שאלון

cohenet91

New member
שאלון

שם: כינויי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך: הרגש הכי שלילי בעולם: הרגש הכי חיובי בעולם: החפץ הכי חשוב לך בעולם: דבר ראשון על הבוקר: דבר אחרון לפני שהולכים לישון: מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: נרדם בקלות? קם בקלות? איך אתה עונה לטלפון?: איך הציונים: איך העסקים?: גיבור על מצויר: דמות מצויירת: סדרה מצוירת: סרט דיסני אהוב: הכי היית רוצה לפגוש את: יכתבו על המצבה שלך: אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? יש חבר\ה? השיר הכי רומנטי שיש: סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: אהבת פעם מישהי עד דמעות?: סטוץ או מערכת רצינית?: האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? העיקרון הכי חזק שלך: שיר שתקוע לך בראש: כואב לך משהו עכשיו? איך אתה מרגיש עכשיו?

Simple Shlomit

New member
עונה:]]

שם: שלומית כינויי: שלומיתה,שלומיתי,שלומצי,שלומיתושXD תאריך לידה:6.9 מזל:בתולה סגנון לבוש:נממ רגיל? סטייל כללי: :/ פירסינג:באוזנייםD: חח קעקועים:אין צבע אהוב:שחור,וורוד,תכלת,וכתום:] צבע שנוא:אפור? מאכל אהוב:כמעט הכל. חטיף אהוב:דוריטוס:p יאמ,אה ובמבה חטיף שנוא:ממ לא עולה לי בראש:/ פרי אהוב:אפרשזיף,שזיף,וענבים:) פרי שנוא:ליצ'י,וממ נו [איך קוראים לזה?] :/ שכחתי. בע"ח אהוב:חתולים,וכלבים יש בע"ח?היו. מקום בילוי מועדף:פארק,ים מוטו:"תן חיוך הכל לטובה" נדושXD. פשוט אין לי מה לאמר. סרט:שאלה קשה. שיר:כנ"ל. זמר:כל מיני זמרת:כנ"ל להקה: RBD ו-BHP :]] סטייה: לא יודעת שריטה: במוחD: חולשה: בנים:p מפחיד: גבהים,ומוות. משמח: אהבה מכעיס: שקרים,קנאה מעציב: פרידות,אכזבות מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: לא זוכרת כרגע. שיר שעושה מצב רוח טוב: נו,יש הרבה. בנאדם שעושה מצב רוח טוב: יוליה3> ביה"ס: :/ כיתה : ח' עיר מגורים: :/ גובה: 1.55 קטנהXD מוצא: אופטימי \ פסימי: לפעמים ככה,ולפעמים ככה העדפה מינית: טלויזיה: RBD ,האלופה רדיו: גלגל"צ דיסק: בקושי אני קונה טחח. הכי אוהב בגוף שלך:ציציםXD ,עיינים,ולפעמיםם שיער. הכי שונא בגוף שלך: אף,ותחת. תכונה שנואה בעצמך:קנאה תכונה שנואה באחרים: חפרנות. לוקח לכל מקום:פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:"שלווה עמוקה". בחיים לא יתפסו אותך עם:קרוקסXD 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:פלא',חברות,משפחה איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כן למה אתה לא שם?כי אין לי אפשרות עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?איתו. רוצה אבל לא יכול? כנ"ל. את מי אתה הכי אוהב בעולם?יוליה :] את מי אתה הכי שונא בעולם? מישהי לא יכול בלי: מוזיקה מתגעגע ל: יוליה גורם לך לבכות: שירים,סרטים,ספרים מצחיק אותך: האלופה:] חח בחיים לא: יעשה צניחה חופשית, אימלה. XD מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: לא משנה. מתנה שהיית רוצה לקבל: מכשיר כושר כישרון:לשיר תחביבים:לשיר,לרקוד,לשמוע מוזיקה,לצאת לטייל וגם למסיבות. אוסף: תוויות של בגדים וכו'. ציטוט אהוב:לא זוכרת. מקלחת או אמבטיה:אמבטיה[: ים או בריכה:בריכה חורף או קיץ:קיץ לבן או שחור:שחור אופי או יופי:אופי קודם כל. כמות או איכות:כמות חח קור או חום: נעים
חלום שאתה זוכר: :/ חלום שהיית רוצה שיתגשם: :/ הדבר הכי נועז שעשית: חח אני לא אמיצה,אז אין בינתים. הדבר הכי טיפשי שעשית:כל מיני הדבר הכי מצחיק שעשית:כנ"ל הדבר הכי מצחיק שקרה לך: .. הדבר הכי מפדח שקרה לך: חחחחחחח מעדיפה לא להיזכרXD. מקרה הכי טוב שקרה לך: שפגשתי את יולצ'. מקרה הכי רע שקרה לך: :/ הרגש הכי שלילי בעולם: רוע? הרגש הכי חיובי בעולם: אהבה,כשהיא הדדית. החפץ הכי חשוב לך בעולם: אין:/ דבר ראשון על הבוקר: לשטוף פנים דבר אחרון לפני שהולכים לישון: מחשבות מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: על היום שעבר. מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: מה יהיה. נרדם בקלות? ממ לפעמים. קם בקלות? לאXD איך אתה עונה לטלפון?: מזאומרת? ("הלו?") איך הציונים: סבבה. איך העסקים?: :] גיבור על מצויר: לא יודעת דמות מצויירת: מיקי מאוסD: סדרה מצוירת: ארתור:p חעח סרט דיסני אהוב: לא זוכרת הכי היית רוצה לפגוש את: .. יכתבו על המצבה שלך: אין לי מושג. אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? חיים טובים:]] איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: נממ אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? עצמי אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? אישה,כמו שאני. יש חבר\ה?לא השיר הכי רומנטי שיש:יש הרבה סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: .. אהבת פעם מישהו עד דמעות?: כן סטוץ או מערכת רצינית?: מערכת רצינית האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: לאXD אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? לא יודעת העיקרון הכי חזק שלך: שיר שתקוע לך בראש:אין כרגע. כואב לך משהו עכשיו?כן,האף. איך אתה מרגיש עכשיו?מצוננת. XD

