שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

האם את נוהגת לשמור על קשרים עם חברים / חברות מן העבר? האם רוב החברים שלך הם חברים ותיקים? או שאת "מחדשת את המלאי" באופן קבוע? האם את מסוגלת לשמור על קשר לטווח ארוך, או שנמאס לך מהר? מהו לדעתך הקשר האולטימטיבי? (להיפגש כל יום, טלפונים, סמסים וכו’)? כמה חברים קרובים יש לך, שאת מגדירה אותם כידידי נפש? כרגע? מי החברה או החבר הכי ותיקים שלך? ממתי את מכירה אותם?

ady18

Well-known member
עונה

האם את נוהגת לשמור על קשרים עם חברים / חברות מן העבר?לא האם רוב החברים שלך הם חברים ותיקים? או שאת "מחדשת את המלאי" באופן קבוע?לא האם את מסוגלת לשמור על קשר לטווח ארוך, או שנמאס לך מהר? לא מהו לדעתך הקשר האולטימטיבי? (להיפגש כל יום, טלפונים, סמסים וכו’)?טלפונים ולהפגש מדי פעם כמה חברים קרובים יש לך, שאת מגדירה אותם כידידי נפש?2 כרגע? מי החברה או החבר הכי ותיקים שלך? ממתי את מכירה אותם?3 שנים בערך משהו כזה

ady18

Well-known member
עונה

האם את נוהגת לשמור על קשרים עם חברים / חברות מן העבר?לא האם רוב החברים שלך הם חברים ותיקים? או שאת "מחדשת את המלאי" באופן קבוע?לא האם את מסוגלת לשמור על קשר לטווח ארוך, או שנמאס לך מהר? לא מהו לדעתך הקשר האולטימטיבי? (להיפגש כל יום, טלפונים, סמסים וכו’)?טלפונים ולהפגש מדי פעם כמה חברים קרובים יש לך, שאת מגדירה אותם כידידי נפש?2 כרגע? מי החברה או החבר הכי ותיקים שלך? ממתי את מכירה אותם?3 שנים בערך משהו כזה

עונה...............................

האם אתה נוהג לשמור על קשר עם חברים\חברות מהעבר? כן ברור. האם רוב החברים שלך הם חברים ותיקים? או שאת "מחדשת את המלאי באופן קבוע ? הרוב קבועים ועם הזמן נוספים חדשים. האם את מסוגלת לשמור על קשר לטווח ארוך,או שנמאס לך מהר? מסוגלת לשמור. מה הוא לדעתך הקשר האולטימטיבי? לא פגישה כל יום. יום כן יום לא-תלוי מה בני הזוג עושים (מבא עבודה וכו). אבל טלפוןן ואסאמאסים כל יום. כמה חברים קרובים יש לך שאת מגדירה אותם כידיד נפש? כמעט ואין. יש ידידים לאיסיקיו-בנים. וחברות טובות באיסיקיו (כמו כל הפורום)
. אבל ידידים במציאות אין. מי החבר\החברה הכי ותיקים שיש לך? סופיה-חברה מגיל 12 שהכרנו ביסודי-עד היום חברות טובות. ועוד 3 חברות מגיל 14 ספיר שהכרתי אותה בחטיבה-שהיא החברה הכי הכי. וה-2 האחרות דנה ועמית שהכרתי אותן דרך היי פייב. עם כולן אני בקשר עד היום............

