שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

שם: כינוי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:

My self and i

New member
זה היה לא מזמן?לא משנה בכ"ז../images/Emo54.gif

אני אענה. :) שם: שרית. כינוי: קציצה, בטנה, שריתוש בלעלע. תאריך לידה: 21.11. מזל: עקרב
סגנון לבוש: ג'ינסים ודברים זרוקים שכאלה. סטייל כללי: רגיל? פירסינג: 4 חורים באוזן ימין ועוד אחד למעלה, 3 בשמאל. קעקועים: בעתיד
צבע אהוב: כתום. צבע שנוא: חום חרא. מאכל אהוב: מקקקקקדונלס.
חטיף אהוב: דוריטוס. חטיף שנוא: כיפלי. פרי אהוב: אפרסק, שזיף, נקטרינה.. פרי שנוא: יש כזה? בע"ח אהוב: כלב. יש בע"ח? לא. מקום בילוי מועדף: מסיבות. מוטו: 'חבר אמיתי זה אחד שיקנה לך שתי בזוקות ולא זום אחדD:' סרט: אפקט הפרפר 2, אני מניחה שגם השטן לובשת פראדה. שיר: מלא. זמר: מלא.P: זמרת: מלללללא. להקה: בית הבובות, משינה, בלאק אייד פיס, גרין דיי, סימפל פלאן, הביטלס. סטייה: ריבועים, בבטן
שריטה: בראש. חולשה: בנים. מפחיד: מוות. משמח: אהבה. מכעיס: שקרים. מעציב: מוות? מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: 'אעלק'. שיר שעושה מצב רוח טוב: נו, איך קוראים לזה.
בנאדם שעושה מצב רוח טוב: שיייי המלך
ביה"ס: למה?
כיתה : ח'. עיר מגורים: נתניה. גובה: 1.67. מוצא: אשכנטוזה אחת.
ציטוט של ידיד: 'האשכנטוזים האלה עוד ישתלטו על העולם!!!!!!!11111' אופטימי \ פסימי: חחחחחחחחחח לפעמים ולפעמים. העדפה מינית: מה?
טלויזיה: השיר שלנו. אפקט הפחד, סדרות ריאליטי.. כוכב נולד וכאלה. רדיו: 99 אסקייפ
. דיסק: יחפה. הכי אוהב בגוף שלך: שיער, עיניים, שפתיים. הכי שונא בגוף שלך: גוף. תכונה שנואה בעצמך: מתעצבנת מהר. תכונה שנואה באחרים: שקרנים. לוקח לכל מקום: פלאפון ומסטיקים. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: "היא יודעת". בחיים לא יתפסו אותך עם: חולצת בטן.
[לא הייתם רוצים]. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מחשב, פלאפון, אנשים אהובים. איפה אתה עכשיו? בבית. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא. למה אתה לא שם? איפה? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? אפחד. באלי לבד
רוצה אבל לא יכול? יכולה. למה לא? את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה וחברייייים
את מי אתה הכי שונא בעולם? אהמ. ש'. לא יכול בלי: מחשב ומסטיקים. מתגעגע ל: סבא ז"ל.
גורם לך לבכות: כשמדברים על סבא ז"ל. ): מצחיק אותך: אנשים מצחיקים
בחיים לא: בחיים לא? אמ. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: אישי
מתנה שהיית רוצה לקבל: מצלמה דיגיטלית.XDD כישרון: ריקוד,שירה. תחביבים: לרקוד, לשיר, לאכול.
