שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

ראש גדול" או השמינייה? רואים "כוכב נולד"? "נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? "רוקדים עם כוכבים" 1 או 2? Yes או Hot? ערוץ 22 או ערוץ 10? "קשת" או "רשת"? "יורדים בגדול" - הישראלי, או האמריקאי? מחשב או טלוויזיה?

עונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

ראש גדול" או השמינייה? השמינייה רואים "כוכב נולד"? כן "נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? נולד לרקוד "רוקדים עם כוכבים" 1 או 2? 2 Yes או Hot? hot ערוץ 22 או ערוץ 10? 22 "קשת" או "רשת"? קשת "יורדים בגדול" - הישראלי, או האמריקאי? מי רואה את זה בכלל
מחשב או טלוויזיה? מחשב

sapiri5

New member
עונהנה:)

|טי וי|ראש גדול" או השמינייה? השמינייההה |טי וי|רואים "כוכב נולד"? לא |טי וי|"נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? רוקדים עם כוכבים |טי וי|"רוקדים עם כוכבים" 1 או 2?1
|טי וי|Yes או Hot? לא משנה לי..
|טי וי|ערוץ 22 או ערוץ 10?10 נראה לי |טי וי|"קשת" או "רשת"?מה ההבדל
|טי וי|"יורדים בגדול" - הישראלי, או האמריקאי? האמריקאי מצחיק אותי
|טי וי|מחשב או טלוויזיה?אפשר ביחד

just adiki

New member
עונה:

ראש גדול" או השמינייה?השמינייה
רואים "כוכב נולד"?לפעמים.. "נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"?הכל חרא. נולד לרקוד. "רוקדים עם כוכבים" 1 או 2?1 Yes או Hot?HOT (כל מה שחם
) ערוץ 22 או ערוץ 10?10 "קשת" או "רשת"?קשת "יורדים בגדול" - הישראלי, או האמריקאי?לא ראיתי את האמריקאי אבל אני מניחה שהוא יותר טוב.. מחשב או טלוויזיה?מחשב

עונה

ראש גדול" או השמינייה? השמיניה רואים "כוכב נולד"? כן "נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? רוקדים עם כוכבים "רוקדים עם כוכבים" 1 או 2? 2 Yes או Hot?HOT ערוץ 22 או ערוץ 10? 22 "קשת" או "רשת"? בשבילי הם אותו דבר "יורדים בגדול" - הישראלי, או האמריקאי? הישראלי מחשב או טלוויזיה? שאלה קשה... שניהם חחח

../images/Emo210.gif

ראש גדול" או השמינייה
ראש גדול.. רואים "כוכב נולד"
כן
"נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"
שנייהם.. "רוקדים עם כוכבים" 1 או 2
^^ Yes או Hot
יססס ערוץ 22 או ערוץ 10
22
"קשת" או "רשת"
מי זה של איזה ערוצים?
"יורדים בגדול" - הישראלי, או האמריקאי
לא רואה אף אחד.. מחשב או טלוויזיה
שניהם

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ראש גדול" או השמינייה? לא רואה אף אחד
רואים "כוכב נולד"? כן "נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? נולד לרקוד
"רוקדים עם כוכבים" 1 או 2? לא ראיתי את שניהם
Yes או Hot? HOT
ערוץ 22 או ערוץ 10? 22 "קשת" או "רשת"? **** the same "יורדים בגדול" - הישראלי, או האמריקאי? לא התעמקתי באף אחד מהם.. מחשב או טלוויזיה? מחשב

Cheetah Girl

New member
עונה:)

ראש גדול" או השמינייה? השמינייה!!!!!!!!!!111
רואים "כוכב נולד"? כן "נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? נולד לרקוד "רוקדים עם כוכבים" 1 או 2? 2 Yes או Hot? הוט ערוץ 22 או ערוץ 10? 22 "קשת" או "רשת"? קשת "יורדים בגדול" - הישראלי, או האמריקאי? תמיד התוכניות האמריקאיות יותר טובות מהישראליות
מחשב או טלוויזיה? מחשב

linoy7

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

ראש גדול" או השמינייה
השמינייה
רואים "כוכב נולד"
"נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"
נולד לרקוד
"רוקדים עם כוכבים" 1 או 2
2
למרות שבקושי ראיתי..
Yes או Hot
הוט
ערוץ 22 או ערוץ 10
תלוי
"קשת" או "רשת"
קשת
"יורדים בגדול" - הישראלי, או האמריקאי
לא ראיתי את האמריקאי
מחשב או טלוויזיה
גם וגם

pusher

New member
עונה נה נה

ראש גדול" או השמינייה?-לא זה לוא זה
רואים "כוכב נולד"?-קצת "נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"?-נולד לרקוד "רוקדים עם כוכבים" 1 או 2?-2 Yes או Hot?-הוט הרסו לי ת'חיים
ערוץ 22 או ערוץ 10?-10 "קשת" או "רשת"?-קשתת "יורדים בגדול" - הישראלי, או האמריקאי?-ישרלאי מחשב או טלוויזיה? -מחשב

למעלה