שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

שם: תאריך לידה: מה המצב? צבע אהוב: מאכל אהוב: מזל: שחקן אהוב: זמר אהוב: שחקנית אהובה: זמרת אהובה: סרט אהוב: תכנית טלוויזיה אהובה: ספר אהוב: משקה אהוב: חג אהוב: קולה או פנטה? חטיפי עוף או המבורגר? צ'יפס או פוטטוס? מקדונלד'ס או בורגראנץ'? מיץ ענבים או תפוזים? שירים ישראליים או לועזיים? מה אתה לובש עכשיו? לובש גרביים? באיזה צבע? מה אתה עושה עכשיו? מישו שאתה הכי שונא בעולם: מישו שאתה הכי אוהב בעולם: מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: מילה אהובה: מקום בילוי אהוב: מחשב או טלוויזיה: אתה מרגיש טוב עכשיו? אתה אוהב לצחוק? אתה מאוהב? אוהב לאכול? אוהב לנגן? כלי נגינה אהוב? יש לך אתר? יש לך בלוג? באיזה פורומים אתה נמצא? ובאיזה קומונות אתה נמצא? יש לך חברים מהאינטרנט? גם מארצות אחרות? איך הכרתם? מה דעתך על פרסומות סמויות? אוהב גלידה? אוהב סושי? נכון שזה מגעיל? טעם אהוב? אוהב את הכתב יד שלך? מאמינים באהבה וירטואלית? מה החיה האהובה עליך? מה הציון הכי גבוה שלך? קפצת כיתה? ירדת כיתה? אוהב ללמוד? אוהב את המורות שלך? אוהב את הביצפר שלך? אוהב את העיר שלך? אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? קשה לך להירדם בלילה? חולם הרבה חלומות? מה החלום הכי מוזר שלך? והכי מפחיד? והכי מצחיק? יש לך פלאפון? של איזה חברה? אוהב לצייר? לפסל? לשמוע מוסיקה? מה אתה הכי אוהב? והכי שונא? מה הפחד הכי גדול שלך? מה התחביבים שלך? את מי היית רוצה לפגוש? טסת פעם לחו"ל? לאן?

ady18

Well-known member
עונה

שם:יעל תאריך לידה:17.3.84 מה המצב?בסדר צבע אהוב:כחול מאכל אהוב:על האש מזל:דגים שחקן אהוב:אין זמר אהוב:עמיר בניון עברי לידר שחקנית אהובה:אגם רוטרברג זמרת אהובה:וואו יש הרבה איריס,שירי,מירי מסיקה,אייה כורם,קרן סרט אהוב:אסקימו לימון תכנית טלוויזיה אהובה:כוכב נולד מועדון לילה ועוד ספר אהוב:אין משקה אהוב:קולה מים שוקו חג אהוב:חנוכה ושבועות קולה או פנטה?קולה חטיפי עוף או המבורגר?חטיפי עוף צ'יפס או פוטטוס?ציפס מקדונלד'ס או בורגראנץ'?מקדולנדס מיץ ענבים או תפוזים?גם וגם שירים ישראליים או לועזיים?ישראלים מה אתה לובש עכשיו?פיגזמה חח לובש גרביים?לא באיזה צבע? מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון ומקשיבה למוזיקה מישו שאתה הכי שונא בעולם: מישו שאתה הכי אוהב בעולם: מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: רואה עכשיו תכנית טלוויזיה:לא מילה אהובה:סבבה מקום בילוי אהוב:ים קניון מחשב או טלוויזיה:גם וגם אתה מרגיש טוב עכשיו?כן אתה אוהב לצחוק?כן אתה מאוהב?לא אוהב לאכול?כן אוהב לנגן?קצת כלי נגינה אהוב?גיטריה יש לך אתר?לא יש לך בלוג?כן באיזה פורומים אתה נמצא?שירי,קרן,איה ובאיזה קומונות אתה נמצא?בעיקר בזאת יש לך חברים מהאינטרנט?כן גם מארצות אחרות?לא איך הכרתם? מה דעתך על פרסומות סמויות? אוהב גלידה?כן אוהב סושי?לא נכון שזה מגעיל?כן טעם אהוב?וניל אוהב את הכתב יד שלך?כן מאמינים באהבה וירטואלית?לא מה החיה האהובה עליך?דולפין וכלב מה הציון הכי גבוה שלך? קפצת כיתה? ירדת כיתה? אוהב ללמוד? אוהב את המורות שלך? אוהב את הביצפר שלך? אוהב את העיר שלך? אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? קשה לך להירדם בלילה? חולם הרבה חלומות? מה החלום הכי מוזר שלך? והכי מפחיד? והכי מצחיק? יש לך פלאפון?כן של איזה חברה?אורנג אוהב לצייר?לא לפסל?לא לשמוע מוסיקה?כן מה אתה הכי אוהב? והכי שונא? מה הפחד הכי גדול שלך?גבהים מה התחביבים שלך?מוסיקה מחשב ספורט את מי היית רוצה לפגוש? למה אתה הכי מתגעגע? טסת פעם לחו"ל?כן לאן?ארה"ב+אירופה

עונה..

שם:ענבל תאריך לידה:17.07 מה המצב?עייפ.. צבע אהוב:כחולבן מאכל אהוב:פיצה מזל:סרטן שחקן אהוב:פקונדו...הצילו איזה עיינים זמר אהוב:סקעת מויאל דה לוקו סאב שחקנית אהובה:לא יודעת יש הרבה זמרת אהובה:איה כורם מירי מסיקה..וכו' סרט אהוב:יש המון תכנית טלוויזיה אהובה:מכושפות ספר אהוב:ספרים הקשורים לתיעוד השואה... משקה אהוב:תפוזים חג אהוב:יום העצמאות קולה או פנטה?קולה חטיפי עוף או המבורגר?לא זה ולא זה צ'יפס או פוטטוס?ציפס מקדונלד'ס או בורגראנץ'?בעעעע מיץ ענבים או תפוזים?תפוזים שירים ישראליים או לועזיים?ישראליים מה אתה לובש עכשיו?בגדים.. לובש גרביים?כה באיזה צבע?לבן מה אתה עושה עכשיו?מקלידה.. מישו שאתה הכי שונא בעולם:מה איתו מישו שאתה הכי אוהב בעולם:^^^^^ מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו:^^^^ רואה עכשיו תכנית טלוויזיה:כה מילה אהובה:ישראל מקום בילוי אהוב:בר&קפה מחשב או טלוויזיה:מחשב אתה מרגיש טוב עכשיו?כאב ראש ענקי אתה אוהב לצחוק?כה אתה מאוהב?לא אוהב לאכול?לפעמיים אוהב לנגן?על העצבים יש לי דיפלומה בזה כלי נגינה אהוב?^^^^ יש לך אתר?לא יש לך בלוג?כה באיזה פורומים אתה נמצא?כל מיני ובאיזה קומונות אתה נמצא?גיבוש לוחמות/משמר הגבול יש לך חברים מהאינטרנט?כה גם מארצות אחרות?לא איך הכרתם?דרל הנט מה דעתך על פרסומות סמויות?בעעע אוהב גלידה?כה אוהב סושי?לא נכון שזה מגעיל?לא יודעת לא טעמתי ולא מתכוונת לטעום טעם אהוב?מתוק אוהב את הכתב יד שלך?לא מאמינים באהבה וירטואלית?לא מה החיה האהובה עליך?נמר לבן מה הציון הכי גבוה שלך?100 קפצת כיתה?לא ירדת כיתה?לא אוהב ללמוד?לא אוהב את המורות שלך?יש כמה אוהב את הביצפר שלך?מדי פעם אוהב את העיר שלך?לא אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול?לא קשה לך להירדם בלילה?לא חולם הרבה חלומות?כה מה החלום הכי מוזר שלך?חלום מוזר והכי מפחיד?חלום מפחיד הכי מצחיק?היה מצחיק יש לך פלאפון?כה של איזה חברה?סלקום/אורנג' אוהב לצייר?כה לפסל?לא לשמוע מוסיקה?כה מה אתה הכי אוהב?לשמוע והכי שונא?- מה הפחד הכי גדול שלך?לפשל בטירונות מה התחביבים שלך?כל מיני את מי היית רוצה לפגוש?את ראש הממשלה ולרוק לו בפרצוף טסת פעם לחו"ל?כה לאן?ספרד ופוליון

