1.קיץ או חורף? גם וגם!:] 2.סתיו או אביב? ממ גם וגם. 3.חום או קור? משהו באמצע 4.אושר או עושר? אושר 5.קרבי או ג'ובניק? 6.יס או הוט? אמ :| 7.ערוץ 2 או ערוץ 10? 2
מה אתם מעדיפים? 1.קיץ או חורף? הכל 2.סתיו או אביב? הכל 3.חום או קור? נווווווווווווו 4.אושר או עושר? אושר P: 5.קרבי או ג'ובניק? הא? 6.יס או הוט? לא משנה 7.ערוץ 2 או ערוץ 10? לא משנה
מה אתם מעדיפים? 1.קיץ או חורף? את שניהם 2.סתיו או אביב? את שניהם 3.חום או קור? את שניהם 4.אושר או עושר? אושר 5.קרבי או ג'ובניק? אהממ. 6.יס או הוט? הוט 7.ערוץ 2 או ערוץ 10? ערוץ 2
1.קיץ או חורף? חורף... 2.סתיו או אביב? סתיו... 3.חום או קור? קור... 4.אושר או עושר? עושר... 5.קרבי או ג'ובניק? קרבי (רק כי הסיכויים למות גבוהים יותר) 6.יס או הוט? הוט!!! 7.ערוץ 2 או ערוץ 10? 2...
1.קיץ או חורף?חורף [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] 2.סתיו או אביב?סתיו... 3.חום או קור?קור!!! 4.אושר או עושר?שניהם ברור :] 5.קרבי או ג'ובניק?קרבי נראה לי 6.יס או הוט?הוט..זה מה שיש לי O.O 7.ערוץ 2 או ערוץ 10?אממ לא יודעת. |: נראה לי 2.
1.קיץ או חורף? עכשיו אני רוצה חורף אבל בטח בחורף אני ארצה קיץ 2.סתיו או אביב? סתיו 3.חום או קור? חום 4.אושר או עושר? אושר כמובן 5.קרבי או ג'ובניק? לא זה ולא זה... 6.יס או הוט? הוט 7.ערוץ 2 או ערוץ 10? 2
מה אתם מעדיפים? 1.קיץ או חורף? עונות מעבר 2.סתיו או אביב? סתיו 3.חום או קור? קור 4.אושר או עושר? אושר 5.קרבי או ג'ובניק? קרבי 6.יס או הוט? הוט 7.ערוץ 2 או ערוץ 10? ערוץ 2
1.קיץ או חורף? קיץ 2.סתיו או אביב? אביב 3.חום או קור? חום 4.אושר או עושר? נו באמת... 5.קרבי או ג'ובניק? לוידעת, תלוי מי 6.יס או הוט? לוידעת 7.ערוץ 2 או ערוץ 10? 2