שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד? -אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר? -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור? -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף? -אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה? -במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית. -היית מחליף את הבית ספר שלך? -היית מחליף את צבע השיער שלך? -אם כן,לאיזה צבע? -היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו? -אם כן,אז עם מי? -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ? -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...)

chagiti

New member
עונה...

אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד?אממ לא כזה משנה באיזה חודש נולדים..הייתי נשארת אותו חודש..(נובמבר)... -אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר?ואיי יש הרבה שהייתי רוצה..:אור,אוראל,תהילה..ויש עוד הרבה!! -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור?ב-א-ו-ס-ט-ר-ל-י-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף?אממ דור 3.. -אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה?אממ תלוי מבחינת מה.. -במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית.עם אחיות..ולא עם אחים!!!!!!! -היית מחליף את הבית ספר שלך?כן!!!!!!!!אני רוצה כבר לעשות את זזה עכשיו!!!!!!!מתה להחליף בצפר!!! -היית מחליף את צבע השיער שלך?לא -אם כן,לאיזה צבע?- -היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו?אממ כן.. -אם כן,אז עם מי?לא משנה עם מי..(חסוי) -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ? כן.. -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...)מדבקות..

גמני בעד אוסטרליה../images/Emo70.gif

קנגרו שלי

למעלה