שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? אתם מרוצים מהשיער שלכם? מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) אתם בעד לצבוע את השיער? לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? מה צבע העיניים שכובש אתכם? עיניים גדולות או קטנות? מה צבע העיניים שלכם? מרוצים ממנו? ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? אתם מדברים עם העיניים? יש לכם משקפיים? עדשות? פנים פנים מאורכות או קצרות? רזות או שמנמנות? מה לדעתכם הכי יפה בפנים? איך נראות הפנים שלכם? מרוצים מהם? מה הייתם משנים בהם? מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף? יש לכם אף סולד או להפך? מרוצים מהאף שלכם? מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) מצח גבוה או נמוך? יש לכם נמשים? אתם מתאפרים? מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים? מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה? מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש לכם שפתיים יפות? למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מרוצים מהשפתיים שלכם? הן מתקלפות? אתם שמים שפתון? יש לכם אזניים בולטות? יש לכם חצ'קונים? אתם מורטים גבות? גוף: אתם גבוהים? יש לכם משקל עודף? לבנות: יש לכן חזה גדול? לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? יש לכם מתניים? מה צבע העור שלכם? מרוצים ממנו? מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? יש לכם תחת גדול או קטן? יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? מרוצים מהגוף שלכם? לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? איפה כבר הורדתם שיערות? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? יש לכם הרבה בגדים? לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אתם לובשים צבעים תואמים? מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? היסטריים לגבי המראה? אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי? נותנים לכם מחמאות על המראה? מרגישים טוב עם עצמכם? מה הכי חשוב לכם במראה? איפה הכי טוב לקנות לחם?

MENTER

New member
אני לאהולכת לענות על שאלון כזה רדוד

מצטערת...לא אישי....

Fergie7

New member
../images/Emo152.gif

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? ררר...חולה על בלונדיניים.
מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? ג'ינג'י ושחור. מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) לבנים או בנות? מממ חלק, אבל לא קרשים. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? ארוך. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קארה, כזה סקסי נו... מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע? אתם מרוצים מהשיער שלכם? מממ די... מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) מבנה. אתם בעד לצבוע את השיער? כן. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ירוק כתום ושחור. מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! של דאגי.
האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא. עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? תכלת. ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא. מה צבע העיניים שכובש אתכם? תכלת. ררר... עיניים גדולות או קטנות? רגילות.
מה צבע העיניים שלכם? תכלת-אפור-ירוק. מרוצים ממנו? מאוד. ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא. האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? לא ראיתי, אז ל'דעת. מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? תכלת. אתם יודעים לכבוש עם העיניים? מממ... אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא. מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? עיפרון. חולה על עיפרון. אתם מדברים עם העיניים? כן. יש לכם משקפיים? לא. עדשות? לא. פנים פנים מאורכות או קצרות? באמצע. רזות או שמנמנות? כנ"ל. מה לדעתכם הכי יפה בפנים? הכל. איך נראות הפנים שלכם? מממ רגילות? מרוצים מהם? כן, למה לא? מה הייתם משנים בהם? אף. מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) דאגי. כי הוא פשוט הבנאדם הכי מושלם. יש לכם בלוטה באף? לא. יש לכם אף סולד או להפך? מה זה סולד?
מרוצים מהאף שלכם? לא. מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? דאגי. אובססיבית. מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) ל'דעת. הייתם עושים ניתוח אף? מממ לא חושבת. האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) חחח זה מפחיד. מצח גבוה או נמוך? לא משנה. רגיל. יש לכם נמשים? לא. אתם מתאפרים? לא ממש. מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) ד=א=ג=י
יש לכם קמטים? לא! מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? שלך. סתם, ל'דעת. יש לכם חיוך יפה? מממ יש מצב. מה החיוך הכי יפה שראיתם? נחשו. [דאגי] יש לכם שפתיים יפות? בסירות, אני לא מתה עליהן. למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? הפעם משנה, אנג'לינה ג'ולי. איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? רגילות. כמו של דאגי...ררר... מרוצים מהשפתיים שלכם? כן. הן מתקלפות? בחורף. אתם שמים שפתון? כן. יש לכם אזניים בולטות? לא. יש לכם חצ'קונים? לא. ברוך השם. אתם מורטים גבות? ברור. גוף: אתם גבוהים? מוצעת. יש לכם משקל עודף? חס וחלילה. לבנות: יש לכן חזה גדול? רגיל. לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? אומרים לי שכן.
יש לכם מתניים? רגילות. מה צבע העור שלכם? שזוף. מרוצים ממנו? מאוד מאוד. מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? בהיר. יענו אשכנזיים. יש לכם תחת גדול או קטן? לא גדול, רגיל. יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? אה? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? אוי אני שונאת את זה!
מרוצים מהגוף שלכם? כן. לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? טחח ברור שחזייה. לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? לפעמים כאלה קצריפ קצרים, יענו כמו מכנסון, ולפעמים טנקיני, ככה קוראים לזה?
אתם שעירים? לא. איפה כבר הורדתם שיערות? בכל מקום שצריך? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? חצאית מיני וג'ינסים 3/4. מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? הכל. יש לכם הרבה בגדים? כן. לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? מממ הרבה. לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אני שמה גרביים נמוכים, אז לא רואים. חוץ מזה שלי כולם לבנים. אתם לובשים צבעים תואמים? לא כאילו אותו צבע, אבל כן שיהיה מתאים. מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) רגיל. אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? כן. מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? חולצת בטן. ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? כן. היסטריים לגבי המראה? כן. אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? ל'דעת.
מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) בלונדיניים גבוהים עם עיינים תכלת, שיער כמו של דאגי, חולצה ורודה\תכלת וג'ינס בהיר. הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא. נותנים לכם מחמאות על המראה? כן. מרגישים טוב עם עצמכם? כן. מה הכי חשוב לכם במראה? שיער ובגדים. איפה הכי טוב לקנות לחם? לא אוכלת לחם, וזה לא מעניין אותי.