אוסף: אין. ציטוט אהוב: 'הפלצת?' לא. 'זה היה אני'. [בדיחה פרטית, לא תבינו.] מקלחת או אמבטיה: כבא להתפנק אז אמבטיה כמובן
ים או בריכה: בריכה. חורף או קיץ: קיץ אבל נמאס, פתאום בא לי חורף. לבן או שחור: לבן. אופי או יופי: אופי. כמות או איכות: איכות. קור או חום: קור. חלום שאתה זוכר: משו
חלום שהיית רוצה שיתגשם: משו
הדבר הכי נועז שעשית: רכבת הרים בלונה פארק D: הדבר הכי טיפשי שעשית: הפרידה מי'. הדבר הכי מצחיק שעשית: הרבה דברים. הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הרבה
הדבר הכי מפדח שקרה לך: דפקתי חליקה במסדרון של השכבה ליד כולם XDD מקרה הכי טוב שקרה לך: י'. מקרה הכי רע שקרה לך: הפרידה מי'? הודגש באמצעות מדגישומטיק

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo212.gifעונה :)

שם:אריאל כינוי:ארי . תאריך לידה:9.6.93 מזל:תאומים סגנון לבוש: ספורטיבי סטייל כללי:פריקי אבל בקטנה פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:שחור צבע שנוא:ורוד מאכל אהוב:שניצל וספגטי בולונז
חטיף אהוב:במבה
חטיף שנוא:פופקורן מתוק
פרי אהוב:תותים פרי שנוא:ממממ אפרסמון ניראלי בע"ח אהוב:כלב יש בע"ח?לא ;[ מקום בילוי מועדף:בית של חברה, עם פיצה וקולה, באמת, הכי צחוקים מוטו:חיה את הרגע ; חיה ותן לחיות סרט:גריז שיר:iris, my immortal זמר:ג'קו אייזנברג זמרת:אבריל לאבין להקה:סימפל פלאן
סטייה:אין שריטה:אין חולשה:למוזיקה מפחיד:אנסים משמח:דברים טובים שקורים לי ;] מכעיס:דברים רעים שקורים לי .
מעציב:שמשהו מאכזב קורה לי או למשפחה שלי מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "איןלי כוח" , " קורע " שיר שעושה מצב רוח טוב:cute without the E בנאדם שעושה מצב רוח טוב:נועה ביה"ס:בןגוריון . P: כיתה :ח עיר מגורים:הרצליה גובה:1.62 מוצא:חצי מקוראית חצי ישראלית אופטימי \ פסימי:אופטימית . :) העדפה מינית:בנים טלויזיה:חברים והפיג'מות
רדיו:גלגלצ דיסק:שני הדיסקים של סימפל פלאן הכי אוהב בגוף שלך:את הידיים הכי שונא בגוף שלך:את הגוף והפנים . >> תכונה שנואה בעצמך:קנאית, מתעצבנת מהר תכונה שנואה באחרים:קנאה, צביעות לוקח לכל מקום:פלאפון ומפתח שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:הרבה בחיים לא יתפסו אותך עם:דיסק של מוזיקה מזרחית 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:לא הייתי נוסעת לאי בודד . P: שונאת ת'שאלה הזאת >> איפה אתה עכשיו?בבית של דודים שלי באשדוד יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?מממ בבית ניראלי . למה אתה לא שם?כי זה לא נתון להחלטתי . D= עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?איןלי מוושג רוצה אבל לא יכול?אין כזה משפט את מי אתה הכי אוהב בעולם?את המשפחה שלי ואת החברות שלי את מי אתה הכי שונא בעולם?הרבה אנשים לצערי . :/ לא יכול בלי:מוזיקה מתגעגע ל:בצפר. אפילו יומיים אני לא יכולה בלי, אני כלכך אוהבת להיות שם |מסמיקה| גורם לך לבכות:שירים עצובים ודברים רעים שקורים לאנשים שמסביבי ולי מצחיק אותך:נועה חברה שלי, בכל מצב D= בחיים לא:אתאבד מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:ממממ לאיודעת מתנה שהיית רוצה לקבל:טיסה לארה"ב [ ניו יורק אם אפשר D: ] כישרון:כדורסל תחביבים:כדורסל,מחשב,טלוויזיה,חברות ולישון אוסף:איןן ציטוט אהוב:איןן מקלחת או אמבטיה:אמבטיה ים או בריכה:בריכה, אל אוהבת ים
