שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה? מה הדבר הכי מטורף שעשית? האם את מצטערת עליו? מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות? האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף? האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך? איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’?

ady18

Well-known member
עונה

קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה?לא מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא עשיתי האם את מצטערת עליו?לא מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות?צלילה האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף? האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך? איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’?באמצע

psychoit

New member
אע

קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה? כן. קרה. בגלל שזה האופי שלי. | מה הדבר הכי מטורף שעשית? האם את מצטערת עליו? הזמנתי משהו בן 30 פלוס שהכרתי באינטרנט להצגה שהשתתפתי בה במסגרת מגמת תיאטרון. | מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות? להיות כוכבת רוק וללכת עד הסוף עם ההופעות שלי. האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף? מחמיא לי קצת. האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך? כן. הרבה אנשים חושבים. כי אני באמת כזאת. איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’? מסודרים ומטורפים.

z u z i

New member
XD עונה

קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה? כע.. מה הדבר הכי מטורף שעשית? האם את מצטערת עליו? לא ממש עשיתי דברים מטורפים, רק מחורפנים מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות? בנתיים כלום האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף? זה לא מעליב אותי.. האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך? כע. חברים שלי. כי אני מחורפנת. אבל הם אוהבים אותי כזאת :) איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’? ספונטניים ומשעממים...

linoy pal

New member
אניי

קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה?חח לא קרה... מה הדבר הכי מטורף שעשית? האם את מצטערת עליו?אמ..מטורף?לא עשיתי דבר כזה... מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות?צניחה חופשית! האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף?חח כן האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך?אפחד לא חושב... איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’?אמ..יותר לכייון של מסודרים!

למעלה