just adiki

New member
עונה:../images/Emo26.gif

האם את נוהגת לשמור על קשרים עם חברים / חברות מן העבר?זה תלוי מי הבנאדם ואם אני רוצה לשמור איתו על קשר.. האם רוב החברים שלך הם חברים ותיקים? או שאת "מחדשת את המלאי" באופן קבוע?אני לא מחליפה חברות כל יומיים אבל קצת קשה לשמור על קשר עם חברות מהיסודי, כל אחד משתנה הולך למקום אחר, אבל כל עוד אנחנו באותו ביה"ס לא מנתקים את הקשר בפתאומיות, בקשר לחברים חדשים, תמיד טוב שיש
לא? האם את מסוגלת לשמור על קשר לטווח ארוך, או שנמאס לך מהר?לא נמאס לי מהר מאנשים שהם לא מאוסים
אני שומרת על קשר לטווח ארוך. מהו לדעתך הקשר האולטימטיבי? (להיפגש כל יום, טלפונים, סמסים וכו’)?להפגש כל יום זה קצת מוגזם מבחינתי מעבר לשעות ביה"ס כי כבר יכול להמאס ולא צריך להתקבע על בנאדם אחד, לדברבטלופן זה משהו אחר.. אבל לפעמים כל אחד צריך את הספייס שלו. כמה חברים קרובים יש לך, שאת מגדירה אותם כידידי נפש? כרגע?נראה לי 3.. מי החברה או החבר הכי ותיקים שלך? ממתי את מכירה אותם?חברה שאני מכירה עוד מהגן ובכתה ד' התחלנו להיות בחרות ממש ממש טובות עד היום אני בקשר איתה ואנחנו נפגשות.. טוב אנחנו גם באותו ביה"ס אני לא יודעת אם היינו בביה"ס שונים הקשר עדיין היה נשמר.. אבל נראה לי שכן
.

עונה..

האם את נוהגת לשמור על קשרים עם חברים / חברות מן העבר?לא מהגן לא להגזים..חח אבל מכתה א' כן חוץ מידיד אחד שמהיום שנולדתי אני מכירה אותו..חח האם רוב החברים שלך הם חברים ותיקים? או שאת "מחדשת את המלאי" באופן קבוע?מממ...שבאים חדשים לכתה לשכבה אני מתחברת אליהם אין לי שום בעיות..אבל כמובן חברים ותיקים הכי יודעים,הכי תומכים,הכי אוהבים.. האם את מסוגלת לשמור על קשר לטווח ארוך, או שנמאס לך מהר?ממ תלוי עם מי,מה וכמה..חח מהו לדעתך הקשר האולטימטיבי? (להיפגש כל יום, טלפונים, סמסים וכו’)?ממ חח יש לי תקופות שאני כזאת אז אין לי דעה בנושא..חח כמה חברים קרובים יש לך, שאת מגדירה אותם כידידי נפש?יש 3 בנות ו-3 בנים אנחנו מין חבורה כזאתי וממש כיף מספרים הכל חופשי.. כרגע?6 מי החברה או החבר הכי ותיקים שלך? ממתי את מכירה אותם?קובי,מאז שנולדתי...חח

עונה ../images/Emo13.gif

האם את נוהגת לשמור על קשרים עם חברים / חברות מן העבר? כן האם רוב החברים שלך הם חברים ותיקים? או שאת "מחדשת את המלאי" באופן קבוע?אממ הרוב חברים ותיקים האם את מסוגלת לשמור על קשר לטווח ארוך, או שנמאס לך מהר?לשמור על קשר לטווח ארוך מהו לדעתך הקשר האולטימטיבי? (להיפגש כל יום, טלפונים, סמסים וכו’)? לא דעת אמממ לדבר הרבה אבל לא להיפגש כל יום מתישהו זה נמאס לא
כמה חברים קרובים יש לך, שאת מגדירה אותם כידידי נפש?4 כרגע? מי החברה או החבר הכי ותיקים שלך? ממתי את מכירה אותם? שחר מאז שנולדתי אני איתה
והיא ה-חברה

עונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

האם את נוהגת לשמור על קשרים עם חברים / חברות מן העבר? חלקן.. האם רוב החברים שלך הם חברים ותיקים? או שאת "מחדשת את המלאי" באופן קבוע? הרוב ותיקות האם את מסוגלת לשמור על קשר לטווח ארוך, או שנמאס לך מהר? לטווח ארוך.. מהו לדעתך הקשר האולטימטיבי? (להיפגש כל יום, טלפונים, סמסים וכו’)? להיפגש וטלפונים לפעמים..לעשות הכל בקיצור
כמה חברים קרובים יש לך, שאת מגדירה אותם כידידי נפש? כרגע? אממ..5 מי החברה או החבר הכי ותיקים שלך? ילדה שקוראים לה ס. (
) ממתי את מכירה אותם? גן חובה

למעלה