חורף או קיץ:חורף לבן או שחור:שחור אופי או יופי:גם וגם, מה לעשות, גם יופי חשוב כמות או איכות:איכות קור או חום:קור, אבל לא מוגזם חלום שאתה זוכר:שאחותי נהפכת לסרטן XD חלום שהיית רוצה שיתגשם:ממממממממ לא זוכרת הדבר הכי נועז שעשית:לא'דת, אני חושבת שלא היה כזה :0 הדבר הכי טיפשי שעשית:שיקרתי הדבר הכי מצחיק שעשית:הרבה דברים חחחחחחחחחח הדבר הכי מצחיק שקרה לך:לא לי, אבל נפילה של חברה שלי, שפוט הדבר הכי מצחיק בעולם
הדבר הכי מפדח שקרה לך:ניראלי שנפלו לי התחתונים ברחוב . :0 מקרה הכי טוב שקרה לך:מממ המון דברים לשמחתי מקרה הכי רע שקרה לך:סבא מת :(

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

שם: שירלי כינוי: כריסטינה
תאריך לידה: מזל: תאומים סגנון לבוש: שמן סטייל כללי: פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: תכלת אפרפר צבע שנוא: מאכל אהוב: עוגת שוקולד צ'יפס חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: בננה פרי שנוא: בע"ח אהוב: זאב יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: קולנוע מוטו: כולנו אחד סרט: פייט קלאב שיר: slow emotion replay זמר: סטיבן ווילסון (אבל בתור בן-אדם לא זמר
) זמרת: להקה: סטייה: נזלת שריטה: בשורש כף היד.... חתול רחוב נשבעת~!
חולשה: גופנית מפחיד: העולם משמח: בדיחות פנימיות מכעיס: המשפחה מעציב: נכים מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: coffee and pie, oh my שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: יערה:D ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: נמוך מוצא: גבוה^^ אופטימי \ פסימי: אפאתי העדפה מינית: בנים טלויזיה: פיוצ'רמה וגיא פינס רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: חוכמה רגישות אומץ תבונה יופי אהבה לזולת אחראיות וכו' :S לוקח לכל מקום: שעון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: גבר במיטה 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: גבר, מיטה, ו..... אקדח איפה אתה עכשיו? בסלון יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? בחדר למה אתה לא שם? כי אין שם מחשב
אבל עומד להיות...
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? עוזי:D:D:D:D:D פח את מי אתה הכי שונא בעולם? אח שלי לא יכול בלי: וולפייפר של אדוארד נורטון מתגעגע ל: לEמה לא? גורם לך לבכות: הפרצוף שלי מצחיק אותך: כשמבטאים את מה שאני חושבת בחיים לא: אהיה בת 18 מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: אקדח או קומיקס של אקס מן או (נו, יש עוד משהו) ... שכחתי
כישרון: כשרון כתיבה פחות או יותר
תחביבים: יפן סרטים הארי פוטר ... זהו אוסף: בדיחות של בזוקה ג'ו
ציטוט אהוב: פרנקלי מיי דיר... מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: יופי
כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: שאמא שלי מאכילה לכלב פלסטיק חלום שהיית רוצה שיתגשם: שיש לי גבר במיטה.. או בשולחן במטבח, אני מה'כפת לי. אפילו במקרר זה טוב הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: אוי...
זה ירדוף אותי כל ימי חיי ואז קצת :-S הדבר הכי מצחיק שעשית: כל דבר שיוצא לי מהפה הדבר הכי מצחיק שקרה לך: יש משהו אירוני שקרה לי.. זה קשור לפרצוף שלי
הדבר הכי מפדח שקרה לך: כשהייתי על במה מקרה הכי טוב שקרה לך: אין:-S מקרה הכי רע שקרה לך: שנולדתי.

