שאלון.

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
שאלון.

שמתם לב שכל שבוע אני מתבכיינת פה שרינה לא שמה שאלון ואני נאלצת לשים אותו במקומה??? אההה רינהה בשביל מה יש מחשב בקומונה?! אז הנה- 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר/ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 83. מהם התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?

שללה ללה ללה....

. שם: חן,חנוש,אמבה,איך שבא לכם תקראו לי=] 2. גיל: 16 3. תאריך לידה:26.5.90 4. כינוי: יש הרבה...האהוב עליי זה חנצ' ...וגם אמבה 5. תכונה טובה: הקשבה 6. תכונה רעה: אני חסרת טאקט לפעמים 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: נפלתי בחג קן מהבמה.מספיק פאדיחה לא? 10. כאב: אישי מידי מוחעחעחע 11. משאלה: להיות מאושרת לנצח=] 12. זיכרון רע: 1.9.05 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אני נכנסת לגן ,בוכה..והגננת אומרת "שוב הרדיו התחיל"
15. געגוע: קומונרים 16. פחד: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: יש כמה,חנוכה,סוכות,פסח 20. אוכל מועדף: די עם השאלות שחוזרות על עצמן בכל שאלון 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: קישואים 22. שתיה מועדפת: מנגו 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: של אמא? 26. צבע מועדף: הכל 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:כלבה מ-ד-ה-י-מ-ה 29. ספורט מועדף: טחח לשחק טניס במחשב:] 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: הבית שלי 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: להתנהג כמו מורן וניבה ביום ...רביעי טחח 42. פריט לבוש מועדף: שומרית 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף וקיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? קצת 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? אני חושבת 47. גלידה- בכוס או בוופל?ברור שבכוס מה נראה לכם?! 48. שקיעה או זריחה? לא יודעת 49. בליינד דייט- בעד או נגד?מממ 50. ג'ינס או סתם מכנס? גם וגם 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? תלוי מתי 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון כאילו דע 53. קור או חום? נעים 54. לישון או לקום? לישון=] 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו?איכסה 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אבל אני אוהבת הרבה אנשים..! 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אבל לא משמיעים שירים בלוויות מה נסגר איתכם?!
65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אהמ...רגע תנו לי לחשוב...=S אה כן,הזאב והאיילה של אביתר בנאי 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חיצוניות-עדיף שאני לא אתאר!,פנימיות-סתם דפוקה 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? וניל מקופלת 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אין לי חברה הכי טובה,יש חברות נקודה. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?כשהבנתי איך מתחברים לאינטרנט
71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? ישראבלוג,תפוז,נענע,שמוצ,וואלה 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?שמוצ 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לפעמים 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?טוב די 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר/ה? לאאאאאאא:'( 79. כמה אחים ואחיות יש לך?4 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? אולי 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? הולכת לשירותים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? נרדמת! 83. מהם התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?את עצמי! 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון,בגדים,תחבושות[חחח],משחת שיניים,מברשת שיניים ושאר ירקות 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוהריים 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? שניצל תירס
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? אני מכירה פה את כולם[אני חושבת] 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?בקייץ 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אתמול 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? אני מניחה שאתמול 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ישראל 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? השאלה לא רלוונטית,אז דיי. ולא אני לא מנסה להתחמק מהשאלה!

jast

New member
תשובות שילי.

