שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

. אתה מעריץ מישהו? 2.להקה אהובה? 3.צבע אהוב? 4.מאכל אהוב? 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? 7.אתה מאוהב עכשיו? 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? 11. ים או בריכה? 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. 13.קעקועים? 14.צבע שער?? 15..צבע שער שהיית רוצה?. 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? 18..בנותת...בקיני או שלם? 19.ספורט או עקבים?

chagiti

New member
עונה...

אתה מעריץ מישהו?כן.. 2.להקה אהובה?אין 3.צבע אהוב?כתום,סגול 4.מאכל אהוב?אממ לאדעת 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?לא.. 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??דיי מסודר 7.אתה מאוהב עכשיו?לאא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???עצוב מאוד!!! 11. ים או בריכה?בריכה. 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.רק באוזניים 13.קעקועים?לא 14.צבע שער??חום-זהב 15..צבע שער שהיית רוצה?.רוצה להישאר עם אותו צבע 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?אנגלית,אף אחד מהם.. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?כחול,ורוד וסגול.. 18..בנותת...בקיני או שלם?אממ גם וגם 19.ספורט או עקבים?ספורט

../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

1. אתה מעריץ מישהו
חחח פורום שירי מימון ואתם רוצים להגיד לי שאני לא מעריצה אותה!?!?!?
2.להקה אהובה
אמממ גריין די 3.צבע אהוב
סגול וירוק 4.מאכל אהוב
אמממ ספגטי[?] 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?לא
אין לי. 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן
חחח מבולגן|מסמיק| 7.אתה מאוהב עכשיו
אמממ בערך לא יודעת. 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת|?
!|
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח
באמצע. 11. ים או בריכה
חחחח בריכה 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה
איפפפפפפפפפ לא אוהבת. 13.קעקועים
איפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ גדול יותר. 14.צבע שער
חום 15..צבע שער שהיית רוצה
לא הייתי מחליפה! 16.מתמטיקה או אנגלית
מתמטיקה
ספרות או תנך
אממ קקה שניהם אממ ספרות. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים
אמממ שחור ירוק ו..ציבעוני כיאילו חולצות עם קישקושים. 18..בנותת...בקיני או שלם
בקיני. 19.ספורט או עקבים
לא הבנתי

מוגבלת../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

בשאלה האחרונה: "ספורט או עקבים" הכוונה לנעליים! בושה!! את נעל בעצמך ואת לא יודעת את זה

עונה

. אתה מעריץ מישהו?אם אני פה זה סימן שכן,לא?
2.להקה אהובה?"התבלינים" 3.צבע אהוב?אדום ושחור
4.מאכל אהוב?ספג שוקולד
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?לא 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??מבולגן..חח 7.אתה מאוהב עכשיו?לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?אמרתי שלא..
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???מה אתם מצפים שאני יכתוב? 11. ים או בריכה?ים
12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.לא 13.קעקועים?לא 14.צבע שער??חום כהה 15..צבע שער שהיית רוצה?.שחור.. 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?כלום 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?אדום שחור וכחול כהה.. 18..בנותת...בקיני או שלם?תלוי עם מי אני הולכת..חח 19.ספורט או עקבים?ספורט (ברוררררררררר!)

עונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

אתה מעריץ מישהו? שירי
2.להקה אהובה? The veronicas 3.צבע אהוב? צהוב בננה..אדום..לא יודעת יש הרבה 4.מאכל אהוב? זה משתנה
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? טולוז החתול המפגר 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן 7.אתה מאוהב עכשיו?
8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? עצוב מאוד 11. ים או בריכה? בריכה 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. שם
13.קעקועים? אין
14.צבע שער?? חום כהה 15..צבע שער שהיית רוצה?. חום דבש 16.מתמטיקה או אנגלית? אנגלית
...ספרות או תנ"ך? ספרות 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? אין 18..בנותת...בקיני או שלם? בקיני 19.ספורט או עקבים? ספורט

