שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

מהיכן אתם? ) מה גילכם? מה מינכם? ) אוהבים את החיים? מתכוונים להתגייס בכלל? חבר\ה? איפה אוהבים לבלות? מעשנים (סיגריות)? ) מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? ) מה גרם לכם להביע צער וחרטה? ) מה אוהבים לעשות? ) מה עושה לכם את זה? ) מה מחמיא לכם? ) איזו מלה תגרום לכם להסמיק? ) מה יגרום לכם לצחוק?19) מה יגרום לכם להתאהב? מתי התאהבתם לראשונה? .) האם כשמאוהבים בכם זה עושה לכם תחושה טובה? ) האם ביקרתם בחו´ל ואיפה?

just adiki

New member
עונה:

מהיכן אתם?כפ"ס ) מה גילכם?16 מה מינכם?נקבה ) אוהבים את החיים?כן
מתכוונים להתגייס בכלל?כן אבל מה הקשר ה-בכלל?
חבר\ה?אין. איפה אוהבים לבלות?אין מקום ספציפי. מעשנים (סיגריות)?לא. ) מה הדבר הכי שטותי שעשיתם?אין לי כח לחשוב כרגע.. ) מה גרם לכם להביע צער וחרטה?כנ"ל. ) מה אוהבים לעשות?מחשב, ספורט, לשמוע מוזיקה
) מה עושה לכם את זה?
) מה מחמיא לכם?
) איזו מלה תגרום לכם להסמיק?שאומרים לי שנאי יפה
) מה יגרום לכם לצחוק?הרבה דברים.. 19) מה יגרום לכם להתאהב?מה זאת השאלה הזאת!? מתי התאהבתם לראשונה?לא התאהבתי .) האם כשמאוהבים בכם זה עושה לכם תחושה טובה?מן הסתם.. ) האם ביקרתם בחו´ל ואיפה?כן. הולנד איזה 8 פעמים. ארה"ב (ניו-יורק, ניו-ג'רזי,אורלנדו/פילדלפיה). צרפת. והשנה אני אהיה בפולין ואולי ביוון ואנגליה

cate71

New member
אני..................

מהיכן אתם? שדרות מה גילכם? 16 מה מינכם? אישה...חעעע אוהבים את החיים? אממ לא כל כךךךך מתכוונים להתגייס בכלל?רוצה לשרות לאומי חבר\ה? אין איפה אוהבים לבלות?לא במסיבותתתתת מעשנים (סיגריות)?לא..ניסיתי לרגילה..אבל זה החה מגעיל מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? אמממממ....צבעתי ת'שער לשחור מה גרם לכם להביע צער וחרטה? מה אוהבים לעשות? לצייר בגדים מה עושה לכם את זה? בנים גבוהים....עם קוצים ועיניים כחולות מה מחמיא לכם? ג'ינס של לי קופר איזו מלה תגרום לכם להסמיק? יפה מה יגרום לכם לצחוק? בדיחה מפגרת מה יגרום לכם להתאהב? העיניים מתי התאהבתם לראשונה? בגיל 7 האם כשמאוהבים בכם זה עושה לכם תחושה טובה? אמממ כן האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? כן..ברוסיה איטליה וארצות הברית

למעלה