שאלון

לאו14

New member
עונהה../images/Emo141.gif

פיצה או המבורגר?המבורגר!!!! אייס קפה או מילק שייק?מילק שייק
פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?פסטה ברוטב עגבניות
אוכל- סיני או איטלקי?איטלקי.. קולה או ספרייט?קולההה
תה או קפה?שוקו
אוכל תימני או מרוקאי?תימניייי רולזזז
מסעדה חלבית או בשרית?בשרית..:] סופלה או סורבה?מה?!?!?
פטוצ'יני או רביולי?לא יודעת..=/ פלאפל או שווארמה?פלאפל:] בורקס גבינה או תפו"א?תפו"אאאא סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?חביתה
טונה עם או בלי מיונז?בלי..וגם לי טונה..בעעע קולה עם או בלי קרח?עםם!! לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?כפריי!! מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?עוף..
שוקו או מוקה?שוקו!! מסעדה או 'פאסט פוד'?מסעדה!! מלצר או מלצרית?מלצררר
ארוחת ערב או בוקר?ערב..נ'לא אוכלת בוקר.. קרטיב או ארטיק?ארטיק.. סלט- יווני או טורקי?לא ולא..בעעע דונאטס או קרואסון?קרואסון עוגות או עוגיות?עוגות..:] אורז, קוסקוס או פירה?קוסקוססס!! עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?דבש
מאכלים- מתוקים או מלוחים?מלוחים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?שוצרי!! קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?רגילל קוקה קולה או פפסי?קוקה קולה.. פאנקייק או וואפל?פאנקייק גלידה בגביע או בכוס?כוס.. קוטג' או גבינה לבנה?גבינה לבנה.. גבינה פרוסה או גבינה משולשת?לא ולא.. חומוס או טחינה?לא ולא.. סודה או מים?מים.. גלידה- פיסטוק או מנטה?לא ולאאא ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקולד!! ריבה או חמאה?חמאה!! שניצל אמיתי או טבעול?אמיתייי!!! צ'יפס או חטיף צ'יפס?ציפס אבטיח או מלון?לא ולאא!! 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?לא ולא!! בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?מה?!?! קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?שוקולד!! סירופ מייפל או סירופ שוקולד?שוקולד!! עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?שוקולד צ'יפס!! עוגת גבינה או בראוני'ז?בראוניז'!! דג דני'ס או סול?לא ולא!! אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?מטוס!! לאכול במסעדה או להזמין הביתה?מסעדה!! אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?משמין וטעיםםם קרמבו- המילוי או העוגיה?לא ולא!! אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?אייס שוקו!! אוכל או קינוחים?אוכללללללל שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק!! סלט חצילים או סלט מיונז?מיונז!! אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?אמאאאא!! סופגניה או אוזן המן?סופגניה!! מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?ענבים!! צ'יריוס או כריות?כריות!! סלט פירות או סלט ירקות?לא ולא!! פחית או בקבוק?פחית.. אייס תה או אייס קפה?לא ולא!!

