שאלון

שאלון

1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר/ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 83. מהם התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?

d miss d

New member
../images/Emo27.gif..../images/Emo10.gif

1. שם: דור 2. גיל: 17 3. תאריך לידה: 19.8 4. כינוי: דורי,דורייה,דוש,דידי 5. תכונה טובה: מצחיקה 6. תכונה רעה: ביישנית,פתיל קצר 7. חולשה: אוכל 8. אובססיות: ממ אין 9. פאדיחה: הרבה 10. כאב: זריקות 11. משאלה: שיהיה טוב 12. זיכרון רע:
לא באלי לדבר על זה 13. זיכרון טוב: שהכרתי מישהו 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ממממ לא יודעת 15. געגוע: לחברה
16. פחד: להשאר לבד 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:תשם של חברה אחת 18. קמיע [אם יש]:לא 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: הכל
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חזיר 22. שתיה מועדפת: פטל,נסטי 23. קינוח מועדף: עוגת שוקלד חמה 24. ממתק מועדף: מממ הרבה 25. עוגה מועדפת: ^^^^^^^^ 26. צבע מועדף: שחור,חום 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:כן באזי שלי 29. ספורט מועדף: שום ספורט 30. מספר מזל: ממ בתאכלס לא יודעת 31. ספר: חווה ואדם\רם אורן 32. סרט דיסני מועדף:מוצאים את נמו 33. סרט: אישה יפה 34. שחקנ\ית: ג'וליה רוברטס 35. זמר\ ת: שירי מימון 36. סדרה מעודפת: עקרות בית 37. מקצוע אהוב: קרימנולגיה 38. מקצוע שנוא: מתמ' 39. מקום בעולם: מיאמי 40. המעשה הכי נועז שעשית: ממממ סודי 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרבה 42. פריט לבוש מועדף: כל מיני 43. ההמצאה של כל הזמנים: מכשיר של המים 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: לפי המצב רוח 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן אלוקים האחד והיחיד!!!!ואין אחר מלבדו 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 48. שקיעה או זריחה?שיקעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? גינס' 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? כצריך ככה וכשצריך ככה 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? לפי מצב רוחח 54. לישון או לקום? ללישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?לא אוהבת 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? גם וגם 59. שיר שגורם לך לצחוק:ממ יש הרבה 60. שיר שגורם לך לבכות: ואי ואי המון: נקמתה של אנחלה, גוד ביי מי לאבר 61. השיר של כל הזמנים: נוצה ברוח-רמי קלנשטיין 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: הרבה אבל נבחר ALL ABOUT US-TATU 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מחפש את ליבך-ניר רוזנבאום 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אותך של שירי 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:ממ הרבה שירים של ניר רוזנבאום 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? אממ לא דעת 67. שמות החברים הכי טובים שלך:נופר,מיכל,מור,לימור,אלה 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אמינות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?פיי בכיתה ז' 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?כל מיני 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? של הבנות ושל שירי 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? MISS D אמממ שום סיפור ד"א שאלה מעניינת 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יסס 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?של הבנות ושירי 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מממ לא טוב כי אתה מרגיש רע. שאת דוחה מישהו שאוהב אותך נורא 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חיוך 78. יש לך חבר/ה? בקשר 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? ממ נראה לי 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתפללת 83. מהם התחביבים שלך?הרבה 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?אוכל,חברה טובה,מחשב וספר איך לצאת מאי בודד :) 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון אמפי.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? ציפור לנדוד ולעוף לאן שאני רוצה 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?חיבוק 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]חחחחחחחחחחחח הכלללל 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? כל האוכל שאני אוהבת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הטבעת שלי 92. מי החברים שלך בפורום?ממ מעין,אורטלי,שמול,דודו,עדו,שיר,קובי,אריאל 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?ממ לא דעעת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?מממ לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?חברה טובה.. 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?נפטרה מאושרת 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם שירןןןןןן :( :( 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?את הרגע בו שהחלטתי ועשיתי דברים לא נכונים 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? רחוק מכאן 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא! בהחלט אני מעדיפה למות למענו. שאלון ממש יפה שיר!!!!!!

