שאלון

האמת שהוא רזה ואתלטי פשוט האופי

שלו מגעיל נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני שונאתתתתת אותו

קמילעעע

New member
חח גם אצלי יש דור!אבל הוא סטלןן..

כאילו אין אין זה הבנאדם הכי סטלן והכי מרחף שתראו בחים שלכם..

עונה../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

1.שמכם-סיון 2.גילכם-13 3.עולים לכיתה-ט' 4.מקצוע אהוב-היסטוריה 5.שנוא-מתמטיקה 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה?מהבן אדם שהייתי מאוהבת בו שעזב לאארגנטינה אויי עזבו מעדיפה לא להזכר
7.גם לכם השנה עברה מהר?מהר חבל על הזמן מהר
8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות?בערך
9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה?חיחי לפה לפלורסיינטה כי בטלנובלה ב"עמ והאלופה אני כבר הרבה זמן
10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה?לא זוכרת כל מיני אני בכלל אדם מטורף
11.תוכניות לחופש,יש?ח"ול...בקרוב
12.אם כן-מהם?לעלה כתבתי
13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו?
14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד?תאטרון
15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה?אותה אחת
סופי
16.איך היה השנה עם מתמטיקה?רע מאוד
היה לי ציון אחד עובר
17.ואנגלית?כנ"ל
18.עשיתם טקסים?לא
19.איזו מספר כיתה אתם?4
20.מי המניאק בכיתה שלכם?רועי לביא
21.מי הכי עוזר?שריאל

roey406

New member
עונה

1.שמכם-רועי 2.גילכם-11 3.עולים לכיתה-ו 4.מקצוע אהוב-מדעים 5.שנוא-מתמטיקה 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה?מהחברים 7.גם לכם השנה עברה מהר?כן 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות?ככה ככה 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה?לפה ולהפיג'מות 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה?אין 11.תוכניות לחופש,יש?לא הרבה 12.אם כן-מהם?בריכה,מחשב,טלוויזיה,חברים ושינה(הרבהההה) 13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו?אמרתי שיש אבל לא הרבה!!!!!! 14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד?אולי תיאטרון 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה?כנראה שאותה אחת 16.איך היה השנה עם מתמטיקה?הלך אחלה למרות שאני שונא מתמטיקה 17.ואנגלית?גם טוב בלי עין הרע 18.עשיתם טקסים?כן 19.איזו מספר כיתה אתם?3 20.מי המניאק בכיתה שלכם?אם אני אתחיל אני לא אגמור 21.מי הכי עוזר?כולם

../images/Emo181.gifעונה../images/Emo140.gif

1.שמכם- 2.גילכם- 13 :] 3.עולים לכיתה- ח'
4.מקצוע אהוב- מדעים
5.שנוא- תנ"ך
6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה? אממ... לויודעת
7.גם לכם השנה עברה מהר? אממ ככה ככה... 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות? 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה? פלוריסיינטה
10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה?לויודעת
11.תוכניות לחופש,יש? בטחח
12.אם כן-מהם? ים בריכה סרטים בלאגנים צחוקים
הרבה הרבה 13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו?
14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד? לויודעתתתתתת
15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה?יהודית שרלף- נישמעת חמודה
16.איך היה השנה עם מתמטיקה? מבחינת מורה, אחרי שהיא עברה ניתוח- אלוהים ישמור איך היא רעה
17.ואנגלית? מצוין:] אני אוהבת אנגלית
חוץ מהמורה
18.עשיתם טקסים? כה:] 19.איזו מספר כיתה אתם? 2 20.מי המניאק בכיתה שלכם? אממ... אמיר
21.מי הכי עוזר?יש הרבה.. אנלא יכולה לבחור אחד

sweet shir

New member
עונה.....:]

1.שמכם- שיר 2.גילכם- 13 וחצי 3.עולים לכיתה- ט 4.מקצוע אהוב- אנגלית 5.שנוא- אמממ ספורט וטכנולוגיה 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה? מ....לוידעת. 7.גם לכם השנה עברה מהר? מאוד! 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות? כן.. חהחה 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה? פלוריסיינה, ורוניקה מארס, האלופה, סקרים ושאלונים, עולם הבידור והזוהר, רבלדה והאוס [יש פה חלק גדול שאני כבר לא בהם..] 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה? המממ במסיבה אחת, אני ועוד 2 חברות שלי קפצנו על הכיסאות [כאילו ישבנו וקפצנו] ושרנו שירי אהבה לילד היומולדת, בצרחות.... חחחחחחחחחח -מחזה בכלל לא נעים-. היו לי דברים הרבה יותר מוטרפים. אבל אני לא זוכרת עכשיו. 11.תוכניות לחופש,יש? לא ממש.. להנות מהחיים! X 14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד? פסיכולוגיה 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה? כה.. אותה המורה. [בתקווה]. 16.איך היה השנה עם מתמטיקה? אממ התדרדרתי ל-86...לא נורא. שנה הבאה אני אלך למורה פרטי או משו [כיתה ט', חשוב!]. 17.ואנגלית? טווווווב חהחה [אני בדוברי אנגלית]. 18.עשיתם טקסים? לא 19.איזו מספר כיתה אתם? 1 20.מי המניאק בכיתה שלכם? אואואו..
21.מי הכי עוזר? אממ ניצן ורביה [איתי.. קוראים לו בשם משפחה].