עונה

פיצה או המבורגר?המבורגר אייס קפה או מילק שייק? מילק שייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?פסטה שמנת ופטריות אוכל- סיני או איטלקי?איטלקי קולה או ספרייט?קולה תה או קפה?תה אוכל תימני או מרוקאי?מרוקאי מסעדה חלבית או בשרית?בשרית סופלה או סורבה?סופלה פטוצ'יני או רביולי?רביולי פלאפל או שווארמה?פלאפל בורקס גבינה או תפו"א?בורקס גבינה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?חביתה טונה עם או בלי מיונז?עם מיונז קולה עם או בלי קרח?עם קרח לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?לאפה מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?עגבניות שוקו או מוקה?מוקה מסעדה או 'פאסט פוד' ?מסעדה מלצר או מלצרית?מלצרית ארוחת ערב או בוקר?ערב קרטיב או ארטיק?ארטיק סלט- יווני או טורקי?יווני דונאטס או קרואסון?דונאטס עוגות או עוגיות?עוגה אורז, קוסקוס או פירה?קוסקוס עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?עם ברביקיו מאכלים- מתוקים או מלוחים?מתוקים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?פרנץ' ונילה קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?רגיל קוקה קולה או פפסי?קולה פאנקייק או וואפל?וואפל גלידה בגביע או בכוס?גביע קוטג' או גבינה לבנה?גבינה לבנה גבינה פרוסה או גבינה משולשת?משולשת חומוס או טחינה?טחינה סודה או מים?מים גלידה- פיסטוק או מנטה?פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקולד ריבה או חמאה?ריבה שניצל אמיתי או טבעול?שניצל אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס?ציפס אבטיח או מלון?אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?אמנמ'ז בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?בן אנד ג'רי'ז קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?חמאה סירופ מייפל או סירופ שוקולד?מייפל עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?שוקולד צ'יפס עוגת גבינה או בראוני'ז?בראוני'ז דג דני'ס או סול?דני'ס אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?מטוס לאכול במסעדה או להזמין הביתה?במסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?אוכל משמין וטעים קרמבו- המילוי או העוגיה?המילוי אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?אייס קפה אוכל או קינוחים?קינוחים שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז?סלט מיונז אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?אוכל של אמא סופגניה או אוזן המן?סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?תפוזים צ'יריוס או כריות?כריות סלט פירות או סלט ירקות?פרות פחית או בקבוק?בקבוק אייס תה או אייס קפה?אייס קפה

תשובותתתתתתתת

פיצה או המבורגר? פיצה אייס קפה או מילק שייק? אייסקפה פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? שמנת ופטריות אוכל- סיני או איטלקי? סיני קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? קפה אוכל תימני או מרוקאי? תימני.. מסעדה חלבית או בשרית? בשרית סופלה או סורבה? סופלה פטוצ'יני או רביולי? רביולי פלאפל או שווארמה? שווארמה בורקס גבינה או תפו"א? גבינה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? טונה טונה עם או בלי מיונז? עם קולה עם או בלי קרח? בלי לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? כפרי מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? פטריות שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? פאסטפוד מלצר או מלצרית? מלצררר חח ארוחת ערב או בוקר? ערב קרטיב או ארטיק? ארטיק סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון?דונאטס עוגות או עוגיות? עוגיות אורז, קוסקוס או פירה? אורז עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ברבקיו מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקקק שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? דיאט קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה פאנקייק או וואפל? פאנקקיק גלידה בגביע או בכוס? כוס קוטג' או גבינה לבנה? קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה חומוס או טחינה? חומוס סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? מממ שומדבר ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולד ריבה או חמאה? חמאה שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? בן.. קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? חמאה סירופ מייפל או סירופ שוקולד? שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד צ'יפס עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוניז דג דני'ס או סול? אממממ שומדבר אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? חח מטוס לאכול במסעדה או להזמין הביתה? מסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין וטעים :) קרמבו- המילוי או העוגיה? אמממ שומדבר אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס קפה אוכל או קינוחים? אוכל שקדי מרק או קרוטונים? שקדים סלט חצילים או סלט מיונז? אממ שומדבר אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? אמא סופגניה או אוזן המן? אוזן המן מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? ענבים צ'יריוס או כריות? כריות סלט פירות או סלט ירקות? ירקות פחית או בקבוק? פחית אייס תה או אייס קפה? קפהה

