שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב לשמוע? איזה זמר אתה ישראלי אתה הכי אוהב? איזה להקה ישראלית אתה הכי אוהב? איזה זמר מחו"ל אתה הכי אוהב? איזה זמרת מחו"ל אתה הכי אוהב? איזה להקה מחו"ל אתה הכי אוהב? אוכל אתה אוכל קורנלפקס בבוקר מה אתה שם בסנדוויצ'ים שלך כשאתה הולך לבצפר איזה קורנפלקס אתה הכי אוהב אם אתה צמחוני.. אז למה חלטת להיות כזה איזה רשת של המבורגרים אתה יותר אוהב מקדונלד'ס, בורגראנץ' או בורגרקינג אוהב מעדנים אם כן אז ספר איזה..: זה או זה? שתייה מוגזת או לא? גבינה צהובה או לבנה? גוטג' או סקי? קורקה קולה או אר סי קולה או בכלל פפסי קולה? צ'יפס מטוגן או צ'יפס חטיף? קיץ מה תעשה בקיץ הקרוב אוהב ים אוהב בריכה איזה ארטיק על בטוח תקנה שוחה עם מצופים מה אתה הכי אוהב לעשות בים להשתזף, לשחק מטקות להתרחץ בים..: אתה אוהב את הקיץ בכלל מה עדיף יותר להישאר בבית עם המזגן הכיפי או לצאת לים או לבריכה מה הדבר שאתה הכי שונא בקיץ

עונה...............................

מוסיקה-הכל ורק בעיברית! זמר ישראלי-סקעת מויאל אביב גפן אמיר פיי גוטמן גבסו ועוד...להקה ישראלית-היחידים והיוחדים-היי פייב השולטים! וחוץ מהם בקטנה עוד הרבה אחרים כמו היהודים הפרוייקט של עידן רייכל ועוד....הכל חוץ מהגייבויז! חחחח.....זמרת וזמר מחו"ל-אין.להקה מחו"ל-אין.אוכל בבוקר-מעדנים בעיקר. שמתי בסנדוויצי'ם בעבר-שוקולד נקניק טונה,מה לא. ולא ביחד. חחחחחחחח....קורנפלקס אהוב-ציפי. חחחחח....לא צימחונית-מכורה לבשר.רשת המבורגרים-לר רשמת-אבל מק-דיויד.מעדנים אהובים-מילקי אורירי ןמעדן פרה ודנונה עם פיצפוצי שוקולד. זה או זה:שתיה מוגזת
גבינה צהובה\לבנה-שתיהן
גוטג' או סקי? סקי
קוה קולה או ארסי קולה או פפסי? קוקה קולה
צ'יפס מטוגן או צ'יפס חטיף? שניהם
קיץ:מה תעשה בקיץ הקרוב:ים או בריכה? בריכה,יש לי בבית
ארטיק בטוח? רולר שוקולד שוחה עם מצופים? נו באמת. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.................. הכי אוהבת לעשות בים:להישתזף. לא מתה על הקיץ,מעדיפה חורף קור וגשם. מה שאין אפילו בטיפה באילת
ובימים קשים(של 46 מעלות),עדיף להישאר בבית במזגן. והדבר הכי שנוא עליי בקיץףיתושים. איכס.חחחחחחח..........

ady18

Well-known member
עונה

איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב לשמוע?ישראלית איזה זמר אתה ישראלי אתה הכי אוהב?אממ עמיר בניון ועברי לידר ולאחרונה הראל סקעת איזה להקה ישראלית אתה הכי אוהב?בית הבובות איזה זמר מחו"ל אתה הכי אוהב?לא אוהבת בכלל לועזי איזה זמרת מחו"ל אתה הכי אוהב? איזה להקה מחו"ל אתה הכי אוהב? אוכל אתה אוכל קורנלפקס בבוקר? לא בערב מה אתה שם בסנדוויצ'ים שלך כשאתה הולך לבצפר? לעבודה חומוס איזה קורנפלקס אתה הכי אוהב?עם דבש אם אתה צמחוני.. אז למה חלטת להיות כזה איזה רשת של המבורגרים אתה יותר אוהב מקדונלד'ס, בורגראנץ' או בורגרקינג?מקדולנדס אוהב מעדנים אם כן אז ספר איזה..:אממ יופלה אפרסק תות בעיקר אלה זה או זה? שתייה מוגזת או לא?גם וגם גבינה צהובה או לבנה?צהובה גוטג' או סקי?קוטג קורקה קולה או אר סי קולה או בכלל פפסי קולה?קוקה קולה צ'יפס מטוגן או צ'יפס חטיף?מטוגן קיץ מה תעשה בקיץ הקרוב?ביינתים לא משהו מיוחד בטח ים קניון כאלה אוהב ים?כן אוהב בריכה כן איזה ארטיק על בטוח תקנה אממ תלוי לפי מצב רוח שוחה עם מצופים מה אתה הכי אוהב לעשות בים להשתזף, לשחק מטקות להתרחץ בים..:אממ להשתזף אתה אוהב את הקיץ בכלל כן מה עדיף יותר להישאר בבית עם המזגן הכיפי או לצאת לים או לבריכה גם וגם מה הדבר שאתה הכי שונא בקיץ? המדוזות

