שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? 8. שותה תה עם חלב? 9. שותה סתם חלב בלי כלום? 10. ספרייט או קולה? 11. נס קפה או שוקו? 12. שותה שוקו בשקית? 13.קרלו, יוטבתה או באדי? יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך?

מ א מ י2

New member
אני../images/Emo26.gifלענות! ../images/Emo219.gif

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי?אפעם :X 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי?אפעם:X 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת?-- 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת?-- 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב?-- 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף?קולה/ספרייט/פאנטה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף?שוקו חםםם 8. שותה תה עם חלב?לא :$ 9. שותה סתם חלב בלי כלום?כן 10. ספרייט או קולה?שניהם 11. נס קפה או שוקו?שוקו 12. שותה שוקו בשקית?לפעמים 13.קרלו, יוטבתה או באדי?יטבתה יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך?

ady18

Well-known member
עונה

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי?אתמול 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי?וואי בגיל כ15 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת?באילת 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת?זה היה 16 ככה 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב?לא 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף?קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף?שוקו 8. שותה תה עם חלב?לא 9. שותה סתם חלב בלי כלום?לפעמים 10. ספרייט או קולה?קולה 11. נס קפה או שוקו?תלוי 12. שותה שוקו בשקית?כן 13.קרלו, יוטבתה או באדי?יוטבתה יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מסתכלת מה השעה ומפעילה רדיו 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מכבה את המחשב 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?לא זוכרת 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בבית טלוויזה לפעמים לצאת אין קבוע 6.מה מפחיד אותך?גוקים 7.מה מרתק אותך?מחשב ספורט מוזיקה 8.מה מעציב אותך?שאנשים פוגעים בי 9.מה משמח אותך?מוסיקה ואנשים שאני אוהבת

עונה../images/Emo3.gif

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי?
לאא זוכרת-אבל אני שותה רק יין.. 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי?
ואוו אמ.. מזמן.. 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת?
אף-פעם 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת?
אף פעם לא השתכרתי 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב?
:S 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף?
קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף?
נס-קפה /שוקו 8. שותה תה עם חלב?
כן 9. שותה סתם חלב בלי כלום?
כן 10. ספרייט או קולה?
קולה 11. נס קפה או שוקו?
נס קפה! 12. שותה שוקו בשקית?
כן 13.קרלו, יוטבתה או באדי?
יוטבתה יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?
ואמרת תודה לאלוקים , ושמה מוזיקהה בקוללל 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?
אומרת תודה לאלוקים, ושמה מוזיקה שקטה.. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?
ואוו אמ..לא זוכרת 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?
אחותי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?
בבית, ועם חברים 6.מה מפחיד אותך?
חיים אחרי המוות, וכלבים.. בעעעע 7.מה מרתק אותך?
ואוו אמ..המון דברים! 8.מה מעציב אותך?
מוות...ושקרים, חוסר הבנה, 9.מה משמח אותך?
ואוו מלא דברים, בעיקר-מוזיקה חיוכים,שמחות,בלאגניםםם חחח

Simple Shlomit

New member
עונהגם כן..[:

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? ממ לפני שבועיים[: 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? לפני שנתיים בערך 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? עדיין לא השתכרתי XD חח 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? כנ"ל 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרבה? לא 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? נס 8. שותה תה עם חלב? לא..:| 9. שותה סתם חלב בלי כלום?לא:/ 10. ספרייט או קולה?קולהלהלה
11. נס קפה או שוקו?נס קפה 12. שותה שוקו בשקית?לפעמים[: 13.קרלו, יוטבתה או באדי?יוטבתה ושוק הזה יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שוטפת פנים?:] 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? חושבת 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? על זה שהיום אני ייסע לקניון ולסרט:] [ונסעתי
היה כיףף אם בא לכם לדעת חעח] 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחי הגדול והמכוער מואחאח 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? יום שישי-יםםםם..ושבת-בביג/פארק/חברות או משו 6.מה מפחיד אותך? מוות..חרקים..הקאות:| בע 7.מה מרתק אותך? סרטים..ספרים.. 8.מה מעציב אותך? אכזבות..ושירים עצובים..או שמשהו רע קורה למישהו שאני אוהבת.. 9.מה משמח אותך? בשורות טובות:] בקיצור המון דברים:)