הלו../images/Emo152.gif

פיצה או המבורגר?מה שבא
לטובת הפיצה אייס קפה או מילק שייק?מילקשייק
! פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?בולונז
אוכל- סיני או איטלקי?איטלקי!!
קולה או ספרייט?אה,לא אכפת לי..אני גם ככה לא מתה על שניהם כ"כ תה או קפה?תה אוכל תימני או מרוקאי?אין לי שמץ:S לא מכירה מסעדה חלבית או בשרית?בשרית..אלא אם כן זה יטבתה
סופלה או סורבה?סופלה פטוצ'יני או רביולי?רביולי,נראה לי פלאפל או שווארמה?פלאפל,רק כי לא אכלתי מזמן בורקס גבינה או תפו"א?שניהם. סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?טונה טונה עם או בלי מיונז?אם היא לבד אז בלי,תודה קולה עם או בלי קרח?עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?כפרי ומלא מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?עגבניות ועוף שוקו או מוקה?קשה לי להחליט
מסעדה או 'פאסט פוד' ?מסעדה,כ"כ מלצר או מלצרית?כל עוד השירות טוב למי אכפת ארוחת ערב או בוקר?בוקר! קרטיב או ארטיק?ארטיק סלט- יווני או טורקי?לא מכירה ממש את הסלט הטורקי,וגם היווני לא משו דונאטס או קרואסון?דונאטס
אוי ה',שיחזירו את דאנקין דונאטס לארץ או משהו!(או שלפחות ילמדו להכין דונאטס כמו שצריך בארץ ולא עם קילו שמן:S) עוגות או עוגיות?מה שבא ליד אורז, קוסקוס או פירה?אורז עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?דבש נראלי מאכלים- מתוקים או מלוחים?מתוקים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?אעעעעעעעעעעע קשה לי להחליט קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?דיאט,כי הוא מתוק יותר קוקה קולה או פפסי?קוקה פאנקייק או וואפל?פאנקייק!!
ושמישהו ילמד להכין וופלים כמו שצריך! גלידה בגביע או בכוס?בגביע קוטג' או גבינה לבנה?שתיהן,אני לא מקפחת-.- גבינה פרוסה או גבינה משולשת?:/ חומוס או טחינה?חומוס,אבל רק טרי טרי של מסעדות סודה או מים?מים גלידה- פיסטוק או מנטה?נראה לי פיסטוק,איכס מנטה ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקולד,רצוי נוטלה ריבה או חמאה?חמאה שניצל אמיתי או טבעול?אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס?צ'יפס אבטיח או מלון?בטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?נראה לי אמנמ'ז,לא זוכרת משו את הרשי בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?בן אנד ג'רי'ז!
קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד?שוקולד
עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?שוקולד צ'יפס עוגת גבינה או בראוני'ז?בראוני'ז דג דני'ס או סול?דניס אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?מטוס,אם הוא אל על לאכול במסעדה או להזמין הביתה?במסעדה,בבית אין את האווירה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?בריא וטעים,גם זה קיים קרמבו- המילוי או העוגיה?לאדעת אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?אייס שוקו וגם קפה מסתדר לי אוכל או קינוחים?מה שבא שקדי מרק או קרוטונים?אף אחד מהם
עזבו את המרק שלי בשקט! סלט חצילים או סלט מיונז?מיונז אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?אמא כשהיא כן מבשלת:S אפשר להגיד אבא במקום?
סופגניה או אוזן המן?סופגניית שוקולד!או ריבת חלב!ואוזן פרג! מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?ענבים ותפוחים,אבל תחליפו לנקטר תפוחים טוב?
יותר טעים צ'יריוס או כריות?כריות
סלט פירות או סלט ירקות?ירקות פחית או בקבוק?בקבק,למרות שיותר כיף לשתות מפחית אייס תה או אייס קפה?לא יודעת לבחור

מיששל

New member
תשובות...אווווווווווף איזה ארוך!!!!

פיצה,מילקשייק,פסטה שמנת ופטריות,אוכל איטלקי,קולה,תה{אם לא נס},אוכל מרוקאי,מסעדה חלבית,סופלה,לא פטוצ'יני ולא רביולי,פלאפל,בורקס תפו''א,סנדביץ' טונה,טונה עם ובלי מיונז,קולה עם קרח,לחם ג'בטה בטעמים,מרק עוף,מוקה,פאסט פוד/מסעדה?,מלצר/מלצרית-לא משנה,ארוחת ערב,ארטיק,סלט יווני,קרואסון,עוגות/עוגיות-אם זה של בית זה עדיף,פירה,עוף עם דבש,מאכלים מתוקים,פרנץ' ונילה,קולה רגיל,קוקה קולה,פנקייק,גלידה בגביע,קוטג',גבינה פרוסה,חומוס,מים,גלידה פיסטוק,ממרח שוקולד,חמאה,שניצל אמיתי,צ'יפס,אבטיח,אםאנדאמס,,בן אנד ג'ריס,קרואסון שוקולד,סירופ שוקולד,עוגיות שוקולד צ'יפס,עוגת גבינה ובראוניז,דג דניס,אוכל של מטוס,לאכול במסעדה,אוכל משמין וטעים,קרמבו העוגיה,אייס שוקו,אוכל וקינוחים,שקדי מרק,סלט חצילים,אוכל של אמא,סופגניה,מיץ ענבים,כריות,סלט פירות,בקבוק,אייס קפה אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף איזה ארוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיששל

New member
תשובות...אווווווווווף איזה ארוך!!!!

פיצה,מילקשייק,פסטה שמנת ופטריות,אוכל איטלקי,קולה,תה{אם לא נס},אוכל מרוקאי,מסעדה חלבית,סופלה,לא פטוצ'יני ולא רביולי,פלאפל,בורקס תפו''א,סנדביץ' טונה,טונה עם ובלי מיונז,קולה עם קרח,לחם ג'בטה בטעמים,מרק עוף,מוקה,פאסט פוד/מסעדה?,מלצר/מלצרית-לא משנה,ארוחת ערב,ארטיק,סלט יווני,קרואסון,עוגות/עוגיות-אם זה של בית זה עדיף,פירה,עוף עם דבש,מאכלים מתוקים,פרנץ' ונילה,קולה רגיל,קוקה קולה,פנקייק,גלידה בגביע,קוטג',גבינה פרוסה,חומוס,מים,גלידה פיסטוק,ממרח שוקולד,חמאה,שניצל אמיתי,צ'יפס,אבטיח,אםאנדאמס,,בן אנד ג'ריס,קרואסון שוקולד,סירופ שוקולד,עוגיות שוקולד צ'יפס,עוגת גבינה ובראוניז,דג דניס,אוכל של מטוס,לאכול במסעדה,אוכל משמין וטעים,קרמבו העוגיה,אייס שוקו,אוכל וקינוחים,שקדי מרק,סלט חצילים,אוכל של אמא,סופגניה,מיץ ענבים,כריות,סלט פירות,בקבוק,אייס קפה אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף איזה ארוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממממ....

פיצה או המבורגר? פיצה אייס קפה או מילק שייק? אייסקפה עד המוות 1!!!1 פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? שמנת ופטריות אוכל- סיני או איטלקי? סינייייי קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? קפה אוכל תימני או מרוקאי? תימני מסעדה חלבית או בשרית? בשרית סופלה או סורבה? סופללללה פטוצ'יני או רביולי? רביולי פלאפל או שווארמה? שווארמה בורקס גבינה או תפו"א? תפוח אדמממה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה טונה עם או בלי מיונז? בלי קולה עם או בלי קרח? עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? כפרייי מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עוף או עגבניותת שוקו או מוקה? בעעע כלום. מסעדה או 'פאסט פוד' ? ממ שניהם. מלצר או מלצרית? מה זה משנה ? העיקר שמביאים אוכל
ארוחת ערב או בוקר? ממ שאלה קשה קרטיב או ארטיק? זה לא אותו דבר? סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון? שאלה מכשילההה ! עוגות או עוגיות? כנ"ל אורז, קוסקוס או פירה? פירה עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? נוי די כבר שניהם טעימים מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? פרנץ' ונילה קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגיל או דיאטט הלימון דוחה קוקה קולה או פפסי? קולה פאנקייק או וואפל? כוסאמאשלכם נו שניהם גלידה בגביע או בכוס? כוס קוטג' או גבינה לבנה? בבבעעע כלום. גבינה פרוסה או גבינה משולשת? משולשת חומוס או טחינה? חומוס סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? כלוםםםםםםם ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולדדד ! ריבה או חמאה? שניהם שניצל אמיתי או טבעול? אמיתיי צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס אבטיח או מלון? כלום שונאת פירות . 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? הרשיייייי !!! בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? בן אנד ג'רי'זז אין דבר שאני יותר אוהבת מזה קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שניהההההם עוגת גבינה או בראוני'ז? בראונייזז ! דג דני'ס או סול? בעבעבעבעעבעבעבעבעבבעע מוות לדגים. אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? חולה על שניהם האמתת ! לאכול במסעדה או להזמין הביתה? שניהם אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין וטעעעיים איזה שאלה בכלל קרמבו- המילוי או העוגיה? דה קוקי אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס קפפפפה אוכל או קינוחים? שניהם יא חראות שקדי מרק או קרוטונים? שקדים סלט חצילים או סלט מיונז? כלוםםםם אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? שניהם סופגניה או אוזן המן? שניהםםם נו די. מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? מממ ענבים צ'יריוס או כריות? כריות סלט פירות או סלט ירקות? ירקות פחית או בקבוק? לא משנה לי אייס תה או אייס קפה? אייס קפההה ! אני שונאת אתכם אני רעבה עכשיו פתאום ממממממממש .