just adiki

New member
עונהנהנה

. אתה מעריץ מישהו?אכן לפרט? שירי מימון, הלנה פפריזו, קרולה, הראל סקעת אלה הזמרות האהובות עליי אני לא אוהבת ממש להשתמש במילה להעריץ כי בסה"כ אני אוהתב את המוזיקה שהן עושות.. 2.להקה אהובה?"אנטיק" מעניין למה
3.צבע אהוב?אדום!!!! 4.מאכל אהוב?פסטה/פיצה כל דבר איטלקי.. 5.יש לך חיית מחמד??..אם כן..איזה?אכן יש, מיקה הכלבה שלי
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??מבולגןןןןן 7.אתה מאוהב עכשיו?אני לא סגורה על זה ממש יש מצב
8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?חח לא
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???בבאסה. 11. ים או בריכה?לא הייתי החופש הזה בבריכה בכלל
ממ.. אני לא יודעת.. כנראה ים
12.פירסינגים יש?..עם כן איפה?אין 13.קעקועים?לא 14.צבע שער??שטני כהה 15..צבע שער שהיית רוצה?אני מסופקת כרגע. 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?אהההההה
אנגלית רק אנגלית
ו.. אממ.. ספרות גם הרחבתי את זה השנה.. אני מקווה שיהיה כיף
. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?אדום אדום ואדום.. כל השאר יש קצת וקצת.. חוץ מצהוב, אין לי צהוב בארון.. 18..בנות...בקיני או שלם?לא יודעת 19.ספורט או עקבים?ממ.. ממ.. ספורט, יותר נח

just adiki

New member
*תיקון..

חח בקשר לזמרות, הוספתי את הראל אחרי המשפט אז כמובן שזה לא מיוחס להראל

Dark chocolate

New member
נו שווין../images/Emo98.gif../images/Emo211.gif

אתה מעריץ מישהו? בורור.. אותי
2.להקה אהובה? פרויקט הרשג"ד
3.צבע אהוב? כחול בהיר.. 4.מאכל אהוב? יש יותר מדי
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?
נ-| 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? תבואו ותראו
7.אתה מאוהב עכשיו?
8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? ^^ 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? מה נראה לכם?! 11. ים או בריכה? בריכה. 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה? בארור שיש.. כולי מחוררת
13.קעקועים? מן הסתם
14.צבע שער? חום-ערמוני 15..צבע שער שהיית רוצה? לא הייתי רוצה שיער
16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? מתמטיקה וספרות. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? עניינכם?! 18..בנותת...בקיני או שלם? ^%$#@U$#@!
19.ספורט או עקבים? ספורט

ady18

Well-known member
עונה

אתה מעריץ מישהו?לא 2.להקה אהובה?אין 3.צבע אהוב?כחול לבן כתום 4.מאכל אהוב?על האש 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??מבולגן 7.אתה מאוהב עכשיו?לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? 11. ים או בריכה?ים 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. 13.קעקועים? 14.צבע שער??חום 15..צבע שער שהיית רוצה?.בלונד 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?לבן כתום כחול 18..בנותת...בקיני או שלם?שלם 19.ספורט או עקבים?עקבים

עונה!

. אתה מעריץ מישהו?כן 2.להקה אהובה?הביטלס 3.צבע אהוב?חום 4.מאכל אהוב?צ'יפס 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?היו לי שני כלבים מתוקים 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??בדרך כלל מבולגן 7.אתה מאוהב עכשיו?לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???שמחה התגעגעתי כבר... 11. ים או בריכה?ים!!!! 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.אין 13.קעקועים?גם אין 14.צבע שער??שחור 15..צבע שער שהיית רוצה?.אדום חחח 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?אנגלית...ספרות ותנ"ך 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?חום,שחור ו..כתום 18..בנותת...בקיני או שלם?בקיני 19.ספורט או עקבים?עקבים