Summer moved on

New member
:::::::::

שם: נעה תאריך לידה: מה המצב? טוב צבע אהוב: חום וירוק מאכל אהוב: שניצל ופירה
מזל: קשת שחקן אהוב: ממ אין זמר אהוב: אין שחקנית אהובה: אין זמרת אהובה: אין סרט אהוב: אין תכנית טלוויזיה אהובה: חברים
ספר אהוב: אין משהו אחד. אבל.. -משוואה עם נעלם\אורי אדלמן -פרא\גבי ניצן -הצד השלישי של הסיפור\מריאן קיז -חוכמת הבייגלה\אילן הייטנר משקה אהוב: מים חג אהוב: חנוכה קולה או פנטה? גם וגם חטיפי עוף או המבורגר? המבורגר צ'יפס או פוטטוס? מה זה פוטטוס? מקדונלד'ס או בורגראנץ'? מקדונלד'ס מיץ ענבים או תפוזים? תפוזים שירים ישראליים או לועזיים? מה שטוב מה אתה לובש עכשיו? גופייה ומכנס 3/4 לובש גרביים? כן באיזה צבע?לבן מה אתה עושה עכשיו? עונה על שאלון? מישו שאתה הכי שונא בעולם: מה שם יעזור לכם? מישו שאתה הכי אוהב בעולם: מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: צביקה רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: לא מילה אהובה: גשם מקום בילוי אהוב: ת"א מחשב או טלוויזיה: גם וגם:] אתה מרגיש טוב עכשיו? כן אתה אוהב לצחוק? מאווד. אתה מאוהב? לא אוהב לאכול? כן אוהב לנגן? לא ממש כלי נגינה אהוב? יש לך אתר? לא יש לך בלוג? לא באיזה פורומים אתה נמצא? ובאיזה קומונות אתה נמצא? יש לך חברים מהאינטרנט? היו. גם מארצות אחרות? לא איך הכרתם? פורומים. מה דעתך על פרסומות סמויות? שונאת את זה אוהב גלידה? כן אוהב סושי? לא טעמתי. נכון שזה מגעיל? טעם אהוב? מלוח אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש מאמינים באהבה וירטואלית? כן מה החיה האהובה עליך? מה הציון הכי גבוה שלך? 100 קפצת כיתה? לא ירדת כיתה? לא אוהב ללמוד? תלוי מה אוהב את המורות שלך? חלק אוהב את הביצפר שלך? אממ לפעמים אוהב את העיר שלך? לא אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? לא קשה לך להירדם בלילה? לפעמים חולם הרבה חלומות? כן מה החלום הכי מוזר שלך? אוו והכי מפחיד? והכי מצחיק? יש לך פלאפון? כן של איזה חברה? פלאפון אוהב לצייר? מאוד לפסל? כן לשמוע מוסיקה? כן מה אתה הכי אוהב? לצלם והכי שונא? מה הפחד הכי גדול שלך? מה התחביבים שלך? צילום, קניות, חברות, ת"א, ים. את מי היית רוצה לפגוש? צביקה. ואותו. טסת פעם לחו"ל? כן לאן? לפריז.

Cry for You

New member
../images/Emo87.gif

שם: אלכס תאריך לידה: 7/5/1992 מה המצב? הכול כרגיל צבע אהוב:שחור מאכל אהוב:פיצה מזל:שור שחקן אהוב:אורלנדו בלום זמר אהוב:מרלין מנסון שחקנית אהובה:אין זמרת אהובה:אבריל לווין סרט אהוב: שלושעשרה תכנית טלוויזיה אהובה: על טבעי ספר אהוב:ה"פ [הארי פוטר] משקה אהוב:פאנטה חג אהוב:פסח קולה או פנטה?פאנטה חטיפי עוף או המבורגר?המבורגר צ'יפס או פוטטוס?צ'יפס מקדונלד'ס או בורגראנץ'?מק מיץ ענבים או תפוזים?ענבים שירים ישראליים או לועזיים?לועז מה אתה לובש עכשיו?מכנס שחור עם חאקי, חולצה כחול כהה. לובש גרביים?לא באיזה צבע?- מה אתה עושה עכשיו?מתכתבת ועונה על שאלון מישו שאתה הכי שונא בעולם:קשה להחליט את מי הכי. מישו שאתה הכי אוהב בעולם:גם קשה להחליט מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו:חברה בחו"ל רואה עכשיו תכנית טלוויזיה:כן מילה אהובה:יאפ/אימו מקום בילוי אהוב:פארק מחשב או טלוויזיה:מחשב אתה מרגיש טוב עכשיו?לא ממש אתה אוהב לצחוק?כן אתה מאוהב?לא אוהב לאכול?כן אוהב לנגן?לא יודעת לנגן כלי נגינה אהוב?גיטרה יש לך אתר?לא יש לך בלוג?כן באיזה פורומים אתה נמצא?פירסינג וקעקועים, אופנה אלטרנטיבית ולפעמים פה כשמשעמם. ובאיזה קומונות אתה נמצא?- יש לך חברים מהאינטרנט?כן גם מארצות אחרות?כן איך הכרתם?אי-נט מה דעתך על פרסומות סמויות?דפוקות אוהב גלידה?כן אוהב סושי?לא טעמתי נכון שזה מגעיל?לא טעמתי טעם אהוב? מתוק אוהב את הכתב יד שלך? דיי מאמינים באהבה וירטואלית?אממ, לא. מה החיה האהובה עליך?ארנב מה הציון הכי גבוה שלך?125 קפצת כיתה?לא ירדת כיתה?לא אוהב ללמוד?כן אוהב את המורות שלך?רק את המורה למתמטיקה[גבר], ומורה לספרות[אישה] אוהב את הביצפר שלך?לא ממש אוהב את העיר שלך?לא אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול?כן קשה לך להירדם בלילה?לא חולם הרבה חלומות?כן מה החלום הכי מוזר שלך?היו יותר מידי והכי מפחיד?כנ"ל והכי מצחיק?אממ שנכנסתי להריון
יש לך פלאפון?כן של איזה חברה?אורנג' אוהב לצייר?לפעמים לפסל?לא לשמוע מוסיקה?מאוד מה אתה הכי אוהב?מוזיקה והכי שונא?לא יודעת מה הפחד הכי גדול שלך? מוות בעינויים מה התחביבים שלך?מוזיקה, מחשב וכו' את מי היית רוצה לפגוש?חברה שלי טסת פעם לחו"ל?לא לאן?-

