שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית:

ady18

Well-known member
עונה

השיר האחרון ששרת: שיר מצב הדבר האחרון שצחקת בגללו: טלוויזה הפעם האחרונה שבכית: לפני הרבה זמן האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: נקנקיות בלחמניה הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: קוראסון שוקולד השיר האחרון ששמעת: אתה משתחרר הדיסק האחרון שקנית: קרן הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית:

עונההההההההה

השיר האחרון ששרת: since u been gone הדבר האחרון שצחקת בגללו: פיתחתי תמונות מהיומולדת שלי ומפורים וחברות שלי יצאו מצחיק הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: אממ הדבר האחרון שאכלת: רבע מפיצה כי אמא הכריחה אותי
הדבר האחרון ששתית: שוקו של ארומה
הדבר האחרון שקנית:שוקו של ארומה ..וזה יכל להיות גם תיק
השיר האחרון ששמעת: since u been gone הדיסק האחרון שקנית: לא קונה
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אממממ הדבר הכי מטורף שעשית: אמממממממממממממ

cohenet91

New member
עונה =)

השיר האחרון ששרת: mas que nada. הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת, אבל זה היה היום. הפעם האחרונה שבכית: לפני 17 ימים. האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: 'היי, מגניב', על זה שיש קרואסונים בבית P: הדבר האחרון שאכלת: קרואסון
הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: מתנה לחברה, ליומולדת. השיר האחרון ששמעת: radiohead- karma police. הדיסק האחרון שקנית: dream theater- awake. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: שלשום, עשיתי כלים. הדבר הכי מטורף שעשית: שילמתי 60 ש"ח על איזה גלגל מתהפך באוויר באילת. ומה שמטורף זה הסכום ששילמתי עליו, ולא העובדה שעליתי על זה, כי אני חולה על הדברים האלה

D:

השיר האחרון ששרת: Linger :} הדבר האחרון שצחקת בגללו: בדיוק חזרתי מהסרט "קליק". דיי משעשע. הפעם האחרונה שבכית: לא זכור לי }: האדם האחרון שראית: אדם סנדלר? P: הדבר האחרון שאמרת: דיברתי עם ההורים על סרט אימה אחד... הדבר האחרון שאכלת: אפרסק. הדבר האחרון ששתית: מים 3> הדבר האחרון שקנית: חולצה שחורה יפה מ-Exit. השיר האחרון ששמעת: Linger. הדיסק האחרון שקנית: מממ... זה היה כ"כ מזמן. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום. הדבר הכי מטורף שעשית: ^_^

shahar1989

New member
עונה

השיר האחרון ששרת: "שיר פרידה.." של שלמה ארצי הדבר האחרון שצחקת בגללו: שאני ואח שלי עבדנו על אחותי... הפעם האחרונה שבכית: היום. האדם האחרון שראית: את אח שלי הדבר האחרון שאמרת: "רגע" הדבר האחרון שאכלת: ארוחת ערב טובה כזאת.. הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: כל מיני חומרים לאומנות השיר האחרון ששמעת: הנה אני בא- הדג נחש.. הדיסק האחרון שקנית: יוני בלוך נראה לי... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום! הדבר הכי מטורף שעשית: אממ.. לא יודעת...

super girl 15

New member
../images/Emo3.gifנאממ... נאממ...

השיר האחרון ששרת:Blasphemous Rumours של Depeche mode. הדבר האחרון שצחקת בגללו:מהפרק של הפיג'מות שהיה היום... הפעם האחרונה שבכית:יומיים אחרי שהיתי בפארק הירקון לראות את הבמה שפירקו בגלל הביטול של דפש מוד...
האדם האחרון שראית:אמממ.. אבא?!
הדבר האחרון שאמרת:שקט! התחיל האלופה! אמא, תעלי ווליום בטלויזיה... הדבר האחרון שאכלת:פיצה... הדבר האחרון ששתית:שוקו... הדבר האחרון שקנית:ממממממ... נעליים... השיר האחרון ששמעת:עכשיו אני על Blasphemous Rumours... (השיר תקוע בראש...
) הדיסק האחרון שקנית:את האלבומים "Songs Of Faith And Devotion" ו-"Ultra" של דפש...
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:לפני שבועיים.. פחחח... הדבר הכי מטורף שעשית:עשיתי אינדסטריאל (שזה פירסינג עם הכאבים הכי קטלניים) 2 דקות אחרי שעשיתי קעקוע בלי לאכול כלום באותו יום... וכן.. היתי על סף עילפון...