Simple Shlomit

New member
עונה:]

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? ממ לכל אחד יפה משהו שונה... לדעתי כמעט כולם:] מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?כל הצבעים האלו: ורוד,צהוב,ירוק:| וכל האלו מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) גלי:):) מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת?לכל אחת יפה משהו שונה... לדעתי הכי סבבה זה באמצע,לא ארוך לא קצר מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן?רגיל:] מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם?ממ לפעמים מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) מבנה אתם בעד לצבוע את השיער? כן לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ורוד:| צהוב.. נו וכל אלהה מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! ממ לא יודעת.. הרבה האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא
עיניים: מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם?ירוק וכחול וגם חום:] ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? כמו בשאלה ה-1 עיניים גדולות או קטנות?רגילות מה צבע העיניים שלכם?חום:] מרוצים ממנו?אהאא ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?כן האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?יכול להיות מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?ממ וואלה לא יודעת.. ראיתי המון אתם יודעים לכבוש עם העיניים?חח כן:] אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?עיפרון שחור,וצללית אתם מדברים עם העיניים?לא חח יש לכם משקפיים?כן עדשות?מתכוונת לקנות פנים: פנים מאורכות או קצרות?נורמליות רזות או שמנמנות?באמצע! מה לדעתכם הכי יפה בפנים?העיניים גרר. איך נראות הפנים שלכם?ממ רגילות כאלו:| מרוצים מהם?נראה לי שכן חח מה הייתם משנים בהם?את האף
יאק מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) ראיתי הרבה... לא'דעת שמות יש לכם בלוטה באף?לא יש לכם אף סולד או להפך?הלוואי אף סולד:( .. מרוצים מהאף שלכם?לא!! רר מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?ממ יש כמה חחח מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) חחחחחחחח מממ כנ"ל כמו למעלה הייתם עושים ניתוח אף? אני יעשה.. :| רק שאני יהיה יותר גדולה:| האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות)לא נראה לי חחח מצח גבוה או נמוך? רגיל יש לכם נמשים?לא אתם מתאפרים?כן מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) נו,עוד פעם? חח הרבה!! יש לכם קמטים?לא חח מה אני זקנה?:| מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש כמההה יש לכם חיוך יפה? כן... אני אישית אוהבתותו:):) מה החיוך הכי יפה שראיתם?אוי נו יש לכם שפתיים יפות?סבבה למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? רארר איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?שלו3> מרוצים מהשפתיים שלכם?כן הן מתקלפות?שאני נושכת אותם:| אתם שמים שפתון?לפעמים יש לכם אזניים בולטות?לא יש לכם חצ'קונים?לא חח אתם מורטים גבות?כן גוף: אתם גבוהים?לא../= יש לכם משקל עודף?לא.. אבל אני שמנה:| לבנות: יש לכן חזה גדול?אהמ בסדר.. לא גדולללל לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות?לא.. יש לכם מתניים?לא ממש מה צבע העור שלכם?רגיל מרוצים ממנו?ממ לא ממש..רוצה יותר כהה מה צבע העור הכי יפה לדעתכם?שזוף כזה:] יש לכם תחת גדול או קטן?קצת גדול:| ינעל אמא שלי! ראררר יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? חחחחחחחחחחח XD הרבה נותנים לכם מכות בתחת?חחח לפעמים;] מרוצים מהגוף שלכם?לאא.. לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה?חזייה:| לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים?לא.. איפה כבר הורדתם שיערות?רגליים,בית שכי,שפם,גבות חעחע נו באמת בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?יש כמה מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?ג'ינס אחד מדהים:] וכמה גופיות יש לכם הרבה בגדים?ממ בסדר כזה לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? מאיפה אני יודעת,כל מיני לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?חח לפעמים מואחאח אתם לובשים צבעים תואמים?כה.. מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) רגיל.. אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?לא חח מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים?אהמממממ לא יודעת ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?ככה ככה היסטריים לגבי המראה?לפעמים:| אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב מאוד חעח מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) נו אין לי כוח לפרט הייתם עושים ניתוח פלסטי?כן נותנים לכם מחמאות על המראה?לפעמים.. מרגישים טוב עם עצמכם?לפעמיםם מה הכי חשוב לכם במראה?שיער.. נראה לי איפה הכי טוב לקנות לחם?במכולת מואחאחאח