../images/Emo27.gif..../images/Emo7.gif

1. שם: מעין 2. גיל: 16 וחצי 3. תאריך לידה: 4.10.89 4. כינוי: מעיני[?] 5. תכונה טובה: כנות 6. תכונה רעה: ביישנית:\ 7. חולשה: מחשב
8. אובססיות: הממ הממ 9. פאדיחה: הרבה 10. כאב: אהבה 11. משאלה: שיהיה טוב.. 12. זיכרון רע: עדיף שלא
13. זיכרון טוב: יש כזה? 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא זוכרתXD 15. געגוע: אוף
16. פחד: מוות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: :( 18. קמיע [אם יש]:- 19. החג האהוב עליך: פסח[יש חופש..] וגם סוכות
20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: ממ,יש הרבה:| 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: עוגה,גלידה נמ 24. ממתק מועדף: במבה 25. עוגה מועדפת: גבינה
26. צבע מועדף: שחור 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:אין:( 29. ספורט מועדף: שחייה/כדורסל 30. מספר מזל: 8 31. ספר: היה איזה אחד,שכחתי את שמו 32. סרט דיסני מועדף: פו הדב:| נראלי 33. סרט:סיפור אהבה בלתי נשכח 34. שחקנ\ית: ג'ניפר אניסטון,אנג'לניה ג'ולי,שרה מישל גלר,פלורנסיה ברטוטי.. 35. זמר\ ת: המ,סקעת נראלי 36. סדרה מעודפת: הש"ש,פלוריסיינטה 37. מקצוע אהוב: אין כזה 38. מקצוע שנוא: הכל 39. מקום בעולם: :( 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא לפה
41. המעשה הכי טיפשי שעשית:
הרבה
42. פריט לבוש מועדף: המ,לא יודעת כל מיני.. 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ
45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?לא יודעת 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישוןןןןן 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:לא יודעתS: 60. שיר שגורם לך לבכות: איך מרגישים כשזה נגר-נינט
61. השיר של כל הזמנים: ליסטן טו יור הראט של רוקסט 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: ): 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ליסטן טו יור הארט 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:המ,לא יודעת:| 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? =\ 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אורטל,דור,קרן,רעות,יסמין,שיר..גם מורן וקורל למרות שהם בקושי בקשר איתי כמעט;[ 68. הגלידה הכי טעימה? עם עוגיות כאלו טעימוות
69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נמנמ 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני כמה שנים טובות 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לא יודעת:| 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? דיימונדז,נינט 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הילה הלוי גירל..האמת שזה בגלל מיכאל שירי מימון גירל
התלהבתי יום אחד מהניק שלה אז רציתי גם כזה חח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יכול להיות 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?דיימונדז,נינט 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? נמ,עצוב:( לשבור לב של מישהו=\ בהרגשה שאתה לא יכול לעשות כלום כי אתה לא אוהב אותו.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?פנים 78. יש לך חבר/ה? לא): 79. כמה אחים ואחיות יש לך?3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? אולי
81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מתקלחת 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מחשב
83. מהם התחביבים שלך?מחשב,טלוויזיה,מסיבות,טיולים וכו 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?את הדיימונדז:] 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית?פלא,בגדים וMP3 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?את דיימונדז ונינט ליומהולדת:'( 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? :| 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מחשב 92. מי החברים שלך בפורום?כולם
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?אמ,לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?^^ 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?היום,לרעות
96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? שזאתי השתלוללה כמו חיה פצועה 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?לא אומרת ולא אומרת
98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לא הייתי כזאת ביישנית.. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא יודעת 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? כן.

