שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. 2. 3. 4. 5. 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. 2. 3. 4. 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. 2. 3. 2 חיות אהובות במיוחד: 1. 2. פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)

ady18

Well-known member
עונה

דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.להפרד מחברים 2.לשמוע מוסיקה 3.להפרד מהשפחה 4.בילוי טוב 5.ארוחה טובה 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.הורים 2.חברים 3.ידיד שלי 4.קרן\שירי\איריס 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.בגד 2.דיסק של קרן 3. 2 חיות אהובות במיוחד: 1.דולפין 2.כלב פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)שירי

chagiti

New member
עונה

דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.אממ..להפרד ממשפחה 2.להפרד מחברים 3.להספיק לעשות כמה שיותר דברים... 4. 5. 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.משפחה 2.חברים 3.שירי ומאיה 4.ועוד חברים..חח 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.בגדים 2.בגד ים חדש..חח 3.ו..זהו נראה לי.ץ.חח אהה-ואוכל..חח 2 חיות אהובות במיוחד: 1.קואלה 2.דולפין פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)הפורום הרשמי של שירי ויש עוד הרבה פורומים שאני אוהבת-של מאיה רוטמן,נירית מיליס,פורום של בת דודה שלי..ועוד הרבה..!!

עונה...............................

דברים שבא לך לעשות לפני שתמות-אני חייבת לענות על זה? והמבין יבין. חחחחחחחחחחחחחח
1.להבריא 2.להיתפרסם 3.ללדת שמיניה לפחות
4.להתחתן. 5.לחזור להיות הבנאדם שהייתי-לפני שהכל קרה
האנשים שאת הכי אוהבת 1.הכלבה שלי. 2.המשפחה שלי. 3.החברות שלי-זה גם אתם הפורום המאמי הזה
4.מכבי חיפה 5.הלהקה שלי. דברים חמודים שקנית לאחרונה 1.היום פרפרים ציבעוניים שתולים בחדר ליופי-מקסיייייייייייייייייייייייייים
זהו. חחחחחחחח............. חיות אהובות במיוחד 1.הכלבה שלי-כפרה עליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייה. זהו....... פורום אחד הכי אהוב-למה אתם קשים? חחחחחחחח............. טוב יש 2. אתם ושל אמירי המאמיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי...................

כן. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה רע? כמה שיותר-יותר נחמד. חחחחחחח...................וכולם יהיו שחקני כדורגל מוכשרים וירוקים. חחחחחח...................... אל תדאגי-גם אם אני הכי ארצה בעולם זה לא יקרה................

שאלה קשה האמת......................

1. עידן. 2.אייל. 3.שחר.4.אמיר. 5.אוהד.6.רז. 7 ו-8 יהיו בנות. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. להיפרד מחברים 2.להיפרד מהמשפחה 3.לפגוש את איאן ת'ורפ [אל תשגעו
מיש לא יודע מי זה שיחפש בגוגל
] 4. לאכול מאכל שאני מאוד אוהבת
5. 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.משפחה 2.חברים 3.שירי
4.מישו שהשם שלו שמור במערכת
3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.ארנק
2.תיק של מיקי מאוס
3.מלא פיות
2 חיות אהובות במיוחד: 1.חתולות
2.דולפינים
פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)פורום נינט
חחחחחחחחח ממש
נשמע לכם הגיוני
ברור ששירי

B laC k G iR l

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.להפרד מחברים 2."=="ממשפחה 3.להנות מהכל 4.לעשות דברים לא רגילים 5.
לאכול לאכול 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.
רונא 2.
שירי 3.את כולכם 4.את המשפחה וחברים 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.דברים מהסופר חח
לא יצאתי לקניות חודש 2. 3. 2 חיות אהובות במיוחד: 1.כלבים 2.דולפינים פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)שירי!!

למעלה