dana re3

New member
עונה

מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?רוב צבעי השיער הכי יפים לדעתי... מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?אממ ורוד.. מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת?ארוך אבל לא מדי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן?קצר אבל לא מדי חח מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם?לא ממש.. מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) מבנה אתם בעד לצבוע את השיער?לא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים?ורוד מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?לא ממש... עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם?כל הצבעים ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?לא מה צבע העיניים שכובש אתכם?כחול חח עיניים גדולות או קטנות?באמצע מה צבע העיניים שלכם?כחול מרוצים ממנו?כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?לא האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?כן מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?כחול יפה כזה חחח אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?עיפרון שחור אתם מדברים עם העיניים? יש לכם משקפיים?כן =/ אבל לא שמה.. עדשות?יהיה בעתיד.. פנים פנים מאורכות או קצרות? רזות או שמנמנות?באמצע חח מה לדעתכם הכי יפה בפנים? איך נראות הפנים שלכם? מרוצים מהם?לא משהו.. מה הייתם משנים בהם?לא יודעת מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף?לא יש לכם אף סולד או להפך? מרוצים מהאף שלכם?כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)נחיריים גדולות הייתם עושים ניתוח אף?לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) מצח גבוה או נמוך? יש לכם נמשים?כן אתם מתאפרים?רק עיפרון שחור מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים?לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה?לא ממש מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש לכם שפתיים יפות? די למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?בת דודה שלי איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מרוצים מהשפתיים שלכם?כן יחסית.. הן מתקלפות?לא אתם שמים שפתון? יש לכם אזניים בולטות?לא ממש יש לכם חצ'קונים?כרגע לא חחח אתם מורטים גבות?לא גוף: אתם גבוהים?באמצע יש לכם משקל עודף? לבנות: יש לכן חזה גדול?סביר לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות?לא ממש יש לכם מתניים? מה צבע העור שלכם?לבן מרוצים ממנו?לא מה צבע העור הכי יפה לדעתכם?חום יש לכם תחת גדול או קטן?סביר חחח יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? ברור הרבה נותנים לכם מכות בתחת?לא מרוצים מהגוף שלכם?לא ממש לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה?חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים?לא איפה כבר הורדתם שיערות? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?חצאית חחח יש לכם הרבה בגדים?די לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?לפעמים אתם לובשים צבעים תואמים?בדר"כ מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?די מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?יחסית... היסטריים לגבי המראה?די... אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה?כן.. מרגישים טוב עם עצמכם?יחסית... מה הכי חשוב לכם במראה? איפה הכי טוב לקנות לחם?במכולת חחח

>< השעמום גובה את חלקו.

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? בלונד. אין ספק. מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? צבעים לא טבעיים [ורוד, ירוק, כחול וכד']. מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) חלק הגובל בגלי. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? נקודה ראנדומאלית על הצוואר. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצר. מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע? אתם מרוצים מהשיער שלכם? לפעמים. מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) אורך! אתם בעד לצבוע את השיער? בעד. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ג'ינג'י. האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא. עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ירוק. ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? שלילי. מה צבע העיניים שכובש אתכם? ירוק-חום. עיניים גדולות או קטנות? גדולות ועגולות. מה צבע העיניים שלכם? כחול ירוק מעאפן. מרוצים ממנו? לא תמיד. ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא. האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? לא יודעת עם זה נראה טוב, זה פשוט נראה לא טבעי. אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא. מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? מסקרה
. יש לכם משקפיים? לצערי. עדשות? לא, ולא יהיו. פנים: פנים מאורכות או קצרות? קצרות. רזות או שמנמנות? רזות. מה לדעתכם הכי יפה בפנים? סנטר. איך נראות הפנים שלכם? רע D: . מרוצים מהם? לא תמיד. מה הייתם משנים בהם? לחיים. >< מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? ג'וני דפ. יש לכם בלוטה באף? לא. יש לכם אף סולד או להפך? סולד. מרוצים מהאף שלכם? לרוב :) . מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? שאלה מוזרה. לא עונה עליה. הייתם עושים ניתוח אף? לא. מצח גבוה או נמוך? כולם אומרים שהוא גדול, אך אני ממשיכה להכחיש! יש לכם נמשים? חיובי. אתם מתאפרים? חיובי X2. יש לכם קמטים? קצת. [LOL] יש לכם חיוך יפה? לא. מה החיוך הכי יפה שראיתם? של מייקל לואיס. הוא דיי מכוער אבל החיוך שלו ממיס.. יש לכם שפתיים יפות? לא. למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? שאלה קשה. המ, אם אני אומר שלחברה שלי, אתם תחשבו שאני לסבית? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? הרבה. מרוצים מהשפתיים שלכם? לא. אתם שמים שפתון? כן.. יש לכם אזניים בולטות? חחח, לא. יש לכם חצ'קונים? לא D: . אתם מורטים גבות? כן ><. גוף: אתם גבוהים? לא. יש לכם משקל עודף? אהההה, שאלה מכשילה? לבנות: יש לכן חזה גדול? לא D: . יש לכם רגליים ארוכות? יחסית לשאר בנות בגובה שלי, מסתבר שכן. יש לכם מתניים? לא, מה פתאום. אני יצור מוזר בלי מותניים. מה צבע העור שלכם? בהיר עם סימני שיזוף של חולצות גזורות וגופיות. מרוצים ממנו? מרובו. מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? חלב
. יש לכם תחת גדול או קטן? עקום. יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? מי ניסח את השאלון הזה? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? לצערי ><. סתם, לא. מרוצים מהגוף שלכם? לא D: . לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזיה זה לכוסיות. בגדים: מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? חולצה אפורה ודיי פשוטה. יש לכם הרבה בגדים? ים. אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? כשיש זמן. אתם לובשים צבעים תואמים? כשיש זמן. אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? בוודאי. מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? בגדים של פקאצות P: . ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? לפעמים. אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? גרוע D: . איפה הכי טוב לקנות לחם? במאפייה.