Hip Hop star

New member
ענת../images/Emo99.gif

שם:אלה כינויי:.....? תאריך לידה:28/3/1991 מזל:טלה סגנון לבוש:אמ...אין סגנון מסויים סטייל כללי:כללי פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:שחור צבע שנוא:אין מאכל אהוב:לא ידוע חטיף אהוב:לא ידוע חטיף שנוא:אמ...הפופקורן הזה פרי אהוב:ענבים פרי שנוא:לא ידועת בע"ח אהוב:יש הרבה יש בע"ח?כן מקום בילוי מועדף:לא משנה מוטו:"שלא תשכח זאת עד לסוף הימים-אקונה מטטה" סרט:טיטניק שיר:יש הרבה זמר:דני ג'ונס זמרת:ביונסה להקה:דסטניז צ'יילד/פייטסטאר סטייה:.........? שריטה:על הברך חולשה:של חוסר ברזל בדם מפחיד:לקום אתמול משמח:משהו טוב מכעיס:משהו לא טוב מעציב:משהו מעציב מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:טוב שיר שעושה מצב רוח טוב:שיר בנאדם שעושה מצב רוח טוב:חחחחח...לא יודעת ביה"ס:עירוני יט' כיתה :י' עיר מגורים:ת"א גובה:1.69 מוצא:ברזילאית אופטימי \ פסימי:אופטימית בהחלט תודה לאל=] העדפה מינית:אה?! טלויזיה:........מה איתה? רדיו:מה איתו? דיסק:אמ... הכי אוהב בגוף שלך:שיער? הכי שונא בגוף שלך:כלום תכונה שנואה בעצמך:אמ.... תכונה שנואה באחרים:ציניות,צביעות לוקח לכל מקום:את הצמיד תרומה שלי שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:אמ...."יום אחד" של מורן גמליאל בחיים לא יתפסו אותך עם:לא יודעת 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:אותי,עצמי ואנכי איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?לא ממש למה אתה לא שם?כי הוא לא ממש... עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?מישהו... רוצה אבל לא יכול?אפשר להגיד... את מי אתה הכי אוהב בעולם?חחחחחחחחחח את מי אתה הכי שונא בעולם?היטלר לא יכול בלי:חמצן מתגעגע ל:לילדות גורם לך לבכות:משהו עצוב רוחנית מצחיק אותך:חחחחחח בחיים לא:? מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:לא יודעת מתנה שהיית רוצה לקבל:חיבוק כישרון:...... תחביבים:לקרוא,להיות עם חברים,סרטים,מוזיקה,לטייל אוסף:.... ציטוט אהוב:"הו כן-אז היא אמרה לי שהוא אמר לה שאמרתי שהוא אמר לה שהיא אמרה לו שהוא אמר לי שהיא אמרה" מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:ים חורף או קיץ:חורף לבן או שחור:שחור אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:קור חלום שאתה זוכר:נמנמנמנמ... חלום שהיית רוצה שיתגשם:יש כמה הדבר הכי נועז שעשית:הרסתי חדר במלון בברצלונה.. הדבר הכי טיפשי שעשית:שהרסתי את החדר בברצלונה הדבר הכי מצחיק שעשית:אמרתי מתוך שינה באמצע שיעור "הצילו מכוניות חונות רודפות אחריי" הדבר הכי מצחיק שקרה לך:חחחחחחחחחח... הדבר הכי מפדח שקרה לך:שהרסתי חדר מלון בברצלונה..יופי לך? מקרה הכי טוב שקרה לך:שהרסתי את החדר ב...סתם....אמ...יש הרבה מקרה הכי רע שקרה לך:שהרסתי...טוב סתמי הרגש הכי שלילי בעולם:עצב הרגש הכי חיובי בעולם:שמחה החפץ הכי חשוב לך בעולם:לא יודעת דבר ראשון על הבוקר:לקום דבר אחרון לפני שהולכים לישון:להכנס למיטה מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון:לנסות להרדם מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר:לנסות לקום נרדם בקלות?בד"כ כן קם בקלות?לא איך אתה עונה לטלפון?:הלו/כן/שלום איך הציונים:10 איך העסקים?:10 גיבור על מצויר:0 דמות מצויירת:לא יודעת סדרה מצוירת:אמ.........וואלה לא יודעת סרט דיסני אהוב:
הכי היית רוצה לפגוש את:לא יודעת.. יכתבו על המצבה שלך:את השם שלי אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש?לא מגלה איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב:פיל...? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות?אני אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר?אבל אני בת יש חבר\ה?לא השיר הכי רומנטי שיש:יש הרבה סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך:לא מגלה
אהבת פעם מישהי עד דמעות?:לא סטוץ או מערכת רצינית?:מערכת רצינית האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני:לא:S אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה?איכססססססססס העיקרון הכי חזק שלך:עיקרון...? שיר שתקוע לך בראש:השירים של נסיך מצרים ופוקהונטאס כואב לך משהו עכשיו?לא איך אתה מרגיש עכשיו?בסדר,תודה תודה ענת

My self and i

New member
חהחוחו../images/Emo54.gif

שם: שרית.
כינויי: בטנה, שלית, קציצה, שריתוש, שריתי.
תאריך לידה: 21.11
מזל: עקרב.
סגנון לבוש: מה שבא ליד
סטייל כללי:
פירסינג: 4 חורים באוזן ימין, 3 בשמאל ואחד למעלה באוזן.
קעקועים: אין, בנתיים.><
צבע אהוב: כתום.
צבע שנוא: חום חרא.
מאכל אהוב: מקדונלס;[
חטיף אהוב: דוריטוס.
חטיף שנוא: כיפלי.
פרי אהוב: אמ, אפרסק.. שזיף.
פרי שנוא: לא יודעת אם קיים כזה
בע"ח אהוב: כלב.
יש בע"ח? לא
מקום בילוי מועדף: אילת:]
מוטו: תהיו עצמכם.
סרט: אפקט הפרפר 2.
שיר: משתנה עם הזמן.[לא, זה לא שם של שיר.
]
זמר: ג'קו אייזנברג, ג'ון לנון. זמרי רוק נחמדים.[=
זמרת: מלא..
להקה: הביטלס, בלאק אייד פיס, גרין דיי, סימפל פלאן
סטייה: ריבועים בבטן, ואנס, אולסטאר
שריטה: יש לי במח. יו!!!1 גם ביד.:(
חולשה: לסקייטרים ורוקיסטים
מפחיד: מוות.
משמח: אהבה
מכעיס: שקרים.
מעציב: מוות של בנאדם קרוב.
מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: 'אעלק'XDD
שיר שעושה מצב רוח טוב: She loves you של הביטלס.
בנאדם שעושה מצב רוח טוב: שי
ביה"ס: זה משנה?
כיתה : ח'.
עיר מגורים: נתניה.
גובה: 1.67.
מוצא: אשכנזיה.
אופטימי \ פסימי: לפעמים אני יכולה להיות יותר מידי אופטימית, ולפעמים כזאת פסימית..D:
העדפה מינית: שו?
טלויזיה: השיר שלנו, פספוסים, קצרים, אלביס.
רדיו: 99 אסקייפ:]
דיסק: הביטלס. אה ויחפה של נינט!!11
הכי אוהב בגוף שלך: שיער, עיניים.
הכי שונא בגוף שלך: כמה קילו עודף.:(
תכונה שנואה בעצמך: מתעצבנת מהר.
תכונה שנואה באחרים: טמטום?XDD
לוקח לכל מקום: פלאפון, מסטיקים וכסף.
שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: Let it be של הביטלס.
בחיים לא יתפסו אותך עם: מכנסיים קצרצרים.XDD
3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: הכל?
איפה אתה עכשיו? בבית, בחדר {:
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אצל דודה ביבי.
למה אתה לא שם? כי היא לא בבית, אבל כשהיא תחזור אני אבוא אליה.
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם ביבי
רוצה אבל לא יכול? לא יכולה כי היא לא בבית!!1 נו.
את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה, חברים.
את מי אתה הכי שונא בעולם? ש'.
לא יכול בלי: מסטיקים.
מתגעגע ל: סבא ז"ל.
גורם לך לבכות: כשאני חושבת על סבא שלי ז"ל..
מצחיק אותך:דניאל:]
בחיים לא: אפליץ בציבור!!XDD
מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: אישי בלאט.
מתנה שהיית רוצה לקבל: ברכה בלתי נשכחת.
כישרון: ריקוד.
תחביבים: לרקוד, לשיר, מחשב טלויזיה.{:
אוסף: אין.
ציטוט אהוב: "יווו שרית הפלצתי." "באמת?איכ" "מה שמעת את זה?!!!1
"
מקלחת או אמבטיה: כשאני עצבנית אז אמבטיה, וכשאני ממהרת אז מקלחת.
ים או בריכה: בריכה.
חורף או קיץ: קיץ.
לבן או שחור: לבן.
אופי או יופי: אופי.
כמות או איכות: כמות.
קור או חום: קור.
חלום שאתה זוכר: חלמתי שאני מתנשקת עם לורנסו מפלוריסיינטה
חלום שהיית רוצה שיתגשם: ^^ רק עם ג'קו XDD
הדבר הכי נועז שעשית: עליתי על הרכבת הרים בלונה פארק.;;~
הדבר הכי טיפשי שעשית: נפרדתי מי'.
הדבר הכי מצחיק שעשית: חחחחחחחחח מלא.
הדבר הכי מצחיק שקרה לך: זה הזוי מידי.
הדבר הכי מפדח שקרה לך: דפקתי חליקה במסדרון של השכבה.XD ליד כולם.
מקרה הכי טוב שקרה לך: י'.
מקרה הכי רע שקרה לך: הפרידה מי'.
הרגש הכי שלילי בעולם: שנאה.

