שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

שאלוןו ady18 ו 19:30 | 09/08/06 1. .מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?

ady18

Well-known member
עונה

מה המוטו שלך בחיים?לא לסמים 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?לא יודעת 3.מעשה נועז שעשית?לא עשיתי 4.מעשה טפשי שעשית?לא חסר 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:אין 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?אירופה וארה"ב 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?לא 8.מה יש לך מתחת למיטה?שמיכות וכאלה 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:עיינים 10. מה סקסי בעיניך?עיינים 11. מה רומנטי בעיניך?ים זריחה 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לא 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?לא יודעת 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?ציור

Dark chocolate

New member
תראי..../images/Emo4.gif../images/Emo211.gif

אין לי שום דבר עם שאלונים, אני דווקא אוהבת לענות עליהם. אבל כשהם באים מדי פעם. אולי מספיק עם השאלונים כל יום
אפשר נגיד פעם-פעמיים בשבוע.. אנחנו לא פורום סקרים ושאלונים.. וזה דווקא טוב שאת מפעילה את הפורום וזה.. אבל כמה אפשר?! זה כבר נהפך להיות פורום חקירות עם כל השאלונים האלו.. באמת.

מיכל היא עושה את זה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

כולה פעם אחת בשבוע ביום שישי
מה רע בזה??

Dark chocolate

New member
אה זה פעם בשבוע../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo211.gif

קבלי ביטול. פשוט ראיתי הרבה כאלו אז ישר זה קפץ לי לראש.

../images/Emo214.gifממש לא יפה..../images/Emo31.gif

ורק שתדעי, אני חושבת שהיא תורמת המון לפעילות של הפורום, היא לא חייבת לנו כלום והיא עושה את הפינת "שאלונים" הזאת מכוונות טובות לחלוטין, ואני בעצמי ביקשתי ממנה שאם היא תרצה תעשה אפילו פעמיים בשבוע את הפינה הזאת..

../images/Emo214.gifשום מכות ושום שטויות ...

היה נראה שה"קבלי ביטול" הוא לנוי ספציפית ולא לעדי...

pusher

New member
אהמ אהממממ!

איי מיכלי מיכלי....סתם מישהי אלמונית הכניסה לי לראש שזה לא שווה את זה וצריך ללמד לקח
והיחידה שצריכה ללמוד לקח זאת את

שתעשה.. מה רע?!../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ועם ההצפות שלך את לא יכולה להגיד כלום

just adiki

New member
זה ממש לא נכון../images/Emo31.gif

אני אוהבת שיש שאלונים להעביר את הזמן.. על חלקם אני עונה ועל חלקם לא.

עונההההה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

1. מה המוטו שלך בחיים? אין=/ 2. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה המווווווון דיסקים 3. מעשה נועז שעשית?
4. מעשה טפשי שעשית?
5. סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: כלום
6. האם היית בחו"ל, ואיפה? פעמיים בתורכיה ופעם אחת בהונגריה 7. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לא יודעת... 8. מה יש לך מתחת למיטה? ארגז עם בובות שהיו לי כשהייתי קטנה וכל מיני דברים שנפלו
והמוווון אבק וליכלוך
+++
9. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:
10. מה סקסי בעיניך? אני
11. מה רומנטי בעיניך? אני
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא רוצה לחזור... רוצה להגיע לשנה הבאה וגם זה לא בטוח
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? מה זאת אומרת?
14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? בטחון עצמי

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo98.gif

1. .מה המוטו שלך בחיים?אממ אבל זה ישןןן
.. "אנחנו לא שוחים לך בשירותים אל תשתינו לנו בבריכה
"חחחח
2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? הדבר הראשון....תורמת
3.מעשה נועז שעשית?צעקתי על המורה שלי למדעים מול כל הכיתה אהה והמנהלת
[נוו מה אני אעשה הם אמרו משו שלא מצא חן בעיניי
] 4.מעשה טפשי שעשית?שומרת את זה לעצמי
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:להגיד לנוי סתמי גם אם היא לא אמרה כלום
6.האם היית בחו"ל, ואיפה?כן הייתי אמממ הייתי בצרפת, בלגיה והולנד.. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?אוסטרליה
ממממ 8.מה יש לך מתחת למיטה?כלום..
אני לא יכולה לשים כלום בגלל המיטה..
9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:חחחחח לא יודעת...עיניים
ותחת
10. מה סקסי בעיניך?
11. מה רומנטי בעיניך?
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?אין... נראה לי...
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?אממ אין לי מישו... 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?ביטחון עצמי וכישרון שירה

למעלה