little 14

New member
גמני רוצה לענות

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? ניראה לי שביום העצמאות (רדבול זה לא אלכוהול נכון?) 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? וואי אממ בגיל 7 בערך אולי ליפני 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? חתונה של דוד שלי ליפני 3 שנים 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת?חתונה של דוד שלי ליפני 3 שנים 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? לא הגיל מגביל 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? פאנטה שוקטה פאנטה אקסוטי 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? תה וניל 8. שותה תה עם חלב? לא תמיד 9. שותה סתם חלב בלי כלום? סתם חלב 10. ספרייט או קולה? קולה 11. נס קפה או שוקו? שוקו 12. שותה שוקו בשקית?הכי טעים 13.קרלו, יוטבתה או באדי? באדי הישן והטוב יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מחשב->המוסיקה שלי->תיקיית דפש מוד->השמע הכל 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מחשב->המוסיקה שלי->תיקיית דפש מוד->השמע הכל 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? למה ביטלו את ההופעה של דפש!?!! אוישיט אני צריכה ללכת לדואר היום 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? סבתא ובת דודה שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?ימי שיש אצלי בבית עם סרט וחברים כשאחד מהם נישאר(ת) לישון 6.מה מפחיד אותך?ליצנים 7.מה מרתק אותך?ספר טוב סרט טוב 8.מה מעציב אותך?שביטלו לי את ההופעה של דפש מוד 9.מה משמח אותך?כסף!?! הופעה של דפש (שכן מיתקיימת)

sniii

New member
עונה

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? אממ לפני שבוע בערך.. או פחות 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? לפני שנה?... אהה גם כשהייתי ממש קטנה הייתי טועמת וזה חח 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? שבועיים.. משהו כזה. אולי פחות 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? לפני שנה או משהו 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? אממ.. ככה ככה.. כשיש 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? תה או נס קפה 8. שותה תה עם חלב? לא 9. שותה סתם חלב בלי כלום? לא 10. ספרייט או קולה? קולה 11. נס קפה או שוקו? שוקו D: 12. שותה שוקו בשקית? כן 13.קרלו, יוטבתה או באדי? לא משנה, הכל טובב יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מנסה להתעורר 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? רואה טלויזה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? לקום! 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמממ חחחח זה היה כבר בערב.. ידיד 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? מסיבות 6.מה מפחיד אותך? להישאר לבד 7.מה מרתק אותך? הרבה דברים 8.מה מעציב אותך? ריבים 9.מה משמח אותך? הרבה דברים

MikeY fReAk

New member
הו, השיעמום><../images/Emo79.gif

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? אפעם 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? אפעם 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? אפעם 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? אפעם 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? אפעם 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? סיידר
7. איזה משקה חם אתה מעדיף? שוקו 8. שותה תה עם חלב? לא 9. שותה סתם חלב בלי כלום? לא 10. ספרייט או קולה? אפחד. 11. נס קפה או שוקו? נס קפה 12. שותה שוקו בשקית? בריר. 13.קרלו, יוטבתה או באדי? יוטבתה, אין מה לעשות. הכי טובים יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שמה משקפיים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מממ..מורידה משקפייםD: 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "וואו אני חייבת לישון" *בום. נרדמת* 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אבא? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? ספירה לאחור?-_- נמנמ. קריאה, אם יש משהו מעניין 6.מה מפחיד אותך? מוות, חרקים מכל סוג ועוד כמה דברים-_- 7.מה מרתק אותך? ספרות, צילום. 8.מה מעציב אותך? כשפוגעים בי/מוזיקה מדכאת/בצפר 9.מה משמח אותך? דברים קטנים. סתם כשמחייכים לאנשים ברחוב:]

../images/Emo176.gif

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? ערב שבת 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת
3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? לעולם 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? לעולם 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? לא 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? דיאט קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? תה של אמא 8. שותה תה עם חלב? לפעמים 9. שותה סתם חלב בלי כלום? לפעמים 10. ספרייט או קולה? דיאט קולה 11. נס קפה או שוקו? נס קפה 12. שותה שוקו בשקית? שוקו לא עושה לי כ"כ טוב
13.קרלו, יוטבתה או באדי? יוטבתה [מוקה!]
יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? "מודה אני"
2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכוונת את השעון המעורר בפלאפון 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "אוי! למי יש כח לקום עכשיו?!" 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? שינה, קריאת ספרים ולהיפגש עם מיכלולו 6.מה מפחיד אותך? תאונות 7.מה מרתק אותך? סרטי אימה/ מתח פסיכולוגי, ושיחות מעניינות 8.מה מעציב אותך? מוות 9.מה משמח אותך? חתונות, בר מצוות, אירועים וכד' הודגש באמצעות מדגישומטיק

מואה:)

