לא.. חחח היה שבוע שהפסדתי איזה 5 פרקים כי הייתי בחו"ל אבל מיד השלמתי. . סצנה הכי יפה?? וואלה היו הרבה. אהבתי שליאן וסער השלימו ברד קפה. כשהיה ברקע את השיר Nothing's gonna change my love for you.. איי איזה שיר
. . סצנה הכי מגעילה?? לראות את טוקו ואלונה אחרי שהם עשו את זה? חחחח סתם לא יודעת.. לא זוכרת. . סצנה הכי מיותרת?? לא זוכרת.. אבל לא כזה עניין אותי הסצנות עם גוזף ואיגור.. למי אכפת. למרות ש..... איגורררררררר חמודד
חחח . סצנה הכי מפחידה?? ברגע שחשבתי שסער ומיטל הולכים לטבוע.. אבל בסוף לא. אז כשליאן השתגעה ואמרה שהיא תרצח את התינוקת שלה. אבל עדיין הסצנה הכי חזקה
. סצנה הכי מרגשת?? כסער בוכה לליאן אחרי שנשברה לו הפיקה של הברך והוא אומר לה שהצד הכי חכם שהוא עשה בחיים היה להתחתן איתה.. ואז שניהם בוכים.
איי עכשיו כשאני נזכרת בזה אני כמעט מזילה דמעות. איזו סצנה זו הייתה
. סצנה הכי מטומטמת?? וואלה לא יודעת חחח אולי כל הסצנות עם אשלי? . האם אהבת את הפרק האחרון ואת הקטע הזה של הסוף עם מתח?? בטח!! חזק!! חחח אני היחידה שבהקרנה של הפרקים מחאה כפיים.. חחחח כלומר.. אני לא אוהבת את מיטל חחח אבל .. סערוש
על אף היותו מניאק.. הוא עדיין מלך. וחוץ מזה זה שומר על מתח!!! רק שיעשו בטוח עונה שנייה, אחרת הם יהרגו מלא אנשים ממתח. . כתוב\ כתבי סיכום על השאלון!! אחלה שאלון, קצת מנוחה מללמוד לאנגלית זה אחלה

תשובה.., ודרך אגב אני חדשה פה..חח

. איזה שחקן מהאלופה את\ה הכי אוהב\ת? את אוספקררר חחח . איזו שחקנית מהאלופה את\ה הכי אוהב\ת? עדי המלבלויי/ מיטל גלל שדומה לי 2 טיפות מים כפרה עליהה . האם הכרת אותו מהאלופה ועם לא אז ממי ומאיפה?? רק מהאלופה!! . האם הכרת אותה מהאלופה ועם לא אז ממי ומאיפה?? את עדי מהשמיניה נפגשתי איתה 2 אלף פעם ואת מיטל אין לי מושג.. . מי הכיר לך את האלופה?? אני אניי ואנייייי חח סתםם קראתי 20 מיליון פירוסמיםם . משפט המחץ שלך?? כפרה עליי חח . האם קרה לך מצב שלא ראית\ה האלופה הרבה זמן ואז לא הבנת מה הולך שם?? מה פתאוםם הייתי מתאבדתת . סצנה הכי יפה?? כלל הצטנות של אוסקר!!! חח אין אני נקרעתת . סצנה הכי מגעילה?? כל מה שקשור במילי הפוסטמה . סצנה הכי מיותרת?? אממ.., היה איזה סטצנה אחת בטוטו של דודו שהיה משעמם.. . סצנה הכי מפחידה?? שגושגיצהה ניסה לאנוסס את סמדרר ממש אבל ממש נגעלתי ופחדתיי! . סצנה הכי מרגשת?? בסוףף כל הסטצנות אבל הכי הכי של מיטל וסער בסוף על הספינה כמעט בכיתיי! . סצנה הכי מטומטמת?? הכי מטומטמת אבל הכי מצחיקה- שהיה את הרטע בטוטו: "sex and the holy city" אין זה היה קורעע . האם אהבת את הפרק האחרון ואת הקטע הזה של הסוף עם מתח?? כההההה אמרתיי כמעט בכיתיייי . כתוב\ כתבי סיכום על השאלון!! שאלון יפהה אבל למה איןן שאלה- סטצנה הכי מצחיקהה כי היו המוןן שמתתי מצחוק מהםם

../images/Emo182.gifעונה

. איזה שחקן מהאלופה את\ה הכי אוהב\ת? כולם, בעיקר יהודה.. . איזו שחקנית מהאלופה את\ה הכי אוהב\ת? לירז צ'רכי
. האם הכרת אותו מהאלופה ועם לא אז ממי ומאיפה?? מהרבה מקומות.. . האם הכרת אותה מהאלופה ועם לא אז ממי ומאיפה?? כן הכרתי, היא שיחקה ב-2004 בסוף העולם שמאלה והיצאה דיסק ב-2005 . מי הכיר לך את האלופה?? אפחד חח . משפט המחץ שלך?? מהאלופה? *"זוכר? יש לי משו בעיניים?" *"אז מה סימה בוחבוט? את אוהבת אותי? עזבתי 2 תינוקות ו-2 נשים בשביל אז לפחות תגידי לי שאת אוהבת אותי" יש עוד מלא אין לי כוח לכתוב.. . האם קרה לך מצב שלא ראית\ה האלופה הרבה זמן ואז לא הבנת מה הולך שם?? לא קרה מצב שלא ראיתי:p . סצנה הכי יפה?? כל הסצנות של סערמיטל! במיוחד בלונדון.. . סצנה הכי מגעילה?? שגושגיצה מנסה לאנוס את סמדר . סצנה הכי מיותרת?? לא זוכרת . סצנה הכי מפחידה?? הסצנה האחרונה עם הפיצוץ:'( . סצנה הכי מרגשת?? בלונדון ובפרק האחרון ביאכטה.. . סצנה הכי מטומטמת?? לא זוכרת . האם אהבת את הפרק האחרון ואת הקטע הזה של הסוף עם מתח?? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! שונאת את הפרק האחרוןן!!!! אהבתי רק שהם היו ביאכטה לפני הפיצוץץ . כתוב\ כתבי סיכום על השאלון!! אין לי כוח