pusher

New member
עונה נה נה../images/Emo11.gif

1. אתה מעריץ מישהו? -ברור,ג'יליאן אנדרסון 2.להקה אהובה?-rascal flatts
3.צבע אהוב?-סגול,ולא כמו המכוער הזה של השמלה של טיירה בנקס 4.מאכל אהוב?-פיצה 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? -נופ 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? -החדר שלי כמו מכרה,אתה רק נכנס ישר נופל עליך משהו
7.אתה מאוהב עכשיו?-לא... 8...אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?- כנ"ל 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???-יש לי פיצול אישיות=\ 11. ים או בריכה? שתיהם 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?-בתחת,סתם סתם אין
. 13.קעקועים?רק של הצ'יפסים 14.צבע שער??חום נראה לי 15..צבע שער שהיית רוצה? כחול . 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?-אנגלית וספרות 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?-שחור,לבן,כחול 18..בנותת...בקיני או שלם? -שלם,אמא שלי אומרת שזה ממש לא יפה ביקיני
19.ספורט או עקבים? -ספורט,היה לי סיוט עם הזוג עקבים האחרון

../images/Emo214.gif../images/Emo27.gif

. אתה מעריץ מישהו?שירי
, איריס פרחי
, The Veronicas
... 2.להקה אהובה?הרכב? The Veronicas
3.צבע אהוב?מאז ומתמיד תכלת-שמיים, עם הזמן התחלתי לאהוב גם ורוד..וממש לאחרונה סגול. בעצם, אין לי כבר שום צבע שאני שונאת..חוץ מאפור, אני חושבת
4.מאכל אהוב?צ'יפס
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?במצב ממוצע שתי כלבות ושני תוכים. ממש בקרוב יהיו שלושה תוכים
.. 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??תשאלו את חברות שלי. אני אומרת שהוא בבלאגן תמידי, הן תמיד אומרות שזה כלום לעומת החדר שלהן... 7.אתה מאוהב עכשיו?בחיים שלי
8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?בטח שהם יודעים.
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???באאאארור שעצוב
11. ים או בריכה?זה כמו שתשאלו אותי אותי ורוד, או תכלת. נו באמת-אין החלטה. 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.
13.קעקועים?
14.צבע שער??חום-שטני &כמה שערות אדומות ....
15..צבע שער שהיית רוצה?.המממממממממממממממ. אולי שחור, אבל רק אולי
... 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? תלוי במורה ותלוי במורה. החומר יכול להיות הכי ברור שבעולם, אם המורה תהיה מספיק טובה.. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?שחור, ורוד, תכלת. 18..בנותת...בקיני או שלם?ביקיני .. 19.ספורט או עקבים?סקצ'רס
היה כיף לענות על השאלון, תודה רבה עדי

linoy7

New member
../images/Emo11.gifכאילו מישהו קורא את זה../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

1. אתה מעריץ מישהו
שירי
2.להקה אהובה
The veronicas
גמאני התמכרתי
3.צבע אהוב
תכלת, סגלגל
4.מאכל אהוב
אוכל של אמא
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן
באמצע
7.אתה מאוהב עכשיו
8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת
---- 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח
ככה ככה
11. ים או בריכה
שניהם
12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה
13.קעקועים
14.צבע שער
חום בהיר 15..צבע שער שהיית רוצה
מרוצה מהצבע שלי
לא רוצה אחר
16.מתמטיקה או אנגלית
אנגלית
ספרות או תנ"ך
תנ"ך 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים
שחור, לבן וכחול
18..בנותת...בקיני או שלם
ביקיני
19.ספורט או עקבים
ספורט

../images/Emo214.gifממש יש לי השפעה?../images/Emo12.gif

*בהלם* נתחיל מזה שגרמתי לאנשים לאהוב ולשמוע את איריס פרחי
וכעת, גם את וגם נוי שומעות The veronicas. וואו. נ.ב-מסתבר שיש מישהי שקוראת את זה

למעלה