שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

זה או זה? אופנוע או מכונית? בריכה או ים? שוקולד חלבי או מריר עוגת גבינה או עוגת שוקולד? ביצה קשה או חביתה? לחמניה או פיתה? פיתה או לחם? תות או בננה? פסק זמן או מקופלת?<

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אופנוע או מכונית
בריכה או ים
שניהם
שוקולד חלבי או מריר
חלבייייי
עוגת גבינה או עוגת שוקולד
קשה
אבל גבינה
ביצה קשה או חביתה
חביתה
לחמניה או פיתה
לחמניה פיתה או לחם
לחם תות או בננה
פסק זמן או מקופלת
מקופלת

chagiti

New member
נו טוב אני יענה...

זה או זה? אופנוע או מכונית?מכונית בריכה או ים?בריכה שוקולד חלבי או מריר? חלבי-ברור!!! עוגת גבינה או עוגת שוקולד?שוקולד ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?פיתה תות או בננה?תות פסק זמן או מקופלת?<מקופלת!!-שנים שלא אכלתי שוקולד..!

מה זה "נו טוב נענה"?!?!../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

מה את חושבת שאת עושה לנו טובה שאת עונה על שאלון בפורום!?!?! מי את חושבת שאת!??! סתם
חגית תל''נ

chagiti

New member
מה יש לך?!?!?!?!?!חחחחחח

היה לי משעמם אז עניתי...בגלל שהמסן לא עובד ממש משעמם לי!!!! יש לך בעיות שאני עונה על שאלונים בכוח?!?!?!?!?! סתם סתם

שלייי../images/Emo26.gif

אופנוע או מכונית? למרות שאופנוע זה נחמד אבל בכל זאת מכונית
בריכה או ים? בריכה שוקולד חלבי או מריר? מריר שליתאאא
עוגת גבינה או עוגת שוקולד? שוקולד.. אני חושבת
ביצה קשה או חביתה? חביתה שליתאאא
(לא סתם אבל כמו של סבא
) לחמניה או פיתה?לחמניהה
פיתה או לחם?לחם
תות או בננה? שתיהם הכי טעימים ביחד
פסק זמן או מקופלת?אם כבר אז מקופלת אבל אני לא אוהבת לא את זה ולא את זה
...
אחלה שאלון

linoy7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo12.gifמקופלת שליטההההההה../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

טוב נו, גם פסק זמן

ady18

Well-known member
עונה

זה או זה? אופנוע או מכונית?מכונית בריכה או ים?ים שוקולד חלבי או מריר?חלבי עוגת גבינה או עוגת שוקולד?שוקולד ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?פיתה פיתה או לחם?פיתה תות או בננה?בננה פסק זמן או מקופלת?מקופלת

just adiki

New member
עונה:

זה או זה?זה
אופנוע או מכונית?מכונית בריכה או ים?ים שוקולד חלבי או מריר?ממ.. מריר עוגת גבינה או עוגת שוקולד?קשה
גבינה ביצה קשה או חביתה?חביתה (אבל שתהיה שרופה) לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?לחם תות או בננה?ממ.. בהתחלה חשבתי תות ויותר לעומק אז.. בננה. פסק זמן או מקופלת?מקופלדת

עונה

זה או זה? זה אופנוע או מכונית? מכונית בריכה או ים? בריכה.. שוקולד חלבי או מריר? חלבי עוגת גבינה או עוגת שוקולד? שניהם
ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? לחם תות או בננה? שניהם פסק זמן או מקופלת?< מקופלת

עונהה =]

אופנוע או מכונית?תלוי איזה מכונית... בריכה או ים?יםםם
שוקולד חלבי או מריר? זאת באמת שאלה? ברור שחלבי
עוגת גבינה או עוגת שוקולד?שוקולד
ביצה קשה או חביתה?חביתהה לחמניה או פיתה?פיתה פיתה או לחם?^^^^^ תות או בננה?בננה פסק זמן או מקופלת?שאלה קשה...שניהם !!
מאוהב| חח אני יותר מדיי מאוהבתתת

pusher

New member
עונה נה נה../images/Emo2.gif

אופנוע או מכונית?-אופנוע זה מסוכן!מכוניתD: בריכה או ים?-אממ....בריכה שוקולד חלבי או מריר?-מריר
עוגת גבינה או עוגת שוקולד?-גבינה ביצה קשה או חביתה? -חביתה לחמניה או פיתה? -שתיהם פיתה או לחם?-שתיהם תות או בננה?-תות פסק זמן או מקופלת?מקופלתתתת נמממממממממ

למעלה