XshironetX

New member
../images/Emo15.gif עונה ../images/Emo3.gif

שם: שיר כינוי: 2ו2ה מאוה2ת 2
תאריך לידה: 20.6.93 מזל: תאומים סגנון לבוש: ג'ינס וחולצה סטייל כללי: האממ.. פירסינג: אין קעקועים: --- צבע אהוב: כחול צבע שנוא: אין מאכל אהוב: המון המון חטיף אהוב: כיפלי חטיף שנוא: אין דבר כזה.. פרי אהוב: לא יודעת פרי שנוא: לא יודעת בע"ח אהוב: כלב
יש בע"ח? לא
מקום בילוי מועדף: קניון מוטו: NO FOOD= NO LIFE סרט: הרבה....... שיר:יש כמה זמר: -- זמרת: -- להקה: -- סטייה: אוכל שריטה: כפרע [המבין יבין
] חולשה: לא יודעת מפחיד: שום דבר לא מפחיד אותי.. חח סתם
משמח: אוכלל
מכעיס: כשאין אוכל
מעציב: כנ"ל מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: לא יודעת. את זה יכולים לומר חברים שלי.. שיר שעושה מצב רוח טוב: איזה יום שמייח לי היוםםםםםםםםםםםםםםםם שוקולד בולס לי כל היוםםםםםם
בנאדם שעושה מצב רוח טוב: יש כמהה, אפשר לומר שכל החברות שלי ביה"ס: האורן כיתה : ח עיר מגורים: יבנה גובה: 1.68 או אולי אפילו יותר. מוצא: אשכנזית-ספרדית אופטימי \ פסימי: אופטימית לרוב העדפה מינית: אהממ..???? טלויזיה: ניקלאודיאון רדיו: 100FM? דיסק:-- הכי אוהב בגוף שלך:- הכי שונא בגוף שלך:- תכונה שנואה בעצמך:- תכונה שנואה באחרים:- לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: לא יודעת בחיים לא יתפסו אותך עם: קרוקס [לבנתיים אולי זה ישתנה אבל לא נראה לי] 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: סירה כדי שאני אוכל לצאת משם, פלאפון ואוכל לדרך..
איפה אתה עכשיו? בבית מול המחשב יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן בסופרלנד למה אתה לא שם? כי ויתרתי על זה בשביל לעשות את החידון הזה עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?- רוצה אבל לא יכול?- את מי אתה הכי אוהב בעולם? הרבה אנשים את מי אתה הכי שונא בעולם? אני לא שונאת אף אחד, יש פשוט אנשים שאני לא אוהבת במיוחד *אהמממ משתעלת אהמממ* לא יכול בלי: אוכל מתגעגע ל: מחנה קיץ 2006 שבט רעות שולט עמיתרומם גורם לך לבכות: בצל מצחיק אותך: שירצ בחיים לא: אוכל ג'וק מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: טלויזיה ~~~~~~~פרשתי מכאן
~~~~~~~~~ כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:

שירי116

New member
../images/Emo141.gifשאלה...

זה נראה שאלון מגניב, ופתחתי בלוג חדש. אין לי מושג מאיפה הבלוגרים לוקחים את השאלונים שלהם, זה נראה שאלונים שנכתבו במיוחד בשבילם, כי הם כותבים שזה השאלון השבועי... בקיצור, אני רוצה לענות על שאלון בבלוג שלי, מותר לי לענות על השאלון הזה? אני אשים קישור לפורום סקרים ושאלונים וגם אציין שזה מכאן

שירי116

New member
../images/Emo141.gif טוב אני לוקחת את השאלון הזה

אני יודעת שאני צריכה לחכות לתשובה, אבל הרבה אנשים לוקחים שאלונים. חוץ מזה אף אחד לא עונה לי... אני אתן קישור לפורום הזה.
מראש

noOןOo

New member
קחי בכיף. ../images/Emo204.gif

כל עוד את נותנת קרדיט, אז מותר.

