שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית:

../images/Emo214.gifבא לי לענות..

השיר האחרון ששרת: "מאוהבת" של מלי לוי. ראיתי ושמעתי בערוץ המוזיקה. התמכרתי.
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אוקיי, זה היה ממש מטורף. יצאתי לטייל עם הכלבות שלי, ואז רציתי לשלוח אסמס למלאך שלי ולכתוב לו שאניי מתגעגעת אליו. לקחתי את הפלאפון וראיתי על הצג:"הודעה חדשה", היא הייתה ממנו, והוא כתב לי שהוא אוהב אותי ומתגעגע המווווווון! זה היה ממש מטורף, מפחיד, הזוי, וכל כך מצחייייייייייק
הפעם האחרונה שבכית: אני חושבת שאתמול. לא זוכרת כל כך את הנסיבות, היו המון. . . האדם האחרון שראית: את המסך והשאלה הזאת[?] הדבר האחרון שאמרת: "חלום של אהבה.." [מהשיר של מלי
] הדבר האחרון שאכלת: קציצות ופסטה ... הדבר האחרון ששתית: קווווווווווולה
הדבר האחרון שקנית: וואי, אני לא זוכרת
השיר האחרון ששמעת: "מאוהבת", מלי לוי!!! כמה פעמים צריך לחזור על זה?
הדיסק האחרון שקנית: השאלה הזאת לא הייתה כבר?
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני פחות או יותר שעה... הדבר הכי מטורף שעשית: הכי מטורף? אני לא זוכרת מה -הכי-, אני זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה ש-זכורה- לי. כשהיה מפגש עם ליאל, אז לפני המפגש התרגשתי ברמות
, חברה שלי לקחה אותי לקצה של הגג של עזריאלי [בקומה השלישית ..] ואמרה לי, אנחנו צועקות ביחד את כל מה שיש בתוכנו כשאני אומרת 3, 4 ו... ואז היא אמרה: "3, 4 ו..." וצעקתי כמו שבחיים שלי לא צעקתי. זה היה אחד הרגעים הכי משוחררים בחיי...
לא אשכח לעולם

just adiki

New member
לא אמרת שהפסקת עם הקולה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo214.gifאמרתי?../images/Emo2.gif

אז חזרתי
נו באמת, זה הקולה, למה כבר יכלת לצפות...

just adiki

New member
עונה:

השיר האחרון ששרת: ברגע זה אני שרה
"i believe in love" הדבר האחרון שצחקת בגללו:ישראלה במסנג'ר:p הפעם האחרונה שבכית:האמת, שאני לא זוכרת וטוב שכך! האדם האחרון שראית:ציפי-השכנה שלי הדבר האחרון שאמרת:"oo i believe i believe"
קשור לסעיף הראשון. הדבר האחרון שאכלת:שניצל טבעול תירס:p הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:פופקורן וקולה השיר האחרון ששמעת:"i believe in love" הוא נגמר כבר
הדיסק האחרון שקנית:הדיסק של אביב גפן לחברה שלי ליומולדת. הפעם האחרונה שעזרת לאמא:תראו, אמא שלי בחו"ל כבר 6 ימים אז אפשר להגיד- לפני 6 ימים עזרתי לה לארגן את הדברים. הדבר הכי מטורף שעשית:אני אף-פעם לא יודעת מה לענות על זה.