cohenet91

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שאלון ארוך
שם: ענת. כינויי: נתי. תאריך לידה: 21/8/91. מזל: אריה. סגנון לבוש: רגיל. סטייל כללי: רגיל..
פירסינג: איכס, לא. קעקועים: לא. צבע אהוב: כחול
צבע שנוא: חרדל. מאכל אהוב: פיצה! שוקולד! חטיף אהוב: במבה/תפוצ'יפס. חטיף שנוא: אממממ אין. פרי אהוב: ענבים או תפוח. פרי שנוא: חבוש \= בע"ח אהוב: בהתחלה קראתי את זה 'בי"ח אהוב' :S. אמ כלב או חתול. יש בע"ח?לא. מקום בילוי מועדף: סופרלנד. אבל ביומיום- גן נווה. מוטו: יש מלא! אני חייה לפי סיסמאות
סרט: 'תא טלפון'. שיר: נו.. זמר: אקסל רוז. זמרת: קרן אן. להקה: דרים ת'יאטר/רדיוהד
סטייה: הסולן של פרל ג'אם
שריטה: אני בלונדה. חולשה: מחטים \= מפחיד: נחשים. משמח: מוזיקה. מכעיס: אנשים מעצבנים. מעציב: --- מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: 'אחלה', 'תכלס'. שיר שעושה מצב רוח טוב: junior senior- move your feet. בנאדם שעושה מצב רוח טוב: רותם, רוב הזמן. גם יעל לפעמים. ויש עוד כמובן
ביה"ס: תיכון. כיתה : י'. עיר מגורים: --- גובה: 1.58. מוצא: חצי מרוקאית וחצי רומניה. אופטימי \ פסימי: אופטימית, אך פראנואידית \= העדפה מינית: בנים
טלויזיה: 'אפקט הפחד', 'הישרדות'. רדיו: גלגל"צ. דיסק: ok computer של רדיוהד
הכי אוהב בגוף שלך: אממ.. נראה לי שעיניים (לא ממש בגלל הצבע). הכי שונא בגוף שלך: כפות רגליים \= תכונה שנואה בעצמך: אני מעצבנת לעתים. תכונה שנואה באחרים: אדישות. לוקח לכל מקום: מים. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: זה לא קבוע. בחיים לא יתפסו אותך עם: סיגריה בפה. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מוזיקה ושני אנשים. איפה אתה עכשיו? בחדר. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא ממש. למה אתה לא שם? --- עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? טוב לי ככה. רוצה אבל לא יכול? -_- את מי אתה הכי אוהב בעולם? אמא/גיא. את מי אתה הכי שונא בעולם? --- לא יכול בלי: מוזיקה. מתגעגע ל: תמימות? לא, לא ממש. גורם לך לבכות: --- מצחיק אותך: חברים שלי. בחיים לא: אזריק לעצמי הירואין. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: נזכרת בחלומות מוזרים שלי :S מתנה שהיית רוצה לקבל: כרטיס שיקנה לי צניחה חופשית. כישרון: זיכרון טוב. תחביבים: מוזיקה, צופים, חברים.. זה בעיקר. אוסף: היו לי הרבה- פקקים, בולים, טלכארדים... ציטוט אהוב: אני: התפוח שלך נראה יותר גרוע משלי (בציור). רוית: זה לא תפוח. XD מקלחת או אמבטיה: אמבטיה. ים או בריכה: ים. חורף או קיץ: קיץ. לבן או שחור: אממ לא יודעת. אופי או יופי: אופי. כמות או איכות: איכות. קור או חום: חום. חלום שאתה זוכר: שכמעט מתתי בתאונת דרכים \= חלום שהיית רוצה שיתגשם: צניחה חופשית. הדבר הכי נועז שעשית: "באנג'י" בסופרלנד. הדבר הכי טיפשי שעשית: --- הדבר הכי מצחיק שעשית: מלא דברים מפגרים
הדבר הכי מצחיק שקרה לך: כנ"ל. הדבר הכי מפדח שקרה לך: הפלצתי באמצע סרט עם הכיתה. מקרה הכי טוב שקרה לך: באותו יום שאחי טס לחו"ל לחודשיים ומשהו, דיברנו הרבה וראינו סרט ביחד.. היה ממש כיף
מקרה הכי רע שקרה לך: --- הרגש הכי שלילי בעולם: קינאה. הרגש הכי חיובי בעולם: אושר. החפץ הכי חשוב לך בעולם: אין ממש. דבר ראשון על הבוקר: אוכל! דבר אחרון לפני שהולכים לישון: קרמים וכאלה
מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: נו זה לא קבוע. מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: 'גאאאאאד אני כ"כ עייפה!!!' נרדם בקלות? תלוי. קם בקלות? לא
איך אתה עונה לטלפון?: 'הלו'. איך הציונים: אחלה. איך העסקים?: חח אחלה. גיבור על מצויר: שרק
דמות מצויירת: פו הדוב. סדרה מצוירת: המומינים!!! סרט דיסני אהוב: אין. הכי היית רוצה לפגוש את: --- יכתבו על המצבה שלך: בטח סתם משהו רגיל, נו
אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? צניחה חופשית. בעצם, משהו אחר שאני לא אכתוב כאן. איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: אממממ.. דג, אבל לאו דווקא בגלל שהוא שקט. לא יודעת, נראה לי שהייתי מסתדרת מעולה מתחת למים. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? --- אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? אשה. יש חבר\ה? לא. השיר הכי רומנטי שיש: bright eyes- first day of my life. סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: :X אהבת פעם מישהו עד דמעות?: אהבתי פעם מישהו מאוווווד. אבל לא בכיתי בגללו. טוב, הייתי קטנה. סטוץ או מערכת יחסים רצינית?: מערכת יחסים רצינית. האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: :X אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? שכחתי איך קוראים לה
העיקרון הכי חזק שלך: פרטיות. שיר שתקוע לך בראש: evanescense- call me when you're sober. כואב לך משהו עכשיו? לא. איך אתה מרגיש עכשיו? די טוב, תודה

