שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

האם את אוהבת ללמוד? מה המקצוע המועדף עלייך? מדוע דווקא זה? האם פעם שנאת מקצוע בגלל מורה? איזה מקצוע זה היה ולמה שנאת את המורה? האם את מאלו שתורמים לצחקוקים בשיעור? מה העונש הכי גדול שאי פעם קיבלת בבית הספר? מה יותר שולט פיזיקה או כימיה? (יש העדפות אחרות?)

I N S T I N C T

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

האם את אוהבת ללמוד?לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה המקצוע המועדף עלייך? מדוע דווקא זה?מתמטיקה.. הכי מענין אותי..
האם פעם שנאת מקצוע בגלל מורה? איזה מקצוע זה היה ולמה שנאת את המורה?אממ יש איזה משהו.. לא זוכרת...
האם את מאלו שתורמים לצחקוקים בשיעור?אממ לא ממש.. אבל אם צוחקים אני גם בשותף.. חח
מה העונש הכי גדול שאי פעם קיבלת בבית הספר?אממ לא ניראלי יש מה יותר שולט פיזיקה או כימיה? (יש העדפות אחרות?)לא זה ולא זה.. אם כבר אז רק בתמטיקה..

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

האם את אוהבת ללמוד
לאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!! מה המקצוע המועדף עלייך
מדוע דווקא זה
קולנוע!! כי זה כיף ומעניין:) האם פעם שנאת מקצוע בגלל מורה
איזה מקצוע זה היה ולמה שנאת את המורה
כן.. אבל אני לא זוכרת איזה מקצוע חח האם את מאלו שתורמים לצחקוקים בשיעור
כשיש לי מצברוח מה העונש הכי גדול שאי פעם קיבלת בבית הספר
לבוא יום אחרי ל"ג בעומר לבצפר. מה יותר שולט פיזיקה או כימיה
כ=ל=ו=ם!

B A W

New member
עונהנהנה

האם את אוהבת ללמוד? אני בנאדם מתוסבך עם בעיות למידה מסויימות. בואו נאמר שאני אוהבת ומסוגלת ללמוד כימיה ומתמטיקה. זהו. מה המקצוע המועדף עלייך? מדוע דווקא זה? כימיה (אהבת חיי!) אני לא יודעת למה, אבל זה השיעור היחיד חוץ ממת' שאני בראסמי יושבת ולומדת לומדת. בכל שאר המקצועות אין לי מחברות. ר-ע, רע מאוד! האם פעם שנאת מקצוע בגלל מורה? איזה מקצוע זה היה ולמה שנאת את המורה? מתמטיקה. הבנזונה (המורה) גרם לי לתעב אותו, את המקצוע ואת כל מערכת החינוך המחורבנת הזו. הוא היה ונשאר אדם מגעיל, קטן, שלא שווה יריקה בכלל. האם את מאלו שתורמים לצחקוקים בשיעור? לעיתים קרובות. אני צריכה להפסיק. מה העונש הכי גדול שאי פעם קיבלת בבית הספר? אממממ הרשמה (מה שאומר שצריך לבוא בשבע וחצי לביה"ס למחרת) מה יותר שולט פיזיקה או כימיה? (יש העדפות אחרות?) כימייייייה! לא רואה את פיזיקה ממטר. סתם האמת שכימיה פיזיקה וביולוגיה הם ה= מקצועות (בסדר יורד) אבל אני נשארת נאמנה.

תשובות

האם את אוהבת ללמוד? אני אוהבת להיות בבצפר עם חברים אבל לא ללמוד... מה המקצוע המועדף עליך?מדוע דווקא זה? תאטרון...המגמה הכי שווה ושולטת!כי זה הכי כיף ומשחרר! האם פעם שנאת מקצוע בגלל מורה?איזה מקצוע זה היה ולמה שנאת את המורה? כן!! מורה זונה שרמוטה להיסטוריה שירדה לי חזק לתוך החיים. האם את מאלו שתורמים לצחקוקים ביעור? לעיתים רחוקות..בדרך כלל אני אומרת איזה משהו מפגר ולא מצליחה לסיים מרוב צחוק... מה העונש הכי קשה שאי פעם קיבלת בבית הספר? הייתי מושעית עד שאני אכתוב למורה מכתב התנצלות משהו שלא התכוונתי לעשות אז הייתי מושעית איזה 3 ימים ואז פשוט באתי לבצפר וצעקו עלי אבל נשארתי... מה יותר שולט פיזיקה או כימיה?(יש העדפות אחרות?) אף אד מהם...מתמטיקה זה טוב...