../images/Emo214.gifבאלי לענות ../images/Emo9.gif

1. שם: הדרו'ש.
2. גיל:17. 3. תאריך לידה:6.9.89 4. כינוי:ילדת האהבה
5. תכונה טובה:"קרועה"
*חשבתי המון זמן לפני שכתבתי... * 6. תכונה רעה: רצינות יתר. פשוט קשה לתפוס אותי "קלילה עם החיים"... 7. חולשה: רייצ'ל
8. אובססיות: האנשים שאני אוהבת. קולה. 9. פאדיחה: אין לי זמן לכתוב..=/ 10. כאב: ראש. מתחיל ברגע זה
11. משאלה: שאני אהיה שוב מאושרת. 12. זיכרון רע: אתמול היה טוב כרע. לקח לי זמן להבין שיש אנשים באמת אדישים. וכשהבנתי את זה היו לי בחילות כמו לאדעת מה, זה פשוט לא בשליטה שלי. וזה חלף רק היום בבוקר. מה שאני מנסה להגיד-אתמול והיום בבוקר היה לי מאוד רע. אבל שיעור חינוך שהיה לי -במקרה- היום -ממש עזר לי-, אפילו הודתי למחנכת שלי
. 13. זיכרון טוב: היומולדת שלי. שהילה הלוי התקשרה. שלימור שלחה לי מייל. הפגישה האחרונה עם איריס פרחי. בקיצור, לא חסרים..
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ימי שבת עם סבא. כל יום שבת הייתי נוסעת איתו לבקר קרובי משפחה. את סבא רבה שלי מהצד של ספתא ודודה שלו. היינו נוסעים עם האוטו שלו , הוא היה בלי מזגן, היינו מקטרים וצוחקים על זה. היינו הולכים ביחד, יד ביד. כעת אני מבינה שאלו הזכרונות הכי חזקים שלי... 15. געגוע: לסבא. אתמול היה יום האזכרה שלו. כבר שש שנים. ואיך אמא אומרת?, "אני עדיין לא מסוגלת להגיד ז"ל"... 16. פחד: להתאכזב. להתאהב ולהשבר. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את ה****. 18. קמיע [אם יש]:המפרט מזל שאיריס פרחי נתנה לי מתנה ליומולדת. 19. החג האהוב עליך: פסח. בגלל החופש
20. אוכל מועדף: שיפודים על האש
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אבוקדו
22. שתיה מועדפת: מיץ תותייייייייייייייייייים.מתגעגעת 3> 23. קינוח מועדף: פיצה?
24. ממתק מועדף: פסק זמן
25. עוגה מועדפת: שוקולד
26. צבע מועדף: תכלת שמיים, אבל בזמן האחרון זה יותר מדיי נוטה לסגול
27. חיה מועדפת: כלבים. החברים הכי נאמנים
. 28. חיית מחמד [אם יש]:2 כלבות, 2 תוכים
29. ספורט מועדף: שחייה. לא שחיתי השנה אפילו פעם אחת
30. מספר מזל: היה פעם 5. סתם כי רציתי
31. ספר: יש לי המון ברשימת ה"חדשים, אבל לא נקראים"...
32. סרט דיסני מועדף: במבי זה האחרון שראיתי עם בתדודה שלי
. 33. סרט: תצחקו, אבל קטנטנות תמיד ישאר במקום הראשון
. 34. שחקנ\ית: אגם רודברג. 35. זמר\ ת: איריס פרחי. שירי מימון. וכמובן הדיימונדז
36. סדרה מעודפת: השיר שלנו. 37. מקצוע אהוב: הכל, כל עוד מעניין
38. מקצוע שנוא: הכל, כל עוד אני שונאת את המורה. 39. מקום בעולם: מיאמי
40. המעשה הכי נועז שעשית: הו, עשיתי המון. הגעתי עד לשדרות בשביל להיות עם חברה טובה שלי [לבדלבד.] הגעתי עד לאשדוד ^ ^ ^ ^.. ואז הגעתי שוב לאשדוד. וגם עשיתי מסיבות הפתעות.[זה מועד נועז
] ולא זוכרת מה עוד.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: שהייתי כל כך טיפשה ועשיתי הכל בשביל להבין מה עשיתי ל****. 42. פריט לבוש מועדף: סקצרס
43. ההמצאה של כל הזמנים: סקצרס
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץץץץץץ
45. את/ה מאמינ/ה בגורל? בהחלט
46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כןכןכןכן
47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל
48. שקיעה או זריחה?זריחה, אבל שקיעה יפה יותר. זה הכל תלוי... 49. בליינד דייט- בעד או נגד?לא החלטתי.. 50. ג'ינס או סתם מכנס? גינס. 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? גם וגם. פשוט, לפעמים יש לי תקופות שאני מתאבת בהכל, ואז אני מבזבזת הכל
52. מלפפון או עגבניה? עגבניה דההה... 53. קור או חום? חום.אבל לא להגזים.. 54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו?איכ.