ester6

New member
../images/Emo192.gif

פיצה או המבורגר?
אייס קפה או מילק שייק? אייס קפה
פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? שמנת פטריות. אוכל- סיני או איטלקי? סיני
קולה או ספרייט? קולה!! תה או קפה? תלוי במצב רוח.. אוכל תימני או מרוקאי? -- מסעדה חלבית או בשרית? חלבית. סופלה או סורבה? סופלה. פטוצ'יני או רביולי? פטוצ'יני. פלאפל או שווארמה? פלאפל. בורקס גבינה או תפו"א? תפו"א.. ועדיף שיהיה גם עם פטריות. סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה! טונה עם או בלי מיונז? אני לא סובלת טונה
קולה עם או בלי קרח? בלי.. אבל שתהיה קרה.
לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? לבן. מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? בצל!! שוקו או מוקה? שוקו
מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה! מלצר או מלצרית? מלצרית. ארוחת ערב או בוקר? בוקר. קרטיב או ארטיק? קרטיב. סלט- יווני או טורקי? אני לא אוהבת סלטים..
דונאטס או קרואסון? דונאטס. עוגות או עוגיות? עוגות
אורז, קוסקוס או פירה? קוסקוס ופירה
עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ברביקיו. מאכלים- מתוקים או מלוחים? מלוחים. שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוקו שוייצרי
קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגיל! קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה. פאנקייק או וואפל? פאנקייק. גלידה בגביע או בכוס? בכוס. קוטג' או גבינה לבנה? קוטג'. גבינה פרוסה או גבינה משולשת? משולשת. חומוס או טחינה? חומוס. סודה או מים? מים. גלידה- פיסטוק או מנטה? פיסטוק. ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולד. ריבה או חמאה? חמאה. שניצל אמיתי או טבעול? טבעול! צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס. אבטיח או מלון? לא זה ולא זה
'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? אמנמז' בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? האגן דאז. קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? קוראסון חמאה. סירופ מייפל או סירופ שוקולד? סירופ מייפל. עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד צ'יפס. עוגת גבינה או בראוני'ז? עוגת גבינה!! דג דני'ס או סול? לא זה ולא זה. אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? אוכל של מטוס..
למרות שגם הוא לא משו.. בד"כ בטיסות אני אוכלת רק את השוקולדים שלהם ושותה פחיות קולה.. שאר האוכל לא משהו בכלל.. לאכול במסעדה או להזמין הביתה? תלוי במצב רוח.. בד"כ בבית
אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין וטעים.. קרמבו- המילוי או העוגיה? שתיהם! אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס קפה! אוכל או קינוחים? קינוחים
שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק! סלט חצילים או סלט מיונז? לא זה ולא זה. אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? אוכל של אמא
סופגניה או אוזן המן? סופגנייה. מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? קולה!! צ'יריוס או כריות? כריות. סלט פירות או סלט ירקות? לא זה ולא זה. פחית או בקבוק? פחית. אייס תה או אייס קפה? אייס קפה!

למעלה