1. שם: חן 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 7.8.90 4. כינוי: . . . תבחרו. 5. תכונה טובה: אהממ.. אני... איזה תכונה טובה יש לי?=S (אה, שאלתי את האמבה שלי חח והיא אמרה- »Ameba«(חן) says: ספונטניות 6. תכונה רעה: לא חברותית לפעמים. 7. חולשה: דיגדוגים !! רק על תעשו את זה.. אני מעדיפה שיענו אותי... אני יכולה לצחוק למוות מרוב דיגדוגים 8. אובססיות: אוהו. 9. פאדיחה: אוהוווווווו.. החוסר טאקט שלי. 10. כאב: האוזן שלי ממש כואבת כבר כמה ימים ויש לי שם בלוטה כזאת או משו.. שפוצצתי אותה ועכשיו האוזן יותר כואבת:| 11. משאלה: לעוף. 12. זיכרון רע: יש לי כל כך הרבה. 13. זיכרון טוב: היומולדת שלי:} 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא יודעת עם הכי חזק, אבל יש את זה שנפלתי מהאופניים בכיתה א' והכידון של האופניים היה תקוע לי בבטן איזה חצי שעה עד שמישהו שם לב.. 15. געגוע: המון דברים. 16. פחד: חושך, לבד, ליצנים!(וזה בדר"כ בא ביחד) 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "עוד פעם הברזת?! את נשארת היום בבצפר עד 5!" 18. קמיע [אם יש]: אין. 19. החג האהוב עליך: הכל.. פסח, חנוכה, פורים:} רק לא שבועות. 20. אוכל מועדף: אין לי משהו מסויים 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דגים
22. שתיה מועדפת: תפוזים 23. קינוח מועדף: שוקולד 24. ממתק מועדף: ^ 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: אמממ.. 28. חיית מחמד [אם יש]: ג'וק 29. ספורט מועדף: סקייטבורדדדדד 30. מספר מזל: 3 6 7 13 9 2 אהמממ חח 31. ספר: אין לי משהו מסויים=/ יש המון שאני אוהבת. 32. סרט דיסני מועדף: דיי נו.:( 33. סרט: מועדון קרב, שיער, התפוז המכני 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: ג'קאסס? 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אמממ סמים? 42. פריט לבוש מועדף: שומרית:] 43. ההמצאה של כל הזמנים: מזגן!!!! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ!!! 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לפעמים. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה זה רומנטי
49. בליינד דייט- בעד או נגד? אממ לא ניסיתי, מי שרוצה שיהנה. 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית כשאין כסף. 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת! 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: NOT GOING ANYWHERE 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? מגניבה. חח סתם.. לא'דעת. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מיין, חן ונועע. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל DUHH 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אכפתיות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ו' בבצפר. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? פורנו חחחח סתם מה ניראה לכם?? אני במסנג'ר או משו. 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? אתם מוזמנים להסתכל בעולם שלי ולענות על הסקר בהזדמנות. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הו לא. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בטח למה לא? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? נו באמת. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? יווו להתעלל:} 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער! שפתיים.. 78. יש לך חבר/ה? כה. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? חח אולי. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פותחת עיניים. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? חושבת. 83. מהם התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את מי שאני רוצה!! 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? שק"ש 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? שחף 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב כאילו, אבל לפעמים בוקר כשאין בצפר. 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? חיבוק 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] במבה, תמיד כשאני חוזרת מאנשהו אני אוכלת במבה ושותה פטל:} 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? המון שוקולד וממתקים והמוןמון אוכל טעיייייייים. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? יש כמה.. פלאפון? 92. מי החברים שלך בפורום? חח רוב האנשים פה. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אתמול:} 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? וואלללללה לא זוכרת. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? אתמול
96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 1990-8653 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? חיחיחיחחייי.. Do you really wanna know?! 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אין לי משו כרגע. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? כרגע? ירושליים. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? כן, אני חושבת.

פורה

New member
לא סיימתי- אני אמשיך יותר מאוחר!