Miss Menta

New member
מיהו ../images/Emo28.gif

האם את אוהבת ללמוד? לא ממש.
מה המקצוע המועדף עלייך? מדוע דווקא זה? אנגלית. כי זה אחד מבין המקצועות שאני טובה בהם. וגם כי המורה אחלהD: האם פעם שנאת מקצוע בגלל מורה? איזה מקצוע זה היה ולמה שנאת את המורה? ברור, ספרות. וכל הסיבות כבר שייכות לעבר. האם את מאלו שתורמים לצחקוקים בשיעור? לפעמים.<: אני יותר צוחקת מאשר תורמת ~_; מה העונש הכי גדול שאי פעם קיבלת בבית הספר? לבוא ב7 וחצי למחרת בבוקר. |: מה יותר שולט פיזיקה או כימיה? (יש העדפות אחרות?) שולט. אעלק. [אני לא לומדת את שניהם.
]

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

האם את אוהבת ללמוד? במידה מה המקצוע המועדף עלייך? מדוע דווקא זה? אהבתי מחשבים ומתמטיקה. כי הם הכי מעניינים. בעיקרון גם ספרות או אזרחות יכולים להיות נחמדים, זה תלוי במורים. האם פעם שנאת מקצוע בגלל מורה? איזה מקצוע זה היה ולמה שנאת את המורה? כן, כל מקצוע אפשרי (כמעט). היסטוריה, תנ"ך, ערבית, כימיה, ספרות ובטח עוד מלא שלא עולים לי כרגע. האם את מאלו שתורמים לצחקוקים בשיעור? צוחקת כשמצחיק. מה העונש הכי גדול שאי פעם קיבלת בבית הספר? מממ... לוידעת. פעם הביאו את רכזת התיכון והמחנך, שינזפו בי שעזרתי למישהו במבחן במתמטיקה. זה לא נקרא עונש אבל זה היה הדבר הכי משמעותי שעשו לי. מה יותר שולט פיזיקה או כימיה? (יש העדפות אחרות?) אף אחד? פיזיקה יכול להיות בסדר אם מלמדת אתכם מורה נורמאלית. לי המזל לא שיחק. גם לא בפיזיקה וגם לא בכימיה.

אני../images/Emo3.gif

האם את אוהבת ללמוד?אממ..לפעמים מה המקצוע המועדף עלייך? מדוע דווקא זה?אנגלית, כי זה יחסית מעניין להבדיל משיעורים אחרים.. האם פעם שנאת מקצוע בגלל מורה? איזה מקצוע זה היה ולמה שנאת את המורה?כן ב.י.ו.ל.ו.ג.י.ה--הייתה לי חרא שמורה שלא הכתיבה חומר, לא הסבירה בהרחבה לגמרי אלא סיפרה בשתי משפטים קצרים מאוד חומר שבכל ספר מופיע משו כמו 30 עמודים. היא לא התייחסה אלי התלמידים ואני הורגת אותהה..אוחחח איך אני שנאתי אותה..היא פשוט הרסה לי את המקצעו שפעם נורא נורא אהבתי..מזל שהשנה אני לא לומדת אותו יותר
האם את מאלו שתורמים לצחקוקים בשיעור?לא
מה העונש הכי גדול שאי פעם קיבלת בבית הספר?לצאת החוצה מהכיתה. מה יותר שולט פיזיקה או כימיה? (יש העדפות אחרות?)אממ..שניהם קשים

linoy pal

New member
עונה../images/Emo192.gif

האם את אוהבת ללמוד?לא מה המקצוע המועדף עלייך? מדוע דווקא זה?של"ח..כי המורה מצחיק האם פעם שנאת מקצוע בגלל מורה? איזה מקצוע זה היה ולמה שנאת את המורה?אני שונאת את כל המקצועות בגל המורים!!! האם את מאלו שתורמים לצחקוקים בשיעור?לא מה העונש הכי גדול שאי פעם קיבלת בבית הספר?לצאת החוצה מה יותר שולט פיזיקה או כימיה? (יש העדפות אחרות?)ברוררר

למעלה