שאלון

PRINCESS GINA

New member
עונה../images/Emo13.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר: מאמצת ילדים מכל העולם מה משחק הילדים האהוב עליך: גומי מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה: לחיות בארה"ב, להיות וטרינרית ולאמץ ילדים מהו הצבע האהוב עליך: כתום וסגול או מה השתיה המועדפת עליך: תות בננה מה הספר האחרון שקראת: הזריחה שנצבעה בשחור את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע: קולנוע את יודעת לנגן: כן מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: תליתי כביסה על החבל מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: יראה טלויזיה מה השיר האחרון ששמעת: כל כך הרבה שירים- מתוך כוכב נולד 4 כמה אחים יש לך: 2 איך קוראים להם: רותם ונועה בני כמה הם: 17 ו-8 באיזה שעה הלכת לישון אתמול: לא יודעת באיזה שעה קמת היום: 10 נראה לי כמה זוגות נעליים יש לך: המון על איזה צד ישנת בלילה: שמאל כמו בכל לילה מה הצבע של השיער והעיניים שלך: חום כהה דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום: אין לי מה לאכול בבית, ונשארתי לבד בבית כי אבא שלי והאחיות שלי נסעו לבריכה ואמא שלי לומדת עם חברה שלה למבחן. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה: אף אחד. אני לבד בבית מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר: ספרות מה המקצוע שאת הכי שונאת: מתמטיקה מה הצבע של החולצה שלך: בורדו מה אכלת בצהרים: דג אבל אכלתי אותו בבוקר יש לך עגילים / קעקועים: לא ולא באיזה פורומים את כותבת: ג'ניפר לופז, אנג'לינה ג'ולי, ימי חיינו, סדירים, פה, AXN , ריטה, רמי קליינשטיין, סרטים מצויירים ודיסני. איזה דיסקים יש לך: יש לי המון, אבל בעיקר של ג'ניפר לופז, מדונה וריטה איזה פורום לדעתך חסר בתפוז: פורום לאנשים שחיים לבד (רווקים עצמאיים) באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה: תפוז לאיזה חוגים את הולכת: לא הולכת, אין זמן... מה את רוצה לעשות עכשיו: לראות סרט עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10): הכי כייף 10 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת: לא זוכרת... באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל): ארה"ב (NJ) או (MN) כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו: 0 את מאמינה בות רפאים: לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר: יום חמישי השתמשת פעם באיקון: כן ישנת הלילה עם שמיכה: עם פוך עשית פעם בנג'י / סנפלינג: לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה: אפקט הפחד באיזה צבע העכבר שלך: בורדו ואפור

למעלה