שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

אבטיח 1) אוהב אבטיח? 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] תפוז 1) אוהב תפוז? 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? תות 1) אוהב תותים? 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? בננה 1) אוהבת בננות? 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?!

ady18

Well-known member
עונה

אבטיח 1) אוהב אבטיח?כן 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה?לא 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] כן תפוז 1) אוהב תפוז?קצת 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? כן 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? האתר תות 1) אוהב תותים?כן 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט?קצפת 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה?כן בננה 1) אוהבת בננות?כן 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק?קצת ומשאירה 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה?צהוב מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?!בננה ואבטיח

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif עונהנה

אבטיח 1) אוהב אבטיח? כן
2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? לא
3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] רק את המסטיק תפוז 1) אוהב תפוז? ובכן כן 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? אה הא 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? האתר
תות 1) אוהב תותים? חיובי 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? נוו..אבל אני לא אוהבת, לא יוגורט ולא קצפת
3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? שלילי חזק, אני לא שותה שייק פירות. בננה 1) אוהבת בננות? קצת
2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? משאירה קצת
3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? קוף? מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! תפוז

עונה

אבטיח 1) אוהב אבטיח?לא 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] מסטיק...חח תפוז 1) אוהב תפוז?לא 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? כן 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? האתר..חח תות 1) אוהב תותים?לא 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט?לא זה ולא זה.. 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה?לאשותה שייק.. בננה 1) אוהבת בננות?זה הדבר היחידה שאני אוכלת וזה גם אם ממש מכריכים אותי.. 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? לפעמים כן ולפעמים לא.. 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה?או קוף או איך שהילדים הקטנים עושה "נה נה בננה אמא שלך בטטה" חחח מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?!בננה-זה הדבר היחיד שאני פחות או יותר אוהבת..

עונהנה ../images/Emo9.gif

אבטיח 1) אוהב אבטיח? אבטיח זה נחמד... 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה?כן ... 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..]מסטיק ארטיק פחות...
תפוז 1) אוהב תפוז?מאוד
2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? כןןן
3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? חחח מעדיפה לשמור את התשובה לעצמי...
תות 1) אוהב תותים?
שולט
2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט?לא זה ולא זה תותים עם שמנת וזהו
3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה?כן בננה 1) אוהבת בננות? לא כל כך..
2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה?צהוב ושחור..
מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?!
עונה לך על השאלה

dovratl120

New member
עונה../images/Emo42.gif

אבטיח 1) אוהב אבטיח?ברור 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה?לא 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? לא תפוז 1) אוהב תפוז?כן 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? כן
3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? -מה? מה זה?-קיצר תפוז טבעי!~! תות 1) אוהב תותים?ככה ככה 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט?לא זה ולא זה 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה?לא בננה 1) אוהבת בננות?לא ממש 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק?משאירה 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה?נו....מה שעולה לכולם.. מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?!או אבטיח או תפוז אני עדין מתלבטת...כאילו אבטיח זה של הקיץ ותפוז של החורף...

../images/Emo204.gifעונהההה../images/Emo108.gif

אבטיח
(לא היה פה פעם אייקון של אבטיח
)
אוהב אבטיח
כןכןכןכןכן
אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה
לא.רק כשמשעמם לי.
אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח
[כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] רק את המסטיק
תפוז
אוהב תפוז
כן
אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים
לא כ"כ.
מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי
אמממ...שניהם
תות
אוהב תותים
כן
מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט
יוגורטרטרטרטרטרטרטט
נכון תמיד כששותים שייק פירות, שמים תותים
גם אתה
מה זה שייק פירות
|מטומטמת| בננה
אוהבת בננות
כע ברור
אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק
מוציאה את הקליפה
מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה
מסטיק
מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים
בננהההההההה
ואבטיח כשאני חוזרת בבצפר או עבודה קשה ^_^

../images/Emo11.gifעונהההה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

אבטיח
1) אוהב אבטיח
כן 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה
לא איככ. 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח
כןזה טעים
תפוז
1) אוהב תפוז
כן 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים
כן מאוד אבל רק אם אני סוחטת או שסוחטים באותו הרגע זה כל כך טעיםם. 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי
שניהם
תות
1) אוהב תותים
כן מאוד 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט
לא זה ולא זה..תותים עם סוכר
3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים
נגיד אין לי מושג גם אתה
מה גם אני?!אם גם אני שמה תותים בשייק פרות?!לא אני לא מכינה כזה בכלל
בננה
1) אוהבת בננות
כן 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק
מוציאה לגמרי ישר לפח למי יש כוח לקום אחרי זה?!!?
3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה
אממ מישהו מחליק?!
תותיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ניראה לי.

עונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

אבטיח 1) אוהב אבטיח?
2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה?
3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] ברור
תפוז 1) אוהב תפוז? לא ממש.. 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? כן 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? חחח האתר
תות 1) אוהב תותים?
2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? שום דבר מהם
3) נכון תמיד כששותים שייק פירות, שמים תותים? גם אתה?
בננה 1) אוהבת בננות?
2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? חח משאיר קצת
3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? צהוב

שכחתי שאלה אחרונה../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

אבטיח

linoy7

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

+
עוד 10 דק' אני יוצאת

למעלה