linoy7

New member
משעמם לי........../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב לשמוע
הכל!! חוץ מרוק כבד ודיכאון
איזה זמר אתה ישראלי אתה הכי אוהב
עברי לידר והראל מויאל
איזה להקה ישראלית אתה הכי אוהב
איזה זמר מחו"ל אתה הכי אוהב
איזה זמרת מחו"ל אתה הכי אוהב
איזה להקה מחו"ל אתה הכי אוהב
אוכל
אתה אוכל קורנלפקס בבוקר
מה אתה שם בסנדוויצ'ים שלך כשאתה הולך לבצפר
גבינה, שוקולד, חומוס, טחינה, חביתה
כל יום זה משתנה
איזה קורנפלקס אתה הכי אוהב
כריות
אם אתה צמחוני.. אז למה חלטת להיות כזה
איזה רשת של המבורגרים אתה יותר אוהב: מקדונלד'ס, בורגראנץ' או בורגרקינג בורגראנץ'
אוהב מעדנים
אם כן, אז ספר איזה:
בעיקר מילקי
זה או זה? שתייה מוגזת או לא
גבינה צהובה או לבנה
לבנה
קוטג' או סקי
סקי קוקה קולה או אר סי קולה או בכלל פפסי קולה? RC קולה צ'יפס מטוגן או צ'יפס חטיף? מטוגן
קיץ
מה תעשה בקיץ הקרוב
אהנה
אוהב ים
אוהב בריכה
איזה ארטיק על בטוח תקנה
לא יודעת שוחה עם מצופים
מה אתה הכי אוהב לעשות בים להשתזף, לשחק מטקות להתרחץ בים: להתרחץ בים
אתה אוהב את הקיץ בכלל
מה עדיף יותר להישאר בבית עם המזגן הכיפי או לצאת לים או לבריכה
בבית עם המזגן
מה הדבר שאתה הכי שונא בקיץ
החוםםםםםםםםםםםםםםםם והלחותתתתתתתתתתתת

../images/Emo26.gif

מוזיקה
איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב לשמוע
אמ.. לא ברור לי
אני שומעת דיי הרבה סוגים
אבל לא רוק, דיכאון וכאלה.. איזה זמר אתה ישראלי אתה הכי אוהב
שירי
ורוני
איזה להקה ישראלית אתה הכי אוהב
הדיימנד'ז
איזה זמר מחו"ל אתה הכי אוהב
אין ממש.. איזה זמרת מחו"ל אתה הכי אוהב
אמ.. הילארי דאף, לא מעריצה אבל אוהבת.. איזה להקה מחו"ל אתה הכי אוהב
בקסטריט בויז, לא מעריצה אבל אוהבת..
אוכל
אתה אוכל קורנלפקס בבוקר
כשחופש כן שלימודים לא מה אתה שם בסנדוויצ'ים שלך כשאתה הולך לבצפר
לחמניה ריקה.. איזה קורנפלקס אתה הכי אוהב
אמ.. אני אוהבת שוגי וכריות וניל.. אם אתה צמחוני.. אז למה חלטת להיות כזה
--- איזה רשת של המבורגרים אתה יותר אוהב
מקדונלדס ובורגר קינג אני אובת את שנייהם.. מקדונלד'ס, בורגראנץ' או בורגרקינג
^^^ אוהב מעדנים אם כן אז ספר איזה..
סקי וניל
ו.. אמ.. זהו
זה או זה
שתייה מוגזת או לא
שנייהם.. גבינה צהובה או לבנה
צהובה (בטוסט) גוטג' או סקי
קוטג' קורקה קולה או אר סי קולה או בכלל פפסי קולה
קוקה קולה צ'יפס מטוגן או צ'יפס חטיף
חטיף
קיץ
מה תעשה בקיץ הקרוב
ים, בריכה (קצת), חוגגת יום הולדת, חברות.. אוהב ים
כן
אוהב בריכה
פחות.. איזה ארטיק על בטוח תקנה
מגנום לבן
שוחה עם מצופים
לא
מה אתה הכי אוהב לעשות בים להשתזף, לשחק מטקות להתרחץ בים
מטקות ולהתרחץ.. אתה אוהב את הקיץ בכלל
כן.. מה עדיף יותר להישאר בבית עם המזגן הכיפי או לצאת לים או לבריכה
תלוי כמה חם בחוץ.. מה הדבר שאתה הכי שונא בקיץ
החום