sweet shir

New member
עונה. ../images/Emo3.gif

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? אממ חום מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? ירוק מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...): חלק. אולי קצת גלי. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? אממ קצת אחרי הכתפיים. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? אממממ לא ארוך ולא קצר. מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? דליל אתם מרוצים מהשיער שלכם? לא מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) מבנה אתם בעד לצבוע את השיער? אמממ אני לא נגד.......... לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ירוק מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! אממממממ שיער שהוא חלק, בלונדיני.. אבל עשו בו קצת תלתולים.
[ראה ערך: איך שורוניקה מארס נראית בפרק האחרון של העונה ה-2]. האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא בעע
עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול עיניים גדולות או קטנות? אמממממממממממממממממממממממממממממממממממממ
מה צבע העיניים שלכם? חומות מרוצים ממנו? אמממ לא ממש. ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? כן.
מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? כחול-ירוק כזה. אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? אממ לא. אבל פעם קראתי אותו בביצפר. מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? לוידעת. אתם מדברים עם העיניים? לאאאאאאאאאאאאאא יש לכם משקפיים? כן עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? קצרות רזות או שמנמנות? באמצע מה לדעתכם הכי יפה בפנים? שפתיים ועיניים. איך נראות הפנים שלכם? אממממ יפות.
מרוצים מהם? כן מה הייתם משנים בהם? אממממממ שאף יהיה יותר קטן ועיניים כחולות. מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) אמממממממממממממממממממממממממממ לוידעת. יש לכם בלוטה באף? לא יש לכם אף סולד או להפך? אממ לא סולד ולא ההפך מרוצים מהאף שלכם? אממ לא ממש מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? לוידעעעעעעעעעעעעעת מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) חע הייתם עושים ניתוח אף? כן האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לאאאא מצח גבוה או נמוך? לא ולא יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? כן מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) של קריסטן בל. יש לכם קמטים? לאא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם?
יש לכם חיוך יפה? אממ כן :] מה החיוך הכי יפה שראיתם? לוידעת.
יש לכם שפתיים יפות? כן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? מאיפה לי? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? של ג'ייסון דורינג.
מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון? כן יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? אממממ בערך. אתם מורטים גבות? לא גוף: אתם גבוהים? לא
יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול? לא לבנים: יש לכם ___ גדול? :O יש לכם רגליים ארוכות? כה יש לכם מתניים? כה מה צבע העור שלכם? אממ יחסית בהיר מרוצים ממנו? כן.. אני חושבת.
מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? כושי יש לכם תחת גדול או קטן? *מרימה גבה* יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? -____-" הרבה נותנים לכם מכות בתחת? ^^ מרוצים מהגוף שלכם? אני מניחה לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר?
אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? חסוי. אבל במקומות הרגילים.
בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? ג'ינס מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? מכנסי ג'ינס יש לכם הרבה בגדים? לא.... אבל גם אין לי קצת.
לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? ג'ינס וגופיה יפה לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? שוב, לדעתי: ג'ינס וחולצה יפה. אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא אתם לובשים צבעים תואמים? כן מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אמממ לוידעת. אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? כן מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? מכנסיים בגזרה גבוהה ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? כן היסטריים לגבי המראה? כן אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? בסדר מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) לוידעת הייתם עושים ניתוח פלסטי? כן.. אבל תלוי איפה נותנים לכם מחמאות על המראה? כן מרגישים טוב עם עצמכם? כן. לפעמים. מה הכי חשוב לכם במראה? לוידעת איפה הכי טוב לקנות לחם? במאפיה

