שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

פיצה או המבורגר? אייס קפה או מילק שייק? פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? אוכל- סיני או איטלקי? קולה או ספרייט? תה או קפה? אוכל תימני או מרוקאי? מסעדה חלבית או בשרית? סופלה או סורבה? פטוצ'יני או רביולי? פלאפל או שווארמה? בורקס גבינה או תפו"א? סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? טונה עם או בלי מיונז? קולה עם או בלי קרח? לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? שוקו או מוקה? מסעדה או 'פאסט פוד' ? מלצר או מלצרית? ארוחת ערב או בוקר? קרטיב או ארטיק? סלט- יווני או טורקי? דונאטס או קרואסון? עוגות או עוגיות? אורז, קוסקוס או פירה? עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? מאכלים- מתוקים או מלוחים? שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? קוקה קולה או פפסי? פאנקייק או וואפל? גלידה בגביע או בכוס? קוטג' או גבינה לבנה? גבינה פרוסה או גבינה משולשת? חומוס או טחינה? סודה או מים? גלידה- פיסטוק או מנטה? ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? ריבה או חמאה? שניצל אמיתי או טבעול? צ'יפס או חטיף צ'יפס? אבטיח או מלון? 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? סירופ מייפל או סירופ שוקולד? עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? עוגת גבינה או בראוני'ז? דג דני'ס או סול? אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? לאכול במסעדה או להזמין הביתה? אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? קרמבו- המילוי או העוגיה? אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אוכל או קינוחים? שקדי מרק או קרוטונים? סלט חצילים או סלט מיונז? אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? סופגניה או אוזן המן? מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? צ'יריוס או כריות? סלט פירות או סלט ירקות? פחית או בקבוק? אייס תה או אייס קפה? לסיום: התפריט המושלם בעיניך?