Ne12

New member
ממ

שם: נ. תאריך לידה: 5.12.88 מה המצב? אחלה. צבע אהוב: שחור-מוות. מאכל אהוב: כל דבר בחמאה. מזל: קשת. שחקן אהוב: אין כזה. זמר אהוב: אביבגפן,ארקדי דוכין,דניאל סולומון. שחקנית אהובה: אני. זמרת אהובה: אפרת-גוש, avril lavigne. סרט אהוב: 10 things i hate about you. תכנית טלוויזיה אהובה: חברים, האלופה[
] ספר אהוב: 35004 של בני גורן, זה הספר היחיד שקראתי לאחרונה. משקה אהוב: מרגריטה לימון. חג אהוב: יום העצמאות. קולה או פנטה? אף אחד מהם. חטיפי עוף או המבורגר? חטיפי עוף. צ'יפס או פוטטוס? פוטטוס. מקדונלד'ס או בורגראנץ'? בורגר. מיץ ענבים או תפוזים? ענבים. שירים ישראליים או לועזיים? ישראלים. מה אתה לובש עכשיו? תחתונים וחולצה קרועה. לובש גרביים? לא. באיזה צבע? אמרתי לא%#%. מה אתה עושה עכשיו? משתעממת. מישו שאתה הכי שונא בעולם: יש כמה אנשים. מישו שאתה הכי אוהב בעולם: חבר שלי, אמא שלי. מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: החבר ;[ רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: לא. מילה אהובה: לא. מקום בילוי אהוב: פאבים. מחשב או טלוויזיה: גם וגם. אתה מרגיש טוב עכשיו? כן. אתה אוהב לצחוק? סי. אתה מאוהב? בהחלט
. אוהב לאכול? לא משהו. אוהב לנגן? לא. כלי נגינה אהוב? תופים. יש לך אתר? לא. יש לך בלוג? לא. באיזה פורומים אתה נמצא? שש. ובאיזה קומונות אתה נמצא? אף לא אחת. יש לך חברים מהאינטרנט? כן, כמה מיוחדים. גם מארצות אחרות? לא. איך הכרתם? אמרתי לא. מה דעתך על פרסומות סמויות? עלובות בד"כ. אוהב גלידה? כן, פיסטוק. אוהב סושי? לא. נכון שזה מגעיל?
טעם אהוב? מתוק[?] אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים. מאמינים באהבה וירטואלית? לא. מה החיה האהובה עליך? כלב ;[ מה הציון הכי גבוה שלך? 100 קפצת כיתה? לא. ירדת כיתה? לא. אוהב ללמוד? לא. אוהב את המורות שלך? פפ, הייתי שורפת להם את הבית אם הייתי יכולה. אוהב את הביצפר שלך? איכס, לא. אוהב את העיר שלך? לא. אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? אולי. קשה לך להירדם בלילה? כן. חולם הרבה חלומות? כן. מה החלום הכי מוזר שלך? יש יותר מדי. והכי מפחיד? חלאס. והכי מצחיק? יש לך פלאפון? כן. 0509 .. של איזה חברה? פלאפון אוהב לצייר? כן, מגמת אומנות
. לפסל? לא. לשמוע מוסיקה?
מה אתה הכי אוהב? סקס. והכי שונא? להקיא. מה הפחד הכי גדול שלך? למות בפיגוע. מה התחביבים שלך? את מי היית רוצה לפגוש? ביל קלינטון. טסת פעם לחו"ל? כן. לאן? אמסטרדם, פולין.

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif ../images/Emo13.gif

שם: אלה תאריך לידה: 21.11.1991 מה המצב? מעולה צבע אהוב: שחור ואדום מאכל אהוב: סושי מזל: עקרב שחקן אהוב: ג'וני דפ זמר אהוב: אלכסיי לייהו שחקנית אהובה: קייט בקינסייל זמרת אהובה: הסולנית של within tamptetion סרט אהוב: מלחמת האופל 1+2 ומלכת הארורים תכנית טלוויזיה אהובה: הפרעה ספר אהוב: הארי פוטר משקה אהוב: פאנטה אקזוטי חג אהוב: noviy god קולה או פנטה? פאנטה חטיפי עוף או המבורגר? חטיפי עוף צ'יפס או פוטטוס? צ'יפס מקדונלד'ס או בורגראנץ'? מקדונלדס מיץ ענבים או תפוזים? ענבים שירים ישראליים או לועזיים? לועזיים מה אתה לובש עכשיו? בגדים לובש גרביים? לא באיזה צבע? --- מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון מישו שאתה הכי שונא בעולם: את החברה הכי טובה שלי לשעבר מישו שאתה הכי אוהב בעולם: את החבר שלי מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: אל החבר שלי רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: לא מילה אהובה: בליאט מקום בילוי אהוב: ליד הים מחשב או טלוויזיה: מחשב אתה מרגיש טוב עכשיו? כן אתה אוהב לצחוק? כן אתה מאוהב? כן אוהב לאכול? קצת אוהב לנגן?
אני רוצה גיטרה חשמלית!!!
כלי נגינה אהוב? גיטרה יש לך אתר? לא יש לך בלוג? כן באיזה פורומים אתה נמצא? סקרים ושאלונים, אופנה אלטרנטיבית, דוליז, בראד פיט, פירסינג וקעקועים ובאיזה קומונות אתה נמצא? מאותגר קיומית, ערפדים ושאר ירקות אפויים בדם יש לך חברים מהאינטרנט? כן גם מארצות אחרות? לא איך הכרתם? בפורומים מה דעתך על פרסומות סמויות? זה מגניב אוהב גלידה? כן אוהב סושי? כן נכון שזה מגעיל? לא סושי זה טעים רצח! טעם אהוב? וניל אוהב את הכתב יד שלך? לא מאמינים באהבה וירטואלית? כן מה החיה האהובה עליך? חתולים ונחשים מה הציון הכי גבוה שלך? 100 קפצת כיתה? לא ירדת כיתה? לא אוהב ללמוד? לא אוהב את המורות שלך? רק ת'מורה לאומנות אוהב את הביצפר שלך? כן אוהב את העיר שלך? לא אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? כן קשה לך להירדם בלילה? לא חולם הרבה חלומות? כן מה החלום הכי מוזר שלך? יש יותר מדי והכי מפחיד? שהחברים הכי טובים שלי מתים
והכי מצחיק? שאח שלי וכל האנשים שאני שונאת נופלים מצוק XD יש לך פלאפון? כן של איזה חברה? פלאפון אוהב לצייר? כן לפסל? לא לשמוע מוסיקה? כן מה אתה הכי אוהב? לשמוע מוזיקה באמצע הלילה עם כוס קפה עם קצף והכי שונא? כשאומרים לי שאני אימו/פאקצה/פריקית/לסבית/ בקיצור כשמדביקים עליי תווית מה הפחד הכי גדול שלך? שהחברים הכי טובים שלי ימותו מה התחביבים שלך? מוזיקה מוזיקה מוזיקה, מחשב, לצאת עם החבר'ה את מי היית רוצה לפגוש? אלכסיי לייהו
טסת פעם לחו"ל? לא לאן? ---

Fergie7

New member
עונה. לא היה כזה כבר?

שם: דרינה,
תאריך לידה: 25.6
מה המצב? מעולה, מה איתך? צבע אהוב: אדום\ ורוד\ כתום. מאכל אהוב:
מזל: סרטנית. שחקן אהוב: בראד פיט
זמר אהוב: אמינם, וכמובן טאבו מBEP! שחקנית אהובה: וואי יש המון...אין משהי ספציפית. זמרת אהובה: כריסטינה! סרט אהוב: מת לצעוק. תכנית טלוויזיה אהובה: אלופה, טופ מודל, ופרויקט מסלול. ספר אהוב: יומני הנסיכה. משקה אהוב: לימונענע. חג אהוב: פורים ול"ג בעומר. קולה או פנטה? קולה. חטיפי עוף או המבורגר? עוף. צ'יפס או פוטטוס? צ'יפס. מקדונלד'ס או בורגראנץ'? מק'. מיץ ענבים או תפוזים? תפוזים. שירים ישראליים או לועזיים? לועזיים. מה אתה לובש עכשיו? מכנס ירוק קצר, גופייה ירוק כהה ועל זה גופייה ירוק בהיר, משהו יפה קיצר. לובש גרביים? לא כרגע. באיזה צבע? מה אתה עושה עכשיו? מוזיקה. מישו שאתה הכי שונא בעולם: אין. מישו שאתה הכי אוהב בעולם: הרבה... מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: מישהו.
רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: לא. מילה אהובה: י'עמה, מעפן, חביב. מקום בילוי אהוב: פארקים וקנייונים.
מחשב או טלוויזיה: מחשב. אתה מרגיש טוב עכשיו? אכן. אתה אוהב לצחוק? ברור. אתה מאוהב? לא. אוהב לאכול? רק פיצה. אוהב לנגן? לא. כלי נגינה אהוב? באס\ חשמלית. יש לך אתר? לא. יש לך בלוג? יאפ. באיזה פורומים אתה נמצא? טופ מודל, BEP, דוגמנות ופה. ובאיזה קומונות אתה נמצא? פרויקט מסלול, מעצבים ומשטרת האופנה. יש לך חברים מהאינטרנט? כן. גם מארצות אחרות? לא. איך הכרתם? מה דעתך על פרסומות סמויות? אין דיעה. אוהב גלידה? כן. אוהב סושי? לא טעמתי. נכון שזה מגעיל? טעם אהוב? מלוח. אוהב את הכתב יד שלך? כן. מאמינים באהבה וירטואלית? לא. מה החיה האהובה עליך? דולפין וכלב. מה הציון הכי גבוה שלך? 100 קפצת כיתה? טחח ירדת כיתה? טחח אוהב ללמוד? טחח אוהב את המורות שלך? טחחחחחחח אוהב את הביצפר שלך? כן. אוהב את העיר שלך? מממ כן. אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? כן. קשה לך להירדם בלילה? לא. למרות שהיום לא ישנתי בכלל. חולם הרבה חלומות? לא. מה החלום הכי מוזר שלך? אין. והכי מפחיד? והכי מצחיק? יש לך פלאפון? למי אין? של איזה חברה? אורנג' [מעריצה אותם מאז הBEP] אוהב לצייר? לא. לפסל? לא. לשמוע מוסיקה? ברור. מה אתה הכי אוהב? במוזיקה??? פופ, טראנ, רוק. והכי שונא? מזרחית, דיכאון, מטאל. מה הפחד הכי גדול שלך? שמישהו שקרוב עליי ימות, גבהים, ונחשים. מה התחביבים שלך? טניס, עיצוב. את מי היית רוצה לפגוש? BEP, כריסטינה ואמינם. טסת פעם לחו"ל? כן. לאן? גרמניה, אוקראינה ורוסיה.

