שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

נושבו

New member
עונה:)

שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם
דהה.. מי לא ישן 24 שעות?! איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים
ה-כ-ל!!! קוסקוס, אורז, מוקפץ ואטריות, שניצלים.... למה אתם אוהבים את הבית
כי זה המקום הכי בטוח, שצריך שקט הכי טוב להיות בו וכי זה הבית שלי
למרות שאני מתה לעבור לבית אחר!! לבנין חדש!! באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)
דירה רגילה בבניין רגיל... באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור
בית מעץ כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע
פעם אחת... עברתי מבניין ברחוב אחד לבניין ברחוב אחר.. ולמה? כי היינו שם בשכירות. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים
אממ מחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם
למה
כן, כי באלי בית פרטי או בית עם מרפסת ענקית. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם
13 שנה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)
אין מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה
אני אבא ואמא. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית
אחרי שאני אוכלת ארוחת צהריים. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם
לנקות אבק ועוזרת לאמא לשטוף ת'בית. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם
לא ממש.

moruush

New member
אפילו על זה אני עונה!

איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אוכל של סבתא למה אתם אוהבים את הבית? המשפחה שלי איתי באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?קוטג' באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית דירות כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת מהרצליה לתל מונד. אני הרצליאנית
במקור. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את כל המשפחה ושתקו. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? בתים של חברות. כי צחוקים איתן כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 12 וקצת אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף, חלב עם דבש, קומפרסטים והמון. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא אמא אח בכור אח אמצעי ואני
מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בד"כ אחרי ביה"ס.. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? מדחי, לתלות/ להוריד כביסה. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן :) מאוד מאוד

k e l l y 1 8 1

New member
../images/Emo82.gif

שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? איזה אוכל ביתי אתם הכי אוהבים?אממ קוסקוס למה אתם אוהבים את הבית?כי הוא שלי :p באיזה בית אתם גרים? קוטג'... באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?טירה....גדול מידי או איגלו :p כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?3 למה? ככה המישפחה גדלה וגם הבית אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?מיטה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר על פני הבית שלכם? למה?לא כי אני אוהבת תבית הזה כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?3 שנים אילו תרופות סבתא קיימות לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?ממתי מרק עוף זה תרופה? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אמא אבא אני 2 אחים ואחות.... מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?יום אחרי הלימודים אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?ביום שישי לבשל קצת....קצת כביסות לא משהו רציני ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כע מאוד

(=

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? מממ...8 בערך
איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אממ ... קובה [= אבל זה של סבתא
למה אתם אוהבים את הבית? כי אין מקום אחר.
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בבניין.
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? איגלו
כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמיים- פעם אחת לישראל כי ככה, ופעם אחת לרחוב לייד כי אמא ואבא רצו דירה יותר גדולה
אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? אולי, כי הוא יותר גדול וכיפי
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מכיתה ב'
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? ממ תה עם דבש
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא, אבא, אח שלי ואני :)
מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בלילה לפני שצריך להגיש אותם
אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? זה לא קבוע, לפעמים להוריד את הזבל, לתלות/להוריד כביסה, לטאטא, לסדר את השולחן ...
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאוד :)

My self and i

New member
שאלון נייס../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? אוקי, ביום אני לא ישנה.. אז נמ. 7-8 שעות. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? העוף שלה הכי טעים.{: למה אתם אוהבים את הבית? כי זה הבית שלי
עם האנשים שאני אוהבת.. והוא ביתי שכזה {: באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה בבניין [לזה קוראים דירה שוממת?XD] באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא הייתי רוצה בבית על הקרקע.. יש לי קצת פחדים מגנבים שיבואו דרך החלון.D: כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? עברנו מרמת גן לנתניה, ומנתניה עברתי לבית אחר שהוא גם בנתניה, וXD עכשיו זה הכי מצחיק..עברנו דירה לאותו בניין רק לקומה 3. כי אחי הקטן נולד ועברנו לבית יותר גדול XD ואני פה עכשיו <: זה יוצא נמ, 4 פעמים. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב.
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? אני אוהבת בתים עם בריכות
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? נמ. 3-4 שנים. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא משתמשת בשום דבר כזה
אמא שלי מביאה לי רק סירופ וכדורים D: מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני, אמא, אבא, אחי הקטן. 4. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אין לי שעה מסויימת. כשמתחשק לי [אף פעם לא מתחשק לי, אבל לא משנה.
] אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? שומדבר, לסדר את החדר. ציטוט מאמא: 'שריתתתתתתת!!!!!!!111 תסדרי את החדר ומידדדדדד!!!!!!!!1111' D: גאד זה כל היום. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

linoy pal

New member
עונהה

שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם?אמ..רק בלילה 11 וחצי ככה איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?שעועית למה אתם אוהבים את הבית?אני יכולה להתלבש איך שבא לי וליהיות עם המחשב והשירים שליי באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?אמ...דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?אמ..לא יודעת חח כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?פעמיים לא יודעת הייתי בת 3 אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?MP האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?אממ...לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?11 שנים נראה לי... אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?מרק עוף ותתה עם דבש מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?2 אחיות אחת גדולה אחת קטנה..אני סנדוויץ חח אבא ואמא מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?אמ...אחרי שאני חוזרת אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?כלים ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?אמ..כן

lintu1

New member
עונה^.^

שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם?אמממ 7-8 שעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?יש הרבה,לזניה וכאלה
למה אתם אוהבים את הבית?משפחה,חיות
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה,בבניין
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?בית מנייר
כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?3 פעמים אין לי כח להסביר למה
אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא.... כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?אממממ 6 או 5 שנים,משו כזה
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?מרק עוף
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אבא,אימא,אחות כלבה וחתול מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?אחריי שאני אוכלת צהריים אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לטפל בחיות ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כןן

sof72

New member
להלה

שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? 5+3 איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? פסטה למה אתם אוהבים את הבית? כי הכי טוב בבית, חמים ומוכר. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בבית חולים כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אף פעם אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? רק לבקר. אבל תמיד לחזור הביתה כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כמעט 21 שנה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? בצל טבול בדבש מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? המשפחה מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בלילה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? גיהוץ ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאוד

talush2005

New member
עונה :)

איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? הקציצות והשניצלים שלה! למה אתם אוהבים את הבית? כי כיף בו! באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה רגילה. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? תאמת שאני לא מתה על בית פרטי אז בו. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת בתוך העיר מרחוב אחד קרוב לרחוב שלי היום והייתי בת שנתיים בערך אז אני לא יודעת למה. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את המצלמה! האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. ככה. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 16 שנים אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא משתמשת.. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 4 נפשות פלוס כלבה. אבא אמא אח אני והכלבה חח..! מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אין לי כבר בית ספר :p אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? שטיפת כלים,להוריד את הכלבה אבל רק פעם ביום מתוך ה3 ,להוריד זבל פעם ב, לשאוב את החדר שלי. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאאאאד!!אין כמו הבית :)

למעלה