. שם: ליאור. מלכה. 2. גיל: 16 וחצי. עוד שובעיים אם אתם קטנונים..בעצם פחות משבועיים.. 3. תאריך לידה: 14.3.90 4. כינוי: בתפוז? פורה- ככה גם קוראים לי בבית אם זה מעניין אתכם.. 5. תכונה טובה: אכפתיות 6. תכונה רעה: עצלנות....לא יודעת... מי שמכיר אותי יכול להגיד.. 7. חולשה: שוקולד לבן וצ'יטוס אדום 8. אובססיות: פסיקים.. כשאני כותבת משהו אני חייבת לתקוע פסיק גם אם הוא לא קשור.. 9. פאדיחה: אוף.. דווקא עכשיו אין לי רעיונות למרות שיש לי כלכך הרבה פדיחות.. 10. כאב: פיזי- שברתי את הראש פעם.. לא פיזי- כשנאלצתי להגיד למישהו שאני לא רוצה אותו.. 11. משאלה: אפשר 2? יש! 1- שיהיה לי כלב\ה, 2- שאני אצליח השנה בבצפר כי זה לא כזה פשוט.. 12. זיכרון רע: חודש יולי.. נחשו מה היה. טוב נו, אם קשה לכם אז זה קשור למקלטים 13. זיכרון טוב: טיול למדבר יהודה עם השמו"ץ 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הארון ממתקים בבית של סבתא, והאמת- זה הזיכרון היחיד שלי מסבתא, היא נפטרה כשהייתי בת 7 בערך 15. געגוע: ללונפארק!! סתם.. אני מתגעגעת לאחותי ולאחיין שלי לגרים בטורקיה ולא ראיתי כבר חודש וחצי... 16. פחד: שאני אכשל בבגרויות ואני אצטרך לעשות שוב אחרי צבא 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שיר של שרית חדד 18. קמיע [אם יש]: אמטיסט 19. החג האהוב עליך: שבועות! מריחים את הסוףך ואני גם אוהבת את האוכל בחג הזה... 20. אוכל מועדף: חלבי כמובן! 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: קציצות עם שועית ירוקה 22. שתיה מועדפת: מיץ ענבים 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: סוכריה על מקל עם מסטיק בטעם קולה 25. עוגה מועדפת: ביקסוויטים 26. צבע מועדף: סגול כחול צהוב וירוק.. 27. חיה מועדפת: נחשו! זה קשור לחלום הראשון שלי.. 28. חיית מחמד [אם יש]: אין... :'( 29. ספורט מועדף: שחייה 30. מספר מזל: 4 31. ספר: רודף העפיפונים 32. סרט דיסני מועדף: מלך האחריות פוראוור!! 33. סרט: לב אמיץ 34. שחקנ\ית: ניקול קידמן, ג'ים קרי 35. זמר\ ת: \להקה : משינה 36. סדרה מעודפת: מעודפת..חחחח אמממ הפיג'מות!! טררררר 37. מקצוע אהוב: הסטוריה וספרות 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: מצדה 40. המעשה הכי נועז שעשית: ואווו... זה קשה... אבל אני חושבת שהכי נועז, זה שהלכתי לחוף גיא, למי שמכיר, כשהיה סגור, ושחינו בים והיינו על המגלשות, והכל בלילה.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: זה^ 42. פריט לבוש מועדף: חולצה של הסמינר מדצים ממשיכים- צפון מערבי שולט! היא פשוט הכי נוחה שיש בעולם ומתאימה כמעט עם כל מכנס! 43. ההמצאה של כל הזמנים: סכין גילוח 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא! 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? ממש לא! 47. גלידה- בכוס או בוופל? תלוי. אם אני בדאטה אז בכוס.. 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? מממ נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס... אני ש-ו-נ-א-ת ג'ינסים!!!!!11 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית.. 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? מה נראה לכם. נו באמת. איזו שאלה. ברור שלישון!!!!!!!!!11 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל!! 57. תות או בננה? שניהם 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה.. 59. שיר שגורם לך לצחוק: שיר שמישהו שהתכתבתי איתו במסנג'ר כתב- מי שרוצה- שישלח לי מסר 60. שיר שגורם לך לבכות: תמיד יחכו לך 61. השיר של כל הזמנים: yellow של קולד פליי 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: כל שיר של משינה 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: she's the one של רובי וויליאמס 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: amezing grace חחחח סתם.. אממ משהו של שלום חנוך 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אילולא אח שלי* כל הדיסק של קולדפליי- paraschutes 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר/ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 83. מהם התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?

פורה

New member
ההמשך....

איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית: נמוכה, לא שמנה ולא רזה, שיער חום עיינים חומות, מלאה בתכשיטים וצמידים..התנהגותית: שמחה (רוב הזמן) נחמדה כמעט תמיד, אכפתית - תמיד!, חולה על בע"ח (ומי שכותב את זה ולא כולל ג'וקים בפנים לא באמת צריך לכתוב את זה.), סומכת על אנשים מהר... מאמינה להם רוב הזמן.. מצחיקה.. ואת השאר תמשיכו אתם.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: שני, זוהר, נעמה, סיון,דנה 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נכונות לעזור, היכולת לעודד אותי כשאני צריכה את זה,ואכפתיות. אני חובת שזו אחת התכונות הכי חשובות באדם 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אוהו... זה היה ממש מאוחר, יחסית לילדי גילנו.. אני חושבת שזה היה בסוף כיתה ו'.. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לפה.. וואלה...כל מני 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פע, פורום נוע"ל, בני המושבים... לא זוכרת כבר 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הכינוי הוא "פורה" ואחותי המציאה לי אותו איך שחזרתי מהבית חולים כשנולדתי, ומאז אין איש במשפחה שלי שלא קורא לי ככה, אז כשהיה כתוב "הזן כינוי" לא עלה לי משהו אחר בראש. ולמזלי- הוא היה פנוי! חחחחחח סתם. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש, אבל זה אף פעם לא עובד. אני מגדירה את זה כ-קראש.. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? פה, זיהוי שירים וזהו... אני יותר אוהבת לקרוא 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אוהווו! זה הדבר שהכי מציק לי בעולם, וזה קרה לי כבר 3 פעמים, ואני שונאת שזה קורה לי. אני מתחילה לחשוב שאני בררנית מדי. אבל אני ממש בבעסה בגלל זה ואין לי לב לעשות את זה. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיינים 78. יש לך חבר/ה? לא.. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח ו-2 אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? בטח! אם אחי ואחותי הבכורה בטוח, אבל עם אחותי השנייה, לא ממש. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פיפי 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מורידה עדשות 83. מהם התחביבים שלך? לטייל!!! לא משנה איפה או איך, רק תתנו לי לטייל בטבע.. אני אוהבת גם כל פעולה שקשורה לחיות..אני אוהבת טלויזיה.. ולשמוע מוזיקה כשאין אף אחד בבית ובעיקר לטייל.. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את "על העיוורון" של סראמאגו 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? דברים לעדשות, משהו שמשמיע מוזיקה וספר. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? משהו שעף.. אני חושבת שנשר.. 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? כשאין בצפר אז את הבוקר, וכשיש את הצהרים.. 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? כלב..אני מייחלת לזה מגיל 5... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אני שונאת את האוכל של אמא שלי.. אז אין סוג מסויים של ארוחה. 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? קנלוני עם גבינה של דודה לילי.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הטבעות שלי. שנמצאות עליי תמיד, ותמונות מטיולי שמו"ץ.. 92. מי החברים שלך בפורום? אני מתביישת להגיד שב-י' מעוניינים לא טרחתי לזכור שיש אנשים שנמצאים בפורום ומתכתבים איתי כל יום, אז אני חושבת שכל מי שבשכבה שלי... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כל זמן שאני נמצאת בקן מבחינתי, וזה היה ביום שני אם אני לא טועה.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כשהייתי בנתניה במלחמה, ילדה בטעות עלתה למדרגות הנעות בקניון ואמא שלה נשארה מאחורה והיא ממש נלחצה, אז הוצאתי מהתיק שלי סוכריה והצלחתי להרגיע אותה עד שהיא הגיעה לאמא שלה.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לאח שלי, כשהוא בא הבייתה אחרי חודש שללא ראיתי אותו... 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? שאהבתי לעזור..והיו לי חיים טובים 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? בחו"ל. ארה"ב, עם האנגלית הטובה שלי, ודיסק של קולדפליי.. and just for the record- לבד!! 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? בהסטוריה הכללית- את השואה, והאישית שלי- וואו.. שאלה קשה..אני חושבת שכלום, כי כל מה שאני מצליחה לחשוב עליו גורם לביטול של כלכך הרבה דברים אחרים יפים שקרו לי.. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? המקום הכי יפה בעולם. רק תבחרו. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? אני לא יודעת איך לענות על השאלה הזו. אבל אני חושבת שאם אלה היו ההורים שלי אז כן. כי אני יודעת שהם לא יהיו מסוגלים לסבול את המוות שלי- לקבור את הילדה שלהם.. ואוו... איזה שאלון.. כל הכבוד חן..

jast

New member
תודה:}

האמת שזה השאלון הראשון שמצאתי בפורום "סקרים ושאלונים".. והשאלות הראשונות קצת מעצבנות... אבל פסיידר:]

דווקא השאלון באמת ססבבה

בהתחלה כל השאלות חרושות ואחכ הן בסדר פשוט זה היה ארוך מידי ולא להכל היה לי מה לענות אז ענית רק על שליש ממנו..

