שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

ady18

Well-known member
עונה

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם?9 איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?הכול למה אתם אוהבים את הבית?נותן לי בטחון באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?רגיל באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?על כביש סואן כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?0 אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?אממ דיסקים+דיסקמן האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?כול החיים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?מרק עוף מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?3 מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לסדר את החדר ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?מאוד

../images/Emo214.gifכל הכבוד לך!!!../images/Emo106.gif

באמת רציתי לבקש ממך שאולי תוסיפי עוד שאלון לפורום כדי להוסיף אווירה *קצת* יותר טובה לפורום..
עונה [לשם שינוי] :
כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? בתכלס אני יכולה לישון המון... [יש חופש], אבל בפועל אני לא מצליחה לישון הרבה.[השאיפה שלי היא לישון 14 שעות
] בדר"כ, בימים האחרונים, אני ישנה בין 6 ל10 שעות, במצב הטוב....
איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?שניצלים ופסטה
למה אתם אוהבים את הבית?כי זה הבית שלי. שם יש לי את החדר שלי, את הגיטרות שלי, את הכלבות והתוכים ואחי ואמא שלי. "כאן נולדתי..."
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה בתוך בניין של 32 דירות..
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?חחחחחחחחחחחח, כמעט כתבתי "בבניין שלי", הממממ... עכשיו עם קצת יותר מחשבה.... ב...בית של שנות ה40.
כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?
אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?זהתלוי. יכול להיות אמפי. אבל יכול להיות גם שאני אקח פלאפון.כדי ליצור קשר עם עולם החיצון...
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?בית פרטי.
למרות שלפני פחות מחודש פרצו לבית שאני הכי אוהבת..ערבים...
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?אני מניחה ש...מאז שנולדתי..זה אומר עוד מעט 17 שנים.
כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?הוווו... ישנה, רואה טלויזיה, קוראת ספרים, במחשב.. כל מה שאני לא עושה כשאני צ'כה ללמוד...
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?כלוווווווום.
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אני, אמא, אחי, 2 כלבות שלי ו2 תוכים שלי. לכו תספרו.
מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?בלילה של אותו היום. נראה לי [??] , אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה היו לי שיעורים...
אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?הממ... אני מטילה על עצמי את הנקיון. כשממש יש לי מצברוח/כשנכנס לי ג'וק לראש שהבית מטונף, וגם להוריד ת'זבל לפעמים ולרדת עם הכלבות שלי לפחות פעם ביום ו....לנגן, לפעמים זאת גם מטלה
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?
מתה עליו. כפרעליו

עונה...............................

כמה שעות יומיומיות כולל ליליות יש לכם? את האמת? אתם בטוחים? טוב נו....................יש לי לפחות 15 שעות שינה! כן כן.מכורה לשינה ונראה מי יעצור אותי. חחחחחחחחחחחחחחח.....איזה אוכל ביתי אוכל של אמא בד"כ לא מהסופר אתם הכי אוהבים? אממממ.....כנפיים ואורז ופסטה. יאמיייייייייייי....... למה אתם אוהבים את הבית? כי זה המקום הכי שקט כשצריך והכי נוח ומחמם. אין כמו הבית. באיזה בית אתם גרים וילה פמטהאוז דירה שוממת קוטג'-טוב אז אני גרה במלון דירות מקסים וחמוד באמצע אילת-כבר שנה. עם בריכה ולובי ומזנון-נורא נחמד. זה מלון עם אנשים תיירים מכל מקום-לא בית רגיל ולא יקר בכלל ושווה את הכל. ועד לפני שנה גרתי בפנטהאוז בחיפה. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית ישן שניבנה מזמן ועומד לקרוס. כמה פעמים עברתם דירה לאן ומדוע? ואווווווווו אמממ........כפה פעמים? 8 פעמים. ותמיד בחיפה עד לפני שנה. בעיקר לבתים יותר טובים. ולפני שנה לאילת-כדי להתחיל פרק חדש בחיים.......ולהיות במקום בריא יותר. אם הייתם יכולים לקחת איתכם חפץ אחד מהבית מה הייתם לוקחים? אממממ.......הטלויזיה בפירוש.האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר על פני הבית שלכם? תלוי מתי. אם לפעמים צריך שקט מהטירוף שבבית-אז בית של חברה זה לא רע בכלל ועוזר בהרבה. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 9 חודשים. כשאתם חולים ולא באים לבצפר( סיימתי בצפר-תזכירו לי מזה???) , מה אתם עושים בבית? ישנה ישנה ישנה אוכלת ושוב ישנה. חולים לא? חחחח......... ומלקרה וזה סתם זיוף מחלה(עשיתי הרבה זיופים),אז יוצאים עם אמא לקניות. חחחחחחח..............אילו תרופות סבתא קיימות שאתם משתמשים בהם לכם בבית כגון מרק עוף חלב תוספת דבש וכו'....? אין. לא קיים אצלינו. לא מאמינה בזה. רק מרק עוף של אמא. חחחח....... מי הן הנפשות שיש לכן בבית וכמה? אמא אחותי והכלבה היקרה שלי. אנחנו 4 סה"כ. קטן ונעים. חחחח..... מתי אתם עושים ש.ב למי שיש בבית? שוב פעם-מה???? תזכירו לי??? חחחחחחח......... אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כולם אצלי עושות הכל. אוכל ניקיון כביסה.........אין משהו שנופל רק עליי. ובכללי-האם אתם אוהביםם את הבית שלכרם? כן ברור. למרות ימים רעים-אין כמו הבית והמשפחה! שיהיה ערב שקט לכולם!

