שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

. אוכל מועדף: המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: שתיה מועדפת: . קינוח מועדף: ממתק מועדף: . עוגה מועדפת: צבע מועדף: . חיה מועדפת: חיית מחמד [אם יש]: . ספורט מועדף: . מספר מזל: . סרט דיסני מועדף: סדרה מעודפת: . מקצוע אהוב: . מקצוע שנוא: מקום אהוב בעולם: פריט לבוש מועדף: ההמצאה של כל הזמנים: . עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: . את/ה מאמינ/ה בגורל? את/ה מאמינ/ה באלוהים? גלידה- בכוס או בוופל? . שקיעה או זריחה?

ady18

Well-known member
עונה

אוכל מועדף: על האש המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חריף שתיה מועדפת: מים קולה תפוזים שוקו . קינוח מועדף: גלידה ממתק מועדף: סוכריות גומי . עוגה מועדפת: שוקולד צבע מועדף: כחול . חיה מועדפת: דולפין חיית מחמד [אם יש]: . ספורט מועדף: כדורגל . מספר מזל: 6 . סרט דיסני מועדף: מלך האריות,אלאדין סדרה מעודפת: בטיפול . מקצוע אהוב: . מקצוע שנוא: מקום אהוב בעולם: ארצות הברית פריט לבוש מועדף: גינס ההמצאה של כל הזמנים: מחשב טלוויזה . עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ . את/ה מאמינ/ה בגורל? לא את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן גלידה- בכוס או בוופל?וופל . שקיעה או זריחה?זריחה

chagiti

New member
עונה..

אוכל מועדף: אוכל של אמא!! המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:חצילים שתיה מועדפת: מים . קינוח מועדף: גלידה ממתק מועדף: ביסלי . עוגה מועדפת: שוקולד צבע מועדף: סגול,ורוד,כחול,שחור.. . חיה מועדפת: קואלה וקנגרו חיית מחמד [אם יש]:אין(דווקא אם אפשר לקרוא לאחים שלי חיות אז יש לי כמה מהם בבית..) . ספורט מועדף: שחיה . מספר מזל: אין . סרט דיסני מועדף:מלך האריות סדרה מעודפת: לאדעת.. . מקצוע אהוב: אין . מקצוע שנוא: הכל! מקום אהוב בעולם:א-ו-ס-ט-ר-ל-י-ה!!!!!!!!(ספיר...חחחחחחח) פריט לבוש מועדף: אממ לאדעת.. ההמצאה של כל הזמנים: . עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: שום עונה..כל עונה עושה לי אלרגיות.. . את/ה מאמינ/ה בגורל? לא את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן! גלידה- בכוס או בוופל?כוס . שקיעה או זריחה?שקיעה

just adiki

New member
עונה../images/Emo13.gif:

אוכל מועדף: איטלקי המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:נראה לי חצילים שתיה מועדפת:מים . קינוח מועדף:פבלובה
ממתק מועדף: שוקולד
. עוגה מועדפת: שוקלד
או גבינה
צבע מועדף: אדוווווווווווווווום
. חיה מועדפת: כלב
חיית מחמד [אם יש]:כלבה-מיקה
. ספורט מועדף: כדורגל
. מספר מזל:החלטתי שזה יהיה 7.. מעניין למה
. סרט דיסני מועדף: אויל סינדרלה?.. או שלגיה.. או הכלב והשועל.. לא יודעת
ה-כ-ל.
. סדרה מעודפת: "חברים"
. מקצוע אהוב: אנגלית
. מקצוע שנוא: מתמטיקה
(כן ישראלה! לא יעזור לך!!) מקום אהוב בעולם: יוון
-אמרתי כבר שאני חוסכת כסף לשם?
וזה לא בגלל הלנה! אם זה היה בגלל זההייתי נוסעת כבר לשוודיה
אבל זה גם בתכנון
פריט לבוש מועדף:ג'ינס ההמצאה של כל הזמנים: יוון 2001
. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב
. את/ה מאמינ/ה בגורל? אני לא מעמיקה את מחשבותיי על דברים כאלו.. את/ה מאמינ/ה באלוהים? אני לא יודעת, באמת שלא.. ויש לי סיבות. גלידה- בכוס או בוופל?גביע ברור! יש יותר מה לאכול
. שקיעה או זריחה?קשההה.. לא יודעת.. ממ.. זריחה.. שקיעה.. לא יודעת.