I N S T I N C T

New member
../images/Emo207.gif

שלום חברים
אתם מוזמנים לקומונה שלנו, קומונת סדרות טלויזיה ישראליות. אז אתם בטח שואלים את עצמכם למה??למה יש קומונה לכל סידרה בנפרד? או פורום? אז הנה לכם: פה נדבר על כל הסדרות ביחד, משחקים שקשורים לסדרות, ו.. תאמת שזה די מתסכל להכנס לפורום או לקומונה לכל סידרה בנפרד... ו דבר אחרון... אנחנו ארבעה מנהלים, ככה שאין סיכוי שלא ניה' פעילים... תהנו
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=22205 כנסו, יהיה כיף.

HILA46

New member
עונהה

איזה שחקן מהאלופה את\ה הכי אוהב\ת? . יוסוף סוויד איזו שחקנית מהאלופה את\ה הכי אוהב\ת? . לירזז
האם הכרת אותו מהאלופה ועם לא אז ממי ומאיפה?? מהאלופה . האם הכרת אותה מהאלופה ועם לא אז ממי ומאיפה?? . ממ..ב-2004 ב"סוף העולם שמאלה" וגם מהדיסקק... מי הכיר לך את האלופה?? . הויאודי חח משפט המחץ שלך?? . "איזה מפלצת" "אתה חושב שאני מפלצת.." "לא את הוא...אותך אני אוהב מפגרת" "גם עכשיו?" "גם עכשיו, יותר". אחח סצנהה מושלמתתתתת$@%$%^%#$%$#%# האם קרה לך מצב שלא ראית\ה האלופה הרבה זמן ואז לא הבנת מה הולך שם?? .לא פספסתי אף פרק... סצנה הכי יפה?? . כל הסצנותת של לירזזזזז כפרעליההההה במיוחד הבן זונה בן זונהה אחדד החזקיםםםםםם
סצנה הכי מגעילה?? .כל הסצנות בהתחלה של ליאן וסערר בעעע לא סובלת אותם ביחדדדד חחח סצנה הכי מיותרת?? . כל הסצנות של אדי וסמדרר שיעממו תחתת סצנה הכי מפחידה?? . הסוףף סצנה הכי מרגשת?? . מיטללסעררר באנגליהה שהוא אמר לה שהוא אוהב אותההה... אייי כפרות על היפיםם האלההההה סצנה הכי מטומטמת?? . אין האם אהבת את הפרק האחרון ואת הקטע הזה של הסוף עם מתח?? . אהבתי ממש את כולו חוץץ מהסוףףףףףףףףף מיטלללסערררררררר%$@^Y%@^#@$^#$#@@^$^@
כתוב\ כתבי סיכום על השאלון!! נחמדד ביותרר

HILA46

New member
עונהה

איזה שחקן מהאלופה את\ה הכי אוהב\ת? . יוסוף סוויד איזו שחקנית מהאלופה את\ה הכי אוהב\ת? . לירזז
האם הכרת אותו מהאלופה ועם לא אז ממי ומאיפה?? מהאלופה . האם הכרת אותה מהאלופה ועם לא אז ממי ומאיפה?? . ממ..ב-2004 ב"סוף העולם שמאלה" וגם מהדיסקק... מי הכיר לך את האלופה?? . הויאודי חח משפט המחץ שלך?? . "איזה מפלצת" "אתה חושב שאני מפלצת.." "לא את הוא...אותך אני אוהב מפגרת" "גם עכשיו?" "גם עכשיו, יותר". אחח סצנהה מושלמתתתתת$@%$%^%#$%$#%# האם קרה לך מצב שלא ראית\ה האלופה הרבה זמן ואז לא הבנת מה הולך שם?? .לא פספסתי אף פרק... סצנה הכי יפה?? . כל הסצנותת של לירזזזזז כפרעליההההה במיוחד הבן זונה בן זונהה אחדד החזקיםםםםםם
סצנה הכי מגעילה?? .כל הסצנות בהתחלה של ליאן וסערר בעעע לא סובלת אותם ביחדדדד חחח סצנה הכי מיותרת?? . כל הסצנות של אדי וסמדרר שיעממו תחתת סצנה הכי מפחידה?? . הסוףף סצנה הכי מרגשת?? . מיטללסעררר באנגליהה שהוא אמר לה שהוא אוהב אותההה... אייי כפרות על היפיםם האלההההה סצנה הכי מטומטמת?? . אין האם אהבת את הפרק האחרון ואת הקטע הזה של הסוף עם מתח?? . אהבתי ממש את כולו חוץץ מהסוףףףףףףףףף מיטלללסערררררררר%$@^Y%@^#@$^#$#@@^$^@
כתוב\ כתבי סיכום על השאלון!! נחמדד ביותרר

למעלה