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? אממ אתמול. 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? לפני שנתיים. 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? לפני שבועיים. 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? לפני שנתיים 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? לשתות כן, אבל רק בירות.. כל יום בערך אני שותה בירות. אבל להשתכר אני שונאת. 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? ספרייט 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? שוקו 8. שותה תה עם חלב? לא 9. שותה סתם חלב בלי כלום? כן יאמממ 10. ספרייט או קולה? ספרייט 11. נס קפה או שוקו? שוקו 12. שותה שוקו בשקית? כןן 13.קרלו, יוטבתה או באדי? אין כבר באדי, באדי זה קרלו.. קרלו זה תנובה וגם באדי זה תנובה.. אני אלך על היוטבתה, יותר טעים. יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת עיניים? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מחפשת תנוחה מתאימה שאני אצליח להרדם בה. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? בבוקר הזה?" הו, לא לשכוח את התור ב11:40" 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? את המזכירה בקופ"ח, איך שקמתי הלכתי לקופ"ח והיא הייתה הראשונה בכניסה. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לצאת למסיבה ככה בבית ריק, ללכת לשבת על חוף היום עם בירה וסיגריה, ללכת לסנוקר. 6.מה מפחיד אותך? הו, המון דברים.. להשאר לבד בעיקר. 7.מה מרתק אותך? לא יכולה לחשוב על משהו ספציפי. 8.מה מעציב אותך? לראות חברים שלי בדיכאון, בדרך ללא מוצא.. לראות את עצמי במבוי סתום. 9.מה משמח אותך? יותר מידי דברים.

MENTER

New member
יאללה גם אני לפני שאני יוצאת

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? אתמול....חחח ועכשיו יוצאת לשתות שוב:))) 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? בגיל 13 ככה 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? אתמול
4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? אממ נראה לי בערך בגיל 14 ככה 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? כן 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? שוקו 8. שותה תה עם חלב? לא 9. שותה סתם חלב בלי כלום? כןןן 10. ספרייט או קולה? קולה 11. נס קפה או שוקו? נס קפה:))) 12. שותה שוקו בשקית? רק בסופר 13.קרלו, יוטבתה או באדי? לא איכפת לי יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מדליקה תאור באקווריום של הדגים... 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה את האור באקווריום של הדגים....חחחחחח 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שחם לי יותר מידי 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אח שלי החתיך
5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? תלוי 6.מה מפחיד אותך? מוות 7.מה מרתק אותך? מוזיקה 8.מה מעציב אותך? מוות 9.מה משמח אותך? אח שלי

עונהההה נה נההה

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? אמממ לפני חודש ככה נראלי..... 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת....... מזמן מזמן....... 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? לא השתכרתי אף פעם אני שיכורה טבעי חחחח 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? ^^^^^ 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? לא 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? קפה 8. שותה תה עם חלב? לא 9. שותה סתם חלב בלי כלום? לא 10. ספרייט או קולה? קולה 11. נס קפה או שוקו? שוקו 12. שותה שוקו בשקית? כןןןן 13.קרלו, יוטבתה או באדי? יטבתה יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? בודקת תפ'לא..... ואז מצחצחת שיניים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? שומעת מוזיקה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? עוד שעה שיעור נהיגה.......חח 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אח שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם חברים וחברותתתת 6.מה מפחיד אותך? להיות לבד 7.מה מרתק אותך? צניחה חופשיתתתתתתתתתתתתת חח 8.מה מעציב אותך? להיות לבד ולראות אנשים עצובים 9.מה משמח אותך? להיות עם אנשים

ady18

Well-known member
עונה

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי?אתמול 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי?וואי בגיל כ15 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת?באילת 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת?זה היה 16 ככה 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב?לא 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף?קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף?שוקו 8. שותה תה עם חלב?לא 9. שותה סתם חלב בלי כלום?לפעמים 10. ספרייט או קולה?קולה 11. נס קפה או שוקו?תלוי 12. שותה שוקו בשקית?כן 13.קרלו, יוטבתה או באדי?יוטבתה יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מסתכלת מה השעה ומפעילה רדיו 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מכבה את המחשב 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?לא זוכרת 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בבית טלוויזה לפעמים לצאת אין קבוע 6.מה מפחיד אותך?גוקים 7.מה מרתק אותך?מחשב ספורט מוזיקה 8.מה מעציב אותך?שאנשים פוגעים בי 9.מה משמח אותך?מוסיקה ואנשים שאני אוהבת

sukrazit

New member
עונה../images/Emo3.gif

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? אף פעם 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? לא הייתה 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? --- 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת?--- 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב?--- 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? שוקו חם 8. שותה תה עם חלב? כן 9. שותה סתם חלב בלי כלום? לא 10. ספרייט או קולה? קולה 11. נס קפה או שוקו? שוקו 12. שותה שוקו בשקית? לפעמים 13.קרלו, יוטבתה או באדי? מזה משנה?! יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת את הארון 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה את האור 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? לא זוכרת 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? טלויזיה ומחשב. 6.מה מפחיד אותך? נחשים 7.מה מרתק אותך? סדרות בטלויזיה 8.מה מעציב אותך? פרידות 9.מה משמח אותך? לבלות