moruush

New member
ואווו חפירות..../images/Emo6.gif

שם: מור כינויי: יש הרבה אין לי כוח לפרט תאריך לידה: 28.07 מזל: אריה סגנון לבוש: ספורט אלגנט :) סטייל כללי: כנ"ל פירסינג: עוד אין. קעקועים:אין צבע אהוב: ורוד צבע שנוא: צהוב מאכל אהוב: מלפפון חטיף אהוב: במבה חטיף שנוא: דוריטוס פרי אהוב: בננה פרי שנוא: אגס בע"ח אהוב: ארנבים יש בע"ח? ארנבים ודגיגונים חחח מקום בילוי מועדף: ים מוטו: חיים רק פעם אחת
סרט: קרוס רואדס שיר: שירים של בירטני זמרת: בריטני ספירס
סטייה: בנים קטנים חחחחחחחחחחח סתם שריטה: אין :) אני שפויה
חולשה: ריקוד מפחיד: מוות, דקירות, בדיקות דם וחיסונים משמח: אירועים , הופעות מכעיס: שקרים מעציב: שמישהו בוכה, מוות של מישהו מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "לייק דה" חחחח .. ושהחברות המדהימות שלי מצחיקות אותי (נועם במיוחד את
) שיר שעושה מצב רוח טוב: שירים של בריטני בנאדם שעושה מצב רוח טוב: חברות ואבא ביה"ס: רבין כיתה : ח עיר מגורים: תל מונד ולא נראה לי שאתם מכירים גובה: 1.63 מוצא: אירופאי לגמרי אופטימי \ פסימי: מה ההבדל? העדפה מינית: בנים (?!) הכי אוהב בגוף שלך: כלום הכי שונא בגוף שלך: אף תכונה שנואה בעצמך: מדברת מ-ה-ר חחח תכונה שנואה באחרים: שקרנים לוקח לכל מקום: תלוי בחיים לא יתפסו אותך עם: נעלים צהובות 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: חברות, משפחה, בגדים איפה אתה עכשיו? בית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? חו"ל או ים למה אתה לא שם? לימודים. אבל עוד שבועים אני טסה לגרמניה
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? חברות רוצה אבל לא יכול? כן. את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה וחברות. את מי אתה הכי שונא בעולם? ד.ז
לא יכול בלי: בריטני מתגעגע ל: סביי ז"ל. מתנה שהיית רוצה לקבל: עוד כמה בשמים חדשים. כישרון: .. דיבור מהיר, ריקוד, חחח לא יודעת תחביבים: ריקוד וצופים
מקלחת או אמבטיה: אמבטיה ים או בריכה: ים חורף או קיץ: קיץ
לבן או שחור: להן אופי או יופי: שניהם כמות או איכות: איכות קור או חום: קור
הדבר הכי מצחיק שעשית: "פאדיחווווות".. "סלעון ים" הדבר הכי מצחיק שקרה לך: התחברתי עם הילדות הכי מושלמות בע-ו-ל-ם! הדבר הכי מפדח שקרה לך: "פאדיחחחחחחחחחחחחחה.......................................................... " (המבין יבין) דבר ראשון על הבוקר: מה השעה נרדם בקלות? שאני עייפה כן קם בקלות? לא איך אתה עונה לטלפון?: "הלו"
איך הציונים: רק תהחילה השנה. איך העסקים?: פרוחים ומשגשגים חחח גיבור על מצויר: בנות הפווארפאף סדרה מצוירת: בוב ספוג חחחחחחחחח סרט דיסני אהוב: סינדרלה הכי היית רוצה לפגוש את: בירטני ספירס איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: לא יודעת חחחח אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? אישה!!!
יש חבר\ה? לא השיר הכי רומנטי שיש: לא יודעת אהבת פעם מישהי עד דמעות?: לא חושבת האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: ל-א-! העיקרון הכי חזק שלך: לא ידעתי שיש לי עקרונות. שיר שתקוע לך בראש: "פולג עד המוות" חחחחחחחחחחחח כואב לך משהו עכשיו? הראש.
איך אתה מרגיש עכשיו?

נושבו

New member
עונה../images/Emo99.gif

שם: נועה כינויי: נושי, נושבו, נוני, נועוש תאריך לידה: 8.1.91 מזל: גדי סגנון לבוש: רגיל סטייל כללי: כנ"ל פירסינג: 3 חורים באוזן קעקועים: אין צבע אהוב: ורוד צבע שנוא: חרדל מאכל אהוב: וואי יש המון, אבל בעיקר דגנים עם חלב!! חטיף אהוב: במבה חטיף שנוא: תפוצ'יפס פרי אהוב: תפוח פרי שנוא: רימון בעכסס בע"ח אהוב:
יש בע"ח
לא
מקום בילוי מועדף: קניון, קולנוע מוטו: חייך, והעולם יחייך אלייך סרט: יעד סופי שיר: bring me to life זמר: עברי לידר זמרת: שירלי לילו להקה: אוונסנס סטייה: אין שריטה: כנ"ל חולשה: למסטיקים מפחיד: מוות משמח: שיר מקפיץ, כשמצליחים במבחן וכשספרים לי משהו טוב. מכעיס: אנשים צבועים ושקרנים, ומשהו שעבדתי עליו הרבה לא מצליח לי מעציב: כשפוגעים, שאדם קרוב אליי עצוב מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: אמממ לא יודעת.. לזה החברים שמים לב שיר שעושה מצב רוח טוב: הכוס הכחולה בנאדם שעושה מצב רוח טוב: חברה שלי סימה ביה"ס: פלך כיתה : י' עיר מגורים: רחובות גובה: 1.65 מוצא: חצי מרוקאית חצי אלג'ירית אופטימי \ פסימי: באמצע העדפה מינית: בנים.. סטרייטית טלויזיה: מה איתה?? רדיו: כנ"ל דיסק: מחכה לבכורה של שירלי לילו:) הכי אוהב בגוף שלך: אף ורגליים הכי שונא בגוף שלך: ברכיים וצבע עיניים תכונה שנואה בעצמך: שמעצבנים אותי ממש אז אני יכולה לבכות מהר תכונה שנואה באחרים: צביעות
מוות לצבועים!! לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: זכיתי לאהוב בחיים לא יתפסו אותך עם: צמה 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: את חברה שלי, אוכל וסירה לחזור הביתה איפה אתה עכשיו
במחשב... יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו
כן למה אתה לא שם
כי אי אפשר עכשיו עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו
עם 2 החברות שלי שגרות רחוק רוצה אבל לא יכול
כן את מי אתה הכי אוהב בעולם
המשפחה שלי את מי אתה הכי שונא בעולם
אממ לא שונאת.. אבל אני לא סובלת מישהי צבועה ואגואיסטית מהכיתה שלי לא יכול בלי: פלאפון מתגעגע ל: חברות שלי גורם לך לבכות: כשממש מעצבנים אותי ועושים לי דווקא מצחיק אותך: כשמחקים אנשים בחיים לא: אתאבד מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: אם ללכת לקוקה-קולה או לא. מתנה שהיית רוצה לקבל: מליון שקל חח כישרון: קליטה טובה בנגינה. תחביבים: לבלות עם חברות/משפחה, לראות טלויזיה, לצאת לבלות, להיות במחשב, לשמוע מוזיקה אוסף: מפתחות של בתי מלון חיחי ציטוט אהוב: זה לא ציטוט אבל אני אוהבת את המשפט הזה- רק הגעגוע מזכיר ללב את מי הוא באמת אוהב מקלחת או אמבטיה: אמבטיה ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: קיץ
לבן או שחור: לבן אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: נעים
חלום שאתה זוכר: יש כמה... אין לי כח לכתוב חלום שהיית רוצה שיתגשם: באלי לזכות בלוטו
הדבר הכי נועז שעשית: אין כזה הדבר הכי טיפשי שעשית: יש המון... הדבר הכי מצחיק שעשית: ממממ לא עולה לי משהו עכשיו הדבר הכי מצחיק שקרה לך: לא זוכרת הדבר הכי מפדח שקרה לך: בכיתה ו' הלכתי לשאול את המורה משהו באמצע שיעור ופשוט השתטחתי על הרצפה לפני כל הכיתה וזה היה מפדח ברמות!!! מקרה הכי טוב שקרה לך: לא זוכרת חח מקרה הכי רע שקרה לך: כנ"ל הרגש הכי שלילי בעולם: שנאה ורגשי נחיתות הרגש הכי חיובי בעולם: אהבה החפץ הכי חשוב לך בעולם: אמממ הפלאפון שלי והמחשב דבר ראשון על הבוקר: מכבה ת'שעון מעורר דבר אחרון לפני שהולכים לישון: מכבה ת'מנורת לילה מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: מה שהיה לי היום מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: אין לי כח לקום לבצפרררר נרדם בקלות
לפעמים כן ולפעמים לא קם בקלות
בדר"כ כן.. אין ממש ברירה איך אתה עונה לטלפון
הלו? איך הציונים: עוד לא התחילו ממש המבחנים.. אבל בדר"כ יש לי ציונים סבבה איך העסקים
עסקים? חח מי ישמע איזה אשת עסקים אני.. גיבור על מצויר: פאוור פאף חחחחח דמות מצויירת: פו הדוב!!!!! סדרה מצוירת: ארתור סרט דיסני אהוב: לילו וסטיץ' הכי היית רוצה לפגוש את: אממ לא יודעת יכתבו על המצבה שלך: אהבה את החיים!!!! אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש
לזכות בלוטו ולהיות כל החיים מאושרת!!! איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: אינלי מושג אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות
אני
אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר
אישה
יש חבר\ה
לא השיר הכי רומנטי שיש: שמיים כחולים סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: לא היתה כזאת עדיין אהבת פעם מישהי עד דמעות
לא סטוץ או מערכת רצינית
מערכת רצינית ברור האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: כן אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה
אממ נועה תשבי העיקרון הכי חזק שלך: להצליח בכל מטרה בלי לרמוס אנשים בדרך שיר שתקוע לך בראש: אין עכשיו כואב לך משהו עכשיו
לא איך אתה מרגיש עכשיו
פסדר...

