../images/Emo15.gif
1. שם: נחשו
2. גיל: 17 4. כינוי: שירוש1989? 5. תכונה טובה: יהללוך זרים ולא פיך (או אצבעותיך במקרה הזה) 6. תכונה רעה: לוקחת הכל ללב 7. חולשה: אמממממ 8. אובססיות: אווו
בעיקרון מוזיקה וטלי שרון
9. פאדיחה: עזבו... 10. כאב: מחטים, שונאת. 11. משאלה: לסיים ת'שנה הזאת עם מאיות בלבד בתעודת הבגרות שלי 12. זיכרון רע: טראומה עם חתולים שכללה רגישות יתר והרואיות, לא רוצה להיכנס לזה... 13. זיכרון טוב: "אה!!!"
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: גיל 4 רגע לפני היומולדת(?) בגן 15. געגוע: להרבה אנשים. מנסה להיגמל. 16. פחד: במה 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "לא" 18. קמיע [אם יש]: יש לי איזו אבן מזל לא משו רציני... 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: קוסקוס
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים, מעולם לא ניסיתי. אבל אולי יום אחד, בכל זאתXDD 22. שתיה מועדפת: מים. 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד חמה E$^$#^#\בוואריה 24. ממתק מועדף: מסטיק 25. עוגה מועדפת: גבינה עם פירורים של אמא 26. צבע מועדף: תכלת, שיניתי
27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: דג
29. ספורט מועדף: חבל 30. מספר מזל: 2 31. ספר: כרגע? אם יש גן עדן 32. סרט דיסני מועדף: טום וג'רי זה דיסני? בכל אופן דיסני היה אנטישמי ונאצי! 33. סרט: אממ אממ אממ אממ אממ אממ אממ לא יודעת 34. שחקנ\ית: טלי שרון
35. זמר\ ת: פיונה אפל 36. סדרה מעודפת: האלופה, ומועדפת זאת לא ההגדרה המדויקת... 37. מקצוע אהוב: אנגלית
38. מקצוע שנוא: מתמטיקה
39. מקום בעולם: תאילנד 40. המעשה הכי נועז שעשית: העזתי לומר דברים שהביכו אותי מאוד 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: העזתי לומר דברים שהביכו אותי מאוד 42. פריט לבוש מועדף: חולצה תכולה והיא עולה
לא של השמו"צ הפעם 43. ההמצאה של כל הזמנים:טלפון. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? קצת, כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? מפתיע אבל כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל שקוף שוופל!! 48. שקיעה או זריחה? זריחה
49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד למרות שלא היה לי בדיוק
50. ג'ינס או סתם מכנס? בפועל ג'ינס אבל יותר אוהבת מכנסיים 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? שילוב מטורף של שניהם 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? שניהם במזגן בלבד 54. לישון או לקום? לקום לקום לקום!!! 55. חוף או הרים? חוף, מה יש לי עצבים לעלות ולרדת עליהם? 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו
57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת, בפועל רגילה בד"כ 59. שיר שגורם לך לצחוק: אין משהו כזה
60. שיר שגורם לך לבכות: אוטום ליבס:-S 61. השיר של כל הזמנים: להיות קיטשית ולומר זה של הטיטאניק? לא יודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: כל שיר שאני שומעת מזכיר לי מישהו, אחרת אני לא יכולה לאהוב את השיר... 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא התעמקתיח בזה 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: הופה
65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:אוו יש המון! כל אלה של פיונה. שמעו את פייפר באג!! 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? מוזרה 67. שמות החברים הכי טובים שלך:--- 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד תפוז 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מעודדת 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגיל 9 ככה 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? ישרא, תפוז, וואלה(לא בסדר הזה) 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? בזמן האחרון אני לא קוראת הרבה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? חברה שלי החליטה לקרוא לי שירוש כי שנאתי שהיא קראה לי שיר, 1989 זאת שנה שנולדתי בה.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בוודאי, אבל בד"כ זה לא קורה לי 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני נורא מפחדת לפגוע בו מצד אחד אבל מהצד השני.. לא יודעת, תלוי באיש. בד"כ זה ממש מוזר לי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים בכללי 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא נראה לי.... 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מכבה את הצלצול 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? עוצמת עיניים... 83. מהם התחביבים שלך? זה ארוך ואין לי כוח 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את הבנאדם שאני הכי הכי שונאת 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מקווה לא לשכוח כן? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? שאלה קשה אז אני אהיה צפויה ואומר דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ביום לימודים את אחה"צ בד"כ 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? כרגע מאה עגול בבגרות במתמטיקה יספק אותי
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים נראה לי 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? אווו... קוסקוס, ג'חנון, עוגות, שוקולד, מיץ פטל
... למות שבטח בנאדם במב כזה לא ממש רעב
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודעת... הפלאפון? 92. מי החברים שלך בפורום? אווו 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כל הזמן מז"א? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אמממממ תלוי מה נחשב זר 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? תכננתי לעשות את זה היום, אבל היו אילוצים... 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מזה משנה מה אני ארצה? הזונות ייקחו משהו מאיזה אתר כמו "החברים של ענת" במילא... 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? בבית שלי לבד עם אהמ 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הכללית- את השואה מן הסתם. בשלי? הרבה ריבים 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אני מתה לגור בתאילנד, מוזר שנדבקתי דווקא לשם 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא יודעת...מצד אחד אם הוא ימות למעני אני לא סלח לעצמי, מדצ שני הברירה השניה היא למות...