B A W

New member
עונהנהנהננה

שם:-- כינוי: --- תאריך לידה: יד' בסיוון מזל: תאומים (כי גם לי יש פיצול אישיות, וגם אצלי הוא חמור. מואהאהאה. סלוגן) סגנון לבוש: חחחחחח חברה שלי אמרה לי שזה נקרא ספורט אלגנט (?) אבל אני לובשת מה שמתחשק לי באותו הרגע. סטייל כללי: הכככככל! באמת הכל. פירסינג: אין. אפילו חורים באוזניים אין לי. קעקועים: אין צבע אהוב: ירוק שחור אדום אפור. צבע שנוא:צהוב וכחול מאכל אהוב: ירקות מתוקים שוקולד וסיני חטיף אהוב: אם כבר מלוח אז דובונים. חטיף שנוא: כדורונים. פרי אהוב: תפוזים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיבוא כבר החורףףף! פרי שנוא: קלמטינות ואפרסקים. אאההההההההההההה בע"ח אהוב: כלבים ונחשים. יש בע"ח? כלבה מקום בילוי מועדף: לא משנה, משנה החברה. מוטו: אין לי מוטו. סרט: בורות גרין מייל 3> ויש עוד כמה. שיר: אין אחד. זמר: אין זמרת: אין להקה: אין סטייה: אין אדם שמשתין יותר ממני.זה פסיכולוגי חולני ומעצבן. שריטה: יש לי טקסים קבועים בבוקר. אם אני לא מבצעת אותם, כל היום נדפק לי. (פיפי, פנים, שיניים, אוכל, שירותים, מקלחת,בגדים לארגן תיק, עדשות, ויוווווום טוב!) אני לא מסוגלת להתחיל את הבוקר אחרת. ימי שישי ושבת אצלי הולכים בצורה נוראית! חולשה: תינוקות, שוקולד, מתוקים, חיוכים, עיניים, גומות חן צעיפים ואהבה! מפחיד: העובדה שהחיים שלי יכולים להגמר עוד שנייה, עוד דקה, עוד שעה, עוד יום. העובדה שכל תוכנית שתכננת לשעה הקרובה, ליום הבא, יכולה ללכת לעזאזל. זה תופס אותי מבפנים ומשתק אותי. משמח: אהבה, חיוך, חיבוק, דאגה והחיייייים! מכעיס: אי צדק, זלזול. מעציב: שנאה. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: ברוך השם, בספר תורה, באמא שלי, תודההה ויהיה טוב :) מפגרת, מודה. שיר שעושה מצב רוח טוב: gasolina! בנאדם שעושה מצב רוח טוב: קרקר כפרעליו, מש, והשכנה הקטנה הפיצית הפצלוחה שלי, הבובה הכיי יפההה בעולם! ילדים זה שמחה... ביה"ס: תיכון כיתה : יא' עיר מגורים: מרכז גובה: מעללל 1.65 :) מוצא: חצי תימני רבע צ'כוסלובקי ורבע פולני אופטימי \ פסימי: גם וגם (באמת שיש לי איזשהו פאק במוח) העדפה מינית: בנים טלויזיה: חברים! רדיו: גלגל"צ דיסק: אין הכי אוהב בגוף שלך: את האישונים P: לא סתם, את השפתיים. הכי שונא בגוף שלך: אצבעות הרגליים. תכונה שנואה בעצמך: לא תכונה, אבל אני מאחרת כרונית. וסנילית. אאאאאארג! ואין לי משמעת עצמית. אוף תכונה שנואה באחרים:לא יודעת. לוקח לכל מקום: טמפונים, כסף, דאורדורנט, מסטיקים, מים ופלא. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: לא יודעת. בחיים לא יתפסו אותך עם: לא יודעת. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: ספרים, רדיו שיקלוט גלגל"צ, ומסטיקיםדאורדורנטטמפוניםפלא מים :) איפה אתה עכשיו? על הכיסא מול המחשב P: יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? במיטה, ישנההההה למה אתה לא שם? כי ישנתי צהריים, ואמא העירה אותי באכזריות (הייתי ישנה עד הבוקר) ואני צריכה להכין שיעורים להתקלח ולהוריד את הכלבה. פוווול שיעורים ד"א עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? קרקר. משעמם לי, ואין איתו רגע דל P: רוצה אבל לא יכול? טכנית, אני יכולה לעשות הכללל בחיים האלו. אבל אני לא מוכנה בגלל ההשלכות של הדברים האלו, אז נגיד שאני לא יכולה. את מי אתה הכי אוהב בעולם? אמממממ אותי P:? לא סתם, אולי את אמא ואבא. את מי אתה הכי שונא בעולם? פעם הייתי עונה את עצמי. אבל אני לא שונאת אף אחד. לא יכול בלי: מוסיקה, מסטיקים. מתגעגע ל: כלוווווווווום. געגועים הורסים לי את החיים. גורם לך לבכות: הכל. אני יכולה לקרוא עיתון ולבכות כי אמא וילד מתו, ואין אפילו את השמות שלהם. מצחיק אותך: הכלללל. *סבא שלי נפטר. מאז התחלתי לומר "למה מי מת?!" וזה גומר אותי מצחוק כל פעם שאני קולטת מה אמרתי...חולני אבל מצחיק" האמת שגזענות זה לא מבדר, ולצחוק על מישהו מאוחר הגב זה לא מצחיק, זה דבילייייי. בחיים לא: אין דבר כזה. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: החיים יפים והחיים יפים והחיים יפיייים. טוב לייייייי. מתנה שהיית רוצה לקבל: מערכת חדשה. הלכה המערכת. אני כבר מאבדת את השפיותתתתתת! כישרון: אהההה לראות את כל הדברים הכי מחורבנים שבי, ובו בזמן לראותתת את היופי שבכל האנשים מסביבי, בכל העולם, למרות הכל. עכשיו אני פשוט לא רואה את עצמי בתור משהו פרטי, אני פשוט חלק מהחיים האלה וזורמת איתם, עד שאני אלמד לאהוב את עצמי, באמת ובתמים, ואז אני אהיה חלק נפרד. זההההה הכישרון הכי גדול שבי. (אחרי שכתבתי שהכל בי מחורבן למה אתם מצפים? לאיזושהי חוכמה נסתרת, כישרון ציור, שירה או משהו בסגנוון? תחשבו שובב) תחביבים: ספרים מוסיקה ספורט וצפייה במשחקי כדורסל אוסף: עשרות אגורות :) ציטוט אהוב: אין מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: חורררררררף! לבן או שחור: שחור. ולבן. ושחור. ולבן. תלוי במצב רוחחחח אופי או יופי: כימיה. גם אם יש לבנאדם את האופי הכי מושלם, והוא מדהים ביופיו, אם אין בינינו כימיה, זה שווה לתחת, מניסיון. כמות או איכות: איכות! קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: אני זוכרתת פוללללל חלומות. חלום שהיית רוצה שיתגשם: שום דבר מיוחד הדבר הכי נועז שעשית: אני לא נועזת במיוחד. הדבר הכי טיפשי שעשית: חרטתי. הדבר הכי מצחיק שעשית: דפקתי חליקה ביחד עם חברה, מול מאות אנשים. ואח"כ נשארתי לשכב על הריצפה ובכיתי מצחוק :) אני לא חושבת שהיה מישהו שלא צחק. אז זה נחשב לדבר הכי מצחיק שקרה הדבר הכי מצחיק שקרה לך: ^ זה גמר אותי מצחוק! הדבר הכי מפדח שקרה לך: ^ + העובדה שדיממתי למוות, אני והמכנס, באמצע בצפר. אף אחד לא קלט חות משתי חברות שאמרתי להן. מקרה הכי טוב שקרה לך: התאהבתי בחיים בחזרה. מקרה הכי רע שקרה לך: אני והחיייים רבנו. P: סתם לא, פשוט התחלתי לשנוא אותםם. ואת עצמי.