dandusha1

New member
כגכגדכדג

שם: דניאל .. כינויי: דני,פיני,דנה:) תאריך לידה: 20.3.91 מזל: דגים סגנון לבוש: ג'ינס וחולצה :) סטייל כללי: ממ..רגיל? פירסינג: לא קעקועים: לא צבע אהוב: כחול. צבע שנוא:סגול מאכל אהוב: ספגטי:) חטיף אהוב: אפרופו חטיף שנוא: שלווה?:| פרי אהוב: אפרסק.. פרי שנוא: גויאבה בע"ח אהוב: פינגוין!!
יש בע"ח? לא מקום בילוי מועדף: קניון .. [: מוטו: אין סרט: גריינד. שיר: משתנה,כרגע מוקי-שבק מיוזיק ;] זמר: עברי לידר זמרת: אין להקה: בלינק 182, משינה סטייה: :| שריטה: יש , יותר מדי:) חולשה: הוא מפחיד: מוות משמח: חברים מכעיס: הורים מעציב:הוא מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: ע-לק! שיר שעושה מצב רוח טוב: מוקי - שבק מיוזיק :) בנאדם שעושה מצב רוח טוב: חזי! ביה"ס: מקיף ג' כיתה : י' עיר מגורים: אשדוד גובה: 1.68 בערך :| מוצא: ישראלית אופטימי \ פסימי: איפשהו באמצע העדפה מינית: גברים ? טלויזיה: דה או.סי,חברים,מגרש ביתי רדיו: גלגל"צ דיסק: עברי לידר,כל דיסק. הכי אוהב בגוף שלך: בטן:) הכי שונא בגוף שלך: שיער תכונה שנואה בעצמך: ביישנית תכונה שנואה באחרים: התלהבות לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: תחזור תחזור - משינה בחיים לא יתפסו אותך עם: נעלי עקב! 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: רן,ספר,ופלאפון. איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן למה אתה לא שם? כי אני לא עובדת היום. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רן רוצה אבל לא יכול? כן את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה את מי אתה הכי שונא בעולם? ג' יפית. חח לא יכול בלי: חברים ומשפחה מתגעגע ל: אליו גורם לך לבכות: הוא מצחיק אותך:חברים,בורגראנץ' בחיים לא: אעשה את אותה טעות מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: הוא מתנה שהיית רוצה לקבל: פלאפון חדש. כישרון: לא משהו מיוחד תחביבים: לצחוק,חברים\ות,לעבוד אוסף:תוויות ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: לבן אופי או יופי: גם וגם חח כמות או איכות: איכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: שחברה שלי גנבה לי ת'מקרר:D חלום שהיית רוצה שיתגשם: להיות מאושרת. הדבר הכי נועז שעשית: לא נועזת יותר מדי,היו אבלP: הדבר הכי טיפשי שעשית: התחלתי עם זה הדבר הכי מצחיק שעשית: היו חח הדבר הכי מצחיק שקרה לך: אוו,יותר מדי הדבר הכי מפדח שקרה לך: התעלפתי בעבודה:S מקרה הכי טוב שקרה לך: יום חמישי מקרה הכי רע שקרה לך: |: הרגש הכי שלילי בעולם: שנאה הרגש הכי חיובי בעולם:אהבה החפץ הכי חשוב לך בעולם:תג חח , סתם..לא יודעת:S דבר ראשון על הבוקר: לצחצח שיניים דבר אחרון לפני שהולכים לישון: טלויזיה מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: מחר יהיה יותר טוב מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: אין לי כוווווח נרדם בקלות? לפעמים קם בקלות? לא איך אתה עונה לטלפון?: הללו?:) איך הציונים: סבבה איך העסקים?: אחלה גיבור על מצויר: צבי הנינג'ה! דמות מצויירת: כנ"ל סדרה מצוירת: כנ"ל חח סרט דיסני אהוב: מלך האריות הכי היית רוצה לפגוש את: לא יודעת:S יכתבו על המצבה שלך: she may be the face i cant forget אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש?להיות מאושרת. איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: פינגוין! אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? מישהו מצליח יותר אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? גבר יש חבר\ה? לא השיר הכי רומנטי שיש: everything i do-bryan adams סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך:... :X אהבת פעם מישהי עד דמעות?: כן סטוץ או מערכת רצינית?: מערכת רצינית האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: כן אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? לא יודעת |: העיקרון הכי חזק שלך: כבוד שיר שתקוע לך בראש: כל הזמן אני חושב עליה ....... כואב לך משהו עכשיו? הראש איך אתה מרגיש עכשיו? לא משהו

עונהנהנהננההה:)