DD:

1. שם: נירית. 2. גיל: 15 [DDDDDDDDDDD:] 3. תאריך לידה: 21.8.91 4. כינוי: תותי, ניתי, נירע, גועל [הקומונרית שלי אוהבת אותי] 5. תכונה טובה: המ. מקשיבה? בעצם לא ממש. 6. תכונה רעה: אגואיסטית מגעילה? 7. חולשה: מישהי מסויימת 8. אובססיות: סגול 9. פאדיחה: המון 10. כאב: המון 11. משאלה: תחזרו. 12. זיכרון רע: אין לי כוח לרע. כולי מאושרת. 13. זיכרון טוב: מסיבת סיום של ט' 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: נו הגורם לפחד גבהים שלי. 15. געגוע: נועה 16. פחד: גבהים, נטישה. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לאדעת. 18. קמיע [אם יש]: אבן, שאצל אמי עד שבן דוד שלה יעבור ניתוח. 19. החג האהוב עליך: שבועות. 20. אוכל מועדף: לא. 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: המון. נגיד עמבה ;[ 22. שתיה מועדפת: ספרייט/מים. 23. קינוח מועדף: . 24. ממתק מועדף: . 25. עוגה מועדפת: . 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: כלבים. 28. חיית מחמד [אם יש]: תוכי טמבל. 29. ספורט מועדף: ריקוד. 30. מספר מזל: שיהיה 2 31. ספר: כרגע 1984 32. סרט דיסני מועדף: סינדרלה, למרות שבקן אנחנו רואים רק הרקולס. 33. סרט: אבודות והוזות. 34. שחקנ\ית: אני D: 35. זמר\ ת: כנ"ל.סתם, לא באמת. 36. סדרה מעודפת: האנטומיה של גריי. 37. מקצוע אהוב: ביו' 38. מקצוע שנוא: היסטוריה. 39. מקום בעולם: עם חברים. 40. המעשה הכי נועז שעשית: - 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: - 42. פריט לבוש מועדף: לאדעת. 43. ההמצאה של כל הזמנים: מצית. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו. 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? אהא 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. 48. שקיעה או זריחה? זריחה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לאכפתלי 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס. 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? לאחרונה חסכנית. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 57. תות או בננה? - 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק: - 60. שיר שגורם לך לבכות: המון. לאחרונה נועה של הים. 61. השיר של כל הזמנים: iris- goo goo dollz 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: iris 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: don't speak 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: בסוף תבכו. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: יש לי סיכוי. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? המ. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ים חן ורוני. 68. הגלידה הכי טעימה? תות של טרפפו? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יכולה לגרום לי לחייך תמיד. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? כלמיני. ישרא אולי. 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? זה. נטשתי את האחרים. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שיר. והשאר הוא רק שלי. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אולי 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? זה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מטריד. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים. 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לאדעת. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מתקלחת. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רואה טלויזיה? 83. מהם התחביבים שלך? המון. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? ים. והקומונר הזה. לאחשוב. 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מברשת שיניים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? אפרוח. 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? - 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] - 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? - 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אבן 92. מי החברים שלך בפורום? הרוב?ת 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לאזוכרת. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? " 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? עכשיו. 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? נתגעגע? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? חברות, כל מקום. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לאדעת? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? - 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? בחיים לא.

אמן סלע

New member
כבר הזכרתי שאני אוהבת שאלוניםם?!

