שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

טסת פעם לחו"ל? אם כן לאיזה ארצות? באיזה ארץ הכי נהנת? לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? אם כן באיזה ארצות, בערך?

ady18

Well-known member
עונה

טסת פעם לחו"ל?כן אם כן לאיזה ארצות?אירופה וארה"ב באיזה ארץ הכי נהנת?ארה"ב לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס?אוסטרליה לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי?גרמניה שנה שעברה יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?כן אם כן באיזה ארצות, בערך?ארה"ב

../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

טסת פעם לחו"ל?
אם כן לאיזה ארצות? הולנד בלגיה וצרפת באיזה ארץ הכי נהנת? אמ..הולנד לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? תאילנד
לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? הולנד בלגיה וצרפת..זה היה טיול מאורגן של כל הארצות האלו.. יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן אם כן באיזה ארצות, בערך? אנגליה

just adiki

New member
אוי בחנוכה אולי אני טסה לתאילנד!

עם חברה לבבבבבד! *מתרגשת*

איזה כיף לךךךך../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

אחותי חזרה משם עמוסה במתנות, הרוב לעצמה
אבל גם הרבה לי
והכל כל כך זולללללל

kocit

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

טסת פעם לחו"ל?כן.. אם כן לאיזה ארצות?בוא ניראה..קפריסין רודוס כרתים הולנד בלגיה צרפת פעמיים ארה"ב בולגריה זאקינטוס פעמיים צרפת לונדון פלמה ויש עוד כמה שכחתי חח נ.ב פעם הראשונה שטסתי זה היה בגיל 4 וחצי.. באיזה ארץ הכי נהנת?
זאקינטוס לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס?ברזיל
לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי?ארה"ב ובפסח לבולגריה יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?לא אם כן באיזה ארצות, בערך?^^

linoy7

New member
עונה...../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

טסת פעם לחו"ל
פעם אחת
אם כן לאיזה ארצות
טורקיה באיזה ארץ הכי נהנת
^^^
לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס
אוסטרליה ואיטליה
לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי
רק לטורקיה... לפני שנה בדיוק
יש לכם קרובי משפחה בחו"ל
כבר לא..
הם חזרו ארצה
אם כן באיזה ארצות, בערך
היו בארה"ב

עונה...חחחחחחחחח

טסת פעם לחו"ל?לא,על שאר השאלות אני לא יענה :/ אם כן לאיזה ארצות? באיזה ארץ הכי נהנת? לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? אם כן באיזה ארצות, בערך?

עונה...............................

טסת פעם לחו"ל? לא. אם כן,לאיזה ארצות?
באיזה ארץ הכי נהנת?
לאיזה ארץ שלט טסת,היית רוצה לטוס? ארגנטינה,ברזיל.איטליה(בלי קשר לזכייה),חחחחחחחחח. לאיזה ארץ אחרונה טסתם ומתי?
יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן. אם כן באיזה ארצות בערך? מיאמי קליפורניה. אבא שלי נולד באר"הב-אני חצי אזרחית אמריקאית.......איכס

just adiki

New member
עונה../images/Emo13.gif

טסת פעם לחו"ל?אכן. אם כן לאיזה ארצות?הולנד בערך כל יום הייתי שם
הייתי שם כ"כ הרבה פעמים. ארה"ב-ניו-יורק, פלורידה, ניו-ג'רזי. צרפת. יצרת ביניים בלונדון נחשב?! באיזה ארץ הכי נהנת?תראו, הולנד נסעתי לראות את אח שלי כי הוא גר שם בעבר.. לארה"ב טסתי ופגשתי את אחותי שטסה לטיול של שנתיים ובלי קשר רגשי בפלורידה-מיאמי היה הכי כיף בעולם!! דיסניוורלד
לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס?יוון
אני גם חוסכת כסף ובעזרת השם שנה הבאה אני טסה עם חברות לשם! לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי?צרפת, לפני שנתיים
זה היה מזמן כי חופש שעבר.. רגע מה היה לי חופש שעבר? נראה לי סתם לא היה לי חשק (אני מפחדת מטיסות) והשנה אמא שלי ואחותי טסות לברלין ואני שונאת את גרמניה!. יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?אח שלי גר בהולנד עד לפני חצי שנה, ואח של סבתא שלי שנראה לי נפטר
או שלא.. אני צתריכה לשאול אותה גר בפאריז יש לי משפחה בפאריז נראה לי.. אם כן באיזה ארצות, בערך?צרפת.. נראה לי משום מה שיש עוד..

chagiti

New member
עונה...

טסת פעם לחו"ל?כן אם כן לאיזה ארצות?אוסטרליה באיזה ארץ הכי נהנת?אוסטרליה לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס?אמריקה לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי?אוסטרליה לפני שנה בערך... יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?כן אם כן באיזה ארצות, בערך?אוסטרליה,ואמריקה..

למעלה