שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

שאלון- "הדבר הראשון"ו הילדה בחולצה הכחולה ו 15:51 | 29/08/06 1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר?

chagiti

New member
עונה..

. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים?מצחצחת שיניים... 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה?חיבוקים עם חברות..:p 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"?מפוצץ!!! 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם?יש המון דברים!! 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם?לאדעת 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)?אממ לאדעת 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר?לאדעת 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ?חברות! 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה?מחשב 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט?מסנג'ר..או פורום של שירי 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר?יש יותר מידי לצערי!!

אני יודעת אני יודעת אני יודעת

המנהלת שכל הזמן מחבקת אותך

עונה..../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? נממ..מתלבשים 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? אומרים שלום לחברים. 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? קו 7
זה אוטובוס שעובר בכל העיר שלנו
4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? חלומות. 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? נעל! לא סתם חח אממ..אבא. 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? מסיבה D: 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? קונה בגדים ואת השאר (אם ישאר משהו
) תורמת לחולי סרטן. 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? החתול שלי
. 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? שותים מים! 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? הפורום הזה
. 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? זכור? O:

just adiki

New member
עונה../images/Emo13.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים?מתיישבת ונשכבת שוב 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה?נכנסת בשער
3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"?צהוב-כזה כמו בתוכניות המצויירות שהם עולים על אוטובוס צהוב עם חלונות שחורים שיסיע אותם לביה"ס 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם?אני אף פעם לא יודעת מה לענות על זה 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם?אני צריכה לשאול את אמא אני משארת שאבא.. כולם אומרים את זה בהתחלה 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)?אני עדיין לא יודעת 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר?טסה ליוון/שוודיה נראה לי יותר סביר שוודיה להופעה של הלנה (במידה ושוודיה גם להופעה של קרולה) ומשחדת מישהו כדאי להכנס למאחורי הקלעים
מה צריך יותר מזה?
7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ?הריח והשפה-תמיד שאני חוזרת מחו"ל ואני יורדת מהמטוס יש מן אוויר מזוהם כזה של ישראל
(המזוהם בצחוק כמובן) וגם השפה, תמיש אני חוזרת ואני שומעת עברית זה צליל מוכר שהתגעגעתי אליו
8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה?מלטפת את מיקה-הלכבה שלי 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט?אחרי הספורט של ווינט (לפעמים) זה ישר תפוז לפורומים 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר?הפגישה הראשונה עם המחנכת, המנהלת והכתה בכתה א'
אחלה שאלון.

עונה

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? מתלבשת 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? נפגשת עם החברות מחכה לצלצול ולמורה 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? לנסוע.. 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? סבא וסבתא ..:'( 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? מאיפה לי?? 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? לישון 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? תורמת ועושה שופינג ומזמינה חברות 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? משפחה וחברות 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? זורקת את התיק ומדליקה את המחשב 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? הפורום :) 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? סיוטיםן..

D o r B

New member
עונה../images/Emo216.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? שוכב עוד טיפה ונרדם
2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? אומר שלום לחברים.. 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? רחוק
4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? הנערף 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? מאיפה לי
5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? חוגגגגגגג 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? נותן לאמא ואבא
7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? הבית 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? זורק תתיק, מדליק מזגן ומת
9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? ואינט 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? מסיבת סיום כתה ו'

נותן לאמא ואבא?!../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

יואווו, במקום להשקיע בילד\ה שיהיה\שימות לך אתה מעביר את זה להורים שלך?!?

../images/Emo214.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים?
מכבה את השעון המעורר בפלאפון שלי
2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה?
אומרת: "שלום"
3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? בצפר
4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם?
הממ.סבא שלי? 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם?
היום?:"זה לא יכול להיות"
5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)?
לראות שאמא מאושרת
6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר?
נותנת הכל למשפחה שלי ומנסה להסתדר כמו שאני הסתדרתי עד היום, או פשוט מסתפקת בסכום מועט. 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ?
המשפחה שלי.
8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה?
קולה
9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? תפוז
10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? האיחור הכל כך מצויין שאיחרתי ביום הראשון של שנת הלימודים הנוכחית. לא אשכח את זה לעולם

חחחחחחח איזה מצחיק זה היה../images/Emo70.gif

איך כולם איחרו
גם ביום שני ואני כולי על הרצפה
חחחח כולם איחרו ורק אני לא

עונהה...אחלה שאלון..

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים?פוקחים עניים?
2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה?נממממ אני אומרת "צ'ו צ'ו צ'ו טורבינה טורבינה"..ההההה 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"?טיול? 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם?ששברתי מיליון ואחת דברים ואיכשהו זה היה תמיד חפצים שההורים שלי הביאו מחו"ל..חח 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם?מאיפה לי.. 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)?נמממ....לחבק את שירי?? לא סתם אבל בטח טיול כמו כולם 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר?נמממ הולכות לעוד מיליון להקות של "הלהקה" מ-ד-ה-י-מ-ה-!!!!!! 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ?שירי? 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה?מדליקה את המחשב והטלוויזיה... 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט?שאלה טיפשית
10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר?המורות *בעעעעעעע*

pusher

New member
עונה נה נה../images/Emo2.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים?-מכבים ת'שעון המעורר בפלא'
2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה?-עולים לכיתה להניח ת'תיק
3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"?-קו 8 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? -מממ....וואו....אה!שנרדמתי בברית של אח שלי
4. מהי המילה הראשונה שאמרתם?-אין לי שמץ 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)?-מסיבת שחרור 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? -תורמת לתנו לחיות לחיות וקונה וילה במיאמי
7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? -האלופה
8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? -זורקים ת'תיק 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? -וואלה,או יוטיוב 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר?-ש.ב.

עונה../images/Emo26.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? קמה ונופלת לכרית שוב
2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה?זורקת את התיק ומתחילה לטייל(כרגיל
)
3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? זיעה
4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? אני זוכרת המון המון תושמת לב... וסבא וסבתא הכי חשוב..
4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? לא אמרתי צרחתי:-ג אמא שלי כמעט פתחה עליי את הדלת
חחחח 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? מלא צלמים של פפרצי
חחח סתם סתם לראות את אמא שלי ובעזרת ה' גם את סבתא
6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? אמממ לא יודעת הייתי תורמת ובכסף שנשאר פותחת לאחי מסעדה (הוא תמיד חולם על זה
) 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? כבר קרה עזבתי והתחלתי לבכות שאני רוצה את סבתא וסבא בבכי איימים הצרפתים חשבו שאמא שלי הרביצה לי
8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? מחליפה בגדים
9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט?
10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר?בכיתה ה' שאמא שלי פתאום החליטה שהיא מגיעה לבצפר (היא תמיד מתקשרת לפני שהיא מגיעה) ואני רואה אותה דרך החלון של הכיתה מתקדמת למזיכרות רצתי אחרייה (
) בסוף הסבתר שיש לי "תור למרפאת שיניים" חחח עלק מרפאת שיניים נסענו לסופ"ש בית מלון
היה כיףףףףף

למעלה