שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך...? במי את מקנאה , או כמו מי היית רוצה להיות? לאיזה תחביב שזנחת היית שמח לחזור? איזה אישיות ישראלית מוכרת וקיימת צריכה לעסוק בדבר אחר? אם היית מתומדד בתוכנית ריאלטי?

hilonet14

New member
עונה../images/Emo140.gif../images/Emo68.gif../images/Emo20.gif

שאלון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך...? הייתי רוצה לצייר יפה במי את מקנאה , או כמו מי היית רוצה להיות? אני מקנאה במי שיש לו ציונים מעולים לאיזה תחביב שזנחת היית שמח לחזור? לרקוד {הייתי בהופעות ועזבתי =[[[ } איזה אישיות ישראלית מוכרת וקיימת צריכה לעסוק בדבר אחר? לא יודעת... אם היית מתומדד בתוכנית ריאלטי? תלוי איזה.. צריכה לחשוב על זה... אולי...

נושבו

New member
עונה

איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך...
שירה במי את מקנאה , או כמו מי היית רוצה להיות
מממ כמו אף אחד. לאיזה תחביב שזנחת היית שמח לחזור
לנגן על אורגנית! הייתי מאוד שמחה לחזור! איזה אישיות ישראלית מוכרת וקיימת צריכה לעסוק בדבר אחר
מירי בוהדנה אם היית מתומדד בתוכנית ריאלטי
תלוי בדרישות התוכנית ועד כמה זה מתאים לי.

מ א מ י2

New member
אני ../images/Emo13.gif ../images/Emo219.gif

איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך...?ריקוד במי את מקנאה , או כמו מי היית רוצה להיות?-- לאיזה תחביב שזנחת היית שמח לחזור?כתיבה וקריאה,פעם הצלחתי יותר 0_0 איזה אישיות ישראלית מוכרת וקיימת צריכה לעסוק בדבר אחר?רוני סופרפלוץ
,שתחזור לפיתוח קול. אם היית מתומדד בתוכנית ריאלטי?כמו מה שנושבו אמרה.

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך...? אומרים שיש לי, אבל.. גם אם זה נכון - הייתי שמחה לפתח אותו קצת יותר: משחק. במי את מקנאה , או כמו מי היית רוצה להיות? אני לא מקנאה באף אחד, כי זה ניראה לי נורא דבילי לקנא במישהו. מה אני יודעת מה קורה אצלו? הייתי רוצה להיות מוכשרת כמו יעל :) לאיזה תחביב שזנחת היית שמח לחזור? התעמלות, זנחתי את זה בכיתה ג' למרות שאמרו לי שיכולתי להגיע לווינגייט - והיום אני לא מסוגלת לעשות שומדבר מעבר לעמידת ידיים\גלגלון וכל השיט הזה. איזה אישיות ישראלית מוכרת וקיימת צריכה לעסוק בדבר אחר? אגם רודברג. שתוותר על משחק, בחייאת. אם היית מתומדד בתוכנית ריאלטי? לא יודעת. זה תלוי בהמון גורמים.. בתוכנית כמו כוכב נולד לא הייתי מסכימה להתמודד.

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך...? כריזמטיות במי את מקנאה, או כמו מי היית רוצה להיות? אף אחד שקיים לאיזה תחביב שזנחת היית שמח לחזור? התעמלות קרקע. אבל זה לא יקרה בזמן הקרוב.. איזה אישיות ישראלית מוכרת וקיימת צריכה לעסוק בדבר אחר? ג' יפית. בלהיעלם לי מהחיים וממסך הטלויזיה. האם היית מתומדד בתוכנית ריאלטי? לא חושבת.

B a r r B e e

New member
עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif

איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך...? יכולת התמדה במי את מקנאה , או כמו מי היית רוצה להיות? אני אוהבת את עצמי.. לא רוצה להיות מישהי/ו אחר/ת לאיזה תחביב שזנחת היית שמח לחזור? לשיר! איזה אישיות ישראלית מוכרת וקיימת צריכה לעסוק בדבר אחר? לא יודעת אין לי כוח להיכנס לזה.. אם היית מתומדד בתוכנית ריאלטי? אז

ornit4

New member
עונה

איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך...? ציור במי את מקנאה , או כמו מי היית רוצה להיות? איימי לי, ומיכלי, ומויה ונוע ויעל. לאיזה תחביב שזנחת היית שמח לחזור? כדורסל? זנחתי לפני חודש ואני מתגעגעת... איזה אישיות ישראלית מוכרת וקיימת צריכה לעסוק בדבר אחר? כולם אם היית מתומדד בתוכנית ריאלטי? הא?

למעלה