עונה, אני בשוונג

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? שבוע בערך 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? בגיל 14 אולי 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? לפני הרבה שנים 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? כנ"ל 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? לא, בכלל לא 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? דיאט קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? תה 8. שותה תה עם חלב? כן 9. שותה סתם חלב בלי כלום? לעיתים רחוקות 10. ספרייט או קולה? לא זה ולא זה 11. נס קפה או שוקו? שוקו 12. שותה שוקו בשקית? כן 13.קרלו, יוטבתה או באדי? לא משנה לי יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת לעשות פיפי 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? כנ"ל 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שאני עדיין עייפה 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? בן זוגי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בעיקר ברביצה מול הטלוויזיה, שינה, קריאה, אוכל טוב, משפחה. 6.מה מפחיד אותך? המוות 7.מה מרתק אותך? המון דברים 8.מה מעציב אותך? המוות 9.מה משמח אותך? המון דברים

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? כל יום שישי 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? כנל 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? אף פעם 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? ^ 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרבה? לא 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? שוקו 8. שותה תה עם חלב? לא 9. שותה סתם חלב בלי כלום? כן 10. ספרייט או קולה? קולה 11. נס קפה או שוקו? שוקו 12. שותה שוקו בשקית? כן 13.קרלו, יוטבתה או באדי? ממש לא משנה יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? קוראת ספר/רואה טלויזיה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 'וואי איזה חלום מוזר' 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחותי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? ביציאה עם חברים 6.מה מפחיד אותך? סרטי אימה 7.מה מרתק אותך? סיפורים/ספרים מעניינים 8.מה מעציב אותך? מוות של קרוב/קרוב של חבר. 9.מה משמח אותך? לשמח מישהו אחר

zoe1111

New member
עונה, כי משעמם לי ../images/Emo13.gif

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? ביום שישי 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת, אולי בגיל 11 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? אף פעם 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? כנ"ל 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? ממש לא 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? קולה כמובן! 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? תה צמחים/ירוק או צ'אי 8. שותה תה עם חלב? לא 9. שותה סתם חלב בלי כלום? אף פעם לא 10. ספרייט או קולה? קולה... 11. נס קפה או שוקו? נס קפה 12. שותה שוקו בשקית? מעדיפה מוקה/בננה :\ 13.קרלו, יוטבתה או באדי? יטבתה יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מלטפת את החתולים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? חושבת... 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שהשעון מעצבן 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אנשים ברחוב 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? ים/חופש/מנוחה/פאבים ומסעדות 6.מה מפחיד אותך? מחטים 7.מה מרתק אותך? לא הרבה דברים 8.מה מעציב אותך? אה.. הרבה דברים. למשל מוזיקה/ספרים/ מחשבות או תחושות של כעס וקנאה 9.מה משמח אותך? יציאות עם חברים/מתנות/הזדמנויות חדשות/כשהחתולים רוצים להתפנק איתי

לאו14

New member
עונהה../images/Emo141.gif

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי?אמממ..לפני כמה חודשים...אבל ממש טיפה.. 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי?בכיתה ו'..נראה לי..ואם יין של קידוש נחשב אז מאז שנולדתי.. 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת?לא השתכרתי בחייםםם!! 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת?...... 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב?לא.. 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף?קולה!! 7. איזה משקה חם אתה מעדיף?שוקו!! 8. שותה תה עם חלב?לא.. 9. שותה סתם חלב בלי כלום?לא.. 10. ספרייט או קולה?קולה.. 11. נס קפה או שוקו?שוקו..!! 12. שותה שוקו בשקית?כן.. 13.קרלו, יוטבתה או באדי?שוקושוק.. יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?כשיש לימודים..מכבה ת'שעון מעורר..בחופש..שוטפת פנים.. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?רואה טלווזיה.. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?איפה אחותי..חח 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אחותי.. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?מסיבות..לצאת.. 6.מה מפחיד אותך?המוות.. 7.מה מרתק אותך?אממ.... 8.מה מעציב אותך?המצב במדינה..סרטים עצובים..הרבה דברים.. 9.מה משמח אותך?המוןןן דבריםם!!

למעלה