שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

d r o r y

New member
עונה:

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם?זה לא ממש מוגבל איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?אוכל ביתי?אממממ.......מהאוכל המבושל:אורז,פתיתים/גריסים,בשרים מסויימים עם תוספת של בצל מטוגן,צ'יפס ועוד... למה אתם אוהבים את הבית?כי הוא יפה,כי הסביבה יפה וכייפית,כי זה אחלה של מקום וכי זה פשוט הבית באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?פנט' באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?מקום שעושה לי דכאון כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?פעמיים אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?נראה לי שאת הדיסק-מן שלי עם כל הדיסקים...וחייב להוסיף עוד משהו:גם דפדפות וכלי כתיבה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?כבר 4 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?אני כבר מזמן מזמן לא תלמיד אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?אמממ...אולי שניים/שלושה? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אחי,אני,וההורים(כולם ביחד זה 4) מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?אני לא תלמיד אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?אמממ....לשמור על הנקיון בחדרי,וחוץ מזה אין ממש מטלות ברורות וקבועות,אך לפעמים אני מתבקש לעזור באיזה משהו.לפעמים זה בלנקות משהו,לפעמים זה בלעזור לערוך את השולחן לפני האוכל,לפעמים לעזור בהכנת האוכל,וכ"ו. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?מאוד

עונה ../images/Emo3.gif ../images/Emo103.gif

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? אני ישנה רק בלילה
איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? ציפס ושניצל
למה אתם אוהבים את הבית? מישהו אמר שאני אוהבת את הבית?
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה שוממת
פרטי
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בבית שלי
כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת למתן=] כי לסבתא שלי יש גלגלים=]
אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? נינה=] אבל היא לא חפץ והיא גם לא מהבית.. חעחעחעחח את כל התמונות שלה בערך ואת הדיסק שלה שיצא=]
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כעע
של חברה שלי ושל נינה אבל לא הייתי בו =]
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? פחות משנה
כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? שומעים את נינה רואים את נינה ומדברים על רנינט
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כלום
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא אבא ואחותי
אתם לא יודעים לספור אז 3=] כולל אותי 4=]]
מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אני עושה ש.ב בשירותים=] חעחעחעחעח סתאם
אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לפנות את השולחן
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? בעעעעעע=]
תודה שאלון נחמד ועכשיו יש לי הודעה במסן אז סלחו לי סתם חחח

ady18

Well-known member
עונה

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם?9 איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?הכול למה אתם אוהבים את הבית?נותן לי בטחון באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?רגיל באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?על כביש סואן כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?0 אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?אממ דיסקים+דיסקמן האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?כול החיים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?מרק עוף מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?3 מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לסדר את החדר ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?מאוד

TALLLLi

New member
:)

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? 14..15.. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? שניצל ופירה:) למה אתם אוהבים את הבית? כי...i dont know... באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה... באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא שמנה איזה...העיקר שיש:) כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמיים...עבודה של אבא אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב... האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא משנה לי.. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 13 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנים! אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף בד"כ.. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא..ואחותי.. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא עושה! אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? מדיח וכביסה... ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כןןןן הוא אחלה:)

Fergie7

New member
../images/Emo152.gif

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? ליליות- משתנה...5-12 שעות. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? מממ...פירה, שניצל, בלינצ'ס ואורז. למה אתם אוהבים את הבית? למה לא? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? סוג של דירה...רק לא בדיוק בניין. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? קרואן, קרטון וכל זה...חח כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת כשגרתי באוקראינה בוילה, עברנו לבית אחר, ואז מכרנו אותו ועברנו לישראל ושכרנו דירה בבניין של איזה 20 קומות, ואז שוב עברנו ואותה עיר, ואז עברנו לעיר שאני גרה בה עכשיו, ועכשיו לפני חצי שנה עברנו לבית הזה. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? של פריס הילטון למשל? חחח כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? הזה? עוד חודש, חצי שנה. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מחשב, טלויזיה. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כלום. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מי גר בבית יענו?
אמא, אבא, אחותי, הכלב שלי, ואני. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא עושה בבית, מעתיקה לפני השיעור. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? אין. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן.

עונהההה------

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם?
משתנה מלילה ללילה.... איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?
עוף ואורז למה אתם אוהבים את הבית?
כי כיף בו. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?
וילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?
צריף... כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?
פעם אחת, בתוך העיר. מבניין לוילה. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?
מחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?
לא. כי שלי מאמי כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?
9 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?
מחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?
אין כאלו.... מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?
אבאמא, אחים-9 מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?
בלילה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?
לקפל כביסה בדר"כ ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?
מאווווווד!!