en li shem 7

New member
עונה

שיער: חום מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?שטני מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?בלונד, בעצם..לא יודעת מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת?צריך שיהיה ממש ארוך או ממש קצר מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? ארוך..כמובן(
) מי שיש לו שיער ארוך אני מייד נשבת בקסמיו.(אם יש לו כאלה) מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?נראה לי שסמיך אתם מרוצים מהשיער שלכם?יאפ. מאוד מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...)-צבע אתם בעד לצבוע את השיער?יאפ לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים?בלונד מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט!אמממ...אני בערך ראיתי..יש בן שקוראים לו *** יש לו ראש קטן ויפה, הוא בן 16 והשיער שלו בצבע חום, והוא חלק מאוד, הוא נופל על הראש שלו בצורה מדהימה כזאת כאילו הוא יזה דוגמן(אבל הוא לא כ"כ חתיך) ...אמממ..בסגנון של טרנט פורד מי שמכיר\ה האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?יכול להיות. תלוי. ואני לא קוראת לאנשים כושים עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם?כחול ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?נאופ מה צבע העיניים שכובש אתכם?כחול, ירוק, שיהיה משהו קצת יותר מיוחד מחום (אהמ אהמ..למבינים) עיניים גדולות או קטנות?בינוניות מה צבע העיניים שלכם?-חום-שחור מרוצים ממנו?לא, אבל משלימים עם מה שיש ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?יאפ האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?יכול להיות מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?כחול כהה. של הית' לדג'ר. וכריס מרטין
אתם יודעים לכבוש עם העיניים?אממ..תלוי על מי..מישהו שכבר במילא דלוק עלי כן, מישהו שלא-לא אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?חחח..לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?לא יודעת אתם מדברים עם העיניים?כן, ממצב מקורה?..(שאלה סתומה,סליחה) יש לכם משקפיים?יאפ עדשות?יאפ פנים פנים מאורכות או קצרות?מאורכות, כאילו באמצע רזות או שמנמנות?בסדר, לא רזות במיוחד ולא שמות במיוחד(ב"ה) מה לדעתכם הכי יפה בפנים?האוזניים(רילי רילי) איך נראות הפנים שלכם?לתאר?..אף נורמלי. עיינים, אוזניים קטנות, לחיים, מצח, סנטר, גבות, שפתיים. איך? מרוצים מהם?נחמד, היה יכול להיות יותר טוב מה הייתם משנים בהם?צבע עיינים,נראה לי זהו מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו)אולי לוק קירבי. אין לי כוח לתאר. חפשו בגוגל יש לכם בלוטה באף?לא יש לכם אף סולד או להפך?לא זה ולא זה מרוצים מהאף שלכם?בסדר מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?לא יודעעעעעעעעת מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)אה. של **** **** אף ויש עליו שיר כזה (מסכן) הופה הופה הופה הופה האף של ***** עד אירופה..(מסכן) הייתם עושים ניתוח אף?לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות)לא מצח גבוה או נמוך?נמוך, מאוד יש לכם נמשים?לא אתם מתאפרים?רק עיפרון שחור, לפעמים מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור)לא יודעת יש לכם קמטים?לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם?לא יודעת יש לכם חיוך יפה?אני חושבת שכן מה החיוך הכי יפה שראיתם?אולי של הית' לדג'ר וכריס מרטין יש לכם שפתיים יפות?אולי למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?לוק קירבי, וההוא מהמורדים נראה לי דייגו. (השם של השחקן לא האמיתי) איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?של לוק קירבי, הית' לדג'ר, כריס מרטין, קיאנו ריבס, קולין פירת'(להעביר למקום ראשון), ומתיו מקונוהי וכו מרוצים מהשפתיים שלכם?יאפ הן מתקלפות?חחח מה???? אתם שמים שפתון?כן, כי יש לי יובש יש לכם אזניים בולטות?לא, חלילה וחס. אוזניים זה הדבר הכי יפה בבנאדם יש לכם חצ'קונים?כן אתם מורטים גבות?עדיין לא גוף: אתם גבוהים?כן יש לכם משקל עודף?טיפה (4 קילו) לבנות: יש לכן חזה גדול?לא, (רוצים גם מידה?..) לבנים: יש לכם ___ גדול? מה השאלה הזאת???? יש לכם רגליים ארוכות?כן יש לכם מתניים?לא, אז נולדתי בלי מה צבע העור שלכם? דיי כהה. שזוף מרוצים ממנו?יאפ מה צבע העור הכי יפה לדעתכם?תלוי למי יש לכם תחת גדול או קטן?גדול יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי?יאפ, אבל ויטמין E הרבה נותנים לכם מכות בתחת?חחח..כן..יש לנו מנהג אצל החברות שלי..כל אחת על התחת של השניה מרוצים מהגוף שלכם?בערך..לרדת כמה קילו ואז נהיה מרוצים לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה, ואם הולכים לשחק את גוזייה. לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים?כן איפה כבר הורדתם שיערות?ברגליים. בבית שחי.לא חושבת על עוד מקום כרגע.. בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?לא יודעת מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?אין לי מושג יש לכם הרבה בגדים?כן לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה?שחור ושחור לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?לא אתם לובשים צבעים תואמים?לא כ"כ מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...)אמרו לי שהסגנון שלי זרוק, לפעמים ככה לפעמים ככה, או רגיל אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?לא..למה לי? מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים?בגד שבריטני לבשה יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?נו כן היסטריים לגבי המראה?נו לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף?טוב מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) עור שחום עם עיניים ירוקות\כחולות שיער שחור שחור (לבן) ארוך, חלק, בלי חולצה עם בוקסר צמוד על התחת המסוקס ואם אפשר אז בעלדיו הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא. נבר נותנים לכם מחמאות על המראה? תלוי מי, אימא ודודות כן, וחברה אחת... מרגישים טוב עם עצמכם?סביר מה הכי חשוב לכם במראה?דייייייייייייייייייייייייייייייייייייי איפה הכי טוב לקנות לחם?במכולת של יוסי

