שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה :)

נ.ב. החלפתי את עוגי . P: הכי אוהב בגוף שלך:מממממ כפות ידיים ורגליים [
] הכי שונא בגוף שלך:גוף ופנים >> תכונה שנואה בעצמך:מתעצבנת מהר תכונה שנואה באחרים:צביעות,קנאה,שקרנים לוקח לכל מקום:פלאפון, מפתח ומוזיקה [ MP3.אוזניות לפלאפון כדי לשמוע רדיו או כל דבר אחר ] שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:שיר של שוטי הנבואה או בית הבובות בחיים לא יתפסו אותך עם:דיסק של מוזיקה מזרחית 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:לא היית נוסעת לאי בודד. כמה שאני שונאת ת'שאלה הזאתתתתת . >> איפה אתה עכשיו?בחדר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?מקלחת אעעעעעעע למה אתה לא שם?כי אחותי בשירותים :O עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?ת'אמת, טוב לא לבד P: רוצה אבל לא יכול?אין כזה משפט, אבל בשבילי זה הכל הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה../images/Emo26.gif=]

הכי אוהב בגוף שלך: שיער
הכי שונא בגוף שלך:כפות רגליים פיכסה
תכונה שנואה בעצמך:שאני לא יודעת לשיר , לצייר ושאני יותר מדי כנה
תכונה שנואה באחרים:צביעות
לוקח לכל מקום:שאלה מעולה אהבתי
אז ככה: לה בלו,פלאפון,ארנק ובקבוק מים
שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:בעיקרון שירי כי אז אני מתחילה להשתגע וזה עושה טוב
בחיים לא יתפסו אותך עם: בקבוק קולה....
3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:לה בלו,שתייה,פלאפון איפה אתה עכשיו?בבית
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אמממ קניון
למה אתה לא שם?חולה לא שזה מונע ממני אין פשוט מי שילך איתי ויסיע אותי
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? טלי (ב'דודה שלי),שירי כאילו דהההה!! רוצה אבל לא יכול?טלי כי היא גרה במיאמי ושירי כי... זה פשוט כי ככה...
שאלון נחמד ביותר

עונה

הכי אוהב בגוף שלך: השיער חח שלא תחשבו שאני פרחה או משו כזה.. פשוט הוא מאפיין אותי.. אתם לא חושבים שאני פרחה נכון? =( הכי שונא בגוף שלך: את הבטן כולם אומרים שאני רזה... אבל אני חושבת שאני שמנה דבה! תכונה שנואה בעצמך: אני לא סבלנית.... ואני מתעצבנת מהר.. תכונה שנואה באחרים:יש אנשים שנעלבים מהר לא יודעת.. כולם זה כולם ולא אכפת לי לוקח לכל מקום: פאלפון.. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: אני שומעת את שירי.. היא ממש מרגיעה אותי בחיים לא יתפסו אותך עם: עם לק ורוד והמון דברים ורודים ביחד... 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: חברות טלפון מחשב.. איפה אתה עכשיו? במחשב בחדר שלי יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אמ.. לא... כיף לי פה חיחי למה אתה לא שם? ?????????? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם חברה שלי רוצה אבל לא יכול? רוצה ואני יכולה.. אני לא יודעת אם היא יכולה...

cate71

New member
עונהההההה

הכי אוהב בגוף שלך:נקודת חן על האף,והעיניים הכחולות שלי הכי שונא בגוף שלך: את הכתפיים שלי תכונה שנואה בעצמך: אני אשכנזיה עם "גנים מרוקאים"....אני די עצבנית תכונה שנואה באחרים: שחצנים לוקח לכל מקום: את הבייבי שלי...פלא שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: יש מלאאאאאאאאאאאאאא בחיים לא יתפסו אותך עם: חולצת בטן 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: משפחה ...פלא...וmp3 איפה אתה עכשיו?בחדר הורוד שלי יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כן......על אי בודד למה אתה לא שם?כי איני יודעת איפה זה!!! עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם חברה שלי....שכרגע מתגוררת בחו''ל

just adiki

New member
עונה:

