שאלון

שאלון

1.שמכם- 2.גילכם- 3.עולים לכיתה- 4.מקצוע אהוב- 5.שנוא- 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה? 7.גם לכם השנה עברה מהר? 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות? 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה? 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה? 11.תוכניות לחופש,יש? 12.אם כן-מהם? 13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו? 14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד? 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה? 16.איך היה השנה עם מתמטיקה? 17.ואנגלית? 18.עשיתם טקסים? 19.איזו מספר כיתה אתם? 20.מי המניאק בכיתה שלכם? 21.מי הכי עוזר? לקוח מפורום סקרים ושאלונים

עונה../images/Emo13.gif

1.שמכם- סיון 2.גילכם- 14 3.עולים לכיתה- ט' 4.מקצוע אהוב- ערבית 5.שנוא- מדעים 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה? משום דבר 7.גם לכם השנה עברה מהר? כןן 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות?
9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה? פלוריסיינטה (
), רן דנקר, האלופה 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה? לא עשיתי שום דבר מוטרף 11.תוכניות לחופש,יש? לא, וחבל שאין 12.אם כן-מהם?... 13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו? ללכת לבריכה, לראות טלוויזיה, להיות במחשב.. לא משו מיוחד 14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד? לא יודעת עדיין 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה? כן, חדווה, המורה הכי מעולה בעולם
16.איך היה השנה עם מתמטיקה? הלך מעולה, קיבלתי 100 בתעודה הקבצה א':) 17.ואנגלית? גם דיי טוב קיבלתי 80 בתעודה 18.עשיתם טקסים? לא 19.איזו מספר כיתה אתם? 5 20.מי המניאק בכיתה שלכם? יוני אבל הוא עוזב שנה הבאה 21.מי הכי עוזר? לא יודעת

סיבוש

New member
עונההה../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

1.שמכם- סיון 2.גילכם- וואי ניראה לי שאני הכי גדולה פהה חחח 21 3.עולים לכיתה- סיימתי לפני 3 שניםםם 4.מקצוע אהוב- אהבתי נורא אומנות 5.שנוא- ספרותתת בעעע טוב כל השאלות האחרות בכלל לא מתאימותתת לי...חחחח

עונה...

1.שמכם- בת-אל 2.גילכם- 14 3.עולים לכיתה- ט' 4.מקצוע אהוב- ספרות 5.שנוא- אנגלית :S 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה? כלום... 7.גם לכם השנה עברה מהר? כן 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות? -לא? 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה? "עשרים וארבע" "פלוריסיינטה" "מגרש ביתי" "האנטומיה של גריי" "סקראבס" 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה? אין משו מיוחד 11.תוכניות לחופש,יש? כן 12.אם כן-מהם? בית מלון---קלאב הוטל---מחר 13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו? תמיד יש משו 14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד? רפואה 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה? כן.... 16.איך היה השנה עם מתמטיקה? הכל טוב...יש לי 89--ב-א/1 17.ואנגלית? הכל טוב...90 ב-א/1 18.עשיתם טקסים? כן... 19.איזו מספר כיתה אתם? 6 20.מי המניאק בכיתה שלכם? איפה אני יתחיל?! סתם...אבל יש הרבה 21.מי הכי עוזר? החברות שלי

baril

New member
../images/Emo87.gifעונה XD

.שמכם-אריאל 2.גילכם-13.5 3.עולים לכיתה-ח' 4.מקצוע אהוב-אין 5.שנוא-כולם 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה?מהטוסט בקיוסק
אאאא טוסט ב5 7.גם לכם השנה עברה מהר?מאאאוד 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות?לא 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה?שום פורום .. בכולם כבר הייתי 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה?לאיודעת 11.תוכניות לחופש,יש?כן .. 12.אם כן-מהם?מחנה כדורסל וטיסה לשוויץ 13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו?כתבתי כבר. . XD 14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד?פסיכולוגיה , אני כלכך רוצה 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה?אותה מורה של השנה , לצערי .. 16.איך היה השנה עם מתמטיקה?מעולה 17.ואנגלית?עוד יותר מעולה 18.עשיתם טקסים?לא עשיתי .. אבל ראיתי 19.איזו מספר כיתה אתם?7 20.מי המניאק בכיתה שלכם?הדר
21.מי הכי עוזר?סתיו כפרעליה הודגש באמצעות מדגישומטיק

yulo

New member
../images/Emo126.gif ע-ו-נ-ה-!

1.שמכם-יעל 2.גילכם-14.5 3.עולים לכיתה- י' 4.מקצוע אהוב- מתמטיקה 5.שנוא- ספורט 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה? חברים..ביה"ס כי שנה הבאה תיכון..אמאאא 7.גם לכם השנה עברה מהר? בטיייללל 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות? כן
9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה? מגרש ביתי, פלורי,האנטומיה של גריי.. 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה? לא לפרסום 11.תוכניות לחופש,יש? בערך 12.אם כן-מהם?אה..מחנה קיץ..אילת..ים בריכה.. 13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו? לישון
14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד? משפטים 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה? לא..
16.איך היה השנה עם מתמטיקה?כיף קיבלתי 100 ותעודת הצטינות
17.ואנגלית? ככה ככה..90 בתעודה.. 18.עשיתם טקסים? סיום שנה
19.איזו מספר כיתה אתם?הייתי ט'2 ועכשיו אין לי מושג איזה י' 20.מי המניאק בכיתה שלכם? ילד אחד קוראים לו בן 21.מי הכי עוזר? מאיפה לי?