noa elisha

New member
למרות שגם אני חושבת שהשאלון דיי

רדוד אני יענה כי ממש משעמם לי...- שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? בלונדיני מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? אממ...לבן?! מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) אם הוא ממש ממש חלק אז חלק, או גלי ארוך כזה... מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? ארוך, עד התחת בערך מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קוצים מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? כן מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) אולי קצת יותר בהיר, ושלא יתנפח אתם בעד לצבוע את השיער? כן.. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? סגול מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! אממ...שטני חלק כזה... האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול בהיר ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא... מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול עיניים גדולות או קטנות? באמצע מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו? לא ממש ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כן האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? כן מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? כבר שאלת 3 פעמים...ואמרתי כחול אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא ממש אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא אבל פעם הופעתי שמה=]] מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? רימל... אתם מדברים עם העיניים? לא ממש...?! יש לכם משקפיים? בקרוב =\ עדשות? פנים פנים מאורכות או קצרות? קצרות רזות או שמנמנות? באמצע כזה מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עיניים-למי שיש עיניים יפות איך נראות הפנים שלכם? אממ...שפתיים דקות, אף סולד, עיינים חומות ענקיות ומצח גדול מרוצים מהם? נחמדד... מה הייתם משנים בהם? עיניים ומצח מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) חברה שלי- היא מהממת ואין לי כוח לפרט איך היא נראית... יש לכם בלוטה באף? ב"ה לא... יש לכם אף סולד או להפך? סולד מרוצים מהאף שלכם? מאוד! מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? אממ לא יודעת... מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) חח אממ...האף של מיכל גבריאלוב ממש מכער אותה...כאילו היא יכולה להיות ממש יפה... הייתם עושים ניתוח אף? אם האף שלי היה נראה ממש נורא אז אולי כן האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לאא=\\... מצח גבוה או נמוך? בינוני יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? לא מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים? לא...=\\ מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? טוב מזה השאלות האלנ?! יש לכם חיוך יפה? לא מה החיוך הכי יפה שראיתם? עם גומות יש לכם שפתיים יפות? נחמדות למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לחברה שלי איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? של עפר שכטר!!!=]] מרוצים מהשפתיים שלכם? בערך הן מתקלפות? לפעמים אתם שמים שפתון? לא יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? קצת אתם מורטים גבות? לא... גוף: אתם גבוהים? ממש ממש לא יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול? אממ...בינוני לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? לא יש לכם מתניים? מה צבע העור שלכם? אממ קצת שזוף... מרוצים ממנו? נחמד מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שזוף ממש יש לכם תחת גדול או קטן? חח מזה השאלות האלה?! יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? מרוצים מהגוף שלכם? לא כ"כ לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חח גוזיה... לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? אממ...לא ממש איפה כבר הורדתם שיערות? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? אממ יש הרבה לא יודעת מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? הבגדים מזרה יש לכם הרבה בגדים? בערך לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אעע לא יודעת לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? משתדלת אתם לובשים צבעים תואמים? משתדלת אבל לא ממש מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אממ בגלל שאני דתיה אז חצאית וחולצה... אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? אעע?! מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? בגדים כאלה זוהרים ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?לא כל כך היסטריים לגבי המראה?לאא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? בסדר מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) עור שזוף עיניים כחולות שיער שטני חולצה חומה וג'ינס שלוש תרביי כזה הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה? לפעמים מרגישים טוב עם עצמכם? לפעמים מה הכי חשוב לכם במראה? אף ועיניים איפה הכי טוב לקנות לחם? תאמת בסופר...

1Shir

New member
בטח אני לא אענה על ה-כול

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? בלונדיני מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? שחור מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) חלק או גלי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? ארוך מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? זה תלוי, יכול להיות גם קצוץ וגם קצת ארוך אתם מרוצים מהשיער שלכם? כן מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) שהוא לא יקפוץ ויסתדר טוב יותר אתם בעד לצבוע את השיער? לא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? שחור עיניים: מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול עיניים גדולות או קטנות? גדולות מה צבע העיניים שלכם? כחול מרוצים ממנו? כן מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? תכול אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? מה זה? מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? ללא איפור אתם מדברים עם העיניים? כן יש לכם משקפיים? לא עדשות? לא פנים: מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עיניים איך נראות הפנים שלכם? רגיל מרוצים מהם? כן מה הייתם משנים בהם? שלא יהיו לי עיגולים שחורים מתחת לעיניים מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? ריס וויתרספון יש לכם אף סולד או להפך? מה זה סולד? מרוצים מהאף שלכם? כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? שלי ושל אמא הייתם עושים ניתוח אף? לא יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? לא מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? אליסה מילאנו יש לכם קמטים? מקווה שלא יש לכם חיוך יפה? מקווה שכן מה החיוך הכי יפה שראיתם? יעל בר זוהר למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לא זוכרת איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? רובי וויליאמס מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? לעיתים רחוקות אתם שמים שפתון? כן ליובש יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? לעיתים אתם מורטים גבות? לא גוף: אתם גבוהים? קצת מעל הממוצע יש לכם משקל עודף? אנחנו בשנות ה-2000, לכולם יש משקל עודף לבנות: יש לכן חזה גדול? לא לבנים: יש לכם ___ גדול? מי יענה על זה?! יש לכם רגליים ארוכות? כן יש לכם מתניים? לכל אחד יש, לא? מה צבע העור שלכם? בהיר מרוצים ממנו? כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? לבן יש לכם תחת גדול או קטן? רגיל בלי משקל עודף הרבה נותנים לכם מכות בתחת? רק שינסו! מרוצים מהגוף שלכם? לא ממש אבל יכול להיות הרבה יותר גרוע לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? מה זה גוזייה?! לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? כן בנים? אתם שעירים? לא ממש איפה כבר הורדתם שיערות? רגליים, בית שחי בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? שמלה חגיגית מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? אותה יש לכם הרבה בגדים? באמצע לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? חצאית ומגפיים לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? ברור! אתם לובשים צבעים תואמים? לדעתי הם תואמים... מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) הלוואי שהיה יותר חושפני אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? אני היסטרית בכללי מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? מכנסי שלושתרבעי ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? כן אבל לא לגמרי היסטריים לגבי המראה? כבר אמרתי, היסטרית נקודה אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב מאוד הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה? לפעמים מרגישים טוב עם עצמכם? לא ממש מה הכי חשוב לכם במראה? מבנה גוף, עור, עיניים, הרבה דברים... איפה הכי טוב לקנות לחם? ארומה כמובן

