שאלון

otollo

New member
../images/Emo180.gifמצטער להגיד

אבל האלבום החדש שלהם ממש גרוע לדעתי
. לפחות בכמה שמיעות ראשונות.

Good 2b Me

New member
של אוונסנס../images/Emo35.gif no way../images/Emo70.gif../images/Emo175.gif

אנ'לא י'דעת למה המון אנשים אומרים שהוא גרוע. אני דווקא ממש אהבתי, בעיקר ת'שירים: sweet sacrifice like you good eanogh lithium(!!!) lacrymosa CMWYS

otollo

New member
../images/Emo180.gifיש כמה שירים טובים

כמו לית'יום ו-CMWYS, אבל השירים פשוט לא אותו הדבר. הם לא ממש קליטים[זה מעצבן אותי
], כולם באותו סגנון שהוא כבר לא יפה כמו Fallen ולא יודע... די התאכזבתי כי אני מחזיק מהם להקה מצויינת.

Twisted Shadows

New member
אני שונא שזה נמחק לי כל הזמן!!!!!!!

1. שם: אסי 2. גיל: 20 ו4 חודשים 3. זכר/נקבה: זכר 4. מיקום בארץ: חולון 5. תאריך הלידה: 27/6/86 6. כינוי חיבה: אססס, אסף, צ'צ'י, שסי, קרציה וכו'... 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? כבר יותר מ- 3 שנים [אני זקן!!!] 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): ממש. הכי הרבה שעשיתי היה עגיל וגם החור שלו נסתם.. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק ומלא ברק
11. מה צבע העיניים שלך ? חום שחור 12. מה צבע העור שלך ? באמצע נוטה לכהה
13. יש לך אח/ות בצבא ? אח. השתחרר לפי חודש הנבלה. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוני. 15. את\ה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? ברצון רב. 18. מים ? לא תודה. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לא מת על אלכוהול, אבל אם כבר, קולהודקה, ודקה רדבול.. 20. על האש ? יאמי. 21. צמחוני/ת ? שאלנו לא
22. חתולים או כלבים ? כלבים. במבה
23. יש לך בע"ח ? כע 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: קולדפליי
25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? הייתי אמור להיות היום
אבל הוציאו לי את החשק, ואז הבריזו לי. תודה באמת. אז יוצא שההופעה האחרונה שהייתי הייתה של דנה ברגר במועדון התמונע בת"א
. אחלה הופעה, ממומלץ ביותר
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? Sqare one- coldplay, השיר שבחתימה שלי
27. סנפלינג: תמיד רציתי ותמיד פחדתי, אבל אני אעשה כשאני אשתחרר מהצבא, והיום קיבלתי סמל
אז זה לא רחוק... 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אוי...ענייני צ'אט...
29. הצבע השולט בארון שלך: שחור...מה לעשות שזה צבע יפה
ובמקרה גם מרזה יותר
30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אממממ....טוב, נלך על נינט
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אממממ...נלך על בן אפלק 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? נעמי ווטס
33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? אבא שלי שוטר, אז זה די בעיה. אבל פעם עשיתי תאונה עם מישהו זקנה, וכדי שלא תשפוט אותי הצלחתי לגרום לה לחשוב שהיא אשמה
34. גנבת פעם ? לא. אבל מה, מידי פעם, כשאני בסופר, אני אוכל בורקס, אבל זה רק בגלל התור הארוך שיש שם!! ואז..אני לא אשלם על שקית ריקה, לא
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה? ממש בקושי 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? פסדר כזה אני יודע... 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? אמממ, להפוך את הגוף מרשמלו שלי לקצת שרירים
, את האף קצת
וזהו נראה לי. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? אני אוהב את השיער שלי. אני חושב..אהבתי אותו יותר לפני הצבא
40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? להשאר לבד. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? בזבזנות נראה לי... 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? קמצנות
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? רק אני
...לא
48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא.. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? תלוי, בד"כ לוקח.. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא
51. שברו לך פעם את הלב ? יס.. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? אני מניח 53. בגדו בך? כן 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? קצת דרמה
אבל הכל עבר. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 5 ככה... 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? הרבה. אין לי כוח לפרט
58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8, קוראים לי אסי הדעתן
59. וחזק פיזית ? אממממממ....7. 60. וחזק נפשית ? 0
61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לגמרי 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? אולי... 63. שאלה זו צונזרה! 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כן, אחלה בחור
65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות.