just adiki

New member
זה ארוך../images/Emo99.gif

פיצה או המבורגר?פיצה
אייס קפה או מילק שייק?קשה
הכל אהההה
אני אבחר מאייס קפה
פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?גררר
כ"כ טעייים! אני אבחר ב.. שמנת ופיטריות
אוכל- סיני או איטלקי?איטלקיייייייי
למרות שסיני זה גם אהההה
קולה או ספרייט?ספרייט תה או קפה?ממ... עכשיו בא לי תה אבל בזמן אחר יש מצב שהקפה היה מנצח.. אוכל תימני או מרוקאי?אני לא מבדילה
ממ.. מרוקאי
מסעדה חלבית או בשרית?חלבית!! סופלה או סורבה?מה ההבדל
? פטוצ'יני או רביולי?נראה לי שרביולי.. מה זה פוטוצ'יני?
פלאפל או שווארמה?פלאפל בורקס גבינה או תפו"א?עכשיו אני בקטע של גבינה אבל גם תפו"ד זה אהההה
סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?יאמי
ה-כ-ל! ממ.. טונה!
טונה עם או בלי מיונז?בלי!! קולה עם או בלי קרח?בלי!! לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?הכל טוב! העיקר שיהיה הרבה בצק ושכמה שפחות בריאותי
מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?ואוו
התקלה
, עדשים. שוקו או מוקה?מוקההההה
מסעדה או 'פאסט פוד' ?מסעדה
מלצר או מלצרית?מלצר
ארוחת ערב או בוקר?ערב
קרטיב או ארטיק?ארטיק, או קרטיב.. זה תלוי אם בא לי משהו כבד או לא.. סלט- יווני או טורקי?יווני :-S ברור שיווני
חוץ מזה שזה ממש טעים
דונאטס או קרואסון?דונאטס עוגות או עוגיות?הכל כ"כ אההההה
עוגות
אורז, קוסקוס או פירה?קוסקוס עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?ברביקיו
מאכלים- מתוקים או מלוחים?מתוק רק מתוק תמיד מתוק|היפרקטיבית| שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?לא נראה לי שטעמתי שוקו שוויצרי |שוק| וגם לא את השני.. ושניהם נשמעים כ"כ טוווב! קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?רגייייייל קוקה קולה או פפסי?קקוה קולה פאנקייק או וואפל?וואפל גלידה בגביע או בכוס?גביע
קוטג' או גבינה לבנה?ממ.. קשה. קוטג' רק במידה והוא ממש ממש טרייי
גבינה פרוסה או גבינה משולשת?אממ.. פרוסה חומוס או טחינה?רק לפני שבוע התחלתי לאהבו טחינה אז נתן את הכבוד לחומוס
סודה או מים?מים
גלידה- פיסטוק או מנטה?פיסטוק
ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?אוי.. אממ.. ממרח שוקולד (אבל שיהיה נוטלה) ריבה או חמאה?זה לא הולך שניהם ביחד?! אי אפשר רק אחד. בכל אופן.. חמאה
שניצל אמיתי או טבעול?אם זה שניצל אמיתי של אמא אז שניצל אמיתי! אם זה לא וזה טבעול תירס אז טבעול תירס ואם זה לא זה ולא זה.. שניצל אמיתי
צ'יפס או חטיף צ'יפס?צ'יפס שיש בהולנד!! אבטיח או מלון?אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? לא מכירה
בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?מי?
קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?בעעעע אממ... שוקולד
סירופ מייפל או סירופ שוקולד?שוקולד
עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?שוקולד צ'יפס! זה בין הדברים ה-טובים. עוגת גבינה או בראוני'ז?התקלה.. שוב! עוגת גבינה דג דני'ס או סול?סול
אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?מטוס!! (משום מה הסעיף הזה לא מגרה אותי
) לאכול במסעדה או להזמין הביתה?תלוי מה מזמינים הביתה
אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?משמין וטעים חח ברור!! קרמבו- המילוי או העוגיה?עוגיה
אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?אייס קפה. אוכל או קינוחים?אוכל שקדי מרק או קרוטונים?קרו.. לא רגע.. זה עושה לי בחילה לפעמים. שקדי מרק
סלט חצילים או סלט מיונז?שונאת את שניהם
אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?אוכל של אמא
סופגניה או אוזן המן?סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?תפוזים
צ'יריוס או כריות?קשה. נראה לי צ'ריוס
. סלט פירות או סלט ירקות?סלט ירקות. פחית או בקבוק?פחית או בקבוק פחית או בקבוק.... ממ.. בקבוק. אייס תה או אייס קפה? אייס קפה. לסיום: התפריט המושלם בעיניך?הו.. ממ.. מנה ראשונה:סלט יווני (באמת עכשיו זה הסלט הכי טוב) מנה שניה:פסטההההההההההההההההה לא משנה איזה סוג לא משנה מה יש שם קינוח:פבלובה
ברור שאם אני אחשוב התפריט יהיה הרבה עשיר ומגרה!!

ady18

Well-known member
עונה

פיצה או המבורגר?פיצה אייס קפה או מילק שייק?איס קפה פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?גם וגם אוכל- סיני או איטלקי?אילטקי קולה או ספרייט?קולה תה או קפה?קפה אוכל תימני או מרוקאי?תימני מסעדה חלבית או בשרית?בשרית סופלה או סורבה?סופלה פטוצ'יני או רביולי?רביולי פלאפל או שווארמה?שווארמה בורקס גבינה או תפו"א?גם וגם סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?גם וגם טונה עם או בלי מיונז?עם קולה עם או בלי קרח?בלי לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?לבן מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?עוף שוקו או מוקה?שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ?מסעדה מלצר או מלצרית?לא משנה ארוחת ערב או בוקר?ערב קרטיב או ארטיק?ארטיק סלט- יווני או טורקי?יווני דונאטס או קרואסון?קוראסון עוגות או עוגיות?עוגות אורז, קוסקוס או פירה?קוקוס עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?ברקביו מאכלים- מתוקים או מלוחים?מלוחים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?שוקו קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?רגילה קוקה קולה או פפסי?קולה פאנקייק או וואפל?פאנקאיק גלידה בגביע או בכוס?בגביע קוטג' או גבינה לבנה?קוטג גבינה פרוסה או גבינה משולשת?פרוסה חומוס או טחינה?חומוס סודה או מים?מים גלידה- פיסטוק או מנטה? ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקולד ריבה או חמאה?ריבה שניצל אמיתי או טבעול?אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס?ציפס אבטיח או מלון?אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?בן אנד קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?קוראסון שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? עוגת גבינה או בראוני'ז? דג דני'ס או סול?סול אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? לאכול במסעדה או להזמין הביתה? אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? קרמבו- המילוי או העוגיה? אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?איס וניל אוכל או קינוחים? שקדי מרק או קרוטונים? סלט חצילים או סלט מיונז? אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?אמא סופגניה או אוזן המן? מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? צ'יריוס או כריות? סלט פירות או סלט ירקות?ירקות פחית או בקבוק?בקבקוק אייס תה או אייס קפה? לסיום: התפריט המושלם בעיניך?