sweet shir

New member
אוי יש לי עוד משו מוטרף!! XD

היה לנו שעתיים ביולוגיה והמורה [כרגיל......:)] לא הגיעה. אז.. לא היה לנו כוח למורה המחליפה [בורינג!] ובשעה השניה הלכנו לכיתה שלנו [השיעור נערך במעבדה]. היינו שם חצי שעה בערך.. הכל היה טוב ויפה עד שהמנהלת הגיעה! :| נתנו לה תירוץ... ואז ברחנו במהירות האור לשירותים.. והיינו תקועים בתוך התאים במשך 15 דקות..XD אוי כמה תמימים היינו....
אבל... כתבתי בתוך התא שלי : "כאן שהו ילדות חולות נפש בעת הימלטות מהחוק". XD

תשובות

.שמכם-שירלי 2.גילכם-13.5 3.עולים לכיתה-ח 4.מקצוע אהוב-תנ"ך 5.שנוא-מתמטיקה
6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה?-מהילדים בבית הספר [צפציפי]
7.גם לכם השנה עברה מהר?-כן[מזל]
8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות?כן 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה? אוו הרבה סינרגיה,השיר שלנו,האלופה,אהבה מעבר לפינה יש מצב שיש עוד שאני לא זוכרת...חחחח
10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה? חסוי חחחחחח...
11.תוכניות לחופש,יש? כן 12.אם כן-מהם? להנות
13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו? 14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד?לא חשבתי על זה עדיין
15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה?כן ניראה לי המורה משנה שעברה... 16.איך היה השנה עם מתמטיקה? אה סבבה אבל יש מקום לשיפור 17.ואנגלית?סבבה 18.עשיתם טקסים?כן 19.איזו מספר כיתה אתם?2 20.מי המניאק בכיתה שלכם?לויודעת [יש הרבה]
21.מי הכי עוזר?לויודעת [יש הרבה]

2rachli

New member
תשובות...

רחלי,1 13 2 ח'3 המקצועות של החכנחת4 ספורט6 חברות...7 זה רק נראה ככה..8 כן..9 רק לשלכם..10 לא היה..11 לא ממש12 מורה..14 לא הספקתי לענות על כולם אני חייבת לטוס!

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifעונה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

1.שמכם-נועה
2.גילכם-14
3.עולים לכיתה-ט 4.מקצוע אהוב-אמ.. מתמטיקה
5.שנוא-ספורט
6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה?מחברה שלי שנסעה לשנתיים לחו"ל
7.גם לכם השנה עברה מהר?כן 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות?לגמרי.. 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה?פלור
ועוד הרבה אני לא זוכרת 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה? 11.תוכניות לחופש,יש?לא 12.אם כן-מהם? 13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו?לשון
14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד?לא יודעת 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה?כן זה אותה מחכנת 16.איך היה השנה עם מתמטיקה?90
*גאה בעצמי* 17.ואנגלית?גם 90
18.עשיתם טקסים?לא 19.איזו מספר כיתה אתם?6 20.מי המניאק בכיתה שלכם?ניר
21.מי הכי עוזר?החברות שלי

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifיאללה בלאגן

1.שמכם-אדוה 2.גילכם-17 3.עולים לכיתה-סיימתייי
4.מקצוע אהוב-אנגלית 5.שנוא-לשון 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה?החברים... כל כך הרבה שאני לא אראה בזמן הקרוב.. 7.גם לכם השנה עברה מהר?טיסה 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות?כן, במיוחד כי זה יב' ונפרדים מכולם.. אוף
9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה?שמיניסטים 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה?לא לפה
11.תוכניות לחופש,יש?ניגשת למועד ב' במתמטיקה ואז עובדת עד הגיוס בנובמבר 12.אם כן-מהם?למעלה 13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו?חעחע אממ אני רוצה לסיים תרישיון 14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד?אני רוצה ללכת לקורס צוערים במשרד החוץ 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה?יש לי מורה לנהיגה אם זה עוזר
16.איך היה השנה עם מתמטיקה?קקה, לא ניגשתי למועד א' 17.ואנגלית?מצויןן, עשיתי את F ו-G ועוד 2 יח' של תרגום אנגלית 18.עשיתם טקסים?פתיחה וסיום 19.איזו מספר כיתה אתם?יב' 8 שליטההה 20.מי המניאק בכיתה שלכם?הוהו... אממ הלל רנאה לי 21.מי הכי עוזר?ניצן

cuteangel16

New member
../images/Emo26.gifעונההה

1.שמכם-נופר 2.גילכם-16 3.עולים לכיתה-י"א 4.מקצוע אהוב-מתמטיקה 5.שנוא-היסטוריה בעע 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה? היו כמה מורות שהיה קשה להיפרד אבל שנה הבאה אני אראה אותן שוב 7.גם לכם השנה עברה מהר?מאוד מהר 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות?בטחחח 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה? הראל סקעת 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה? לא עשיתי או שאני לא זוכרת 11.תוכניות לחופש,יש? ברור!!!! 12.אם כן-מהם?אני נוסעת לים המלח ושבועיים לאחר מכן לאילת 13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו?אמ.. לא 14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד?תקשורת,פסיכולוגיה 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה?לא,הלוואי מורה טובה!! 16.איך היה השנה עם מתמטיקה? מצויין!! ציון 95 ב-3 יחידות... 17.ואנגלית? גם טוב 75 18.עשיתם טקסים?לא עושים טקסים בעליונה רק בי"ב 19.איזו מספר כיתה אתם?10 20.מי המניאק בכיתה שלכם?יש מישהו אבל אני לא אגיד 21.מי הכי עוזר? כולם!!!

למעלה