עונההה

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? בלונדיני או חום בהיר מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?לבן מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) גלי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? אמממ תלוי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן?לא יותר ארוך מהצאוור מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם?ככה מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...)צבע ...אולי מבנה אתם בעד לצבוע את השיער?כן לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים?קצוות אדום מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! אממ ילדה אחת עם תלתלים כאלה ממש מדורג זה היה מזה יפה האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?איכססס עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם?כחול ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?לא מה צבע העיניים שכובש אתכם?ירוק כחול עיניים גדולות או קטנות?גדולות מה צבע העיניים שלכם? ירוק מרוצים ממנו?כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?כן האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?כן מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?אממ כחול כזה ים או חום דבש אתם יודעים לכבוש עם העיניים?חח אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? אתם מדברים עם העיניים?לא יש לכם משקפיים?לא עדשות?לא פנים פנים מאורכות או קצרות?אממ רזות או שמנמנות?תלוי מה לדעתכם הכי יפה בפנים?אין לי מושג איך נראות הפנים שלכם? פנים מרוצים מהם?לא מה הייתם משנים בהם?הכל חוץ מהאף והעיניים חח מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף?לא יש לכם אף סולד או להפך?סולד מרוצים מהאף שלכם?כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות)לאא מצח גבוה או נמוך?ננמוך יש לכם נמשים?לא אתם מתאפרים?כן מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים?לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה? מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש לכם שפתיים יפות? למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?אממ מרוצים מהשפתיים שלכם?נראלי הן מתקלפות?לא אתם שמים שפתון?לא יש לכם אזניים בולטות?לא יש לכם חצ'קונים? אתם מורטים גבות?כן גוף: אתם גבוהים?לא יש לכם משקל עודף? לבנות: יש לכן חזה גדול?אומרים לי שכן לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות?לא יש לכם מתניים? כן מה צבע העור שלכם? לבן מרוצים ממנו?לא מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שחום אבל לא יותר מידי יש לכם תחת גדול או קטן? יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? חחח הרבה נותנים לכם מכות בתחת? כן מרוצים מהגוף שלכם?לא לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזיה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? איפה כבר הורדתם שיערות? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?גינס מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?אמממ יש לכם הרבה בגדים? ככה לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה?גינס וחולצה יפה ואולסטאר לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?לא אתם לובשים צבעים תואמים?לא מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...)חושפני אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? היסטריים לגבי המראה? אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי?כן נותנים לכם מחמאות על המראה? מרגישים טוב עם עצמכם?לא מה הכי חשוב לכם במראה? איפה הכי טוב לקנות לחם?

pacific ocean

New member
יאלללהה עונה ../images/Emo9.gif

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? חום.... מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? בלונד פלטינה מחומצן כזה עם שורשים שחורים..... מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) גלי... מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? עד אמצע הגב או עד הטוסיק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? עד הכתפיים או קצר מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? אמצע
אתם מרוצים מהשיער שלכם? לפעמים כן ולפעמים לא חח מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) אממ פחות נפוח ופחות יבש אתם בעד לצבוע את השיער?לא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? אדום מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט!שתני יפה כזה..ברונזה... האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לאאאאאאאאאאאאאאאא עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ירוק ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? חום בהיר ובפנים נגיעות ירוקות כאלה... עיניים גדולות או קטנות? סקסיות...משהו באמצע..לא גדולות מידי לא קטנות מדי מה צבע העיניים שלכם? ירוק עם חום ואפור וצהוב חחח מרוצים ממנו? מאודדדדדדדדדדדדדדד ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כן
האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? הדבר הכי יפה בעולם מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?צבע של אמא שלי...ירוק גרניט עם כל מני גוונים של ירוק... אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אווווווו יהה... אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? חח לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?צללית ירקרקה עדינה עם עיפרון שחור למטה....מסקרה שמעבה את הריסים...עם תוספת של צללית טורקיז או ירוק מתחת לעיפרון השחור... אתם מדברים עם העיניים? כן... יש לכם משקפיים? לאאא עדשות? לאא פנים פנים מאורכות או קצרות? אמצע... רזות או שמנמנות? לא רזות מידי... מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עיניים ושפתיים איך נראות הפנים שלכם? עגלגלות...סימטריות כאלה מרוצים מהם? מאוד מה הייתם משנים בהם? פחות פצעים סעמקק מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו)...לא יודעת שם אבל ראיתי מישהו עם פרצוף גברי כזה סימטרי מאוד וזוג עיניים בהירות כאלו...משהו יפיפה פשוט... יש לכם בלוטה באף? ממממממש קטנה יש לכם אף סולד או להפך? באמצע חחחח מרוצים מהאף שלכם? כןו מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? אף של אחותו של חבר שלי חחח מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)אויי ראיתי מישהו מבוגר יחסית זוג עיניים מהממממותת ופתאום אף נשר עצוםםם צץ מהפנים שלו לא מבינה איך הוא סוחב אותווו הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) חחחח לא לאאאאאא מצח גבוה או נמוך? אמצעעע יש לכם נמשים? חא אתם מתאפרים? כן מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) אחות של חבר שלי...עיניים ירוקות....נמשים....פנים קטנטנות עם אף סולדד מושלםם וזוג שפתיים ורדרדות כאלה פשוט מותק יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? היה אחד עם עין פוזלת נראה כמו עוגיפלצת על סמים... יש לכם חיוך יפה? לא מה החיוך הכי יפה שראיתם?וואלה לא יודעת יש לכם שפתיים יפות? כן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? ליי חחח סתם סתם..לחבר שלי!..יאמייי איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? חברר שלייי הן מלאות וגדולות כאלה משהו מתוקקקקקק מרוצים מהשפתיים שלכם? מאודדד הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון? בקטנה יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? קצת אתם מורטים גבות? מזזמן לא מרטתי אבל כן גוף: אתם גבוהים? לא יש לכם משקל עודף? כן בקטנה לבנות: יש לכן חזה גדול? סביר לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? כן יש לכם מתניים? כן מה צבע העור שלכם? קינמון כזה....אמממשוקולד בהיר ...משהו יפהה חח מרוצים ממנו? מאודדדדדדדדד מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שלי!... יש לכם תחת גדול או קטן?גדול יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? אוייי יההה כמו ג'יי לו הרבה נותנים לכם מכות בתחת? אממ מחליפה ת'סדר מילים..חבר שלי נותן לי הרבה מכות על התחת... מרוצים מהגוף שלכם? לא כל כך לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? לאא איפה כבר הורדתם שיערות? רק רגליים בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? ג'ינס מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?חולצה שחורה מבד עדין כזה ומכנס ג'ינס חביב יש לכם הרבה בגדים? לא לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? גופייה של גברים שצמודה קצת לגוף...עם מכנס ג'ינס מתרחב ונעליי ספורט מאגניבות....כובע מצחייה של נייק... לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אותו דבר חחחחחחח אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא אתם לובשים צבעים תואמים? לפעמים מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) ספורט או אלגנט אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? כן מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? חצאית מיני מיני מיניייייי ומשהו ורוד ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? בערך היסטריים לגבי המראה? כן אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מצויין מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) עיניים ירוקות עם שיער חום עור כהה...גופייה בצבע בננה עם ג'ינס מתרחב ונעלי ספורט... הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה? כן מרגישים טוב עם עצמכם? לפעמים מה הכי חשוב לכם במראה? אסטטיקה איפה הכי טוב לקנות לחם? במאפיה חחח