עונה../images/Emo13.gif

1.שמכם-שלי 2.גילכם-13 ועוד חודשים 14 3.עולים לכיתה-ט 4.מקצוע אהוב-מתמטיקה 5.שנוא-אמ...ספורט 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה?את האמת שנאתי את הבית ספר לכן היה לי קל להיפרד אבל אולי קצת מהחברות שלי 7.גם לכם השנה עברה מהר?בערך.. 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות? לא ממש 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה?לפורום פלוריסיינטה..הקמתי קומנוה למכושפות לרקיע השביעי ועוד.. 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה?אמ..לא יודעת
11.תוכניות לחופש,יש?יש...לנסוע עם המשפחה ולנוח 12.אם כן-מהם?רשמתי למעלה 13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו?חח.. 14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד?עורכת דין 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה?לא ממש 16.איך היה השנה עם מתמטיקה?מעולה 100!! 17.ואנגלית?גם טוב
18.עשיתם טקסים?לא -היו אבל אני לא השתתפתי.. 19.איזו מספר כיתה אתם?4 20.מי המניאק בכיתה שלכם?יש המוןןן 21.מי הכי עוזר?חברות ומשפחה
...

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifחח עונה

1.שמכם-שירה 2.גילכם-10 -11 3.עולים לכיתה-ה' 4.מקצוע אהוב-מחול 5.שנוא-חשבון 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה?מהמורה שלנו שעזבה לחופשת לידה. 7.גם לכם השנה עברה מהר?כה בערך שנה שעברה הייתי ממש ממש מהירה אבל גם זאת אבל פחות . 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות?די 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה?דוליז פלורסיינטה רבלדה האלופה[ויצאתי:p] טלנובלות [ויצאתי..
] , MY BAND 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה?לאדעת' הרגשתי יותר בטלנובלה:D 11.תוכניות לחופש,יש?כה 12.אם כן-מהם? -- מחנ"ק יאאאאאאאאייייי [מחר] , סבתות , דודים , אצלי אצלהם,....... חברות . וכאלו. פארק מים נונה-פארק ,בריכה. 13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו?בלע 14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד?לא החלטתי 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה?לא אבל אני יודעת שיחליפו לנו מורה ואני מקווה לא צרחנית::Dלמדי 16.איך היה השנה עם מתמטיקה?קל כי אני בכיתה ד' סה"כ 17.ואנגלית?סבבה לגמרי><. 18.עשיתם טקסים?כההה הרבה-_. 19.איזו מספר כיתה אתם?1 כי אנחנו מקום ראשון!! עולים על הגגון! 20.מי המניאק בכיתה שלכם?בן בשם שקד 21.מי הכי עוזר?יעל שטסה

didalf

Well-known member
עונה../images/Emo109.gif

1.שמכם-
עדי 2.גילכם-
14.5 3.עולים לכיתה-ט' 4.מקצוע אהוב-
לאדעת 5.שנוא-
היסטוריה 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה?
לאדעת 7.גם לכם השנה עברה מהר?
כה 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות?
כן.. 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה?
פלור ורבלדה 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה?
ניסינו להתגנב לבצפר
11.תוכניות לחופש,יש?
לא 12.אם כן-מהם?
13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו?
אני באמת צריכה לחשוב 14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד?
אינלימושג 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה?
אותה מחנכת אני חושבת
16.איך היה השנה עם מתמטיקה?
אחלה 17.ואנגלית?
גם 18.עשיתם טקסים?
לא 19.איזו מספר כיתה אתם?
4 20.מי המניאק בכיתה שלכם?
רוב הבנים 21.מי הכי עוזר?
לאדעת

yulo

New member
למה ניסתם להתגנב לביה"ס?

לא יכולתם פשוט להכנס?

didalf

Well-known member
כי איחרנו../images/Emo109.gif

ולא רצינו שירשמו אותנו

תיפי1

New member
עונה../images/Emo83.gif

1.שמכם- חופית 2.גילכם- 15 3.עולים לכיתה- י' 4.מקצוע אהוב- מתמטיקה... זה הכי קל
5.שנוא- אנגלית 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה? מ... מחברה שלי, היא עוזבת בית ספר:| 7.גם לכם השנה עברה מהר? כה, מאוד 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות? כה 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה? אממ... פלורי ונינוש 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה? כלום 11.תוכניות לחופש,יש? כה 12.אם כן-מהם? זה ארוך
13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו? ------ 14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד? אממ... משחק 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה? לא... עוד לא החליטו 16.איך היה השנה עם מתמטיקה? קל 17.ואנגלית? גרוע 18.עשיתם טקסים? כה 19.איזו מספר כיתה אתם? 2, אבל מערבבים אותנו שנה הבאה 20.מי המניאק בכיתה שלכם? אפ'חד 21.מי הכי עוזר? כל מיני