Purple R a i n

New member
ענבר למה את עונה ככה?../images/Emo85.gif../images/Emo135.gif

שהכל דחוס כזה
לא נעים לקרוא.

למה? שאלה טובה.....................

אין כוח לרווחים. חחחחח...........לא סתם. ככה רגילה. לכתוב צפוף............אני יתחיל לעשות רווחים-כדי שיהיה יותר נוח ונעים בעין. ואין לי מושג למה אני ערה בשעה כזאת-אז אל תישאלו. חחחחחח........ שיהיה לילה טוב ושקט לכולם וכמעט בוקר טוב.............

Purple R a i n

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif../images/Emo135.gif

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? בערך 10. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אורז בושמתי עם תירס
למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא הבית שלי. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בית-קומות. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? וילה
יותר מדי חרקים. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמיים, תשאלו את אימא שלי.. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? הייתי לוקחת סירה-מתנפחת (כן, יש כזה דבר) כדי לחזור חזרה. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? אין כמו בבית
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? בערך 10 שנים. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? רואים טלוויזיה. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 2, אני ואימא שלי{-] מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בערך ב-4 אחרי הצהריים.. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לשטוף כלים. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן.

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? במהלך השנה אני ישנה 7-8 שעות.. בחופש יותר אבל לא מספיק
איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? את כלללללללללל מה שאמא מבשלת
למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא שלי
והוא הכי נוח בעולם
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? רגיל.. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? קרקע
כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?
אף פעם
אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? הכורסא הנוחה שבסלון
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?
הבית שלי מושלם
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מאז שנולדתי
כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? משתגעים
פה ושם טלוויזיה/מחשב וישנים.
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא יודעת איך קוראים לזה.. אבל כשיש לנו כאבי גרון שבתא שלי נותנת לנו לשתות משו מוזר
אבל עוזר
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא, אמא, אני ושני אחים [אחד בצבא] 5 סה"כ
מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כלים, כביסה, שטיפה של הבית
שונאת את זה
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

linoy7

New member
אה, ולא עניתי על משו../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? באותו יום שקיבלתי אותם
ואם יש אפשרות אז דוחים קצת..

יאללה עונה../images/Emo13.gif../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? 8-9 איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? קוסקוס
למה אתם אוהבים את הבית? הוא גדול
יש לי 4 חדרים לעצמי כל האחים שלי עזבו באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוט'ג באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית בשיכון בגבעת אולגה.. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אממ..עברתי מאולגה לחדרה כי באולגה הבית היה בסדר ואז אני נולדתי
היה צפוף כי תפסתי הרבה מקום אז עברנו
אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? החתול המושלם שלי נחשב חפץ? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? האמת לא ממש.. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 6 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?טלווזיה..האמת כשאני חולה אני לא כל כך במחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף ותה עם דבש נראה לי מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני אבא ואמא, 3 . מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אמצע הלילה דקה לפני שאני הולכת לישון..הרגל מגונה שפיתחתי.. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? או הו..הרשימה ארוכה לפנות מדיח
להכניס כלים למדיח
לתלות כביסה
להוריד כביסה
לשתוף כלים לפעמים
לנגב אבק בכל הבית
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן.. מצרפת את הסיאמי המושלם שלי

עונה!!!!!!

מה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אני לא ממש יודעת איך להסביר את זה למה אתם אוהבים את הבית? שקט שם רגוע שם כיף שם\\!! אין כמו הבית שלי חיחיח באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?קוטג' באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?לא יודעת.. לא ממש אכפת לי העיקר בית אם גג! כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?עברנו פעמיים מה לאן?? לאיפושהו... ומדוע כי הגיע הזמן.. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?אמ... שאלה קשה.. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא! כי אין כמנו הבית שלי מתה עליו כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?4 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מסתכלת טלוויזיה יושנת מחשב.. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? תה דבש.. ומרקים איכס!! מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? ????? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אמ.. לא יודעת תלוי מה אם זה משו קשה אני בכלל לא עושה אם משו קל אני עושה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ???????????????????? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן!!!

למעלה