sukrazit

New member
עונה

השיר האחרון ששרת: לפני כמה זמן את השיר של הילארי ואחותה הדבר האחרון שצחקת בגללו: אתמול בלילה בגלל משו שאמרתי הפעם האחרונה שבכית: לפני יומייים האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: "טוב" הדבר האחרון שאכלת: אורז עם אפונה... הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: גלידה השיר האחרון ששמעת: שיר של אבריל לאבין הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת. הדבר הכי מטורף שעשית: אין משו ממש מיוחד

המממ

השיר האחרון ששרת: מרי ג'יין של אלאניס (לא בקול) ומשהו שראיתי בתוכנית בחיים הטובים הדבר האחרון שצחקת בגללו: מממ לא זוכרת , אולי משהו אתמול הפעם האחרונה שבכית: בטח בימים האחרונים מתישהו האדם האחרון שראית: אבא כנראה הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: קוטג' ובורקס הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: ממ משהו לאכול\ שולחן
השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול אולי? עזרתי לאבא בעיקרון, זה אני זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: מממ

עונה ../images/Emo3.gif

השיר האחרון ששרת: "כל הזמן אני חושב עליה.." הדבר האחרון שצחקת בגללו: סתם בדודה שלי.. הפעם האחרונה שבכית: אמממממממ..אולי אתמול? האדם האחרון שראית: בדודה שלי! הדבר האחרון שאמרת: "ביי". הדבר האחרון שאכלת: אני אוכלת עכשיו מסטיק. הדבר האחרון ששתית: מיץ אננס. הדבר האחרון שקנית: מסטיקים!
השיר האחרון ששמעת: אממממממממ לא זוכרת. הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת! הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום בבוקר! הדבר הכי מטורף שעשית: אמרתי למישהו בפרצוץ שאהבתי אותו..
נחמדון!

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

השיר האחרון ששרת: אמריקן פאי הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת, אבל שלשום צחקתי מהמון דברים הפעם האחרונה שבכית: לא מזמן כל כך האדם האחרון שראית: יאנוצ'קה הדבר האחרון שאמרת: מממ... אולי אמרתי לאח שלי שילך לנגן הדבר האחרון שאכלת: פסטה הדבר האחרון ששתית: מיץ פטל הדבר האחרון שקנית: פיצה השיר האחרון ששמעת: אמריקן פאי הדיסק האחרון שקנית: הראשון של אבריל לאבין הפעם האחרונה שעזרת לאמא: כרגע שטפתי כלים. נחשב? הדבר הכי מטורף שעשית: לוידעת. אני לא עושה דברים מטורפים. רק כשאני בבריכה במצבים מסוכנים של שעמום.

baril

New member
../images/Emo119.gifעונה :)

השיר האחרון ששרת:
יאללה יא נסראללה
הדבר האחרון שצחקת בגללו:
חברה שלי שאמרה שלצביקה הדר יש כיפה
הפעם האחרונה שבכית:
לאזוכרת
האדם האחרון שראית:
אבא
הדבר האחרון שאמרת:
ביי
הדבר האחרון שאכלת:
שניצל טבעול
הדבר האחרון ששתית:
שוקו
הדבר האחרון שקנית:
נסטי
השיר האחרון ששמעת:
שייפ אוף מיי הארט
הדיסק האחרון שקנית:
ברייקאואי
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
לאזוכרת
הדבר הכי מטורף שעשית:
לאיודעת
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo220.gifעונה=]

השיר האחרון ששרת: להיות מלך(ממלך האריות) הדבר האחרון שצחקת בגללו: הסרט על השבלול הפעם האחרונה שבכית: שחשבתי על סבתא שלי... האדם האחרון שראית: המורה שלי לגיטרה...או שאם המשפחה הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: כריות הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: עגיל השיר האחרון ששמעת: מלך להיות הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: אממ לא יודעת עשיתי המון

Summer moved on

New member
../images/Emo13.gif

השיר האחרון ששרת: אתי אנקרי- מליונים. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ משהו בטלוויזיה. הפעם האחרונה שבכית: הייתי ממש קרובה לבכי ביום שבת. האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "מה?" הדבר האחרון שאכלת: קורנפלקס עם חלב הדבר האחרון ששתית: חלב הדבר האחרון שקנית: קרם איכותי ביותר לשיער:] השיר האחרון ששמעת: Lighthouse Family - High. עדיין שומעת
הדיסק האחרון שקנית: רדיוהד- אוקיי קומפיוטר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: לא עושה דברים מטורפים:\

למעלה