עונההה

פיצה או המבורגר? שניהם.. אייס קפה או מילק שייק? אייס קפה פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?פסטה בולונז אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? קפה אוכל תימני או מרוקאי? תימני מסעדה חלבית או בשרית? בשרית סופלה או סורבה? אה? פטוצ'יני או רביולי? רביולי פלאפל או שווארמה? שניהםםם בורקס גבינה או תפו"א? גבינה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? שניהם טונה עם או בלי מיונז? עם קולה עם או בלי קרח? עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? לבן.. מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עוף שוקו או מוקה? מוקה מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה מלצר או מלצרית? לא אכפת לי.. ארוחת ערב או בוקר? ערב קרטיב או ארטיק? קרטיב סלט- יווני או טורקי?יווני דונאטס או קרואסון? קורואסון עוגות או עוגיות? עוגות אורז, קוסקוס או פירה? אורז וקוסקוס.. עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? בלי כלום מאכלים- מתוקים או מלוחים? שניהם שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שניהם קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגיל קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה פאנקייק או וואפל? פאנקייק גלידה בגביע או בכוס? גביע קוטג' או גבינה לבנה? שניהם גבינה פרוסה או גבינה משולשת?פרוסה חומוס או טחינה? טחינה סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? חמאת בוטנים ריבה או חמאה? אף אחד שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס אבטיח או מלון? שניהם 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? ?!?!?!?! בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? בן אנד ג'רי'ז קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד?שניהם עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד צ'יפס עוגת גבינה או בראוני'ז? עוגות גבינה דג דני'ס או סול? אף אחד.. לא אוהבת דגים חוץ מטונה.. אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?מטוס לאכול במסעדה או להזמין הביתה? מסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? לא דעת... קרמבו- המילוי או העוגיה? העוגיה אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס קפה אוכל או קינוחים? אוכל שקדי מרק או קרוטונים? שניהם סלט חצילים או סלט מיונז? סלט מיונז אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? אוכל של אימא סופגניה או אוזן המן? סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? ענבים צ'יריוס או כריות? כריות סלט פירות או סלט ירקות? ירקות פחית או בקבוק?לא אכפת לי אייס תה או אייס קפה? אייס קפה לסיום: התפריט המושלם בעיניך? פיצה... קולה ספגטי..

עונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

פיצה או המבורגר? פיצה אייס קפה או מילק שייק? אייס קפה פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? ---
אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? תה אוכל תימני או מרוקאי? מרוקאי
מסעדה חלבית או בשרית? בשרית סופלה או סורבה?
פטוצ'יני או רביולי? רביולי..נראה לי
פלאפל או שווארמה? פלאפל
בורקס גבינה או תפו"א? גבינה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? עם טונה חחח טונה עם או בלי מיונז? עם קולה עם או בלי קרח? עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? לבן מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עוף שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה מלצר או מלצרית? מלצר ארוחת ערב או בוקר? צהריים
קרטיב או ארטיק? קרטיב סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון? קרואסון עוגות או עוגיות? עוגיות אורז, קוסקוס או פירה? קוסקוס עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? עם דבש מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגיל קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה (אפילו שיש לנו רק פפסי בבית..) פאנקייק או וואפל? ואפל גלידה בגביע או בכוס? בגביע קוטג' או גבינה לבנה? קוט'ג
גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה חומוס או טחינה? חומוס סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? ממרח שוקולד ריבה או חמאה? ריבה שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס אבטיח או מלון? מלון 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?
בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?
קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? מייפל עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? מילוי עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוני'ז דג דני'ס או סול? איכס דגים
אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? מטוס
לאכול במסעדה או להזמין הביתה? במסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמים וטעים חחחח קרמבו- המילוי או העוגיה? העוגייה אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס שוקו אוכל או קינוחים? אוכל שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק
סלט חצילים או סלט מיונז? מיונז אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? מסעדה.. סופגניה או אוזן המן? סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוחים צ'יריוס או כריות? כריות
סלט פירות או סלט ירקות? פירות פחית או בקבוק? פחית אייס תה או אייס קפה? אייס קפה לסיום: התפריט המושלם בעיניך? איףףף שאלה שצריך לפרט אין לי עצבים ביי

