שאלון...

devilz

New member
שאלון...

אחרי חודשים ארוכים ומעיקים... בהם אנחנו נמצאים תחת מתקפת הגומי הנוראה... ושמה: קרוקס... היא באה בצבעים שונים ומזוויעים אחד.. יותר מהשני... אז החלטתי לברר מה באמת עמדת האנשים על ה...זוועה... ובזאת מוגש לכם פורום שמיניסטים שאלון הקרוקס.... (נלקח מפורום שאלונים וסקרים עם שינוים כבדים..) יש לכם קרוקס? *אם כן* . הדבר הזה נוח? איזה צבע הקרוקס שלכם? מה גרם לכם לקנות אותם? *אם לא* למה לא? יש לכם רצון כלשהוא לקנות את זה? מה לדעתכם הצבע המוזר ביותר? נכון העובדה שזה נתקע במדרגות נעות משעשעת? *לכולם* מה אתם חושבים על איך שהדבר הזה ניראה? למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד?

אפ7ת

New member
שונאת קרוקסס..... עונה.....

יש לכם קרוקס? לא! *אם לא* למה לא? כי זה מכוער...
יש לכם רצון כלשהוא לקנות את זה? לא
מה לדעתכם הצבע המוזר ביותר? הקרוקס הזה עם כל הצבעים נכון העובדה שזה נתקע במדרגות נעות משעשעת? חחח זה נתקע?! לא ידעתי...
*לכולם* מה אתם חושבים על איך שהדבר הזה ניראה? מ-ז-ע-ז-ע
למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד?

TillsWIFE

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

devilz

New member
עונה לעצמי...

יש לכם קרוקס? fuck no! *אם לא* למה לא? כי מקומה של מסננת הוא במטבח... יש לכם רצון כלשהוא לקנות את זה? יש לי רצמון לשרוף את המפעל.. מה לדעתכם הצבע המוזר ביותר? כתום.. לא... וורוד.. לא.. צבעוני.. לא.. נו הם כולם מוזרים! נכון העובדה שזה נתקע במדרגות נעות משעשעת? hell ye! *לכולם* מה אתם חושבים על איך שהדבר הזה ניראה? זוועה... במילים עדינות... למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי ישראלים הם עם מטומטם?

TillsWIFE

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

odeleya

New member
ישש לי!

הדבר הזה נוח? כן..מאוד...חוץ מלפעמים כשחם...(בטבריה...
)
איזה צבע הקרוקס שלכם? סגול... מה גרם לכם לקנות אותם? כאבי רגליים מציקים...(לא שזה הפסיק בדיוק..אבל..יותר קל לעמוד עם זה...) מה אתם חושבים על איך שהדבר הזה ניראה? בעיקרון זה מכוער..אבל לפעמים זה יפה..או שפשוט התרגלתי... למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי זה נוח ושימושי..(ויש את כל אלא שקונים את המזוייף. אני באמת לא מבינה.. יש אצלנו בנות שלדעתי קנו את המזוייף כי הם רוצות את זה ליופי---
מה יפה??? אם זה לא היה נוח אז לא הייתי קונה!)

Good 2b Me

New member
קרוקס רולז../images/Emo47.gif ../images/Emo175.gif

יש לכם קרוקס
יאפ *אם כן* . הדבר הזה נוח
מוי נח
איזה צבע הקרוקס שלכם
אדום
<גם הצהוב בננה והבז' צבעים יפים> מה גרם לכם לקנות אותם
העובדה שהם פאקינג נוחות
*אם לא* למה לא
--- יש לכם רצון כלשהוא לקנות את זה
--- מה לדעתכם הצבע המוזר ביותר
המעפאן הזה של ירוק וצהוב ביחד כאילו נשפך על זה גואש נכון העובדה שזה נתקע במדרגות נעות משעשעת
האמת שכן
*לכולם* מה אתם חושבים על איך שהדבר הזה ניראה
בהתחלה קצת הסתייגתי, אבל עכשיו אחרי זה דווקא ממש ממש חמוד
ולא מכוער בכלל לטעמי
, חוץ מהקרוקס החדשים שנראים כאילו הם פיתחו שרירים או מש'ו
למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד
שאני אמנה את כל ה10 סיבות שתמיד כתובים על השלטים או שלכולם יצא לראות?