שם:אולגה כינויי:אולגיטוש, אולגי, אולגו'ש תאריך לידה:15.9.91 מזל:בתולה סגנון לבוש:ספורטיבי אלגנטי כזה סטייל כללי:רגילה פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:לבן צבע שנוא:כתום מאכל אהוב:פיצה, המבורגר, סושי חטיף אהוב:כיפלי חטיף שנוא:במבה פרי אהוב:אפרסק ואבטיח פרי שנוא:גויאבה בע"ח אהוב:כלב יש בע"ח?יש!!=] כלב וחתול מקום בילוי מועדף:עיר, קניון!!=] מוטו:***** סרט:לדפוק חתונה שיר:נרדם על החולות!!=] זמר:ג'קו אייזנברג זמרת:ריהאנה להקה:בלאק אייד פיז סטייה:אמממממ כלום לא עולה לי לראש שריטה:חחח שריטה!!=] כולי שריטההההההה חולשה:לבצפר מפחיד:עזבו מפחיייד משמח:אהבה מכעיס:עצבים, ילדים צבועים!!=\ מעציב:הומלסים, אנשים שאין להם מה לאכול, חיות רעבות!!=[ מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:מעולה שיר שעושה מצב רוח טוב:בד"כ שירי היפ הופ בנאדם שעושה מצב רוח טוב:ידיד שלי ביה"ס:ש"י עגנון כיתה :ט' עיר מגורים:נתניה גובה:1.65 מוצא:רוסיה!!?!=\ אופטימי \ פסימי:גם וגם העדפה מינית:***** טלויזיה:** רדיו:*** דיסק:*** הכי אוהב בגוף שלך:ת'גוף הכי שונא בגוף שלך:כפות רגליים תכונה שנואה בעצמך:חצופה תכונה שנואה באחרים:צביעות לוקח לכל מקום:מפתחות שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:אנפייטפול בחיים לא יתפסו אותך עם:הילד הכי דוחה בעולםםם 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:מחשב , כלב וידיד איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?לא!!=] טוב לי עכשיו איפה שאני למה אתה לא שם?: איפה שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?: ידיד רוצה אבל לא יכול?כן את מי אתה הכי אוהב בעולם?אמא
את מי אתה הכי שונא בעולם?: אממממממ לא יכול בלי:כסף מתגעגע ל:צ'צי:( גורם לך לבכות:בצל מצחיק אותך:ידיד בחיים לא:יאכל כבד מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:מה שכתבו על ג'קו בידיעות אחרונות=\ אופס סליחה"ידיעות זונות" מתנה שהיית רוצה לקבל:עדשות שנתיות וג'ינססס ומצלמת וידאו כישרון:שירה תחביבים:תאטרון אוסף:של... ציטוט אהוב:****** מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:שניהם חורף או קיץ:חורף לבן או שחור:לבן אופי או יופי:שניהם!!=] זה מושלם כמות או איכות:איכות קור או חום:קור חלום שאתה זוכר:אוו יש הרבה חלום שהיית רוצה שיתגשם:אהמממ יש הרבה הדבר הכי נועז שעשית:אמממ לא עולה לי לראש משו מיוחד הדבר הכי טיפשי שעשית:משו עם מייקל לואיס!!=\ חח אני ממש סתומה הדבר הכי מצחיק שעשית:יש הרבה הדבר הכי מצחיק שקרה לך:כנ"ל הדבר הכי מפדח שקרה לך:הרבה דברים מקרה הכי טוב שקרה לך:שפגשתי את הילד הכי מושלם שיש מקרה הכי רע שקרה לך:יש הרבה הרגש הכי שלילי בעולם:בדידות הרגש הכי חיובי בעולם:אהבה החפץ הכי חשוב לך בעולם:אין דבר ראשון על הבוקר:קמה בבוקר ושובר ת'שעון מעורר דבר אחרון לפני שהולכים לישון:מכבים ת'אור מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון:שלא יהיה חם בלילה מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר:אוףףףףף בוקר? שיטטט..!! שוב בצפר יווו אני כ"כ רוצה לישון נרדם בקלות?לא קם בקלות?גם לא איך אתה עונה לטלפון?:"הלו?" איך הציונים:גרועים איך העסקים?:חחח על איזה עסקים אתם מדברים? גיבור על מצויר: דמות מצויירת: סדרה מצוירת:ארתור סרט דיסני אהוב: הכי היית רוצה לפגוש את:אושרי כהן יכתבו על המצבה שלך:כאן גרים בכיף אולגה ואושרי כהן!!לא להפריע הם באמצע רגע אינטימי אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש?: שהכל יהיה טובב ושאני יהיה שחקנית איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב:חתול אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות?: איזה מישהי מהממת שיש לה גם אופי וגם יופי =]!! אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר?גבר!!! יש חבר\ה?לא השיר הכי רומנטי שיש:אוי שיר ישן שאני כבר לא זוכרת את שמו סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך:
אהבת פעם מישהי עד דמעות?:כן סטוץ או מערכת רצינית?:רצינית האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני:לא חח אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה?: חחחח אבל אני לא אז אין לי על מה לחשוב העיקרון הכי חזק שלך:????? שיר שתקוע לך בראש:נרדם על החולות כואב לך משהו עכשיו?: כה! הגרון=\ איך אתה מרגיש עכשיו?אממ עייפה

linoy pal

New member
עונההה

שם:לינוי כינויי:לינוי תאריך לידה:19.2.92 מזל:דגים סגנון לבוש:ספורטיבי סטייל כללי:אמ... פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:שחור+וורוד צבע שנוא:ירוק מאכל אהוב:חביתה חטיף אהוב:ביסלי חטיף שנוא:תפוצ'יפס פרי אהוב:ענבים פרי שנוא:גויבה בע"ח אהוב:ארנבת יש בע"ח?לא מקום בילוי מועדף:טיילת מוטו:לעולם אל תוותר על החלום שלך...דחוף את החלום שלך אל ההצלחה סרט:אפקט הפרפר סרט קטלנייי שיר:יש מלאא אבל הכי הכי זה רק הלב של אביב גפן זמר:אביב גפן זמרת:נינט להקה:היהודים וסינרגיה ובית הבובות סטייה:לערבב תקצפת של המילקי שריטה:אין לי חולשה:לשירים של אביב גפן מפחיד:הרבה דברים משמח:שירים מכעיס:הבצפר מעציב:זיכרונות מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:יהיה טוב ויהיה גם מחר שיר שעושה מצב רוח טוב:מרגיש אחר סינרגיה בנאדם שעושה מצב רוח טוב:ידיד שלי ביה"ס:רמות איככככ כיתה :ט עיר מגורים:בת ים גובה:מטר ובמבה מוצא:מסובך... אופטימי \ פסימי:אופטימי עד כמהשאפשר ליהיות העדפה מינית:סטיירטית טלויזיה:טנלובלות רדיו:נופ דיסק:- הכי אוהב בגוף שלך:ברכיים הכי שונא בגוף שלך:עיניים תכונה שנואה בעצמך:עקשנות יתר תכונה שנואה באחרים:ליהיות כמו אחרים לוקח לכל מקום:מחברת ועט שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:היהודים שרה אליך בחיים לא יתפסו אותך עם:שוקו 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:פלא מחשב+חיבור לאינרטנט ו MP איפה אתה עכשיו?בחדר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?במיטה ולישון למה אתה לא שם?לא בא לי עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?עם הרבה אנשים רוצה אבל לא יכול?חח נכון את מי אתה הכי אוהב בעולם?אמ... את מי אתה הכי שונא בעולם?אמ... לא יכול בלי:מוזיקה מתגעגע ל:אמ... גורם לך לבכות:אפחד מצחיק אותך:חברה שלי בחיים לא:תיראי אותי עם משקפיים מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:אילו רק היה הכל יכול ליהיות אחרת... מתנה שהיית רוצה לקבל:מכונת זמן כישרון:אין לי אחד כזה תחביבים:לנגן בגיטרה אוסף:מפרטים ציטוט אהוב:\= מקלחת או אמבטיה:אמבטיה ים או בריכה:ים חורף או קיץ:חורף לבן או שחור:שחור אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:קור חלום שאתה זוכר:אמ.. חלום שהיית רוצה שיתגשם:לעמוד על הבמה ולשיר הדבר הכי נועז שעשית:\= הדבר הכי טיפשי שעשית:הרבה דברים הדבר הכי מצחיק שעשית:לא עשיתי הדבר הכי מצחיק שקרה לך:הרבה דברים הדבר הכי מפדח שקרה לך:\= מקרה הכי טוב שקרה לך:לא קרה מקרה הכי רע שקרה לך:אמ... הרגש הכי שלילי בעולם:שנאה הרגש הכי חיובי בעולם:אהבה החפץ הכי חשוב לך בעולם:הגיטרה דבר ראשון על הבוקר:חוזרת לישון דבר אחרון לפני שהולכים לישון:להוריד תשרשרת מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון:לאאא מחר בצפררר מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר:שיט בצפר נרדם בקלות?לא קם בקלות?לא איך אתה עונה לטלפון?:הלו איך הציונים:נחמדים איך העסקים?:הא? גיבור על מצויר:ברור דמות מצויירת:בוב ספוג סדרה מצוירת:אמ...ארתור סרט דיסני אהוב:פוקהונטס הכי היית רוצה לפגוש את:נינט יכתבו על המצבה שלך:חייה את חייה בשביל 2 מטרות אהבה וחלום אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש?להגשים תחלום שלי איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב:אמ...כבר חוזרת אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות?אפחד אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר?אישה יש חבר\ה?לא השיר הכי רומנטי שיש:ביקוז אוף יו סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך:לא היייתה אהבת פעם מישהי עד דמעות?:כן סטוץ או מערכת רצינית?:מערכת רצינית האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני:ל אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה?חחח העיקרון הכי חזק שלך:אמ... שיר שתקוע לך בראש:אהוב יקר כואב לך משהו עכשיו?הראש איך אתה מרגיש עכשיו?נחמד