../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif../images/Emo95.gif

איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב לשמוע? פופ, רוק איזה זמר אתה ישראלי אתה הכי אוהב? הראלים איזה להקה ישראלית אתה הכי אוהב? לא אוהבת איזה זמר מחו"ל אתה הכי אוהב? זה ששר את -so sick איזה זמרת מחו"ל אתה הכי אוהב? הלארי דאף איזה להקה מחו"ל אתה הכי אוהב? לא אוהבת אוכל אתה אוכל קורנלפקס בבוקר? לפעמים מה אתה שם בסנדוויצ'ים שלך כשאתה הולך לבצפר
כל מיני איזה קורנפלקס אתה הכי אוהב
כריות אם אתה צמחוני.. אז למה החלטת להיות כזה
אני לא איזה רשת של המבורגרים אתה יותר אוהב
לא יודעת
מקדונלד'ס, בורגראנץ' או בורגרקינג
מקדולנלד'ס אוהב מעדנים אם כן אז ספר איזה..: מילקי..באדי.. זה או זה? שתייה מוגזת או לא? לא גבינה צהובה או לבנה? צהובה גוטג' או סקי? גוטג' קוקה קולה או אר סי קולה או בכלל פפסי קולה? פפסי צ'יפס מטוגן או צ'יפס חטיף? מטוגן קיץ מה תעשה בקיץ הקרוב
קייטנת כדורעף אוהב ים
לא אוהב בריכה
כן איזה ארטיק על בטוח תקנה
אריטק מנגווו יוו זה ארטיק קרח חדש זה הארטיק הכי טעים שאכלתי בחיים שלי שוחה עם מצופים
חח לא מה אתה הכי אוהב לעשות בים להשתזף, לשחק מטקות להתרחץ בים..: לא אוהבת ים!!!!!!!1 אתה אוהב את הקיץ בכלל
כן מה עדיף יותר להישאר בבית עם המזגן הכיפי או לצאת לים או לבריכה
לבריכה מה הדבר שאתה הכי שונא בקיץ
חםםםםםםםם חםםםםםם חםםםםם

Purple R a i n

New member
../images/Emo193.gif../images/Emo29.gif../images/Emo193.gif../images/Emo29.gif../images/Emo193.gif

איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב לשמוע? היפ-הופ ורוק. איזה זמר אתה ישראלי אתה הכי אוהב? שירי מיימון, מורן אהרוני ואיה כורם
איזה להקה ישראלית אתה הכי אוהב? אין. איזה זמר מחו"ל אתה הכי אוהב? ג'סטין טימרבלייק. איזה זמרת מחו"ל אתה הכי אוהב? אני לא אוהבת זמרת ספציפית..
איזה להקה מחו"ל אתה הכי אוהב? NSYNC נוסטלגיה חחח אוכל
ה-כ-ל
אתה אוכל קורנלפקס בבוקר
לייק דה
מה אתה שם בסנדוויצ'ים שלך כשאתה הולך לבצפר
בדר"כ אני שמה נוטלה אבל עכשיו בגלל הדיאטה אני שמה קוטג'
איזה קורנפלקס אתה הכי אוהב
קראנצ' אם אתה צמחוני.. אז למה חלטת להיות כזה
אני לא. איזה רשת של המבורגרים אתה יותר אוהב
מקדונלד'ס שליטה
אוהב מעדנים אם כן אז ספר איזה..: אקטימל, גמדים וגרבר. זה או זה? שתייה מוגזת או לא? שתייה מוגזת גבינה צהובה או לבנה? לבנה גוטג' או סקי? קוטג'
קוקה קולה או אר סי קולה או בכלל פפסי קולה? קוקה-קולה.. צ'יפס מטוגן או צ'יפס חטיף? חטיף. קיץ מה תעשה בקיץ הקרוב
מכון כושר בייבי..
אוהב ים
כן.. אוהב בריכה
כן.. איזה ארטיק על בטוח תקנה
"מאגנום"..
או שאולי בעצם ארטיק קרח בטעם תות..
שוחה עם מצופים
נראה לך
מה אתה הכי אוהב לעשות בים להשתזף, לשחק מטקות להתרחץ בים..: לאכול את מה שמביאים אתה אוהב את הקיץ בכלל
נראה לך
מי אוהב להזיע כמו מטורף
מה עדיף יותר להישאר בבית עם המזגן הכיפי או לצאת לים או לבריכה
ברור שעם המזגן יחד עם קולה אהובתי..
מה הדבר שאתה הכי שונא בקיץ
שמזיעיםםםםםםםםם

just adiki

New member
עונה:

איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב לשמוע?פופ איזה זמר אתה ישראלי אתה הכי אוהב?הראל סקעת זמר ושירי מימון זמרת איזה להקה ישראלית אתה הכי אוהב?אין איזה זמר מחו"ל אתה הכי אוהב?דימה בילאן איזה זמרת מחו"ל אתה הכי אוהב?הלנה פפריזו איזה להקה מחו"ל אתה הכי אוהב?אין אוכל אתה אוכל קורנלפקס בבוקרלא מה אתה שם בסנדוויצ'ים שלך כשאתה הולך לבצפר:לרוב זה חומוס איזה קורנפלקס אתה הכי אוהב:איו משהו מסויים אם אתה צמחוני.. אז למה חלטת להיות כזה: איזה רשת של המבורגרים אתה יותר אוהב: מקדונלד'ס, בורגראנץ' או בורגרקינג-צ'ופה-כל השאר סתם זבל אוהב מעדנים אם כן אז ספר איזה..:באדי תות
זה או זה? שתייה מוגזת או לא?כן גבינה צהובה או לבנה?לבנה גוטג' או סקי?קוטג' קורקה קולה או אר סי קולה או בכלל פפסי קולה?קוקה קולה צ'יפס מטוגן או צ'יפס חטיף?אין עדיפות קיץ מה תעשה בקיץ הקרוב:כמו שזה התחיל אפגש עם חברות אני וחברות שלי כבר מתחננות לנסוע לכל מיני מקומות, כנרת, לונה פארק, ת"א (שוב..), ים כל מיני. אוהב ים:כן אוהב בריכה:כן איזה ארטיק על בטוח תקנה:לא יודעת שוחה עם מצופים:לא מה אתה הכי אוהב לעשות בים להשתזף, לשחק מטקות להתרחץ בים..:הכל.. אתה אוהב את הקיץ בכלל:כן מה עדיף יותר להישאר בבית עם המזגן הכיפי או לצאת לים או לבריכה:תלוי במצב רוח מה הדבר שאתה הכי שונא בקיץ:יתושים

Purple R a i n

New member
יתושים חחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo193.gif../images/Emo29.gif

זה מזכיר לי שאני אלרגית לעקיצות של יתושים..
בעצם אני אלרגית לכל דבר (כמעט)..

Dorushh 3

New member
התחלתי לענות אתמול ולא היה לי../images/Emo216.gif

כוח להמשיך
איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב לשמוע? פופ, ויש גם רוק נחמדים
איזה זמר אתה ישראלי אתה הכי אוהב? לא יודע איזה להקה ישראלית אתה הכי אוהב? אין איזה זמר מחו"ל אתה הכי אוהב? אין איזה זמרת מחו"ל אתה הכי אוהב? ג'ניפר לופז
איזה להקה מחו"ל אתה הכי אוהב? בלק אייד פיז
אוכל אתה אוכל קורנלפקס בבוקר? לא יצא לי כבר הרבה זמן מה אתה שם בסנדוויצ'ים שלך כשאתה הולך לבצפר? אממ שוקולד או גבינה צהובה.. (בד"כ זה טוסט
) איזה קורנפלקס אתה הכי אוהב? שוגי אם אתה צמחוני.. אז למה חלטת להיות כזה איזה רשת של המבורגרים אתה יותר אוהב? מקדונלד'ס, בורגראנץ' או בורגרקינג? הראשון
אוהב מעדנים אם כן אז ספר איזה..: מילקי, דניאלה, יופלה תות, וגמדים!!
זה או זה? שתייה מוגזת או לא?
גבינה צהובה או לבנה? צהובה גוטג' או סקי? קוטג'! קורקה קולה או אר סי קולה או בכלל פפסי קולה? פפסי צ'יפס מטוגן או צ'יפס חטיף? מטוגן קיץ מה תעשה בקיץ הקרוב? כלום
אוהב ים? בקטנה
אוהב בריכה? מאוד איזה ארטיק על בטוח תקנה? קרח
שוחה עם מצופים? ברור
מה אתה הכי אוהב לעשות בים להשתזף, לשחק מטקות להתרחץ בים..: להשתזף
אתה אוהב את הקיץ בכלל? נגיד ש..
מה עדיף יותר להישאר בבית עם המזגן הכיפי או לצאת לים או לבריכה? מזגןןן מה הדבר שאתה הכי שונא בקיץ? את החום!

למעלה