עונה../images/Emo178.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

פיצה או המבורגר?פיצה
אייס קפה או מילק שייק?מילקשייק
פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?איכ שניהם אז אממ אני מעדיפה בולונז אוכל- סיני או איטלקי?סיני אבל רק מוקפץ אהה בעצם איטלקי זה פיצה וספגטי נו שיהיה איטלקי
קולה או ספרייט?קולה
תה או קפה?תה-כל בוקר הרגל. אוכל תימני או מרוקאי?אאאאאאא למה אתם עושים לי את זה לוקחים את 2 עדותי ואומרים לי להחליט..טוב אממ אמא מכינה יותר מרוקאי אז נלך עם זה
מסעדה חלבית או בשרית?בשרית סופלה או סורבה?מה זה סופלה??נו שיהיה סופלה פטוצ'יני או רביולי?הא?! פלאפל או שווארמה?פלאפל בורקס גבינה או תפו"א?תפו"א סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?חביתה טונה עם או בלי מיונז?איכ על שניהם אני שונאת טונה אררר קולה עם או בלי קרח?עם וגם בלי
לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?כפרי אבל בלי כל מיני אגוזים בפנים וכל השטויות האלו. מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?עוף שוקו או מוקה?שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ?מסעדה מלצר או מלצרית?מלצר אבל שיהיה חתיך ארוחת ערב או בוקר?אממ ערב קרטיב או ארטיק?ארטיק סלט- יווני או טורקי?יווני דונאטס או קרואסון?קוראסון עוגות או עוגיות?עוגיות אורז, קוסקוס או פירה?אורז עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?לא זה ולא זה מאכלים- מתוקים או מלוחים?אממ לא יודעת
שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?פרנץ ונילה כי שווצרי זה יותר מידי שוקולדי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?רגיל!!!!! קוקה קולה או פפסי?קוקה קולה
פאנקייק או וואפל?פנקייק גלידה בגביע או בכוס?גביע קוטג' או גבינה לבנה?קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת?הא?!נגיד שהבנתי-פרוסה חומוס או טחינה?חומוס סודה או מים?מים גלידה- פיסטוק או מנטה?פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקולד ריבה או חמאה?חמאה שניצל אמיתי או טבעול?אמיתי-של אמא
צ'יפס או חטיף צ'יפס?צ'יפס אבטיח או מלון?אבטיח ומלון 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?באמא שלי לא הבנתי בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?^^^^^^^^^^^^^^ קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד?מייפל עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?אממ שוקולד צ'יפס עוגת גבינה או בראוני'ז?שניהם דג דני'ס או סול?לא אוהבת דגים אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?אויי בע על שניהם לאכול במסעדה או להזמין הביתה?במסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?אמממ באמצע קרמבו- המילוי או העוגיה?המילוי אחחח תענוג
אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?אממ לא יודעת לא ניסיתי אוכל או קינוחים?אוכל שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז?לא זה ולא זה אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?אמא!!!!ברוררררר
סופגניה או אוזן המן?סופגניה אבל בלי ריבה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?תפוזים צ'יריוס או כריות?כריות סלט פירות או סלט ירקות?שניהם פחית או בקבוק?בקבוק אייס תה או אייס קפה?אייס קפה לסיום: התפריט המושלם בעיניך?לא יודעת

למעלה