שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

1. .מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?

super girl 15

New member
עונה. ../images/Emo122.gif

1.מה המוטו שלך בחיים?
לא לבכות כי זה נגמר, לחייך כי זה עבר...
2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?
הדבר הראשון שהיתי עושה... זה רשימת קניון מאוד מאוד הזויה!
3.מעשה נועז שעשית?
אממממ.... אני נמנעת מלעשות דברים כאלה.. אבל אם תשובה כמו קעקוע מתקבל אז פסדר..
4.מעשה טפשי שעשית?
הלכתי מכות עם היועצת שלי לשעבר (כי עכשיו אני צריכה תעזרה שלה
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:
יש לי הרבה פאקים... לא זכור לי עכשיו אחד..
6.האם היית בחו"ל, ואיפה?
לא היתי...
7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?
אמממ.. לונדון?!
8.מה יש לך מתחת למיטה?
כל הדברים שהלכו לי לאיבוד...
9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:
אמממ.. ואוו.. שאלה קשה...
10. מה סקסי בעיניך?
ג'וני דפ ודייב גאהן..
11. מה רומנטי בעיניך?
סערת ברקים...פחחחח
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?
עזבו.. טוב לי בהווה...
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?
לא מעונינת...
14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?
תפיסת זבובים...

super girl 15

New member
חחח נראה לך?! ../images/Emo3.gif

בהודעת ה"אני חדשה" שלך לא ראית את התגובה שלי?!
אני מחטטת כאן איזה חודש וחצי.. רק עכשיו החלטתי שאין לי חיים ושכדאי להתחיל לענות על סקרים פאטתים..

s l o o p

New member
עונה.

1. .מה המוטו שלך בחיים?חייך!מחר יהיה גרוע יותר. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?קונה תמצלמה הכי יפה הכי טובה הכי חדשה והכי משוכללת. 3.מעשה נועז שעשית?אמממ 4.מעשה טפשי שעשית?אוי יש יותר מדי. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:--- 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?לאאא 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?ארה"ב 8.מה יש לך מתחת למיטה?אבק 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:=O 10. מה סקסי בעיניך?X 11. מה רומנטי בעיניך?X 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לתקופה שבה הייתי מתת לגיל 6,לא הייתי בבצפר ולא היו לי אחים. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?אפחד. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?יש הרבה. קצר.

מ א מ י2

New member
אני../images/Emo26.gifלענות! ../images/Emo219.gif

היה כבר חצי ממנו
1. .מה המוטו שלך בחיים?עדיף לאבד שניה בחיים מאשר את החיים בשניה 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?מחייכת 3.מעשה נועז שעשית?משחקים עם ג'וקים 4.מעשה טפשי שעשית?דיבור עם ג'וקים 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:אם הייתי מספרת זה לא היה סוד אפל,סטייה או הרגל משעשע 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?איןלי כוח לספר 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?אורלנדו/מיאמי 8.מה יש לך מתחת למיטה?ארגז מצעים 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:לויודעת 10. מה סקסי בעיניך?כנ"ל 11. מה רומנטי בעיניך?כנ"ל הנ"ל 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?גיל 5-4..היה סבעבע 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?לויודעת 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?ריקוד

עונה../images/Emo3.gif

1. .מה המוטו שלך בחיים?
"בואו וניקח דברים אחרת,בואו ונהיה יותר שמחים"
תשמחו היה יותר טוב..
2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?
תורמת לאנשים שצריכים את זה... 3.מעשה נועז שעשית?
נסעתי לשבוע למשפחה שלא הכרתי... ודיברתי עם מסומם.. ועוד כמה... 4.מעשה טפשי שעשית?
ואווו בכל יום יש לפחות 3...אולי שאמרתי שלהוציא לשון זה כיף..
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:
להוציא לשון... אמרתי שזה כיף? 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?
עדיין לא הייתי.. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?
רק בארץ! היא שלי!!! 8.מה יש לך מתחת למיטה?
כפילה... 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:
10. מה סקסי בעיניך?
11. מה רומנטי בעיניך?
אמ... 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?
לא רוצה לחזור לכלום..כל מה שהיה לטובה! ומה שהיה עוד יותר... 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?
סבתא שלי... 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?
לדעת לשיר אולי...