La Toosh

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo175.gif

שם: אילָת תאריך לידה: 22/11/1990 מה המצב? הכלטוב
צבע אהוב: כמעט כולם מאכל אהוב: טוסט =] מזל: עקרב שחקן אהוב: ג'וני דפ וקיאנו ריבס
זמר אהוב: סטינג
שחקנית אהובה: ליז מרוזוול, אליסיה מילאנו , גילה אלמגור זמרת אהובה: אין לי
סרט אהוב: הנסיכה הקסומה, בת הים הקטנה
תכנית טלוויזיה אהובה: מגרש ביתי, על טבעי, סקראבס, סמולוויל, ורוזוול ספר אהוב: הארי פוטר, מישהו לרוץ איתו, הגשרים של מחוז מדיסון ויש עוד מלא
משקה אהוב: מים חג אהוב: פורים
קולה או פנטה? קולה חטיפי עוף או המבורגר? המבורגר צ'יפס או פוטטוס? פוטטוס מקדונלד'ס או בורגראנץ'? מקדונלד, אבל עדיף אף אחד מהם
מיץ ענבים או תפוזים? תפוזים שירים ישראליים או לועזיים? לועזיים [איזה מילה מכוערת] מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה
לובש גרביים? נופ באיזה צבע? - מה אתה עושה עכשיו? אני במחשב
מישו שאתה הכי שונא בעולם: אין כזה , נראה לי. מישו שאתה הכי אוהב בעולם: משפחה, חברים,ובת דודה שלי שהכי קרובה אליי מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: כל החברים שלי שנסעו
רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: נופ מילה אהובה: פאק,אהבה,ושם של משהו\מישו
מקום בילוי אהוב: חוף ים מחשב או טלוויזיה: שניהם אתה מרגיש טוב עכשיו? לא ממש :| אתה אוהב לצחוק? כע
אתה מאוהב? לצערי. אוהב לאכול? שאני רעבה :S אוהב לנגן? יאפ כלי נגינה אהוב? גיטרה יש לך אתר? אה-הא... יש לך בלוג? נופ באיזה פורומים אתה נמצא? דיסני ובאיזה קומונות אתה נמצא? כיעורים
יש לך חברים מהאינטרנט? כע גם מארצות אחרות? נופ איך הכרתם? פורום דיסני מה דעתך על פרסומות סמויות? לא יודעת
אוהב גלידה? יאפ
אוהב סושי?
למען האמת, כע ! נכון שזה מגעיל? לא טעם אהוב? שוקולד ? אוהב את הכתב יד שלך? בערך מאמינים באהבה וירטואלית? ממש לא מה החיה האהובה עליך? כלב
וחתול
מה הציון הכי גבוה שלך? 90 קפצת כיתה? לא ירדת כיתה? לא אוהב ללמוד? לא ממש אוהב את המורות שלך? רק אחת אוהב את הביצפר שלך? כע =] אוהב את העיר שלך? כע=] אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? כע ): קשה לך להירדם בלילה? כע חולם הרבה חלומות? כע מה החלום הכי מוזר שלך? לא זוכרת... והכי מפחיד? כנ"ל והכי מצחיק? כנ"ל יש לך פלאפון? כע של איזה חברה? פלאפון
אוהב לצייר? כע
מאוט^^ לפסל? לא ניסיתי לשמוע מוסיקה? מאודדדד, זה חיי
מה אתה הכי אוהב? להיות מאושרת מאוד והכי שונא? דחייה , אדישות וקמצנות.. מה הפחד הכי גדול שלך? מוות..
מה התחביבים שלך? >< את מי היית רוצה לפגוש? סטינג
מאוד
טסת פעם לחו"ל? לא
לאן? -

../images/Emo107.gif

שם: אשכּוליות בע"מ תאריך לידה: אפריל מה המצב? ברוך השם סבבה צבע אהוב: אדום מאכל אהוב: כנפיים, בשר מזל: שור שחקן אהוב: גיא אוליאל (?!), יובל שגב, ז'אן קלוד ואן דאם, ג'ו, מיכל הנגבי, בארי פפר, ויש עוד מלא לא חסר זמר אהוב: RW-לא ביגלל הקול שחקנית אהובה: יב"ז אנערף לא עולה לי עכשיו זמרת אהובה: מדונה! (יש גם הרבה) סרט אהוב: אינג'יל, חבל על המאפיה, הכפיל, מלך האריות, זהות כפולה, המשלח, מאפיה דור ההמשך, מהיר ועצבני וואו יש מלא.. תכנית טלוויזיה אהובה: כרגע; מועדון לילה וכוכב נולד ספר אהוב: כמו גחליליות משקה אהוב: מים חג אהוב: החופש הגדול קולה או פנטה? קולה חטיפי עוף או המבורגר? חטיפי עוף צ'יפס או פוטטוס? צ'יפס מקדונלד'ס או בורגראנץ'? מקדונלד'ס לא כשר! אז בורגראנץ' מיץ ענבים או תפוזים? תפוזים שירים ישראליים או לועזיים? גם וגם מה אתה לובש עכשיו? תחתון וגופיה לובש גרביים? לא אוהבת באיזה צבע? ואם כבר אז רק לבן מה אתה עושה עכשיו? ביד למשה איבגי מישו שאתה הכי שונא בעולם: אין מישו שאתה הכי אוהב בעולם: את עצמי מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: לאף אחד רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: לא מילה אהובה: וורסאצ'ה מקום בילוי אהוב: העיקר בחוץ, מועדונים מסיבות מחשב או טלוויזיה: מחשב אתה מרגיש טוב עכשיו? לא אתה אוהב לצחוק? מאוד!! אתה מאוהב? לא אוהב לאכול? לפעמים אוהב לנגן? לא כלי נגינה אהוב? דיג'יי יש לך אתר? לא יש לך בלוג? כן באיזה פורומים אתה נמצא? של נענע! ובאיזה קומונות אתה נמצא? מזה? יש לך חברים מהאינטרנט? לא מה אני מסכנה? גם מארצות אחרות? שלום-שלום איך הכרתם? בביצפר מה דעתך על פרסומות סמויות? חופשי אוהב גלידה? מאוד-נוק אווט שוליטה!!!11 אוהב סושי? לא טעמתי ולא ניראה לי שדג חי עושה לי את זה נכון שזה מגעיל? לא יודעת טעם אהוב? חריף, מלוח אוהב את הכתב יד שלך? לא מאמינים באהבה וירטואלית? קיים, זאת לא שאלה של מאמינים-אני מאמינה רק באלוקים מה החיה האהובה עליך? כלב, סוס מה הציון הכי גבוה שלך? 105 קפצת כיתה? לא ירדת כיתה? עדיין לא אוהב ללמוד? כשאני מבינה ת'חומר אז כן אוהב את המורות שלך? כן אוהב את הביצפר שלך? כן אוהב את העיר שלך? כן אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? לא קשה לך להירדם בלילה? לא חולם הרבה חלומות? כן מה החלום הכי מוזר שלך? היו כמה אבל לא עולים לי עכשיו והכי מפחיד? כנ"ל והכי מצחיק? חח כנ"ל יש לך פלאפון? כן של איזה חברה? סלקום אוהב לצייר? לפעמים לפסל? כנ"ל לשמוע מוסיקה? כן מה אתה הכי אוהב? אלוקים אותי את החיים והכי שונא? שאני לא במיטבי מה הפחד הכי גדול שלך? אני פוחדת מאלוקים, ומלהזדקן מה התחביבים שלך? לא משהו קבוע את מי היית רוצה לפגוש? את יובל שגב טסת פעם לחו"ל? לא לאן?