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אוכל מועדף: של אמא
המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: כבדים
חצילים
שתיה מועדפת: קולה
קינוח מועדף: עוגת שוקולד עם כדור גלידה
ממתק מועדף:
עוגה מועדפת: גבינה
צבע מועדף: תכלת וסגלגל
חיה מועדפת: דב פנדה
דולפין
חיית מחמד [אם יש]: אין
ספורט מועדף: כדור עף
מספר מזל: אין
סרט דיסני מועדף: שרק
[זה שייך לדיסני?
] סדרה מעודפת: חבריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
מקצוע אהוב: אנגלית, עיצוב.. נראה מה יהיה בהמשך
מקצוע שנוא:
מקום אהוב בעולם: איטליה
אני מתה להגיע לשם
פריט לבוש מועדף: ג'ינס
ההמצאה של כל הזמנים: לא יודעת
עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב
את/ה מאמינ/ה בגורל
את/ה מאמינ/ה באלוהים
גלידה- בכוס או בוופל
|וופל
שקיעה או זריחה
קשה לי להחליט
שתיהן כ"כ יפות

linoy7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gifכפרעליו../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

עונה :)

. אוכל מועדף: פיצה המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: לשון של פרות וכל מיני חלקייקים מאיברים פנימיים שתיה מועדפת: קולה . קינוח מועדף: עודה או גלידה ממתק מועדף: סוכריה על מקל או מסטיק . עוגה מועדפת: שוקולד ו גבינה צבע מועדף: סגול שחור כחול . חיה מועדפת: כלב וחתול חיית מחמד [אם יש]: אין :( . ספורט מועדף: טניס . מספר מזל: 7 . סרט דיסני מועדף: אמ.... סדרה מעודפת: האלופה . מקצוע אהוב: אנגלית . מקצוע שנוא: מתמטיקה סליחהחההההה סליחההה ישרא אל תהרגי אותי בבקשה.. זאת דעתי.. מקום אהוב בעולם: ארגנטינה פריט לבוש מועדף: ג'ינס וחולצה רגילה ההמצאה של כל הזמנים: מחשב וטלוויזיה ופאלפון :) . עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף . את/ה מאמינ/ה בגורל? כן את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן גלידה- בכוס או בוופל?וופל . שקיעה או זריחה?שניהם

עונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

אוכל מועדף: ביתי
המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: סחוג תימני חריף אשש! שתיה מועדפת: מיץ מנגו
או תפוחים , או מים
. . קינוח מועדף: משמין
אבל נגיד ש..גלידה ממתק מועדף: שוקולד? . עוגה מועדפת: שוקולד עם קוקוס
צבע מועדף: צהוב או ירוק . חיה מועדפת: חתול חיית מחמד [אם יש]: טולוטז החתול האידיוט . ספורט מועדף: כדורעףףףףףףףףףףףףף
ואוי ואבוי למי שכותב אחרת
. מספר מזל: 8, המספר שלי בחולצת משחק :) . סרט דיסני מועדף: נגיד שפו הדב
. סדרה מעודפת: האלופה.. . מקצוע אהוב: אנגלית.. אבל הקבצה א' ניהיה יותר מידי קשה
אני אמות
. מקצוע שנוא: בית חולים מקום אהוב בעולם: פריז
. פריט לבוש מועדף: ג'ינס.. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב. . עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ. . את/ה מאמינ/ה בגורל? כן. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא ממש, לפעמים חח גלידה- בכוס או בוופל? וופל. . שקיעה או זריחה? זריחה.

Dark chocolate

New member
../images/Emo75.gifלא עונה../images/Emo98.gif

פחחח נראה לכם?!
אוכל מועדף: הו יש יותר מדי
בטוחים שאתם רוצים לשמוע?
המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: סושי
וכל דבר שהוא לא כשר. שתיה מועדפת: מיץ אפרסקים
קינוח מועדף: קרם ברולה.. זכרונות מהמפגש עם עברי שליטה
ממתק מועדף: נראה לי "טעמי"..
עוגה מועדפת: גבינה
צבע מועדף: שחור
חיה מועדפת: פרות, כפרות.
חיית מחמד [אם יש]: אין
ספורט מועדף:
כפיפות בטן מספר מזל: אין
. סרט דיסני מועדף: "בת הים הקטנה"
סדרה מעודפת: "חברים"
מקצוע אהוב: אנגלית. מקצוע שנוא: מתמטיקה
מקום אהוב בעולם: תל אביב
פריט לבוש מועדף: בוקסר של פו הדוב
ההמצאה של כל הזמנים: דיסק
עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף. את/ה מאמינ/ה בגורל?
את/ה מאמינ/ה באלוהים?
שאלת בונוס: אתה מאמין בשטן?
גלידה- בכוס או בוופל? בכוס. שקיעה או זריחה? שקיעה

שיקרת../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ואני האמנתי לך שלא ענית
יש לי תראומה

linoy7

New member
יש סושי כשר ויש לא כשר../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

בכל מקרה, שניהם פיכסההההה

למעלה