MikeY fReAk

New member
><../images/Emo79.gif

שם: כינוי: תאריך לידה: מזל: גדי סגנון לבוש: לודעת סטייל כללי: לודעת פירסינג: לא קעקועים:לא צבע אהוב: כתום(לא פוליטי)/ירוק בהיר/שחור צבע שנוא: אפור/חום/צהוב מאכל אהוב: תפוחי אדמה. בכל צורה. אפויים, מבושלים, מטוגנים. רק לא פירה:X חטיף אהוב:אין חטיף שנוא:אין פרי אהוב:שזיף/תפוז פרי שנוא:קלמנטינה, איכס. בע"ח אהוב: חתולע. ואני גם די מתגעגעת לדג שלי (שמת:p) אז נראה לי שגם דגי זהבD: יש בע"ח? נופ מקום בילוי מועדף: התו השמיני. מוטו: live and let live, והלוואי שכולם היו מפנימים את זה. סרט: מישהו לרוץ איתו. כנפיים שבורות. שיר: מישהו לרוץ איתו/דניאל סלומון זמר: אביתר בנאי זמרת: אפרת גוש להקה: קספרים/הכנסייה/משינה/היהודים/בלאקפילד ועוד כמה. סטייה: אם אני מרטיבה רק יד אחת אני חייבת להרטיב גם את השנייה כדי לנגב. כי תפעולה של הניגוב עושים עם 2 ידיים, ואם היד יבשה זה עושה לי צמרמורת כזאת. שריטה: להשמיע קולות מוזרים חולשה: לא אפרסםP: מפחיד: מוות של אנשים קרובים אלי משמח: אנשים שאוהבים אותי ואני אוהבת אותם סביבי. מכעיס: סיגריות וגזענות מעציב: בדידות, שלאנשים שנמצאים בעמדת כוח מעלי אין את הכלים להבין אותי. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: כיח/הזוי שיר שעושה מצב רוח טוב: אין כזה דבר. אם יש מצברוח רע, אפילו שיר משמח נשמע עצוב. בנאדם שעושה מצב רוח טוב: יש כמה ביה"ס: די כיתה: י עיר מגורים:י-ם גובה:1.61 מוצא:חציחצי:p אופטימי \ פסימי: שניהם. "הרבה פנים לי יש" העדפה מינית: זכרים טלויזיה: אבודים, ניפטאק. רדיו: גלגלצ. נו, ניסיתי 88 והשתעממתי. דיסק: רק אחד?XD הכי אוהב בגוף שלך:עיניים הכי שונא בגוף שלך:שפתיים תכונה שנואה בעצמך:ביישנות תכונה שנואה באחרים: שחושבים שאם גדולים ממישהו בגיל אז הוא פחות טוב מאיתנו. זה ממש-ממש-ממש לא נכון. בגרות אמיתית היא דברים שהחיים מעבירים אותנו. אז נכון, ככל שאתה יותר מבוגר יש יותר סיכויי ש"דברים מבגרים" יקרו לך. אבל אל תשכחו שדברים מבגרים יכולים להיקרות בדרכם של צעירים מכם. (הייתי חייבת להוציא את זה) לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: יש כ"כ הרבה בחיים לא יתפסו אותך עם: בגד ורוד 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: לודעת. אחרי שרואים אבודים מבינים כמה דברים צריךP: נראה לי שפשוט הייתי לוקחת ג'יני. איפה אתה עכשיו? בבית.. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? ייתכן למה אתה לא שם?>< עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? יש כמה את מי אתה הכי שונא בעולם? לודעת. לא יכול בלי: מיים מתגעגע ל:אנשים שלא ראיתי מזמן גורם לך לבכות: כשאני חושבת יותר מידי על הרע. או כשאני שומעת שיר ממש עצוב. מצחיק אותך:כשאומרים דברים מפגרים. בחיים לא:היי, never say never. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: אין כרגע מתנה שהיית רוצה לקבל: 2 הספרים של יהלי סובול. חיות מחמד-מוניקה סקס. הDVD של היהודים. MP3 איכותי. לפטופ איכותי. דירה? משהוD: כישרון: צילום,כתיבה תחביבים: צילום,כתיבה.. אוסף: כרטיסיות. לודעת למה. אין לזה שום יתרון. ציטוט אהוב: אני מקווה שאצטט נכון. "אינני יודעת מהו פמיניזם, אני רק יודעת שמכנים אותי כך כל אימת שאני מבטאת דעה שמבדילה ביני לבין שטיח". מקלחת או אמבטיה: אמבטיה ים או בריכה: ים חורף או קיץ: חורף!!!! עוד 84 ימים לבן או שחור: שחור אופי או יופי: אופי, וזאת לא קלישאה כמות או איכות: איכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: הלכתי לחברה שלי, המתג שלה היה על הדלת ואז אחשלי התקשר ואמר לי משהו על ישו.. חלום שהיית רוצה שיתגשם: לודעת, אם החלומות שלי היו מתגשמים היו קורים אסונות מטורפים (כי הם לא קשורים למציאות)

linoy pal

New member
עונהה

שם:לינוי כינוי:לינויה? תאריך לידה:19.2.92 מזל:דגים סגנון לבוש:ספורטיבי כזה סטייל כללי:אמ... פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:שחור צבע שנוא:כלום מאכל אהוב:חביתה...חח חטיף אהוב:ביסלי חטיף שנוא:תפוצ'יפס פרי אהוב:אגס פרי שנוא:אין כזה בע"ח אהוב:לא אוהבת יש בע"ח?לא מקום בילוי מועדף:טיילת מוטו:חייה ותן לחיות סרט:אפקט הפרפר שיר:זה לא אמיתי-נינט חרשתי עליוו זמר:עיברי לידר ואביב גפן זמרת:נינט טייב קרן פלס ועוד... להקה:סינרגיה היהודים בית הבובות סטייה:לערבב תקצפת של המילקי שריטה:אמ..לא יודעת חולשה:אמ.. מפחיד:ג'קורים משמח:חיוך של מישהו.. מכעיס:שמעירים אותי בבוקר מעציב:לחשוב על כל מיני דברים שיכולים לקרות אם רק היה משהו אחד שונה.. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:שזה אי אפשר לתאר!! שיר שעושה מצב רוח טוב:לא רואה ממטר של מוקי בנאדם שעושה מצב רוח טוב:מה יעזור לכם השם שלו? ביה"ס:חט"ב רמות כיתה :ט עיר מגורים:בת ים גובה:1.55 מוצא:מסובך אופטימי \ פסימי:באמצע כזה אבל לרובאופטימית העדפה מינית:סטרייטית טלויזיה:ארתור
רדיו:גלגל"צ דיסק:יש הרבה.. הכי אוהב בגוף שלך:בירכיים הכי שונא בגוף שלך:אצבעות ברגליים תכונה שנואה בעצמך:טיפשות תכונה שנואה באחרים:רצון ליהיות כמו אחרים לוקח לכל מקום:שפתון חח שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:אם אלה החיים של קרן פלס בחיים לא יתפסו אותך עם:מכנס קצר...חח 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:מחברת+עט גיטרה ופלא איפה אתה עכשיו?בבית בחדר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כן.. למה אתה לא שם?כי יום שבת חח עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?מישהו ^ ^ רוצה אבל לא יכול?כן משו כזה.. את מי אתה הכי אוהב בעולם?אמ.. את מי אתה הכי שונא בעולם?תתפלאו יש הרבה לא יכול בלי:מה? מתגעגע ל:ליסודי גורם לך לבכות:הרבה דברים מצחיק אותך:חברה שלי בחיים לא:מה? מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:אילו הכל היה אחרת... מתנה שהיית רוצה לקבל:טבעת+שרשרת+צמיד כישרון:אין כזה תחביבים:לכתוב שירים לנגן לשיר ולצייר אוסף:מפרטים.. ציטוט אהוב:אין כזה מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:ים חורף או קיץ:חורף לבן או שחור:שחור אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:קור חלום שאתה זוכר:לא זוכרת חלום שהיית רוצה שיתגשם:הרבה... הדבר הכי נועז שעשית:לא עשיתי הדבר הכי טיפשי שעשית:הרבה דברים... הדבר הכי מצחיק שעשית:כלום הדבר הכי מצחיק שקרה לך:אמ... הדבר הכי מפדח שקרה לך:אמ... מקרה הכי טוב שקרה לך:- מקרה הכי רע שקרה לך:

למעלה