עונה...

שם: צביה תאריך לידה:24/9/88 מה המצב?סבבה ברוך ה'. צבע אהוב:כחול מאכל אהוב:אין אחד..יש כ"כ הרבה מזל:מוזנאיים שחקן אהוב:-אין- זמר אהוב:יוסי עדן שחקנית אהובה:-אין- זמרת אהובה:שרית חדד סרט אהוב:שחקי אותה כמו בהקאם תכנית טלוויזיה אהובה:לא אוהבת ספר אהוב:לחיות מתוך שמחה משקה אהוב:נס קפה חג אהוב:פורים קולה או פנטה? קולה חטיפי עוף או המבורגר? צמחונית צ'יפס או פוטטוס?ציפס מקדונלד'ס או בורגראנץ'?אף אחד מהם מיץ ענבים או תפוזים?תפוזים שירים ישראליים או לועזיים?ישראלים מה אתה לובש עכשיו?גינס וחולצה תכלת לובש גרביים?לאאאאאא באיזה צבע?לא לובשת מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון+מתכתבת במסן מישו שאתה הכי שונא בעולם:אני לא שונאת אף אחד מישו שאתה הכי אוהב בעולם:ואוו יש המון -משפחה,חברים... מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו:שרית חדד רואה עכשיו תכנית טלוויזיה:לא מילה אהובה:חיוך מקום בילוי אהוב:ים מחשב או טלוויזיה:מחשב אתה מרגיש טוב עכשיו?כן אתה אוהב לצחוק?מאודדד אתה מאוהב?לא אוהב לאכול?בטחחח אוהב לנגן?לא יודעת כלי נגינה אהוב?דרבוקה יש לך אתר?לא יש לך בלוג?כן באיזה פורומים אתה נמצא?שרית חדד ובאיזה קומונות אתה נמצא?שרית חדד-הקמע שלנו יש לך חברים מהאינטרנט?כן גם מארצות אחרות?כן איך הכרתם?כל מיני דרכים... מה דעתך על פרסומות סמויות?חח מצחיק אותי, אוהב גלידה?כן אוהב סושי?לא נכון שזה מגעיל? מאוד טעם אהוב?פיסטוק אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמינים באהבה וירטואלית? כן מה החיה האהובה עליך?קיפוד מה הציון הכי גבוה שלך?100 קפצת כיתה?לא ירדת כיתה?לא אוהב ללמוד?תלוי מה אוהב את המורות שלך? תלוי אוהב את הביצפר שלך?כן אוהב את העיר שלך?כן אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? לא קשה לך להירדם בלילה?לפעמיים חולם הרבה חלומות?לא מה החלום הכי מוזר שלך?:S והכי מפחיד?:S והכי מצחיק?הכל מצחיק.. יש לך פלאפון?כן של איזה חברה?פלאפון אוהב לצייר?מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפסל?גם לשמוע מוסיקה?כן מה אתה הכי אוהב? כמעט הכל והכי שונא?לישון מה הפחד הכי גדול שלך? כלבים, ומוות מה התחביבים שלך?מוזיקה,חברים,ים,ועוד... את מי היית רוצה לפגוש?שרית חדד עוד פעם טסת פעם לחו"ל?לא לאן?

LIly845

Well-known member
עונה

שם:נופר תאריך לידה:1992\12\25 מה המצב?נפלא..אתה? צבע אהוב:שחור-בורדו-צהוב-סגול מאכל אהוב:פיצה מזל:גדי שחקן אהוב:לאדעת זמר אהוב:יש הרבה שחקנית אהובה:לאדעת זמרת אהובה:יש הרבה סרט אהוב:יש הרבה תכנית טלוויזיה אהובה:ורוניקה מארס-אבודים-CSI-בנות גילמור ספר אהוב:הארי פוטר משקה אהוב:תפוזים-ענבים חג אהוב:חנוכה(נולדתי בו) קולה או פנטה?פנטה חטיפי עוף או המבורגר?עוף צ'יפס או פוטטוס?צ'יפס מקדונלד'ס או בורגראנץ'?מקדונלד'ס מיץ ענבים או תפוזים?אממממ...שאלה קשה שירים ישראליים או לועזיים?לועזיים מה אתה לובש עכשיו?גופיה צהובה -מכנס קצר תכלת לובש גרביים?לא באיזה צבע?^^ מה אתה עושה עכשיו?מתכתבת במסן ועונה על השאלון מישו שאתה הכי שונא בעולם:אמ... מישו שאתה הכי אוהב בעולם:אמא-אבא-אחים-חברות-חברים-אותו מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו:אליו רואה עכשיו תכנית טלוויזיה:לא מילה אהובה:אמ.... מקום בילוי אהוב:בית מחשב או טלוויזיה:מחשב אתה מרגיש טוב עכשיו?כן אתה אוהב לצחוק?כן אתה מאוהב?כן אוהב לאכול?כן אוהב לנגן?כן כלי נגינה אהוב?גיטרה יש לך אתר?לא יש לך בלוג?לא באיזה פורומים אתה נמצא?הרבה לא זוכרת ובאיזה קומונות אתה נמצא?הרבה לא זוכרת יש לך חברים מהאינטרנט?לא גם מארצות אחרות?^^ איך הכרתם?^^^ מה דעתך על פרסומות סמויות?אין לי בעיה אוהב גלידה?כן אוהב סושי?לאדעת נכון שזה מגעיל?^^ טעם אהוב?אמ..... אוהב את הכתב יד שלך?כן מאמינים באהבה וירטואלית?לא מה החיה האהובה עליך?ארנב מה הציון הכי גבוה שלך?125 קפצת כיתה?לא ירדת כיתה?לא אוהב ללמוד?אמ... אוהב את המורות שלך?לא אוהב את הביצפר שלך?לא אוהב את העיר שלך?לא אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול?כן קשה לך להירדם בלילה?קצת חולם הרבה חלומות?לא מה החלום הכי מוזר שלך?היו הרבה והכי מפחיד?היו הרבה והכי מצחיק?היו הרבה חח יש לך פלאפון?כן של איזה חברה?סלקום אוהב לצייר?כן אבל אני לא יודעת לפסל?לא לשמוע מוסיקה?כן מה אתה הכי אוהב?לשמוע מיוסיק והכי שונא?אמ..... מה הפחד הכי גדול שלך?למות... מה התחביבים שלך?לקרוא-לשמוע מוסיכה את מי היית רוצה לפגוש?לא יודעת טסת פעם לחו"ל?כן לאן?בלגיה-צרפת-הולנד-אנגליה

Simple Shlomit

New member
עונה..