pusher

New member
גם אני גם אני../images/Emo2.gif

השיר האחרון ששרת:my wish הדבר האחרון שצחקת בגללו:קטעים שנזכרתי בהם משנה שעברה
הפעם האחרונה שבכית:היום,בשליחות קטלנית
רוברט פטריקקקקקקק!!!תעשה לי שלישיה!!! האדם האחרון שראית: אחותי הדפוקה
הדבר האחרון שאמרת:לאחותי:"יא מפגרת אני בשירותים עכשיו!" חחחחח
הדבר האחרון שאכלת:לא זוכרת
הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: גלידה
השיר האחרון ששמעת: KISEKI הדיסק האחרון שקנית:מירי מסיקה... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת....אה!הכנתי לה תהD: הדבר הכי מטורף שעשית: לגזור לעצמי ת'שיער

ady18

Well-known member
עונה

השיר האחרון ששרת: שמעון השכן הדבר האחרון שצחקת בגללו: ממשהו שקראתי הפעם האחרונה שבכית: מזמן האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: טעים הדבר האחרון שאכלת: חביתה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: סוכריות גומי השיר האחרון ששמעת: האביב שלי יגיע מירי הדיסק האחרון שקנית: קרן הפעם האחרונה שעזרת לאמא: חמישי הדבר הכי מטורף שעשית: לא עשיתי

עונה../images/Emo13.gif

השיר האחרון ששרת: שמעון השכן
הדבר האחרון שצחקת בגללו: בחדר אוכל עם חברות שלי חח התחרפנו... הפעם האחרונה שבכית: מממ אתמול נראה לי האדם האחרון שראית: אחותי=) הדבר האחרון שאמרת: "גיללללללללללללללללל יש השיר שלנו עוד שתיי שניות"
הדבר האחרון שאכלת: פרילי ביו טבע
הדבר האחרון ששתית: מים... הדבר האחרון שקנית: שקניתי? ממ בגדים נראה לי.. השיר האחרון ששמעת: שמעון השכן
הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת חחח הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום.. הדבר הכי מטורף שעשית: אממ לא יודעת לא עולה לי כרגע...

../images/Emo9.gif

השיר האחרון ששרת
אני שרה המון
אבל אני שרה עכשיו עם המוזיקה את לאן שלא תלכי
הדבר האחרון שצחקת בגללו
לא זוכרת..
הפעם האחרונה שבכית
לפני שעה.. בגלל הבצל
(חתכתי סלט
) האדם האחרון שראית
את אח שלי הדבר האחרון שאמרת
ג'אגה ג'אגה (עכשיו אני שומעת את סוכריה של רוני
) הדבר האחרון שאכלת
סלט
הדבר האחרון ששתית
קולה.. הדבר האחרון שקנית
ארטיק בבריכה
השיר האחרון ששמעת
סוכריה, עכשיו
הדיסק האחרון שקנית
הראל סקעת הפעם האחרונה שעזרת לאמא
לא זוכרת
הדבר הכי מטורף שעשית
לא יודעת

../images/Emo79.gif../images/Emo26.gif

השיר האחרון ששרת: כשאת איתי
-רן דנקר
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמ אמ אמ... לא יודעת..
היה משו אבל אני לא זוכרת
הפעם האחרונה שבכית: היום שקלטתי הכל בעצם..
האדם האחרון שראית: אח שלי הקרציה
הדבר האחרון שאמרת: "שתוק כבר
" [לאח שלי
] הדבר האחרון שאכלת: בורקס
הדבר האחרון ששתית: מים..
הדבר האחרון שקנית: חחח היום בבוקר שוקו בשקית
השיר האחרון ששמעת: עדיין שומעת "אותך"-שירוש
הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:לפני כמה דק' היא ביקשה עזרה
הדבר הכי מטורף שעשית: הלכתי "חצי עיר" היום

chagiti

New member
עונה...

השיר האחרון ששרת: "אקונה מטטה"..חחח הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמממ..משו בטלויזיה.. הפעם האחרונה שבכית: היום האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: היי הדבר האחרון שאכלת: שניצל הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חולצה השיר האחרון ששמעת: כמה עוד אפשר הדיסק האחרון שקנית: אמממ לא זוכרת..יכול להיות של שירי..חח הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: אמממ לא יודעתת..חח לא זוכרת..

linoy7

New member
../images/Emo6.gifאקונה מטטההההההה../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

תזכירו לי מה זה אומר?

למעלה