sniii

New member
טוב נו.. עונה

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שחור מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? גינגי....? מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) חלק! מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? קצת יותר קצר מהמותניים מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצר או אימו כזה >< מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? לא ממש מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) הייתי רוצה שהוא יהיה חלק =\ אתם בעד לצבוע את השיער? כן למה לא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? גינגי, בלונדיני מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! ראיתי מלא אנשים עם שיער יפה האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא הכי עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ירוק.. אפור ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? אממ אולי עדשות לא זוכרת מה צבע העיניים שכובש אתכם? חום חח עיניים גדולות או קטנות? באמצע כזה מה צבע העיניים שלכם? ירוק מרוצים ממנו? לא הכי ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כמעט כמעט שחור האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? זה בסדר.. מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? אפור.......? כחול כזה אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא. מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? עיפרון שחור ומסקרה אתם מדברים עם העיניים? מה? יש לכם משקפיים? כן עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? קצרות רזות או שמנמנות? באמצע מה לדעתכם הכי יפה בפנים? הכל איך נראות הפנים שלכם? קצת ארוכות, רזות מרוצים מהם? לא ממש מה הייתם משנים בהם? כל מיני מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) ראיתי מלא מלא פנים יפות בחיים שלי, נו באמת יש לכם בלוטה באף? כן =\ =\ =\ יש לכם אף סולד או להפך? לא יודעת מרוצים מהאף שלכם? לא! מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? קטן יפה כזה, בלי בעיות מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) ענק, עבה, שיערות, נקודות, מה לא הייתם עושים ניתוח אף? כן האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות)- לא מצח גבוה או נמוך? אממ נמוך....? יש לכם נמשים? כן =\ אתם מתאפרים? כן מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) לא יודעת יש לכם קמטים? בקטנה אולי מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? לא יודעת יש לכם חיוך יפה? לא מה החיוך הכי יפה שראיתם?חח של ידיד יש לכם שפתיים יפות? לא למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לא יודעת איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? של מישהו כוסון >< מרוצים מהשפתיים שלכם? לא הכי הן מתקלפות? לפעמים אתם שמים שפתון? לא יש לכם אזניים בולטות? כן יש לכם חצ'קונים? לא אתם מורטים גבות? כן גוף: אתם גבוהים? כן יש לכם משקל עודף? לא בדיוק לבנות: יש לכן חזה גדול? לא לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? דיי יש לכם מתניים? צריך להוריד שם =\ מה צבע העור שלכם? לבן מרוצים ממנו?כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? לבן יש לכם תחת גדול או קטן? קטן כזה יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? חח באמצע הרבה נותנים לכם מכות בתחת? חחח כן מרוצים מהגוף שלכם? לא ממש לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? דיי איפה כבר הורדתם שיערות? כל מיני מקומות בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? יש כמה מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? כמה יש לכם הרבה בגדים? בערך לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? להה אתם לובשים צבעים תואמים? כן דיי מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) גם וגם אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? חח קצת מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? לא יודעת ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? לפעמים היסטריים לגבי המראה? כןןן אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף?לא יודעת מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי? כן נותנים לכם מחמאות על המראה? כן מרגישים טוב עם עצמכם? תלוי.. לפעמים מה הכי חשוב לכם במראה? הכל ביחד איפה הכי טוב לקנות לחם? במאפייה

למעלה