שאלון

linoy7

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

Dorushh 3

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo216.gif

אבטיח 1) אוהב אבטיח? כן 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? לא 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..]? בטח
תפוז 1) אוהב תפוז? לא
2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? לא
3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? האתר
תות 1) אוהב תותים? לא, רק עם שמנת
2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? שמנת
3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? כן
בננה 1) אוהבת בננות? לא ממש 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? משאיר 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? עזבו
מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! אבטיח

linoy7

New member
משעמם לי../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

1) אוהב אבטיח
2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה
3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..]
1) אוהב תפוז
2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים
3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי
שניהם
1) אוהב תותים
2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט
קצפת
3) נכון תמיד כששותים שייק פירות, שמים תותים
גם אתה
1) אוהבת בננות
2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק
משאירה
3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה
החלקה
מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [
,
,
,
] מה הכי טעים

../images/Emo214.gif../images/Emo21.gif../images/Emo212.gif../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif

אבטיח.. 1) אוהב אבטיח?|v| 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה?+X| 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..]
תפוז 1) אוהב תפוז?
2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים?
אבל אסור לי, אני אלרגית
3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי?האתר
תות 1) אוהב תותים?|v| 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט?תותים בקצפת 3) נכון תמיד כששותים שייק פירות, שמים תותים? גם אתה?
בננה 1) אוהבת בננות?
2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק?משאיר קצת 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה?תות מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?!
אבטיחאבטיחאבטיח

למעלה