1.. שם: חליי 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 30.7.1990 4. כינוי: חלי?! חלושקה, חלינקה. 5. תכונה טובה: משקיענית. 6. תכונה רעה: עצלנית :\ 7. חולשה: לרקדניםם חחח סתם...מסטיקים אני חושבת.. 8. אובססיות: פחד מג'וקים... 9. פאדיחה: נפלתי מהכיסא לעייני כולם שנה שעברה...מקווה שלא זוכריםם XD 10. כאב: ראש?! 11. משאלה: אני אשמור אותה לעצמי אני חושבת... 12. זיכרון רע: =\ 13. זיכרון טוב: המסיבת הפתעה שלי מכיתה ז'. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שאבא היה איתי בלול..:) 15. געגוע: לה. 16. פחד: ג'וקיםם!! 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: דיכאון [לא ששמעתי] 18. קמיע [אם יש]: אין. 19. החג האהוב עליך: פסחח:) & פוריםם :) 20. אוכל מועדף: אמממ פלאפל אולי, המבורגר, כל מה שאכיל אני חושבת.. 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: בצל & שום!!!!111 22. שתיה מועדפת: נסטיי\קולה 23. קינוח מועדף: עוגה כושית פשוטה! 24. ממתק מועדף: קינדר בואנו או סתם קינדר![עפ ההפתעההההההה :)] 25. עוגה מועדפת: כושית פשוטה! 26. צבע מועדף: צהוב 3> 27. חיה מועדפת: כלב. 28. חיית מחמד [אם יש]: אחשלי...סתם תוכי 29. ספורט מועדף: כדורגל & סל 30. מספר מזל: 7 31. ספר: אני לא סובלת ספרים.! 32. סרט דיסני מועדף: אווו יש הרבה...אממ....מולאן אולי.. 33. סרט: מת לצעוק.! 34. שחקנ\ית: אין. 35. זמר\ ת: לא מכירה הרבה אבל מחבבת את מדונה :) 36. סדרה מעודפת: האלופה !:) 37. מקצוע אהוב: מתמטיקה [לפעמים] ואנגלית [גם לפעמים] 38. מקצוע שנוא: תנ"ך[בגלל המורה] והיסטוריה בלעכסססס 39. מקום בעולם: דרום אמריקה & ארה"ב & קנדה[יותר מידי הא?] 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת...עישנתי?1 תאכלס אני לא נועזת! 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: עישנתי חחח... 42. פריט לבוש מועדף: בוקשר של בטי בופ 3> 43. ההמצאה של כל הזמנים: המחשב :) 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ! 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? אממ..לא ממש... 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן! 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל!! מה וופל .גביע!! :) 48. שקיעה או זריחה? שקיעה-רומנטי זריחה- יפה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? תלוי למי.! 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס ! 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? תלוי מאיזה כסף זה מתבזבז :p 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון! 53. קור או חום? חום! 54. לישון או לקום? לישוןןןןןן! [מזה השאה הטיפשית הזאת?!] 55. חוף או הרים? חוף! 56. קרמבו- וניל או שוקו? איכ קרמבו איכ.! 57. תות או בננה? בננה! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה! 59. שיר שגורם לך לצחוק: כל מיני שירים של הבלאק איד פיז...ואין סיבה! 60. שיר שגורם לך לבכות: לבכות לך של אביב גפן ועוד כמצה שירים עצובים שלו... 61. השיר של כל הזמנים: יש הרבה.. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: שירים של אהבה מן הסתם.! 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: טם טם טםטם .טם טם טםטם. חח נו זה של החתונות... 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אני מניחה שגם אם אני ירשום זה לא ממש יעזור....ואם כן אז : כן כן אני זוכר איך הייתי קטן וישגעתי את כולם של היי פיייב חחחחחחחחח... 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: דני קליפורניה של רד הוט. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית-ססוגנית..חחח סתםם אממ חיצונית בסדר כזאת, רגילה. והתנהגותית, יש לי לפעמים אבל ממש לפעמים התנהגות של ערסית[קללות] אבל אני לא באמת ערסית :p אני חמודה, תשאלו את יוסטון! :) 67. שמות החברים הכי טובים שלך: גילי, שרון, שרית ואני עוד בדילמה... 68. הגלידה הכי טעימה? פיסטוק ופפרו רושה! 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אמינות! אכפתית! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? פיי ממש מזמן..... 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? סקס..חח סתם...אממ פאני...בלוגים...זהו ניראלי.?! 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? זה, וגרביים. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אמן סלע- הסיפור שלו הוא : הקומונית שלי לשעבר שעבר אז קראו לה סלעית וכל פעם שהיא הייתה אומרת משו היינו צוחקיםפ ואומרים אמן סלע...אז סתם החלטתי לאמץ את זה לכינוי.. חפרתי... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כןןכןכןןכן :) 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? פה וגרביים אבל פחות בגרביים. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא נעים לי אבל אני מתדלת להתחמק כי סה"כ אנ לא יכולה להיות עם מישו שאני לא אוהבת... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיינים שיער גוף. 78. יש לך חבר/ה? לא למה אתה רוצה להתחיל איתי :p!! 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 אח 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? אממ יכול להיות! 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פותחת ת'עיינים.. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רואה טיוי בד"כ 83. מהם התחביבים שלך? אוי אני שונאת את השאלה הזאת חח.. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את אחשלי אני מניחה. 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון, בגדים, מצלמה. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? כלב...1:) 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערבב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? אולי בגד?! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אמממ שאר הארוחות בשמות הלא ידועים! 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? מק רויאל! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אין. 92. מי החברים שלך בפורום? כולםכולם! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? מחר ולפני שבועיים בערך! 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא יודעת ...יו מה אתם מנסים להוציא אותי קקי של ילדה?! 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לא מזמן האמת...כמה ימים ניראלי! 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? זה הקבר שלי ואני יחליט מי יבוא לפה! 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? איתו ושם! חח עם א' ועל חוף הים! 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? את העצלנות שלי קצת וכל מיני דברים שלא ייחסתי להם חשיבות פעם.! 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? קנדה ניראלי..1 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? ממש אבל ממש אבל באמת לא!