R o t e m G

New member
עונה

1. שם: רותם 2. גיל: 15 וחצי 3. זכר/נקבה:
4. מיקום בארץ: נס ציונה 5. תאריך הלידה: 11.12.1990 6. כינוי חיבה: בלונה
7. יש חבר/ה ?? לא.. 8. רישיון נהיגה ? הלוואי... רק עוד שנתיים 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא ממש 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/גלי? די גלי, אבל הוא לא סגור על עצמו 11. מה צבע העיניים שלך? ירוק 12. מה צבע העור שלך? בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא? לא, אני הבכורה 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת? חילונית 15. את\ה צמחוני/ת? לא 16. אתה טבעוני/ת? עוד יותר לא 17. קולה?
18. מים? למה לא? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אני לא 20. על האש? תלוי מה... 21. צמחוני/ת? אהמ ^ 22. חתולים או כלבים? שניהם, אבל יותר כלבים 23. יש לך בע"ח? חתולה וכלבה 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: ממ כל מיני, לא אחת במיוחד 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? תלוי למה אתם קוראים הופעה של מוזיקה.... 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? שום שיר :/ 27. סנפלינג: אף לא עשיתי אבל זה יכול להיות נחמד 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? לא יודעת. היה? 29. הצבע השולט בארון שלך: כחול 30. מי האשה הכי יפה בעולם? אני? ברור 31. מי הגבר הכי יפה בעולם? ... 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ... 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך? דברים קטנים, אתם יודעים. מה שכל אחד ואחד מכם עשה. ואל תכחישו 34. גנבת פעם? בערך 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות? כמה? איכס. לא! 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה? לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה? פחות או יותר 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? את השיער 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך? ממממ את העיניים [?] 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? להישאר לבד 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? תשאלו אחרים, לא אותי 42. מה התכונה שאתה שונא אצל אחרים? צביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? אף פעם לא ישנתי עם מישהו מהמין השני. בעצם, אולי עם אח שלי... 44. נישקת בחורה? לא ממש 45. נישקת בחור? לא 46. את/ה סטרייט/ית? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר?! נהנת מזה? לא שיחקתי. מה אני נראית לכם?! 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? לא! 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? תלוי עד כמה כואב 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא? אמא 51. שברו לך פעם את הלב? לא 52. שברת למישהו פעם את הלב? לא שאני יודעת 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? ממש ממש ממש מזמן 55. מה היו התוצאות? לא זוכרת 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? 4 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת? כתבתי פעם ב-4400, ואני כותבת לפעמים פה ובמכושפות 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 7 59. וחזק פיזית? 4 60. וחזק נפשית? 8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? לא רנאה לי 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? לא 63. שאלה זו צונזרה! אוקיי... 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך? כן 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי? פרטי

sefer7

New member
חופש! =]]

1. שם: ספיר 2. גיל: 16 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: מרכז 5. תאריך הלידה: 20.6.90 6. כינוי חיבה: ספר 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? עוד לאא =[ 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): יש תכנון לקעקוע 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק וקצת גלי למטה 11. מה צבע העיניים שלך ? זית 12. מה צבע העור שלך ? אין לו הגדרה חח 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא..אני הבכורה!=]] 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית מסורתית 15. את\ה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? בעעע 18. מים ? כההה 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אממ ששכחתי את השם אבל זה היה רק סוג אחד 20. על האש ? יאמיי 21. צמחוני/ת ? לא הייתה שאלה כזאת?! 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אונסנס!
25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? הגמר של כוכב נולד נחשב? 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? TOURNIQUET 27. סנפלינג: כן! 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? עשיתי הרבה דברים משוגעים כמו לא להכין שיעורי בית ולא ללמוד למבחן חחחחח סתם אבל באמת עשיתי הרבה דברים משוגעים וקשה לי לבחור אחד והיה ממש כיף! 29. הצבע השולט בארון שלך:כחול 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני? אמממ לאא את אני!! 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אח שלי! 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אנג'לינה ג'ולי 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? עדיף שלא תדעו חח 34. גנבת פעם ? כן 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לאא זה לא בריא! 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה? שתיתי פעם אחת בחיי... 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא ממש 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? את סוג העור שלי 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? עיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? אנסים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? מתעצבנת מהר 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? חוסר טקט 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? כן 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא שיחקתי... 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא בגדתי... 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? בדר"כ מחכה שזה יעבור אבל אם אני לא מסוגלת לסבול אז לוקחת כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? של שניהם 51. שברו לך פעם את הלב ? לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן... 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן... 55. מה היו התוצאות ?לא גילו למזלי... 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? פעם באונסנס אבל עכשיו אני רק קוראת 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 7 59. וחזק פיזית ? 8 60. וחזק נפשית ?7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? בינתיים לא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. שאלה זו צונזרה! 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?חחחח לא ממש אכפת לי 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?בית קומות