ady18

Well-known member
עונה

. .מה המוטו שלך בחיים?לא לסמים 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?לא יודעת 3.מעשה נועז שעשית?לא עשיתי 4.מעשה טפשי שעשית?לא חסר 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:אין 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?אירופה וארה"ב 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?לא 8.מה יש לך מתחת למיטה?שמיכות וכאלה 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:עיינים 10. מה סקסי בעיניך?עיינים 11. מה רומנטי בעיניך?ים זריחה 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לא 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?לא יודעת 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?ציור

עונה

1. .מה המוטו שלך בחיים?לאכול בגדול...חח סתם 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?דבר ראשון צורחת ואחרי זה שופינג מטורף 3.מעשה נועז שעשית?המממ 4.מעשה טפשי שעשית?המממ 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:חח 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?מלא אין לי כח לפרט 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?אמריקה אלא מה 8.מה יש לך מתחת למיטה?אבק 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך?דניאל רדקליף 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לא הייתי חוזרת 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?נ' 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?לדעת לשיר

talush2005

New member
עונה

1. .מה המוטו שלך בחיים? לא יודעת אם בדיוק מוטו אבל יש משפט שאני מאד אוהבת " בסוף יהיה טוב ואם לא יהיה טוב זה לא הסןף" 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? בית חדש! 3.מעשה נועז שעשית? חח לא חשוב! 4.מעשה טפשי שעשית? פספסתי איזה טיול עם משלחת שהיה אמור להיות ממש שווה ובטיפשותי החלטתי לא ליסוע :( 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לא זוכרת 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן בארה"ב פעמיים (צד מערבי ומזרחי יש שם הרבה מדינות לא חשוב), קנדה,צרפת,הולנד,בלגיה,שוויץ, אנגליה,ספרד ואיטליה. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארה"ב!! 8.מה יש לך מתחת למיטה? מטה כזאת שנפתחת ומתקפלת. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים? 10. מה סקסי בעיניך? מישהו שנראה טוב מן הסתם.. 11. מה רומנטי בעיניך? שקיעה וזריחה 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לילדות ליסודי -שם היה לי הכי טוב הייתי קטנה. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? חברות שלי שעברו לחו"ל והקשר בקושי נשמר 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ריקוד

לאו14

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

1. .מה המוטו שלך בחיים?הכל יחזור אלייך כמו בומרנג..לטוב ולרע.. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?צועקתת!! 3.מעשה נועז שעשית?שום דבר מיוחד..את כל המתקנים בדיסני ורד.. 4.מעשה טפשי שעשית?יש מלאאא 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:זה לא סטייה..אני מכורה לקשים..[ששותים איתם כאילו..] 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?כן!!!טורקיה,קפריסין,יוון,הולנד,בלגיה וצרפת.. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?אנ'לא רוצה..אבל..צרפת מדהימה!! 8.מה יש לך מתחת למיטה?גרביים שכל הזמן נעלמות לי.. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך?עייניםםם
11. מה רומנטי בעיניך?ים!! 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?כיתה ו'..אהבתי הכללל שם..את האנשיםם את הלימודיםם הכללל!! 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?אממ.. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?לדעת לבשל..אבל ממש..לא דברים פשוטים..

essit

New member
../images/Emo48.gif אני

1.מה המוטו שלך בחיים?"שמרני אל מידידיי עם אוייבי אסתדר בעצמי" 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?אוסף של מחשבים ניידים (DELL)ומרצדסים!!! 3.מעשה נועז שעשית?לא יודעתתתת 4.מעשה טפשי שעשית?פפפפפ.... יש יותר מדי 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:הרמת גבה 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?לא הייתי 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?צרפת..אבל אני מעדיפה לגור פה... 8.מה יש לך מתחת למיטה?טילים משופרים... 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לתנ"ך, נראה לי שהיה מעניין אז.. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?אהוד מנור(עבר לא כ"כ רחוק) 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?קריאת מחשבות

למעלה