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה... ../images/Emo26.gif

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? תלוי מתי אני הולך לישון... איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? שניצל, פירה הכל בעצם... למה אתם אוהבים את הבית? כי זה הבית שלי.. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה רגילה בבניין באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית שמיהו נרצח בו או שקרה שם משהו מהסוג הזה.... כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת לאותה עיר רק במקום שונה וכי אין לי מושגג אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את המחשב... האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא... כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 12 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אם אני חולה אני בד"כ רק רואה טלוויזיה אבל אם זה סתם אז גם המחשב בעניין אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? גוגל מוגל מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מה ז'תומרת מי הן
יש לנו 4 לא כולל את אחותי שיש לה כבר משפחה משלה... מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? מתי שיוצא... אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לרדת עם הכלב ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? אמממ כןן

sweet shir

New member
עונה

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? 8 בערך. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אממ קוסקוס, מרק דלעת. למה אתם אוהבים את הבית? מי אמר שאני אוהבת?
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה.. לא שוממת....
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בקתה באמצע הים..XD כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אפעם אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מהבית? את הפלאפון של אבא שלי. יש שם חיבור לאיטרנט, לראות טלויזיה, מצלמה ועוד. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא.. ככה כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מאז שנולדתי כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה, רואה טלויזיה. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מה שכתבת, תה, חמאה. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?
? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא עושה...
וקיבלתי ממוצע 90! חחח כבוד לא?
אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? אממ להוריד את הזבל, לסדר את החדר שלי. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

roin10

New member
../images/Emo9.gif

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם?תלוי מתי אני הולך לישון ומתי אני קם,בד"כ 7 איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?מלא
למה אתם אוהבים את הבית?כי זה הבית שלי[?] באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?5 חד' כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?0 אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?מחשב
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?לא יודע... כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?במחשב[?] אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?אף אחד[?] מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?3 מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?כמעט כל הזמן... אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?אף אחד
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כן

Simple Shlomit

New member
עונה../images/Emo9.gif

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם?ממ בזמן האחרון ממש קצת.. אבל בכללי 10 ככה איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?צ'יפס,שניצל,וספגטי
למה אתם אוהבים את הבית?חח כי אני גרה בו? :] באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?בית רגיל באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?ממ על הספסל ברחוב חעח כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?0 אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?מחשב:] האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?כן..יש מלא בתים שאני רוצה לגור בהם,וכי הם יותר טובים
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?מאז שנודלתי.. כמעט 13 שנים
כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?חח במחשב,בטלוויזיה,וישנה.. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?ממ לא יודעת. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אמא,אבא,אחות גדולה[למרות שהיא לא גרה בבית ממש.. אלא ליד,אבל היא רוב הזמן אצלנו חעח],2 אחים,ואני.. כולם ביחד זה 6..ובלי אחותי 5 חח מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?רוב הזמן.. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לשטוף כלים,לפעמים לשטוף קצת או לטאטאות,להוריד כביסה פעם ב.. חח ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כן,אבל רק לגור במקום אחר.

My self and i

New member
שיניתי מאומץ,שוב../images/Emo54.gif

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? אמ, אני לא יושנת ביום. בלילה בימי חופש יש לי די הרבה כי אני קמה מאוחר, אבל בערך 9-10. בימי בצפר אני ישנה 8 שעות בערך. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? עוף. למה אתם אוהבים את הבית? כי, זה הבית. והוא הכי ביתי שיש..
ויש שם את האנשים שאני הכי אוהבת בעולם.:) באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בבניין. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? שכחתי איך קוראים להם. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? עברנו מרמת גן לנתניה כשהייתי ממש קטנה, אין לי מושג למה, עברנו מהבית השעבר שלנו לבית גם בנתניה, גם אין לי מושג למה, ועברנו דירה לאותו בניין רק לקומה אחרת כי יש יותר חדרים ואחי הקטן נולד אז. יוצא שעברנו 4 דירות אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? האמת? לא. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 3 וחצי שנים בערך. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? תלוי עד כמה אני חולה.. כשאני ממש חולה אני לא עושה כלום כי אין לי כח לכלום, כשאני סתם לא מרגישה טוב אני בדר|"כ כלל רואה טלויזיה וקצת במחשב. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? בע. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?4. אמא אבא ואחי.. ואני. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?אין לי שעות מסויימות.. מתי שבא לי. לפעמים בערב ולפעמים בצהריים. מעדיפה בצהריים. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לסדר את החדר שלי. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן.

../images/Emo176.gif

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? 7 או 8 [זה תוי בכמה דברים] איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? האוכל של שבת למה אתם אוהבים את הבית? כי כיף לי פה באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה [אבל לא שוממת!] באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? שעומד להתפרק? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 4 [ללא פירוט] אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את המחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? אני אוהבת את הבית שלי, למרות שאני אוהבת בתים של אחרים גם
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 10 שנים בערך
כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מחשב/ שינה/ טלפון/ ספר/ פינוק מאמא
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? גרעינים של חבושים- לכאבי גרון [קוראים לזה "חבושים" ?!
] מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא ו-3 אחים
מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אין לי !!! אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לשטוף כלים בשישי [כמו שאמא אמרה לי ברגע זה ממש
], לסדר את האורות לשבת ולסדר שולחן שבת
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? יאפ יאפ הודגש באמצעות מדגישומטיק

S

sunshineBK

Guest
הממממ

איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אממ... את האוכל ביום שישי.. לא משהו מוגדר.. פשטידות/מרק וזה.. למה אתם אוהבים את הבית? כי נחמד בו. המיטה שלי ממש יפה ונוחה:] באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בית פרטי רגיל במושב באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בבית דירות בדירה גבוהה בלי מעלית כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אף פעם אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? טלפון! האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? מה פתאום... כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 18 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? כלום.. טלוויזיה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? תה עם דבש זה הכי הרבה... מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? ההורים שלי ואני מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? שומדבר מיוחד... לנקות לפעמים את הכלים שאני משתמשת בהם.. למרות שעכשיו אין עוזרת אז מתישהו אני אצטרך לנקות את החדר שלי ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן!

למעלה