ננסה לעשות את זה מהר../images/Emo109.gif

עכשיו 10:55... נראה מתי אני אגמור את השאלון... 1. שם: מאיוש 2. גיל: 14 וחצי 3. זכר/נקבה: נקבה
4. מיקום בארץ: ת"א והמרכז... 5. תאריך הלידה: 19.05.92
מי ששוכח נשכח! 6. כינוי חיבה: מאיוש, מאיויו, מאיצ'וק, מייק... חחח
7. יש חבר/ה ?? לא.. לצערי..
8. רישיון נהיגה ? הלוואי 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אממ 2 באוזן ימין, אחד בשמאל, תכנון לאחד בגבה
10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל
11. מה צבע העיניים שלך ? כחול
12. מה צבע העור שלך ? לבן...
13. יש לך אח/ות בצבא ? לאא...
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? מסורתית
15. את\ה צמחוני/ת ? ככה-ככה... אמא מכריחה לאכול בשר
16. אתה טבעוני/ת ? ממש לאא בעעע
17. קולה ? יאפפ
18. מים ? גם יאפפ
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אין אחד כזה... לא שותה ולא מעשנת
20. על האש ? בארורר! 21. צמחוני/ת ? כבר שאלת לא
22. חתולים או כלבים ? כלבים
23. יש לך בע"ח ? לא.. הייתי רוצה
קטנטן! ושוב, אמא לא מרשה...
24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אוונסנס, גרין דיי, BEP, בית הבובות 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? הייתי בהופעה של פלוריסיינטה ב-2004 נראלי אם זה נחשב...
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? יקירתי-ג'קו אייזנברג 27. סנפלינג: אמן
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אני ילדה חנונית
שהדבר היחיד המטורף שעשיתי היה לא לישון כל הלילה... 29. הצבע השולט בארון שלך: ארון צבעוני כמו הדגל של מצעד הגאווה
30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני? לא... אני! 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? בראד פיט וצ'אד מייקל מורי
ואיך נשכח את רנדנקר...
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אממ אנג'לינה ג'ולי וג'ניפר אניסטון... אהה וגם ורד פלדמן וטלי שרון! 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?לאא.... משטרה אמרה לי ב-12 ללכת הביתה כי עשיתי רעש עם חברים...
34. גנבת פעם ? לאא
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? ממש... רק אני
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה? מה שנכתב למעלה... 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? אממ מ 1-10
אממ 8 וחצי 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הייתי מורידה עוד קילו... ומורידה משו מהפנים
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את העיניים הכחולות שלי, את השיער ואת הכפות רגלים
40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? סרטיי אימה וגנבים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? אממ נלחצת מהר 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שקרנים יכולים לחרפן אותי 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? WTF
44. נישקת בחורה ?
45. נישקת בחור ? עדיין
46. אתה סטרייט/ית ?
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא יצא לי עדיין ]-} 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לאא... ואני גם לא אעשה את זה!
49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור... 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? גם וגם... 51. שברו לך פעם את הלב ? לא... 52. שברת למישהו פעם את הלב ? גם לאא... אהה אולי פעם אחת בגן כשמישהו אהב אותי ולא רציתי להיות חברה שלו
53. בגדו בך? לאא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כמה פעמים... אבל רק לאמא או לאחות!! 55. מה היו התוצאות? אממ לא סיפרו את זה הלאה אז לא קרה כלום.. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? אולי רק 1 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? כתבתי בטב"ע, לפעמים כותבת ב"אלופה" ובלימודי ערבית ובקביעות כותבת בק"ק, פיג'מות ו-ורד פלדמן... 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 9 59. וחזק פיזית ? 5
60. וחזק נפשית ? 7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לאא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? ולאא 63. שאלה זו צונזרה! וואללה 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?דיי...
65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות
השעה 11:08... חחח