עונה

1.שמכם- ירין 2.גילכם- 14.4 3.עולים לכיתה- ט' 4.מקצוע אהוב- לשון, אנגלית מאס או מנוס 5.שנוא- קצת מתמטיקה, גיאגרפיה, תנ"ך, היסטוריה, מורשת 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה? מההרכב המלא של הכיתה 7.גם לכם השנה עברה מהר? כן 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות? סוג של 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה? הייתהתקופה בפיג'מות 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה? לא יודע 11.תוכניות לחופש,יש? להיהנות! 12.אם כן-מהם? 13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו? 14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד? שפה זרה 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה? לא 16.איך היה השנה עם מתמטיקה? בסדר 17.ואנגלית? טוב 18.עשיתם טקסים? לא 19.איזו מספר כיתה אתם? 3 20.מי המניאק בכיתה שלכם? הרבה, גם המחנכת 21.מי הכי עוזר? לא עזרו לי

עונה

1.שמכם- חני 2.גילכם-11 3.עולים לכיתה-ו' 4.מקצוע אהוב-אנגלית 5.שנוא-היסטוריה ... 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה? מחברה שלי שעוזבת... 7.גם לכם השנה עברה מהר? לא ממש 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות?לא 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה? הרבה לאזוכרת בידיוק.. 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה? ניסיתי לברוח מהבית ספר עם חברה שלי כדי להגיע להופעה של קלי קלארקסון... 11.תוכניות לחופש,יש? ברור 12.אם כן-מהם?אני טסה לרומא עם חברה שלי לחודש ואחר כך טסה לאנגליה 13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו? 14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד? לא יודעת 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה?לא... אבל מקווים 16.איך היה השנה עם מתמטיקה?קשה.. 17.ואנגלית?אני דוברת אנגלית =] 18.עשיתם טקסים? כן 19.איזו מספר כיתה אתם?4 20.מי המניאק בכיתה שלכם? ילד שקוראים לו דור 21.מי הכי עוזר? יש כמה.. וסורי שלא כתבתי פה הרבה זמן ... היתה לי בעיה במחשב...

didalf

Well-known member
ירין../images/Emo26.gif ../images/Emo109.gif

אתה צריך לפתוח את הקורבן ולבחור קורבן השבוע
.

עונה באיחור קל :] ../images/Emo6.gif

אני תשושה מההופעות שהיו לי ... יווווו אבל יש לי כוח לענות:] 1.שמכם- אביטל 2.גילכם- 17 וקצת 3.עולים לכיתה- י"ב 4.מקצוע אהוב- ספורט 5.שנוא- מתמטיקה 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה? מהמחששה :] 7.גם לכם השנה עברה מהר? מאוד 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות? נמממ סי 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה? פלורי, אבודים וטלנובלות למרות שבשני האחרונים מזמן לא כתבתי. 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה? כלום :] 11.תוכניות לחופש,יש? עבודה בלונה פארק, עבודה בתאטרון חולון, נסיעה לברצלונה וקורס פסיכומטרי 12.אם כן-מהם? נו אמרתי... 13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו? נוווו 14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד? עיתונאות ומשפטים 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה? אותה מורה 16.איך היה השנה עם מתמטיקה? דווקא פנאן 17.ואנגלית? מעולהההההההההה 18.עשיתם טקסים? יום השואה 19.איזו מספר כיתה אתם? 4 20.מי המניאק בכיתה שלכם? דור 21.מי הכי עוזר? נממממ אלעד זהו??
צ'או

sweet stav

New member
עונה../images/Emo186.gif

1.שמכם-סתיו 2.גילכם-12וחצי עוד חודשיים 13
3.עולים לכיתה-ח' 4.מקצוע אהוב-אנגלית 5.שנוא-חשבון 6.ממה הכי היה קשה לכם להיפרד השנה?מהחברות
7.גם לכם השנה עברה מהר?כןן... 8.גם לכם השנה הייתה מלאת נוסטלגיות?לא מלאת אבל לצערי כן (נוסטלגיות רעותת:-\) 9.לאילו פורומים הצטרפתם השנה?לא הצתרפתי.. 10.מה הדבר הכי מוטרף שעשיתם השנה? 11.תוכניות לחופש,יש?יש הרבה.. 12.אם כן-מהם?אחד מהם היה להבריז ווללכת לרפת.. 13.אם לא-חבל! בכל זאת,משהו? .... 14.מקצוע שתרצה ללמוד בעתיד? 15.אתם יודעים מי תהיה/יהיה המורה שלכם שנה הבאה?המורהנ של שנה שעברה 16.איך היה השנה עם מתמטיקה?בעעעע... 17.ואנגלית?טובב... 18.עשיתם טקסים? וזה... 19.איזו מספר כיתה אתם? 3(זו כבר שנה שביעית שאני נתקעת עם המספר 3) 20.מי המניאק בכיתה שלכם?דור 21.מי הכי עוזר?החננים? עדייך חולה אוף

למעלה