תשובון

שם: שם ראיתי קשת בענן כינויי:הכינה נחמה תאריך לידה:ליד מי? מזל:נאכס תודה סגנון לבוש:לדעתי בוש חסר סגנון סטייל כללי:סקס סטייל פירסינג:פירס ברוסנן קעקועים:אין לו צבע אהוב:יש לי צבע אהוב בסיירת חרוב צבע שנוא:מוטי הצבע לא נותן לו שקל מאכל אהוב:יש חטיף אהוב:מבצע "חטוף אהוב" רק היום חבל הקשירה עלינו חטיף שנוא:אבני חצץ פרי אהוב:אולסי פרי פרי שנוא:מנחם פרי בע"ח אהוב:בר רפאלי?! יש בע"ח?יש לי ציפור קטנה בלב. זה נחשב?! מקום בילוי מועדף:חיריה מוטו:רק עם אוטו סרט:כחול שיר:אירוטי זמר:מי חושב על זה באמצע ה... זמרת:טוב אם מדובר באילנה אביטל בטח שחושבים על זה באמצע ה... להקה:יאללה כל חמסה אצלי על המיטה סטייה:ללא איתות שריטה:נחתכתי באצבע?! חולשה:יש לי חולשה לרקדנים ולשירים מכוערים של ריקי גל מפחיד:ריקי גל שרה רוק?! משמח:ריקי גל שרה "הצריף של תמרי" מכעיס:ריקי גל לא מסכימה לשיר "הצריף של תמרי" מעציב:ריקי גל מעדיף להתפשט בסרט סוג ד' עם אקי אבני מאשר לשיר "הצריף של תמרי" מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:נתפשר על משפט חלקי- נושא נשוא מושא ישיר ובסוף מוסא גם ירקוד אני אשכנע אותו! שיר שעושה מצב רוח טוב:"מי מכיר את האיש שבקיר" בנאדם שעושה מצב רוח טוב:האיש שבקיר?! ביה"ס:לא לקלל כיתה :משהו מהעבר הרחוק שלא היה בו מזגן עיר מגורים:מחפש לי עיר מקלט גובה:למה גובה?! למה לערב את מס הכנסה?! שילמתי הכל! מוצא:האדם מן הקוף אבל יש כאלה שממש רואים עליהם אופטימי \ פסימי:אופסימיסטי העדפה מינית:העדפה מתקנת טלויזיה:30 אינץ' רדיו:מה זה?! דיסק:משהו בעמוד השידרה שפורץ לפעמים הכי אוהב בגוף שלך:את הלב,תודה לאל שהוא פועם הכי שונא בגוף שלך:את המוח. כמה שטויות הוא מסוגל לפלוט בדקה תכונה שנואה בעצמך:ממלא יותר מדי שאלונים תכונה שנואה באחרים:מחברים יותר מדי שאלונים לוקח לכל מקום:ווליום?! שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:"מי מכיר את האיש שבקיר" מאוד מצחיק אותי בחיים לא יתפסו אותך עם: גילה קצב 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: שוקולד מנטה מסטיק?! איפה אתה עכשיו?בגלקסיה השמינית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן באנטרפרייז למה אתה לא שם?כי וילאם שטנר הקדים אותי עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?עם הפצצה מבוסטון ליגל רוצה אבל לא יכול?גם שם וילאם שטנר הקדים אותי את מי אתה הכי אוהב בעולם?את הפצצה מבוסטון ליגל?! את מי אתה הכי שונא בעולם?את זה שעושה את הפצצה הזאת במקומי לא יכול בלי:לראות את הפצצה מבוסטון ליגל מתגעגע ל:פצצה האחרת שהעיפו מבוסטון ליגל גורם לך לבכות:שמעיפים מהסדרות את הפצצות הכי סקסיות מצחיק אותך:שמכניסים במקומם מכוערות עם חצ'קונים בחיים לא:יצא לי לעשות פצצה מסדרת טלוויזיה מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:אני ועוד כמה פצצות כאלה על מיטה אחת מתנה שהיית רוצה לקבל:ראה שאלה קודמת בתוספת סוויטה מפנקת כישרון:לשגע את השכל תחביבים:לאסוף ג'וקים אוסף:ג'וקים,כאילו דא ציטוט אהוב:להיות או לא להיות תיקן. זאת השאלה. מה נעלה יותר למעוך תיקן בהניד כפכף או שמא לחנוק אותו בפליט מקלחת או אמבטיה:ג'קוזי ים או בריכה:שלולית חורף או קיץ:סתיו עם הרבה שלכת לבן או שחור:הלו בלי גזענות אופי או יופי:טופי כמות או איכות:כמויות של איכות קור או חום:פושר אבל לא אחד מהפחונים בלוד חלום שאתה זוכר:ליל קיץ חלום שהיית רוצה שיתגשם:חלום רטוב כמובן הדבר הכי נועז שעשית:חלמתי חלום רטוב ונשארתי יבש הדבר הכי טיפשי שעשית:הרטבתי במהלך חלום יבש? הדבר הכי מצחיק שעשית:חיק חיק הכל מצחיק הדבר הכי מצחיק שקרה לך:פגשתי את גילה קצב?! הדבר הכי מפדח שקרה לך:גידלתי פדחת?! מקרה הכי טוב שקרה לך:לא יודע זה היה מקרי לגמרי מקרה הכי רע שקרה לך:איזה צירוף מקרים ממש כמו שאלה קודמת הרגש הכי שלילי בעולם:ניוטרונים הרגש הכי חיובי בעולם:פרוטונים החפץ הכי חשוב לך בעולם:יאשא חפץ דבר ראשון על הבוקר:משתיקים את השעון מעורר דבר אחרון לפני שהולכים לישון:פיפי(והכוונה כמובן לפני שנכנסים למיטה) מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון:עשיתי פיפי?! מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר:יש לי פיפי נרדם בקלות?לא,נרדם במיטה קם בקלות?לא,קם במיטה(אבל לא תמיד במיטה שלי) איך אתה עונה לטלפון?:מרים את השפורפרת ומדבר איך הציונים:תם עידן הציונות איך העסקים?:עסק?!תזהר שגדליה לא יעשה ממך רסק... גיבור על מצויר:גיבור על חלשים דמות מצויירת:דמות מצויינת סדרה מצוירת:סדרה מצוייצת סרט דיסני אהוב:שרק 3(אני יודע שעוד לא יצא אבל זה ממילא לא של דיסני) הכי היית רוצה לפגוש את:פיונה יכתבו על המצבה שלך:תנצבה אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש?שאלון יותר מעניין איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב:קרציה כמובן אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות?לאסי ולא לשוב הביתה לעולם אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר?דנה אינטרנשיונל יש חבר\ה?חברים יש רק בבית כנסת השיר הכי רומנטי שיש:"בלוז על מדרגות הרבנות" סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך:רקדתי בלוז על מדרגות הרבנות?! אהבת פעם מישהי עד דמעות?:את נינט שכמעט טבעתי מכל הדמעות ולא בגלל השיר אלא בגלל שאחרי ששמעתי את הקאבר שלה לזוהר ארגוב בכיתי באמת "ים של דמעות" סטוץ או מערכת רצינית?:מערכת השמש האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני:רק באופן מקסי אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה?עושה את עצמי לא שומע העיקרון הכי חזק שלך:יקוב הדין את דין דין שיר שתקוע לך בראש:דין דון דין דון צלצל פעמון כואב לך משהו עכשיו?כן,האצבעות מרוב הקלדה איך אתה מרגיש עכשיו?חי ובועט בשולחן,איייי האצבע

