שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

שאלון 1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב? 2)איזה סגנון תוכניות אוהב? 3)תוכניות אוהבות? 4)סדרות אהובות? 5)כמה שעות צופה בטלוויזה? 6)כמה שעות נמצא במחשב? 7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב? 8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב?

Fergie7

New member
../images/Emo9.gif

1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב? הוט 3. 2)איזה סגנון תוכניות אוהב? ריאלטי. 3)תוכניות אוהבות? טופ מודל, פרויקט מסלול. 4)סדרות אהובות? האלופה. 5)כמה שעות צופה בטלוויזה? לא הרבה. 6)כמה שעות נמצא במחשב? המון. 7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב? מחשב. 8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב? מסנ' ומוזיקה.

sukrazit

New member
עונה

1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב? ניקולדיאון 2)איזה סגנון תוכניות אוהב? סדרות כאלה בהמשכים 3)תוכניות אוהבות? אממ זואי 101, דייק וגו'ש 4)סדרות אהובות? רדיו ס4, השיר שלנו 5)כמה שעות צופה בטלוויזה? בין חמש לשש 6)כמה שעות נמצא במחשב? פעם הייתי יותר עכשיו אני בערך 3 שעות 7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב? טלויזיה 8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב? נמצא בתפוז ומתכתב במסנג'ר

../images/Emo220.gifעונה=]

1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב?MTV2 2)איזה סגנון תוכניות אוהב?אממ מצוירות=] 3)תוכניות אוהבות?בובספוג וארתור 4)סדרות אהובות?השיר שלנו... 5)כמה שעות צופה בטלוויזה?אממ כמה שבא לי... 6)כמה שעות נמצא במחשב?כימעט כל היום 7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב?מחשב 8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב?באינטרנט

עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo126.gif

1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב? יס 5 2)איזה סגנון תוכניות אוהב? טלנובלות 3)תוכניות אוהבות? פיספוסים 4)סדרות אהובות? השיר שלנו האלופה
5)כמה שעות צופה בטלוויזה? כמה שיותר
6)כמה שעות נמצא במחשב? עוד יותר :]
7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב? מחשבבבבב
8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב? פ=ו=ר=ו=מ=י=ם!!

../images/Emo194.gifעונה.

1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב? ניקלודיאון
2)איזה סגנון תוכניות אוהב? אין משהו מיוחד. 3)תוכניות אוהבות? אין משהו מיוחד. 4)סדרות אהובות?
5)כמה שעות צופה בטלוויזה? לא הרבה, מקסימום שעתיים שלוש. 6)כמה שעות נמצא במחשב? הרבה יותר מטלווזיה. 7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב? מחשב. 8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב? בפורומים וקומונות.

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifעונה.

1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב? ניקולודיאון 2)איזה סגנון תוכניות אוהב? קמדיות ומצויירים? 3)תוכניות אוהבות? בובספוג חברים והאלופה. 4)סדרות אהובות? כנ"ל. 5)כמה שעות צופה בטלוויזה? לא יודעת. 6)כמה שעות נמצא במחשב? לא יודעת. 7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב? נאמ... שניהם. 8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב? מייפל סטורי איי סי מסנג'ר.

יובס

New member
גמאני עונה!! ../images/Emo13.gif

1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב? 47 ו-13 (יש לי yes) 2)איזה סגנון תוכניות אוהב? שאלה קשה.. אין לי קטגוריה מסויימת
3)תוכניות אוהבות? מה ההבדל בין סדרות?? 4)סדרות אהובות? זואי 101, חברים, תהרוג אותי וזהו, ראגרטס והשיר שלנו 5)כמה שעות צופה בטלוויזה? אני לא צופה ברצף.. בדרך כלל עד 3 שעות ביום.. (התוכניות שלי) 6)כמה שעות נמצא במחשב? וואו.. אמממ בערך 5 - 6 שעות ביום (בחופש) 7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב?מחשב!! 8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב? נמצאת בקומונות ומדברת עם חברות שליי

ester6

New member
../images/Emo15.gif

שאלון
1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב? Yes 5, Yes Stars-13, וניקולודיון -47. 2)איזה סגנון תוכניות אוהב? תלוי.. יש כל מיני.. 3)תוכניות אוהבות? זואי 101, רדיו 04.. 4)סדרות אהובות? השיר שלנו
, נמלטים, ויש עוד.. 5)כמה שעות צופה בטלוויזה? בערך 3 או 4 אבל לא ברצף.. 6)כמה שעות נמצא במחשב? יותר מהטלויזיה.. הרבה יותר.. 7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב? מחשב. 8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב? כל מיני.. בפורומים ובקומונות בתפוז, בפורומים אחרים, שומעת מוזיקה..
מדברת עם חברות..