שם:שלומית
תאריך לידה:6.9 מה המצב?סבבה צבע אהוב:שחור,תכלת,וורוד מאכל אהוב:צי'פס,שניצל,ג'אנק פוד,ספגטי ועוד מלאא.. מזל:בתולה
שחקן אהוב:הרבה זמר אהוב:כנ"ל שחקנית אהובה:כנ"לל זמרת אהובה:כנ"ל! סרט אהוב:ממ הרבה:"רק ידידים","סקובי דו" חח,"מעודדות צמודות",ועוד מלא.. תכנית טלוויזיה אהובה:RBD,האלופה ספר אהוב:"חברות","עוד חיבוק אחד",סודות נעורים,אהבת נעורים,"להיות אני".ועוד משקה אהוב:מים,קולה,תה,תפוזים,ענבים,נסטייי..ועוד חג אהוב:פורום,פסח,סוכות חח קולה או פנטה?קולה
חטיפי עוף או המבורגר?שניהם חח צ'יפס או פוטטוס?צי'פס
מקדונלד'ס או בורגראנץ'?בורגראנץ'!!! מיץ ענבים או תפוזים?ענבים
שירים ישראליים או לועזיים?גם וגם מה אתה לובש עכשיו?מכנס שחור ואדום 3/4 וממ חולצה אדומה טחח לובש גרביים?לא,קיץץ איזה גרבים?!:] באיזה צבע?--- מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון:) מישו שאתה הכי שונא בעולם:יש כמה מישו שאתה הכי אוהב בעולם:יולצי'ק,משפחה,אחיינית שלי:):) מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו:יוליה!!!!:] איפה את?! רואה עכשיו תכנית טלוויזיה:לא.. מילה אהובה:לא'דעת
מקום בילוי אהוב:מועדון או משו מחשב או טלוויזיה:גם וגם אתה מרגיש טוב עכשיו?אהא אתה אוהב לצחוק?מאוד! אתה מאוהב?
ככה ככה לא יודעת בוודאות.. אוהב לאכול?כן:):) אוהב לנגן?לא.. כלי נגינה אהוב?גיטרה? יש לך אתר?היה יש לך בלוג?אהא.. באיזה פורומים אתה נמצא?רק זה! ובאיזה קומונות אתה נמצא?אף אחת יש לך חברים מהאינטרנט?כן.. גם מארצות אחרות?לא.. איך הכרתם?מזה משנה? מה דעתך על פרסומות סמויות? לא'דעת אוהב גלידה?כה אוהב סושי?לא טעמתי
נכון שזה מגעיל?--- טעם אהוב?גלידה חחח ומסטיק בזוקהה
אוהב את הכתב יד שלך?כן מאמינים באהבה וירטואלית?לא ממש מה החיה האהובה עליך?חתול+כלב+דולפין+ארנב חח.. מה הציון הכי גבוה שלך?100.. קפצת כיתה?לא ירדת כיתה?לא אוהב ללמוד?לאא אוהב את המורות שלך?לאא.. אוהב את הביצפר שלך?ממש לא! אוהב את העיר שלך?לא.. אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול?לא נראה לי קשה לך להירדם בלילה?לפעמים חולם הרבה חלומות?לפעמים מה החלום הכי מוזר שלך?חח לא זוכרת והכי מפחיד?שחטפו אותי
והכי מצחיק?ממ לא זוכרת:S יש לך פלאפון?כן של איזה חברה?אורנג' אוהב לצייר?לא טובה בזה.. טחח לפסל?לא לשמוע מוסיקה?כןן מה אתה הכי אוהב?מוזיקה,ריקודים,לשיר:p והכי שונא?לזרוק ת'זבל חחחחח ושיעורי ספורט,ובכלל ללמוד=/ מה הפחד הכי גדול שלך?להיכשל במשהו שאני רוצה לעשות מה התחביבים שלך?טלוויזיה,חברות,קניות,ריקוד,לשיר,מוזיקה,מחשב..וזה את מי היית רוצה לפגוש?הרבה אנשים! טסת פעם לחו"ל?עדיין לא.. לאן?---

d r o r y

New member
עונה:

שם:דרוריששששש תאריך לידה:חסוי.אבל בשנת 82 מה המצב?בסדר צבע אהוב:שחור,ירוק,סגול,לבן,זהב,טכלת,טורכיז,כחול מאכל אהוב:יש מליון מזל:טלה שחקן אהוב:ביל גולדברג,דובי גל,יעל שרוני(כי אני דלוק עליה) זמר אהוב:מאיר בנאי,אריק איינשטיין,ברי סחרוף,גידי גוב,אביב גפן,יגאל בשן,דני סנדרסון שחקנית אהובה:יעל שרוני זמרת אהובה:דנה ברגר,יהודית רביץ,ג'וזי כץ,גלי עטרי סרט אהוב:מלך הסלים,לוחמיי הצל,איש הנצח 2 תכנית טלוויזיה אהובה:השיר שלנו ושידוריי כדורגל ישנים של פעם.עד לפני כמה שנים גם היאבקות היה אחד האהובים ביותר ספר אהוב:לא יודע משקה אהוב:שוקו קר,מוקה בקרטון,וניל בקרטון,קוקה קולה,מיץ ענבים,מיץ תפוזים טבעי,מיץ אשכוליות,תות בננה,שייקים למיניהם חג אהוב:לא עולה לי לראש אחד כזה קולה או פנטה?קולה חטיפי עוף או המבורגר?אותו דבר צ'יפס או פוטטוס?צ'יפס נראה לי. מקדונלד'ס או בורגראנץ'?השני מיץ ענבים או תפוזים?אותו דבר שירים ישראליים או לועזיים?ישראלייםםםםםם! מה אתה לובש עכשיו?חולצה ומכנסיים קצרים לובש גרביים?לא באיזה צבע?צבע הגוף שלי מה אתה עושה עכשיו?הולך תכף לאכול מישו שאתה הכי שונא בעולם:יש הרבה מישו שאתה הכי אוהב בעולם:קשה לי להגיד.יש כמה מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו:לא יודע רואה עכשיו תכנית טלוויזיה:לא מילה אהובה:יש מליון מקום בילוי אהוב:פארקים ועוד כמה מקומות שבהם אני נוהג להסתובב הרבה מחשב או טלוויזיה:מחשב אתה מרגיש טוב עכשיו?לא רע אתה אוהב לצחוק?כן אתה מאוהב?כן אוהב לאכול?כן אוהב לנגן?לא מנגן כלי נגינה אהוב?גיטרה ופסנטר יש לך אתר?לא יש לך בלוג?לא באיזה פורומים אתה נמצא?מלאאאאא ובאיזה קומונות אתה נמצא?כנ"ל יש לך חברים מהאינטרנט?לא ממש גם מארצות אחרות?לא איך הכרתם?----- מה דעתך על פרסומות סמויות?מעצבן אוהב גלידה?כן אוהב סושי?לא נכון שזה מגעיל?----- טעם אהוב?יש הרבה אוהב את הכתב יד שלך?כן מאמינים באהבה וירטואלית?כן ולא מה החיה האהובה עליך?דולפין ודגים מה הציון הכי גבוה שלך?100 קפצת כיתה?לא ירדת כיתה?לא אוהב ללמוד?לא אוהב את המורות שלך?אהבתי חלק ושנאתי חלק אוהב את הביצפר שלך?לא אוהב את העיר שלך?כן אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול?לא קשה לך להירדם בלילה?כן חולם הרבה חלומות?כן מה החלום הכי מוזר שלך?יש מליון והכי מפחיד? והכי מצחיק? יש לך פלאפון? של איזה חברה? אוהב לצייר? לפסל? לשמוע מוסיקה? מה אתה הכי אוהב? והכי שונא? מה הפחד הכי גדול שלך? מה התחביבים שלך? את מי היית רוצה לפגוש? טסת פעם לחו"ל? לאן?