הכי אוהב בגוף שלך:שפתיים
ועניים הכי שונא בגוף שלך:ממ... וואוו תגידו זה נורא שאני צריכה לחשוב על זה?! אני צריכה להרויד קצת מהבטן
תכונה שנואה בעצמך:חייבת להגיד את המילה האחרונה. תכונה שנואה באחרים:לא לקבל את זה שהם טועים. וגם שקרים וצומי.. לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:בדרך כלל זה קרולה פעם אחרונה שהייתי עצובה שמעתי את הביצוע שלה לשיר "all by my self" או שזה גם "the light in our soul" ו-"pou pige tosi agapi" של הלנה.. אבל כמובן שאת השירים האלה אני שומעת גם בלי שום קשר לעצב, כי הם פשוט יפים ומושלמים
יש גם את "i'll stand by you" של רוקסן ו-"hero" של אינגליסאס.. שאלה תמיד מעציבים אותי משום מה
בחיים לא יתפסו אותך עם:דיסק מטאל
3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:את ה-MP4, מחשב, הייתי אומרת את הכלבה שלי אבל במחשבה שניה היא היתה ממש סובלת שם אז את אחת מחברותיי שאתם לא מכירים
איפה אתה עכשיו?במחשב [
].. אם להיות יותר ספציפיים. אני בתוך חדר
. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?הופעה של הלנה
למה אתה לא שם?תנו לי חופש מביה"ס תבררו לי על לוח זמנים של הופעות עם ידע מספיק רב כדי להפלח למאחורי הקלעים ואני אהיה שם. (הכרטיס טיסה ולהופעה עליי
) עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?נגוון.. שירי
רוצה אבל לא יכול?זה נראה לכם אפשרי?!

just adiki

New member
אוי לא עניתי על לוקח לכל מקום:

פלאפון, מפתח ו-mp4 (אם יש צורך אם אני יורדת לשכנה אז לא
)

ady18

Well-known member
עונה

הכי אוהב בגוף שלך:את האף הכי שונא בגוף שלך:צבע העיינים תכונה שנואה בעצמך:חוסר סבלנות,קנאה תכונה שנואה באחרים:חוצפה לוקח לכל מקום:תיק עם כסף פלאפון ומפתחות ובקבוק מים שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:אממ שיר של איריס כלשהו בחיים לא יתפסו אותך עם:שמלה 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:דיסקים דיסקמן ובגד ים איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?לא למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?אין מישהו מיוחד רוצה אבל לא יכול?

chagiti

New member
עונה...

הכי אוהב בגוף שלך:אממ שיער..?!?!-לא כ"כ אבל שיהיה... הכי שונא בגוף שלך:כל השאר....חחח תכונה שנואה בעצמך:יש הרבה תכונה שנואה באחרים:אממ כל אחד והתכונות שלו..וכל אחד והתכונות שאני לא אוהבת בו.. לוקח לכל מקום:מפתח,ופלא'.. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:"כשאת עצובה",כשהלב בוכה,ויש עוד כמה... בחיים לא יתפסו אותך עם:לאדעת... 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:יש יותר מ-3 איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כן למה אתה לא שם?כי אני לא יכולה...רחוק מידי... עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?יש הרבה... רוצה אבל לא יכול?אממ כן

רחוק מדי../images/Emo35.gifיותר מדיי רחוק../images/Emo70.gif

למה לא מקרבים את היבשת הזאת לעזאזל
חחחחחח

chagiti

New member
נכון...זה באמת ממש ממש מבאס..

יממה שלמה מבזבזים כדי לטוס לשם... 12 שעות עד הונג קונג ועוד 12 שעות עד מלבורן(באוסטרליה).... ספיר-אנחנו עוד נטוס לשם ביחד.......חיחיחיח

חחח ולא סתם מלברון לויקטוריה../images/Emo70.gif

ואז סופ סוף אני אראה את הבני דודים החדשדשים שלייייי

עונה..

הכי אוהב בגוף שלך:פה..חח הכי שונא בגוף שלך:בטן בעעע אני שמנה בבטן.. תכונה שנואה בעצמך:לא מתחברת ולא סומכת על אנשים מהר.. תכונה שנואה באחרים:כאלה שמשקרים... לוקח לכל מקום:פאלפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:אין י מושג איך קוראים לו..חח בחיים לא יתפסו אותך עם:צלליות [איפור] בתיק.. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:פאלפון...שקית [בלי פירוט] ואת התיק שלי.. איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כן למה אתה לא שם?כי אין לי מספיק כסף למונית\רכבת\אוטובוס עד לשם.. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?לא עניינכם רוצה אבל לא יכול?בערך..

למעלה