ManelB

New member
והנה זה בא:)

1. שם: מנאל. 2. גיל: יומולדת הבא 16 3. תאריך לידה:25.4.1991 4. כינוי: מנאלי. 5. תכונה טובה: לא שופטת. 6. תכונה רעה: מחשבת יותר מדיי דברים מראש. 7. חולשה: דיאט קולה!!!!!!!!!!!111111 8. אובססיות: דיאט קולה!!!!!!!!!!!!!!!!1111 9. פאדיחה: לא עולה לי אפחת בראש כרגע.. 10. כאב: אוזן....אוף זה כל הזמן חוזר לי:/ 11. משאלה: שיהיה לי את הכח לשרוד בתיכון הזה, במגמה הזאת. 12. זיכרון רע: לא זוכרת:] 13. זיכרון טוב: הרבהD: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הכנסתי את האצבע למכונת תפירה פועלת ולקחו אותי לביה"ח. 15. געגוע: לגן... 16. פחד: לסבול. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"תנקי את החדר." 18. קמיע [אם יש]:לאלא. 19. החג האהוב עליך: פסח...יומולדתD: 20. אוכל מועדף: דיאט קולה!!!!!!!!!!!111 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: תמרים. 22. שתיה מועדפת: דיאט קולה!!!!!!!!!!!1111 23. קינוח מועדף: דיאט קולה!!!!!!!!!!!!!1111 24. ממתק מועדף: דיאט קולה!!!!!!!!!!!!!!!!!11111[טוב, אני צכה להתחיל להפסיק עם זה.] 25. עוגה מועדפת: דיאט קולה!!!!!!!!!!!11 לא, סתםסתם, עוגת שוקולד. 26. צבע מועדף: כחול שומרי. 27. חיה מועדפת: ציפור,אבל כשהיא עושה חיים בשמיים. 28. חיית מחמד [אם יש]: אחי הגדול. 29. ספורט מועדף: כדור עף נראלי. 30. מספר מזל: אין כזה. 31. ספר: יש הרבה האמת... 32. סרט דיסני מועדף:חח נונונו אנלא זוכרת. 33. סרט: היומן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 טיטאניק!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 34. שחקנ\ית: בלע, לאדעת. 35. זמר\ ת: הסולן של קולדפליי, כריס מרטין. 36. סדרה מעודפת: לא ראיתי טלוויזיה המוןהמון זמן. 37. מקצוע אהוב: ספרותD: 38. מקצוע שנוא: מתמטיקקה. 39. מקום בעולם: הבית. 40. המעשה הכי נועז שעשית: נהה, אנלא בנאדם נועז... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נו, יש הרבה. 42. פריט לבוש מועדף: שומרית ומכנסי חאקי....אני יכולה לבוש מכנסיי חאקי כל חיי! 43. ההמצאה של כל הזמנים: דיאט קולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו...אח, הסתיו... 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לפעמים... 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל. 48. שקיעה או זריחה?זריחה:] 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אמממ לאדעת.. 50. ג'ינס או סתם מכנס? מכנסיי חאקי!!!!!!!1 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית, יותר מדיי. 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה, למרות שגם זה רע. 53. קור או חום? קורD: 54. לישון או לקום? לישון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 55. חוף או הרים? תלוי תלוי.... 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל:] 57. תות או בננה? תות בננהD: 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק:חח משו שידיד שלי שלח לי, זה מצחיק כ"כ... 60. שיר שגורם לך לבכות: לא, אין שירים כאלה. 61. השיר של כל הזמנים: יאאא יש הרבה... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: נממ אינלי מושג חחח 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חח אנלא יודעת... 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: פחחח ממתי משמיעים שירים בהלוויות..? 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אמממ נו די לא זוכרת. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? תגידו לי אתם... 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אורי,אספי,דריה וגלגול. 68. הגלידה הכי טעימה? חח קפוצ'ינו. 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הנסיון להבין אותי ואת השטויות שלי. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?חח מי סופר... 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לא משעמם לי... 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? השמוצ נראלי. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? חח אין שום סיפור... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לעיתים:] 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?השמוצ. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? באופן טבעי אני נהיית יותר נחמדה, זאת טעות. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?מבט. 78. יש לך חבר/ה? כן:] 79. כמה אחים ואחיות יש לך?שני אחים גדולים, אחות קטנה. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה?אם הם היו אנשים בגילי, אז ההתנהגות שלהם הייתה אחרת....אז זה קצת לא הגיוני. אינלי מושג. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? חח עושה פיפי. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? חושבת על איזה יום חמוד הולך להיות לי מחר... 83. מהם התחביבים שלך?להנות. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? אממ אותו...? 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית?דיאט קולה!!!!!!!!!!!!!!!!11 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? ציפורD: 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? הערב... 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?חיוך:) 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]נראלי צהריים. 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? דיאט קולה!!!!!!!!!!111111 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הפלאפון הנחמד שלי:] 92. מי החברים שלך בפורום? כוווווווווווווולם, חח סתםסתם, הרוב:] 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?כל יום, כל יום. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?היום. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? חח לפני כמה דקות ספורות... 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?"כאן גרה באושר-מנאל" 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?איתו, לא משנה לי איפה.... 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?המממ אינלי מושג. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ייווו ליד הקן והבצפר, זה היה עושה לי חיים כאלה קלים! 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא.

מנאל...

כפרע,אני חושבת שצריך לגמול אותך מדיאט קולה,מה זה?![חח סתם סתם נו] אחלה תשובות, היומן סרט[וספר] מעולה!D:

ManelB

New member
אעהאעה! היומן!!1 לעזאזל, אחד הטובים

גמאני חושבת שאני צכה להיגמל, חח אחרי מה שקרה היום... הייתי מסוגלת לברוח מהפעולה, אני נשבעת. די,זהו,מהיום גמילה[כן,בטח]. חחחח יהיה בסדר, מנסים לגרום לי להיגמל בעזרת מים בטעם תפוחים[הוא ממש אוהב אתזה חחח].

jast

New member
חמודים../images/Emo99.gif

אבל למיים בטעם תפוחים אין טעם של קולה!!! מה?! איך זה יעזור לך?:}

למעלה