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב
הוט בידור ישראלי 2)איזה סגנון תוכניות אוהב
ריאליטי וקומדיה 3)תוכניות אוהבות
שניים, דוקוסלב, האלופה 4)סדרות אהובות
האלופה, למרות שזה לא סדרה אבל שיהיה... 5)כמה שעות צופה בטלוויזה
בחופש? 3 שעות בערך או יותר 6)כמה שעות נמצא במחשב
הרבה 7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב
גם וגם:) 8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב
מסנג'ר ובאינטרנט

super girl 15

New member
../images/Emo199.gifנאממ... נאממ... ../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב? ערוץ הילדים...
2)איזה סגנון תוכניות אוהב? קומדיה... 3)תוכניות אוהבות? תוכניות לא ממש מענינות אותי... אולי ארץ נהדרת וכאלה... 4)סדרות אהובות? הפיג'מות והאלופה... 5)כמה שעות צופה בטלוויזה? חצי מהיום... 6)כמה שעות נמצא במחשב? החצי השני של היום... 7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב? פעם זה היה מחשב.. אחר כך טלויזיה.. ואז עוד פעם מחשב.. ואז שוב טלויזיה... אז אני לא סגורה... 8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב? פורומים בתפוז...

עוווווונה ואגב חדשה

1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב? ויוה :) 2)איזה סגנון תוכניות אוהב? טלנובלות וריאליטי ! 3)תוכניות אוהבות? הכולל בויוה , פלוריסיינטה , זואי 101 , דרייק וגו'ש! אפרופו דרייק...תגידי שהוא לא הוורסססס :] 4)סדרות אהובות? השייר שלנוו שוללטט ! 5)כמה שעות צופה בטלוויזה? שחכתי לספור :] 6)כמה שעות נמצא במחשב? כנ"ל 7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב? שאלה מכשילה 8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב? אינטרנט..

k e l l y 1 8 1

New member
עונההה אחרי הרבה זמן שלא

1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב?3, פעם הייתי רואה הרבה ויוה אבל כבר לא מש 2)איזה סגנון תוכניות אוהב?לרוב דרמה 3)תוכניות אוהבות?פיספוסים נולד לרקוד שכבר אין 4)סדרות אהובות?נימלטים, מגרש ביתי, אבודים, זהות בדויה, סמולוויל 5)כמה שעות צופה בטלוויזה?4-5 תלוי 6)כמה שעות נמצא במחשב?רוב היום (בעבודה) 7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב?מחשב 8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב?עובדת....חח אבל גם שירים סרטים תוכנות עיצוב וכו

IפרנקI

New member
../images/Emo199.gif אני עונה :]

1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב?mtv,mtv2 2)איזה סגנון תוכניות אוהב?אממ..לא יודעת D: 3)תוכניות אוהבות?jackass הכי הכי D: ואממ...גם ויוה לה באם ואוממ.זהו נראה לי. 4)סדרות אהובות?אין משהו.הסדרה היחידה שאני רואה נראה לי זה האלופה..וזה סתם סידרה שלא צריך לחשוב בא D: 5)כמה שעות צופה בטלוויזה?אממ..לא הרבה. 6)כמה שעות נמצא במחשב?הרבה,מאוד מאוד XD 7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב?מחשב. 8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב?הוו..ממ..אינטרנט D:

CAM1LA

New member
עונה../images/Emo124.gif

1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב? ערוץ 3 2)איזה סגנון תוכניות אוהב? הכל. תלוי במצברוח 3)תוכניות אוהבות? 'הרצועה' ו'ערב טוב עם גיא פינס' 4)סדרות אהובות? 'האלופה' ו'האחד' 5)כמה שעות צופה בטלוויזה? וואו.. המון חח... 6)כמה שעות נמצא במחשב? זה משתנה... יש ימים שכמעט ולא, ויש ימים ששלוש- ארבע שעות... 7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב? אין על טלוויזיה!
8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב? פורומים, בלוגים ומחפשת מידע על כל מיני דברים..

דנה 74

New member
שלי

1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב?אין אבל HOT VOD
2)איזה סגנון תוכניות אוהב?קומדיות
3)תוכניות אוהבות?הפיג'מות,האלופנה,גינג'ר,ראגראטס,שיחה צפופה ורבים אחרין טובים
4)סדרות אהובות?למעלה
5)כמה שעות צופה בטלוויזה?3
6)כמה שעות נמצא במחשב?5
7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב?שנהם
8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב?פורום הפיג'מות
הודגש באמצעות מדגישומטיק

talush2005

New member
עונה

1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב? ערוץ 3 ועקרוץ 2 2)איזה סגנון תוכניות אוהב? ריאלטי ובידור 3)תוכניות אוהבות? מועדון לילה,מי רוצה להיות מיליונר 4)סדרות אהובות? האלופה 5)כמה שעות צופה בטלוויזה? בערל 4 ביום 6)כמה שעות נמצא במחשב? בערך 12 ביום 7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב? מחשב 8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב? מתכתבת באיסייקו מסינג'ר ובפורומים הרבה.

n o o o a m

New member
עונה =]

1)איזה ערוץ בטלוויזה הכי אוהב? 13...[ב- yes] 2)איזה סגנון תוכניות אוהב? ריאלטי, סדרות קומיות.... 3)תוכניות אוהבות? הישרדות 4)סדרות אהובות? נמלטים 5)כמה שעות צופה בטלוויזה? מי סופר?! 6)כמה שעות נמצא במחשב? מי סופר?! 7)מה יותר אוהב טלוויזה מחשב? שניהם =] 8)מה אתה עושה הכי הרבה במחשב? איסיקיו, מסנג'ר, אתרים...

למעלה