sweet shir

New member
עונה ../images/Emo39.gif

שם: שיר תאריך לידה: 6.11.92 מה המצב? עייפה. צבע אהוב: אממ שחור, ורוד וכתום. מאכל אהוב: גלידת האגן דאז, מארס, שוקולד בלגי ופיצה/צ'יפס/המבורגר.. מזל: עקרב שחקן אהוב: אורלנדו בלום, ג'וני דפ, ג'ייסון דורינג, בראד פיט, צ'אד מייקל מורי ויו לאורי!
זמר אהוב: אמאמ ג'יימס בלאנט, עברי לידר ו..אמממ ניק לאשיי?
שחקנית אהובה: קריסטן בל. זמרת אהובה: אבריל לאבין. נפגעתי מאודדד שאין להקה אז הנה|שמאלה| להקה אהובה: ACCEPTANCE, PANIC! AT THE DISCO, ו-FALL OUT BOY. סרט אהוב: אפקט הפרפר, שודדי הקריביים, ילדות רעות, ווימבלדון-אהבה בלבן ולא רק בלונדינית 1. תכנית טלוויזיה אהובה: ורוניקה מארס, האוס, בנות גילמור, מגרש ביתי וגיא פינס. ספר אהוב: הארי פוטר, סדרה יומנה של ג'ורג'יה ניקולסון, יומני הנסיכה וספרים של שרון קריץ'. משקה אהוב: שוקו, מוקה, אייסים למיניהם, נסטי אפרשקסי, קולה ומיץ מנגו. חג אהוב: פסח, פורים וחנוכה. קולה או פנטה? קולההה חטיפי עוף או המבורגר? המבורגר צ'יפס או פוטטוס? צ'יפס מקדונלד'ס או בורגראנץ'? מק!! מיץ ענבים או תפוזים? תפוזים שירים ישראליים או לועזיים? לועזיים מה אתה לובש עכשיו? גופיה שחורה, תחתונים, בוקסר. לובש גרביים? לא באיזה צבע?
מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון ורואה כדורגל בנות בניקולודיאון. מישו שאתה הכי שונא בעולם: החיזבאללה. מישו שאתה הכי אוהב בעולם: המשפחה שלי וחברות שלי. מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: חברה שלי בגרה בארה"ב. רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: כן מילה אהובה: אין מקום בילוי אהוב: הקניון.. חהחה יש שם הכלללל מחשב או טלוויזיה: מחשב.. כי אני רואה תוכניות טלויזיה דרך המחשב גם! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מרגיש טוב עכשיו? כן אתה אוהב לצחוק? כן אתה מאוהב? לא אוהב לאכול? כן אוהב לנגן? לא כלי נגינה אהוב? לא יש לך אתר? כן יש לך בלוג? כן באיזה פורומים אתה נמצא? פלוריסיינטה וורוניקה מארס. ובאיזה קומונות אתה נמצא? In Love With LoVe יש לך חברים מהאינטרנט? כן גם מארצות אחרות? כן איך הכרתם? ב-IMVU. מה דעתך על פרסומות סמויות? חהחה שהן מצחיקות, ושכיף לגלות אותן!! אוהב גלידה? כככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןן!!!
אוהב סושי? לאאאא
נכון שזה מגעיל? כן טעם אהוב? חהחה הרבה אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש מאמינים באהבה וירטואלית? לא מה החיה האהובה עליך? חתולים.. מה הציון הכי גבוה שלך? 110? קפצת כיתה? לא ירדת כיתה? לא אוהב ללמוד? לא אוהב את המורות שלך? לא אוהב את הביצפר שלך? לא אוהב את העיר שלך? כן אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? לא קשה לך להירדם בלילה? כן.. לפעמים חולם הרבה חלומות? לא מה החלום הכי מוזר שלך? שדיונון ענק אכל אותי, והארי פוטר, וכל משפחת וויזלי צפו בזה..
והכי מפחיד? שנמר ניסה לאכול לי את הרגל! והכי מצחיק? לוידעת יש לך פלאפון? כן של איזה חברה? פלאפון אוהב לצייר? כן לפסל? כן לשמוע מוסיקה? כן מה אתה הכי אוהב?
והכי שונא?
מה הפחד הכי גדול שלך? לוידעת מה התחביבים שלך? הרבה את מי היית רוצה לפגוש? את השחקנים האהובים עלי טסת פעם לחו"ל? כן לאן? טורקיה, גרמניה ואוסטריה

avril24

New member
../images/Emo15.gif היי אני חיברתי את השאלון הזה!

ופירסמתי אותו פה!

MamoOoshA

New member
עונה../images/Emo199.gif

שם: גיל. תאריך לידה: 12.10 מה המצב? סדר. צבע אהוב: כתום, ירוק ובעיקר סגול. מאכל אהוב: במבה. מזל: מאזניים. שחקן אהוב: גיא זו-ארץ זמר אהוב: עברי לידר
שחקנית אהובה: מיה דגן
זמרת אהובה: זה משתנה הרבה. כרגע מיקה קרני. סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח תכנית טלוויזיה אהובה: אויה. קשה.
ספר אהוב: לא ממש יוצא לי לקרוא. לאחרונה נתקלתי ב"יש ילדים זיג-זג" של דוד גרוסמן. נחמד דווקא. משקה אהוב: ספרייט ומים. חג אהוב: פורים
קולה או פנטה? קולה. חטיפי עוף או המבורגר? אף אחג מהם. זה לא טעים! צ'יפס או פוטטוס? פוטטוס נראה לי. מקדונלד'ס או בורגראנץ'? מקדונלד'ס. בגלל הגלידה פיצוץ |יאמי| מיץ ענבים או תפוזים? ענבים. שירים ישראליים או לועזיים? ישראלי, בטח ישראלי. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצה. לובש גרביים? כע. באיזה צבע? פסים: ירוק, סגול לבן. מה אתה עושה עכשיו? אצל דודים, עונה על השאלון, שומעת מוזיקה ומתכתבת עם החבר. מישו שאתה הכי שונא בעולם: אמ.מחנכת משנה שעברה. מישו שאתה הכי אוהב בעולם: החבר
מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: הרבה. רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: לא. מילה אהובה: זב"ש (זה בעיה של..) ונטיותיה. מקום בילוי אהוב: בתי קפה וכאלה. מחשב או טלוויזיה: מחשב. תה מרגיש טוב עכשיו? קצת כואב הראש והבטן אבל חאפיף. אתה אוהב לצחוק? בוודאי! אתה מאוהב? כן. אוהב לאכול? מאוד. אוהב לנגן?|סדגש |אם רק הייתי יודעת.. כלי נגינה אהוב? גיטרה אקוסטית/קלאסית וחשמלית. וגם פסנתר נחמד. יש לך אתר? NOPE. יש לך בלוג? כנ"ל. באיזה פורומים אתה נמצא? אין משהו קבוע. ובאיזה קומונות אתה נמצא? כנ"ל. יש לך חברים מהאינטרנט? כע. גם מארצות אחרות? NOPE. איך הכרתם? ממ. מה דעתך על פרסומות סמויות? אין בעיה. אוהב גלידה? דה דה. אוהב סושי? נייט נייט. נכון שזה מגעיל? אכן. טעם אהוב? שוקולד. אוהב את כתב יד שלך? כן, בסדר. מאמינים באהבה וירטואלית? מאמינה באהבה. נקודה. מה החיה האהובה עליך? כלב. מה הציון הכי גבוה שלך? 108 בערבית. קפצת כיתה? לא. ירדת כיתה? לא. אוהב ללמוד? תלוי מה. אוהב את המורות שלך? תלוי מי. אוהב את הביצפר שלך? לא ממש. אוהב את העיר שלך? אין בעיה. מעדיפה ת"א. אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? מאמש לא. קשה לך להירדם בלילה? אם אני לא עייפה.. חולם הרבה חלומות? זה ברור. רק שאני לא זוכרת אותם. מה החלום הכי מוזר שלך? לא זוכרת אותו. אני רק זוכרת שהתעוררתי באמצע הלילה וחשבתי לעצמי "פאק זה היה מוזר" וחזרתי לישון. ואז כשקמתי לא זכרתי מה היה בחלום, רק שהוא היה מוזר.
והכי מפחיד? שאני בשואה. והכי מצחיק? לא זוכרת.. יש לך פלאפון? יאפ. של איזה חברה? פלאפון. אוהב לצייר? מאוד! לפסל? לא ממש. לשמוע מוסיקה? מאוד. מה אתה הכי אוהב? הרבה דברים. והכי שונא? את הצפצפה של האוטו >< מה הפחד הכי גדול שלך? מוות ובדידות. מה התחביבים שלך? מוזיקה, הופעות, ציור, חברים. את מי היית רוצה לפגוש? את המחנכת שלי משנה שעברה, בעוד כמה שנים ולהגיד לה כל מה שאני חושבת עליה. טסת פעם לחו"ל? לא לאן?