בלה

שם: עדן כינויי: עדניק, עדנה, עדנדי [פחות] תאריך לידה: 29.5 מזל: תאומים סגנון לבוש: רוב הזמן גוונים של אפור או סתם כהים סטייל כללי: כנ"ל פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: כחול וסגול צבע שנוא: צהוב מאכל אהוב: פסטה חטיף אהוב: שוקולד וסוכריות גומי. חטיף שנוא: הסוכריה מחליפה צבעים, בע פרי אהוב: תפוז פרי שנוא: ענבים או שזיף בע"ח אהוב: דולפין יש בע"ח? כלבה מקום בילוי מועדף: בית/חברות מוטו: בינתיים אין. סרט: אין אחד שיר: כרגע "העצב שלה" זמר: חמי רודנר זמרת: ענבל פרלמוטר ז"ל להקה: אינפקציה סטייה: אני רוקדת ריקודים נוווווווווווווווווווורא משונים כשרק אני והאחים שלי בבית... שריטה: יומני בצפר שלי (אחת מהרבה..) אין לי ממש חיים אז הוא משמש אותי הרבה. חולשה: כשפוגעים במישהו קרוב לי. מפחיד: להשאר לבד משמח: חברה שלי מכעיס: אדישות ופוזות טיפשיות של אנשים מעציב: שביטלו בוסתן היום
מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "איזה_____, יא רבי!", "כיף...? *כיף* חלאק!!!" D: שיר שעושה מצב רוח טוב: לאחרונה שירים של איפה הילד בנאדם שעושה מצב רוח טוב: אריאל, דפנטלי :) ביה"ס: רופין כיתה: ט'3 עיר מגורים: מושב. וזה לא משנה כי זה אחד המקומות הכי חוריים בארץ ככה שאפחד לא באמת יודע איפה זה. גובה: בדקתי לפני כמה חודשים והיה- 1.55 מוצא: פולניה עם שורשים קטנים מרוסיה. אופטימי \ פסימי: משהו באמצע. מה שכן אני מקטרת הרבה. העדפה מינית: בנים טלויזיה: כוכב נולד כשהיה. רדיו: גלגלצ או 100 אף אם. דיסק: אינפקציה "בכיף", ו"ככה מפנקים". הכי אוהב בגוף שלך: עיניים הכי שונא בגוף שלך: מותניים תכונה שנואה בעצמך: שאני דפוקה בשכל תכונה שנואה באחרים: שהם דפוקים בשכל לוקח לכל מקום: פלאפון, כמעט שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: אין אחד מסוים בחיים לא יתפסו אותך עם: חשיש? או שנחיה ונראה?
3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: אוכל, מחשב וחברה. איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? בבוסתן למה אתה לא שם? התבטל לי השיעור. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? אריאל. רוצה אבל לא יכול? יכולה, אבל רק ביום חמישי. את מי אתה הכי אוהב בעולם? המשפחה שלי את מי אתה הכי שונא בעולם? המון אנשים בשכבה שלי לא יכול בלי: אמא מתגעגע ל: אריאל!! גורם לך לבכות: אין ממש. מצחיק אותך: נטי! ואריאל. בחיים לא: איתי מ.!!! פיכחסה. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: שאני בודדה נורא בזמן האחרון מתנה שהיית רוצה לקבל: מצלמה כישרון: שירה, כתיבה ותאטרון תחביבים: מחשב, מוזיקה, כתיבה, לשיר, לרקוד ריקודים הזויים, לצייר, לפסל... אוסף: גלויות ציטוט אהוב: אין לי כרגע מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: ים חורף או קיץ: חורף, נמאס לי מקיץ. בא לי גשם! לבן או שחור: לבן אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: חום חלום שאתה זוכר: יש לי חלום מט"ו בשבט בכיתה ב', חלמתי שיש יצור שהוא הכלאה בין ג'וק לנחש שעוקץ מישהי מהכיתה שלי והלשון שלה משתנה לכמו שלו.
חלום שהיית רוצה שיתגשם: להצליח בתחום המוזיקה/תאטרון הדבר הכי נועז שעשית: הלכתי באזור נתניה אחרי 12 בלילה. ברר. הדבר הכי טיפשי שעשית: הלכתי לרופין תראו מה קרה לי. הדבר הכי מצחיק שעשית: סרטונים של אדון שוקו! הדבר הכי מצחיק שקרה לך: כל ההתרחשות בה יצרנו את "שיר השמנה (שלי ג'לי)" בלהקה המאולתרת שלנו, "השמנות". הדבר הכי מפדח שקרה לך: פתחתי את הדלת של החדר של אח שלי אפילו שהוא ביקש ממני לא, כשחברה שלו והוא היו באמצע איזה קטע. מקרה הכי טוב שקרה לך: המליצו על יצירה שלי בבמה, ושמאיה אמרה שאני גאון בכתיבה מקרה הכי רע שקרה לך: תאונת דרכים... הרגש הכי שלילי בעולם: בדידות הרגש הכי חיובי בעולם: אהבה אני מניחה (או אמפטיה אבל אנלא בטוחה שזה נחשב רגש) החפץ הכי חשוב לך בעולם: היומן שלי כרגע דבר ראשון על הבוקר: מתלבשת דבר אחרון לפני שהולכים לישון: כותבת מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: דברים שקרו אותו יום מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: "תקומי כבר מהמיטה" נרדם בקלות? לא כ"כ קם בקלות? רוב הזמן איך אתה עונה לטלפון?: הלו איך הציונים: נקווה שיהיו טובים איך העסקים?: אני מובטלת :p גיבור על מצויר: ספיידי :) וכל אלו מאקס מן, הם כה שולטים. דמות מצויירת: ג'ק מהסיוט שלפני חג המולד, ודנבר הדינוזאור האחרון, ובלינקי ביל, ונילס, והמומינים ועוד הרבה סדרה מצוירת: ארתור! סרט דיסני אהוב: חתולים בצמרת הכי היית רוצה לפגוש את: שלומי שבן שוב. יכתבו על המצבה שלך: "כאן נקבר גופה של זוכת פרס האקדמיה למשחק הטוב ביותר של השנה..." :p אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? מצלמה. איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: שבלול, כי הוא מכונס בעצמו, ופרפר, כי יש חלק שהוא גולם ויש חלק שהוא פורש כנפיים. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? נועה אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? אישה :p יש חבר\ה? נופ השיר הכי רומנטי שיש: נווו סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: עזבו אותי אהבת פעם מישהי עד דמעות?: לא סטוץ או מערכת רצינית?: מערכת רצינית האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: כן אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? את אריאל!!!! XD העיקרון הכי חזק שלך: לנסות שהחלקים באישיות של כל אחד יבואו לידי ביטוי בקשר שיר שתקוע לך בראש: קליבלנד רוקס :) כואב לך משהו עכשיו? לא איך אתה מרגיש עכשיו? ככה ככה

למעלה