שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

ביקשתם כבר סליחה מכול מי שהייתם צריכים? או שעדין לא מכולם? צמים? מפעילים מחשב? רואים סרטים? נפגשים עם חברים? איך מעברים את היום? הולכים לבית כנסת?

../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

ביקשתם כבר סליחה מכול מי שהייתם צריכים? לא ביקשתי סליחה לא הייתי צריכה אני מלאך.
או שעדין לא מכולם?
צמים? אכן.. מפעילים מחשב? חלילה וחס! רואים סרטים? מפתאום. נפגשים עם חברים? אני אצל הדר בכיפור אז אני מניחה שלא. איך מעבירים את היום? טאקי? הולכים לבית כנסת? נראה לי שכן.

linoy7

New member
../images/Emo41.gif

ביקשתם כבר סליחה מכול מי שהייתם צריכים
או שעדין לא מכולם
^^^ צמים
מפעילים מחשב
רואים סרטים
נפגשים עם חברים
בערב כן, ביום לא... איך מעבירים את היום
ספרים.. עיתונים... הולכים לבית כנסת
נראה לי שאני אלך לשמוע תקיעת שופר בצאת יום כיפור..

just adiki

New member
../images/Emo13.gif

ביקשתם כבר סליחה מכול מי שהייתם צריכים?לא בקשתי|מובכת| אני מבקשת סליחה באותו רגע שצריך
צמים?לא, מגיל 6 אני צמה שנה שעברה הפסקתי.. אולי.. אני אראה כבר מה מרגיש לי באותו רגע. מפעילים מחשב?לא רואים סרטים?לא נפגשים עם חברים?אם יתאפשר לקבוע מראש למה לא? איך מעברים את היום?בקריאת ספר לספרות (שנה שעברה קראתי את כל הכתבות שיש לי על שירי
) הולכים לבית כנסת?תמיד הלכתי, ושוב שנה שעברה הפסקתי.. אני הולכת רק לתפילה האחרונה.

עונה

ביקשתם כבר סליחה מכול מי שהייתם צריכים? לא... אני אבקש כנראה מחר.. או שעדין לא מכולם? צמים? כן... מפעילים מחשב? לא רואים סרטים? לא נפגשים עם חברים? כן איך מעברים את היום? משתעממת ועושה המון צמידים... כי אני משועממת הולכים לבית כנסת? כן.. כנראה

sapirr1

New member
עונה ../images/Emo9.gif

ביקשתם כבר סליחה מכול מי שהייתם צריכים? עדיין לא מכולם.. או שעדין לא מכולם?תשובה למעלה
צמים?כן מפעילים מחשב?לא רואים סרטים?לא נפגשים עם חברים?כן איך מעברים את היום?חברים,שינה,קריאת עיתונים או ספר ,בית כנסת ואז הולכת לסבא וסבתא ברגל..חח הולכים לבית כנסת?כן

מ א י י ק

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

ביקשתם כבר סליחה מכול מי שהייתם צריכים? לא או שעדין לא מכולם? לא צמים? כן מפעילים מחשב? לא רואים סרטים? לא נפגשים עם חברים? אולי איך מעברים את היום? במיטה
הולכים לבית כנסת? רק בערב

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ביקשתם כבר סליחה מכול מי שהייתם צריכים? אני לא מבקשת סליחה ביום כיפור... אם אני פוגעת במישהו [ויודעת מזה..] אני מבקשת סליחה בזמן שזה קורה או שעדין לא מכולם? ^^ צמים?
מפעילים מחשב?
רואים סרטים? אני בדרך כלל לא רואה סרטים
נפגשים עם חברים?
איך מעברים את היום? סתם בבית עם מחשב/שיעורים/לשמוע מוזיקה הולכים לבית כנסת?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif

ביקשתם כבר סליחה מכול מי שהייתם צריכים?כה או שעדין לא מכולם?^ צמים?בטח מפעילים מחשב?לא רואים סרטים?כה נפגשים עם חברים?לא, זה מצמיא מדי D: איך מעברים את היום?קוראת ספרים, ישנה, ובעיקר רואה סרטים עם אבא הולכים לבית כנסת?לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

sapiri5

New member
עונה../images/Emo26.gif

ביקשתם כבר סליחה מכול מי שהייתם צריכים?
או שעדין לא מכולם?
צמים?
מפעילים מחשב?
רואים סרטים?
נפגשים עם חברים?אין עם מי...
איך מעברים את היום?
בשינה עמוקה + אחד הספרים של סבתא
הולכים לבית כנסת?
גם מחר וגם בתפילת נעילה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Cheetah Girl

New member
../images/Emo9.gif

ביקשתם כבר סליחה מכול מי שהייתם צריכים? כן או שעדין לא מכולם? ... צמים? עדיין לא סוגרה על זה מפעילים מחשב? המחשב פועל, המסך לא רואים סרטים? כן נפגשים עם חברים? תמיד
איך מעברים את היום? צחוקים במיוחד הולכים לבית כנסת? לא

ady18

Well-known member
עונה

ביקשתם כבר סליחה מכול מי שהייתם צריכים?כן או שעדין לא מכולם?כן צמים?לא מפעילים מחשב?קצת בעיקר למוסיקה רואים סרטים?כן נפגשים עם חברים?לא איך מעברים את היום?סרטים לפעמים הולכת לדודה ברגל ישנה המון מוסיקה ועיתונים הרבה הולכים לבית כנסת? לא

וואו../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

שרשור שלם שהוא ישר.
לא להרוס ולשרשר להודעה שלי!!!!!!!!!!

chagiti

New member
עונה...

ביקשתם כבר סליחה מכול מי שהייתם צריכים?אממ עדיין לא מכולם.. או שעדין לא מכולם?עדיין לא.. צמים?כן מפעילים מחשב?לא רואים סרטים?לא נפגשים עם חברים?אממ בערך.. איך מעברים את היום?אממ או ישנה או בית כנסת.. הולכים לבית כנסת?כן..

וואי אנשים../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

איך כולם פה נהיו ילדים טובים שצמים ולא פותחים מחשב
בואו נתערב שכולכם תהיו בפורום

chagiti

New member
אני מתערבת איתך שלא....

כי לי אין מצב שאני מדליקה ת'מחשב....חחח

חגייתתתתתת../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

הרסת את הרצף
ואולי את לא אבל בטוח יהיו אנשים שכן

למעלה