../images/Emo214.gifממשיכה ../images/Emo11.gif

57. תות או בננה? תות. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק:לאזוכרת. 60. שיר שגורם לך לבכות: יש המון. לא עולה לי אחדספציפי, כרגע התעוררתי
61. השיר של כל הזמנים: every time we touch 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: הכי הכי מזכירלי "מה שלומך", של איריס פרחי, את סבא שלי ז"ל..... 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: הבטחתי לליאל שזה יהיה שיר שלה. אולי אני אעמוד בהבטחה... 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שום שיר. זאת השאלה הכי דפוקה ששאלו אותי.
65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:שכחתי תשם. אבל יש אחד כזה שהכרתי בזכות ידיד שלי. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? לאדעת. 67. שמות החברים הכי טובים שלך:נטלי, שיראל, חן, מור, חופית, עדי, דנה, שירה, רוז... 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד. 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות. ישירות. אמת. נתינה. אהבה. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני יותר מ6 שנים? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?תפוז. 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? הפורומים שאני מנהלת. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? פשוט התלבטתי שעות עד שבחרתי ואחי אמר שזה יפה, זה הכל
, מה אתם עושים כזה סיפור?
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בטח. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?נוווווווו, אין לי כח עכשיו..
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אוהו. זה משפיע. לפעמים זה משנה אותי וגורם לי כן לאהוב, ולפעמים זה פשוט פוגע בי
שאני לא מצליחה לאהוב מישהו שאוהב אותי. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? המבט. 78. יש לך חבר/ה? כרגע לא נראה לי...
79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 אחים. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? חחחחחחחחחחחחחחחחחח, שאלה קשה
הם גדולים ממני, מה הסיכוי שהייתי מכירה אותם? אבל סתם נו,כן
81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מסתכלת מה השעה וחושבת אם יש זמן לישון עוד כמה דקות. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? פותחת טלויזיה.זה הרגל חדש
83. מהם התחביבים שלך?לכתוב.לשיר.לנגן. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?האמפי שלי. עט ויומן. 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? את מוקה. בובת המזל שלי בטיולים וכאלו. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? נשר
87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?כל דבר בהתאם לקריטריונים שונים
88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?פרומיס.[בושם] 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]-צהרים כשזה אצל ספתא. 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? סעודת בשרים על האש וצ'יפס
91. מהו החפץ הכי חשוב לך?כרגע? אני חושבת שהמפרט
92. מי החברים שלך בפורום? כולם מבחינתי
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?ברגע זה ממש?
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לפני כמה ימים נתתי למישו לשבת באוטובוס
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?היום. סימסתי לו
. 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?"תודה שאת שם בשבילנו" [אם הם מאמינים שזה נכון.] כי אני תמיד אהיה שם בשביל כמה אנשים שאני מאוד אוהבת... 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?רוצה להיות אחרי מחר. אני עדיין לא קולטת שאני לומדת עד 3. אני לא הולכת לשרוד את זהההההההההההההההההההההההההההההההההה. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לחזור לגיל עשר. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? מיאמי.. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?אני יכולה להגיד שאני הייתי מתה למענו, ואני בטוחה בזה.

../images/Emo214.gifולסיכוםםםם:

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאל'ה, ידעתם שיש כמות מסויימת של אותיות בתוכן ההודעה
בפעם הראשונה שהייתי צריכה למחוק אותיותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
-אני בהלם-

למעלה