אני

יש לכם קרוקס? אכן *אם כן* . הדבר הזה נוח? מאד איזה צבע הקרוקס שלכם? כתום
מה גרם לכם לקנות אותם? אח שלי קנה לי מתנה ליומולדת מה לדעתכם הצבע המוזר ביותר? אממ לא יודעת.. נכון העובדה שזה נתקע במדרגות נעות משעשעת? לא נראה לי שעליתי איתם פעם על מדגרות נעות... אבל כשנעלה נבדוק.. *לכולם* מה אתם חושבים על איך שהדבר הזה ניראה? בהתחלה לא התלהבתי, אבל אח"כ התאהבתי למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי הם נוחות? הודגש באמצעות מדגישומטיק

קובי221

New member
../images/Emo26.gif

יש לכם קרוקס? לא *אם כן* . הדבר הזה נוח? איזה צבע הקרוקס שלכם? מה גרם לכם לקנות אותם? *אם לא* למה לא? כי הם מחרידות להפליא. כי אני אוהב ללכת יחף. וכי אם אני נועל נעלים זה לרוב נעלי ספורט. יש לכם רצון כלשהוא לקנות את זה? קרוקס משופרים, בלי חורים וסגורים בצבע שחור. נראים נורמלים לגמריי! מה לדעתכם הצבע המוזר ביותר? הכל מלבד כחול ושחור נכון העובדה שזה נתקע במדרגות נעות משעשעת? חחחחחח, כה. קראתי על זה פעם:
*לכולם* מה אתם חושבים על איך שהדבר הזה ניראה? במילה אחת- בע. למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי אומרים שהן נוחות?

Bleed for Me

New member
איכסססס

יש לכם קרוקס?לא *אם כן* . הדבר הזה נוח? -- איזה צבע הקרוקס שלכם?-- מה גרם לכם לקנות אותם?-- *אם לא* למה לא?כי זה מכוער יש לכם רצון כלשהוא לקנות את זה?לאאאא מה לדעתכם הצבע המוזר ביותר?זהב חרדל כזה נכון העובדה שזה נתקע במדרגות נעות משעשעת?חח כן! אני מתה לראות את זה! *לכולם* מה אתם חושבים על איך שהדבר הזה ניראה?ממש מזעזע למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד?כי לטענת אנשים הנוחות חשובה יותר מהיופי..יש נעליים יפות ונוחות,לא צריך לקנות משהו שכואב לי בעיניים..

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

יש לכם קרוקס? לאאאא *אם כן* . הדבר הזה נוח? איזה צבע הקרוקס שלכם? מה גרם לכם לקנות אותם? *אם לא* למה לא? כי זה מכוער! יש לכם רצון כלשהוא לקנות את זה? כן, כדי לשרוף את זה מה לדעתכם הצבע המוזר ביותר? הכל שם נכון העובדה שזה נתקע במדרגות נעות משעשעת? הא? *לכולם* מה אתם חושבים על איך שהדבר הזה ניראה? כמו חללית למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי זה "יקר"

Mozes ST

New member
לא!

אני ראיתי את זה עוד בתחילת דרכו, לפני שזה הגיע לחנויות ונהיה המוני, וכבר מהרגע הראשון צחקתי ואמרתי לעצמי: "מי האהבל שיקנה את הדבר המכוער הזה לעזאזל?!" למה לא? כי זה ממש ממש מכוער יש לכם רצון כלשהוא לקנות את זה? לא! מה לדעתכם הצבע המוזר ביותר? ורוד נכון העובדה שזה נתקע במדרגות נעות משעשעת? לא כ"כ... *לכולם* מה אתם חושבים על איך שהדבר הזה ניראה? מכוער טילים למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי זה נח מן הסתם

Shusho

New member
קרוקס נראה כמו גוש קקי.

זה מכוער כל כך, במיוחד כל הכתום-צהוב הזה.

s h i r s 1

New member
עוןנה

יש לכם קרוקס? כן! הדבר הזה נוח? מאוד מאוד!! איזה צבע הקרוקס שלכם? כחול כהה. מה גרם לכם לקנות אותם? סתם ראיתי מלא חברות מסתובבות עם זה,והתלהבתי. *לכולם* מה אתם חושבים על איך שהדבר הזה ניראה? לא אכפת לי זה לא מכוער אם בוחרים צבע מתאים ולא כזה נורא וזה מאוד מאוד נוח וזהו! למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי להרבה זה נוח, ו...מאיפה לי
יש כאלה שחושבים שזה אופנתי אולי...

timtamtum1

New member
חחחחחחחח

"קרוקס זה מכוער. מה זה מכוער, צריך להיזהר לא להסתובב עם זה בלילה כדי לא להפחיד ילדים קטנים. זה כל כך מכוער שזה מסנוור. הדובי גל של הנעליים. אמא, איך אישרו זוועה כזאת לייצור."

timtamtum1

New member
לא ולא../images/Emo3.gif

למה לא? כי זה לא הטעם שלי יש לכם רצון כלשהוא לקנות את זה? לא מה לדעתכם הצבע המוזר ביותר? כתוםS: נכון העובדה שזה נתקע במדרגות נעות משעשעת? חחחחח באמת?
מה אתם חושבים על איך שהדבר הזה ניראה? אויי למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי כולם נכנעו לנוחות
אבל שכחו קצת לגמרי את האיך זה נראה..

למעלה