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאו או אוּ../images/Emo70.gifאני עונה../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

1. שם: מאשה כהן. 2. גיל: 13 וחצי, הללויה! 3. זכר/נקבה: לא יודעת
. 4. מיקום בארץ: מרכז. 5. תאריך הלידה: 6.3 6. כינוי חיבה: אדרית?
. ואיידר
. 7. יש חבר/ה ?? היה, זרקתי
. 8. רישיון נהיגה ? לא\ אבל נהגתי
. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): באוזניים. רוצה באף ובפופיק
. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? תלתליפה, מכירים? 11. מה צבע העיניים שלך ? חום. 12. מה צבע העור שלך ? חום כהה
. לא תימנייה, אבל כהה
. 13. יש לך אח/ות בצבא ? כן. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? לא יודעת
15. את\ה צמחוני/ת ? לא, אבל נמנעת מלאכול בשר/עוף/משהו שהיה פעם חי... 16. אתה טבעוני/ת ? לא
, יש גבול
. 17. קולה ? אחלה
. 18. מים ? סבבה
. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לא אוהבת
. 20. על האש ?איכ
. 21. צמחוני/ת ? בעיות זכרון? 22. חתולים או כלבים ? חתלתולים!
. 23. יש לך בע"ח ? כן, חתולה שהמליטה חתול, והוא מנסה כל הזמן לאנוס אותה
. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: BEP. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לא הייתי |מבויש|
.ליטל
. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? עדיין לא פתחתי ת'רדיו
... 27. סנפלינג: בא לי! 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? סנפלינג
. והסקיי קוסטר...וכמה דברים שנראים פעוטים אבל לא המאנתי שאני אצליח לעשות אותם
. 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני? לא יודעת מי, אבל בהחלט לא אני
. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? או, שאלה קלה! אוֹרי החתיך!
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? סנדרה בולוק, אמנדה ביינס קורטני קוקס אממ והיו לי עוד כמה ברשימה
33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא עברתי
. 34. גנבת פעם ? לא
. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? איכס, לא
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה? מים. בכמויות אדירות
.
. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? אמממ כן, די
. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? אההה רגליים יותר ארוכות, אבל טיפה
. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? לא יודעת. סליחה, אני עובדת על הגוף שלי בצורה אבוססיבית, זכותי לאהוב אותו!
. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לאבד את מי שאני אוהבת. וגו'קים
. ילדה עמוקה
. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? רגישות-ייתר ויש לי תכונה להגיד את המציאות בצורה שפוגעת באנשים
. ואני מדברת הרבה יותר מדי, הרבה יותר מדי מהר ובכלל לא ברור
. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שמשקרים לי
. וחוסר פרגון! 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן, אני בת 13 וחצי
. 44. נישקת בחורה ? לא, וגם לא נישקתי בחור
. 45. נישקת בחור ? לא
. 46. אתה סטרייט/ית ? אולי
. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא, נפרדתי מחבר שלי אחרי 5 ימים כי הבנתי שזה לא זה
. "זה לא זה"
. כמה "זה" זה כבר יכול להיות?!
. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא בגדתי
. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור, אני לא אוהבת להכניס סתם כימיקלים לגוף {}אחוית הדביקה אותי
.}. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? לא כל כך ילדה של ההורים שלי... 51. שברו לך פעם את הלב ? לא. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן
.
. 53. בגדו בך? לא, עוד הפעם בעיות זכרון? 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?לא. 55. מה היו התוצאות ?-- 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? המממ...רגע תנו לספור
. 3, אבל אני כרגע במיני-ריב עם אחת מהן
. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? מחול
. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 9.5.
. 59. וחזק פיזית ? 9.5
. 60. וחזק נפשית ? 0.5
. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן... 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן. 63. שאלה זו צונזרה! אחלה
. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?
מאוד
. לחברה שלי היה עליו קראש פעם
. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי
. כולם מוזמנים לברביקיו בבריכה שאין לי בגינה באחורית!

למעלה