TALLLLi

New member
:)

שם: טלי תאריך לידה: 26.6.89 מה המצב? לא משהו...מה איתך?! צבע אהוב: כתום מאכל אהוב:שניצל ופירה של אמא! מזל:סרטן.. שחקן אהוב: אורלנדו בלום...ו..צאד מייקל מורי! זמר אהוב: עברי לידר---> ה=מ=ל=ך שחקנית אהובה: ריס וויתרספון! זמרת אהובה: מירי מסיקה---> ה=מ=ל=כ=ה! סרט אהוב: ארמגדון..נזירות בלוז 2:) ו...פרל הארבור תכנית טלוויזיה אהובה: כוכב נולד,מגרש ביתי! המורדים! השיר שלנו! ספר אהוב: חחחחחחחחחחחחחח "טוב!" משקה אהוב: קוקה קולה--> life! חג אהוב: ראש השנה... קולה או פנטה? קולה! חטיפי עוף או המבורגר? המבורגר! צ'יפס או פוטטוס? צ'יפס.. מקדונלד'ס או בורגראנץ'? בורגראנץ'! מיץ ענבים או תפוזים? תפוזים.. שירים ישראליים או לועזיים? ישראליים! מה אתה לובש עכשיו? מכנס דייגים וטישרט! לובש גרביים? לא.. באיזה צבע? שקוף..
מה אתה עושה עכשיו? עונה על שאלון! מישו שאתה הכי שונא בעולם: היטלר! מישו שאתה הכי אוהב בעולם: הדר..--> פשוש!!! מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: פשוש!! רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: לא.. מילה אהובה: סבב'.. מקום בילוי אהוב: מיטה..{לא כמו מה שאתם חושבים!!} מחשב או טלוויזיה: מחשב אתה מרגיש טוב עכשיו? לא.. אתה אוהב לצחוק? כן! אתה מאוהב? לא.. אוהב לאכול? מאוד! אוהב לנגן? לא יודעת לנגן..חחח כלי נגינה אהוב? תופים יש לך אתר? לא יש לך בלוג?לא באיזה פורומים אתה נמצא? כוכב נולד..עברי לידר..וזה ובאיזה קומונות אתה נמצא? לא נמצאת.. יש לך חברים מהאינטרנט? כן.. גם מארצות אחרות? כן... איך הכרתם? ממ...זה מחו"ל שלח לי הודעה בטעות..וכבר שנה וחצי אנחנו מדברים..ו..אלה מהאינטרנט..זה מפורומים.. מה דעתך על פרסומות סמויות? לא אוהבת! אוהב גלידה? כן..אבל רק וניל! אוהב סושי? לא נכון שזה מגעיל? לא טעמתי! טעם אהוב? וניל.. אוהב את הכתב יד שלך? חחח כן! מאמינים באהבה וירטואלית? כן.. מה החיה האהובה עליך? כלב מה הציון הכי גבוה שלך? 100 קפצת כיתה? לא. ירדת כיתה?לא. אוהב ללמוד? ממש ממש לא! אוהב את המורות שלך?לא!!!!!!!!!!!!!!! אוהב את הביצפר שלך?הוא נחמד! אוהב את העיר שלך? ישוב..כן:) אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? כן... קשה לך להירדם בלילה? כן.. חולם הרבה חלומות? כן... מה החלום הכי מוזר שלך? שהכל מושלם! והכי מפחיד? על סבא שלי..{ז"ל..} והכי מצחיק? וואה זה ארוך! יש לך פלאפון? כן.. של איזה חברה? פלאפון... אוהב לצייר? לא יודעת לצייר..חחח לפסל? לא.. לשמוע מוסיקה? כן! מה אתה הכי אוהב? לישון! והכי שונא?שמעירים אותי! מה הפחד הכי גדול שלך? להכשל בחיים! מה התחביבים שלך?טניס.לישון..טלפון..מחשב! את מי היית רוצה לפגוש?מירי מסיקה.. טסת פעם לחו"ל?כן.. לאן? 9 פעמים לארגנטינה..ברזיל..אנגליה..יוון..טורקיה..

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם:אלה תאריך לידה:28/3/1991 מה המצב?טוב,תודה צבע אהוב:שחור מאכל אהוב:אין משהו מסויים מזל:טלה שחקן אהוב:פול ניקולס זמר אהוב:דני ג'ונס שחקנית אהובה:קייט ווינסלנט זמרת אהובה:ביונסה סרט אהוב:טיטניק תכנית טלוויזיה אהובה:ורוניקה מארס,CSI:מיאמי,אבודים ספר אהוב:QUEEN OF THE BIG TIME משקה אהוב:מנגו חג אהוב:פסח קולה או פנטה?קולה חטיפי עוף או המבורגר?המבורגר צ'יפס או פוטטוס?צ'יפס מקדונלד'ס או בורגראנץ'?בורגראנץ'
מיץ ענבים או תפוזים?תפוזים שירים ישראליים או לועזיים?לא משנה מה אתה לובש עכשיו?פיג'מה לובש גרביים?לא באיזה צבע?-- מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון מישו שאתה הכי שונא בעולם:היטלר מישו שאתה הכי אוהב בעולם:אמא מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו:סבא רואה עכשיו תכנית טלוויזיה:לא מילה אהובה:נמנמנמנמנמנמנמ מקום בילוי אהוב:נמנמנמנמנמנ מחשב או טלוויזיה:מחשב אתה מרגיש טוב עכשיו?לא יודעת אתה אוהב לצחוק?מאוד אתה מאוהב?אולי אוהב לאכול?אולי אוהב לנגן?אולי כלי נגינה אהוב?צ'לו יש לך אתר?לא יש לך בלוג?לא באיזה פורומים אתה נמצא?רק בזה ובאיזה קומונות אתה נמצא?אף אחת יש לך חברים מהאינטרנט?כן גם מארצות אחרות?כן איך הכרתם?אינטרנט מה דעתך על פרסומות סמויות?בעעעעעעעעע אוהב גלידה?כן אוהב סושי?לא נכון שזה מגעיל?קצת.. טעם אהוב?משהו מתוק או מלוח אוהב את הכתב יד שלך?כן מאמינים באהבה וירטואלית?לא מה החיה האהובה עליך?סוס מה הציון הכי גבוה שלך?100 קפצת כיתה?לא ירדת כיתה?לא אוהב ללמוד?כן אוהב את המורות שלך?כן אוהב את הביצפר שלך?כן אוהב את העיר שלך?כן אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול?לא קשה לך להירדם בלילה?כן חולם הרבה חלומות?לפעמים מה החלום הכי מוזר שלך?על הגיהנום והכי מפחיד?על הגיהנום והכי מצחיק?על באסטד בית הספר שלי באותו חלום
יש לך פלאפון?כן של איזה חברה?אורנג' אוהב לצייר?לא לפסל?לא לשמוע מוסיקה?כן מה אתה הכי אוהב?לחיות והכי שונא?להרגיש רע מה הפחד הכי גדול שלך?לא מוגדר עדיין מה התחביבים שלך?לקרוא,לחשוב,לשמוע מוזיקה,לחלום,להיות עם חברים,לטייל את מי היית רוצה לפגוש?חברים טסת פעם לחו"ל?כן לאן?קניה,דנמרק,שוודיה,נורבגיה,ספרד,טורקיה,קנדה,ארה"ב,האיים הכרתים

למעלה