שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר מה משחק הילדים האהוב עליך מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה מהו הצבע האהוב עליך או מה השתיה המועדפת עליך מה הספר האחרון שקראת את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע את יודעת לנגן מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב מה השיר האחרון ששמעת כמה אחים יש לך איך קוראים להם בני כמה הם באיזה שעה הלכת לישון אתמול באיזה שעה קמת היום כמה זוגות נעליים יש לך על איזה צד ישנת בלילה מה הצבע של השיער והעיניים שלך דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר מה המקצוע שאת הכי שונאת מה הצבע של החולצה שלך מה אכלת בצהרים יש לך עגילים / קעקועים באיזה פורומים את כותבת איזה דיסקים יש לך איזה פורום לדעתך חסר בתפוז באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה לאיזה חוגים את הולכת מה את רוצה לעשות עכשיו עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו את מאמינה בות רפאים מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר השתמשת פעם באיקון ישנת הלילה עם שמיכה עשית פעם בנג'י / סנפלינג איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה באיזה צבע העכבר שלך

מ א מ י2

New member
עונה לך ../images/Emo219.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר-הכל מה משחק הילדים האהוב עליך-מחבואים,חבל מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה-לא יודעת מהו הצבע האהוב עליך-סגול או מה השתיה המועדפת עליך-קולה,ספרייט מה הספר האחרון שקראת-"תנו לגדול בשקט"-ליאת רוטנר את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע-שניהם את יודעת לנגן-כן מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב-לא זוכרת מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב-אלך לחדר מה השיר האחרון ששמעת-מיי האמפ כמה אחים יש לך-2 איך קוראים להם-בכור-מעוז,קטנה-שובל בני כמה הם-מעוז-16 וחצי,שובל-חצי שנה באיזה שעה הלכת לישון אתמול12 באיזה שעה קמת היום-7 כמה זוגות נעליים יש לך-המון על איזה צד ישנת בלילה-לא זוכרת מה הצבע של השיער והעיניים שלך-שיער גי'נג'י,עניים ירוקות כהות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום-רוב היום היה טוב,רע-לינוי מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה-אפחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר-ספורט D: מה המקצוע שאת הכי שונאת-מתמט' מה הצבע של החולצה שלך-בורדו מה אכלת בצהרים-תירס יש לך עגילים / קעקועים-עגילים באוזניים באיזה פורומים את כותבת-[מעצבן לענות כבר על השאלה הזו!]בנות,סקרים ושאלונים,הפיג'מות,מועדון לילה,כוכב נולד איזה דיסקים יש לך- איזה פורום לדעתך חסר בתפוז-יסודיים [בתי ספר] באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה-תפוז,טיפו לאיזה חוגים את הולכת-טי וי דאנס מה את רוצה לעשות עכשיו-הופעת סיום עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)-10 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת-פסטרמה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)-אורלנדו/מיאמי את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו-1 את מאמינה בות רפאים-לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר-מליון שנה השתמשת פעם באיקון ישנת הלילה עם שמיכה-כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג-בנג'י,בקטנה איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה- באיזה צבע העכבר שלך-לבן ואור אדום

galit2510

New member
../images/Emo181.gif נענה

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר .. תורמת ... ומבזבזת מלא על בגדים וכל מיניי שטויות ... מה משחק הילדים האהוב עליך.. לא יודעת.. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?? מעצבת בגדים או מעצבת פנים או וטרינרית.. מהו הצבע האהוב עליך?? שחור... או מה השתיה המועדפת עליך.?? חלב מה הספר האחרון שקראת.. נעורים בחמות מתוק את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע... קולנוע או בבית במסיבת יג'מות ענקית .. את יודעת לנגן?? כה מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב... טלויזיה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב... טלויזיה מה השיר האחרון ששמעת?? slipknot - duality כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? למי אכפת .?? בני כמה הם... 26 היוםםםםםםםםםםםם !!!! מזל טוב לאחיי מתה עליוו באיזה שעה הלכת לישון אתמול... 00:10 בערך מייבי טיפה אחרי באיזה שעה קמת היום.. 6 אבל שכבתי במיטה עד 7 כמה זוגות נעליים יש לך?? בסביבות 8 על איזה צד ישנת בלילהלא זוכרת מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער שטני עיניים ירוקות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?? דבר טוב ... נפגשתי על החברות והחברים... דבר רע ילדים שעולים לכיתה ב' נתפלו עלינו מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אפחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר ? של"ח .. מה המקצוע שאת הכי שונאת? אנגלית ופיזיקה מה הצבע של החולצה שלך? אדום מה אכלת בצהרים? לא אכלתי היום צהרים יש לך עגילים / קעקועים? לא באיזה פורומים את כותבת? כל מיניי איזה דיסקים יש לך? כולם צרובים חוצמקטנטנות וכל השאר של אחי איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לא יודעת .. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? בתפוז ובפורום אחר שאני נמצאת בו לאיזה חוגים את הולכת? אני לא רשומה לחוגים מה את רוצה לעשות עכשיולצאת לסרט עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) תלי מה משועמם.. נגיד משועמם זה 1 ... אז אני ב2 ... מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת ?? לא זוכרת באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? אנגליה או משו שם באירופה את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו אפחת את מאמינה בות רפאים ?? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר ?? מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן השתמשת פעם באיקון ? לא מזמן ישנת הלילה עם שמיכה? כה עשית פעם בנג'י / סנפלינג? אפכם איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה ? קצרים ומה שיש אחרי זה באיזה צבע העכבר שלך? שחור ...

עונה עונה

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר = מכסה את המינוס, קונה בית עם כל מה שנחוץ + אוטו חדש, השאר תורמת, מחלקת למשפחה והיתר בבנק מה משחק הילדים האהוב עליך = טאקי מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה = להיות קטנה מהו הצבע האהוב עליך = חייבים אחד? טוב נו, ורוד או מה השתיה המועדפת עליך = לימונדה מה הספר האחרון שקראת = קוראת עכשיו - נשואה לשלושה את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע = תלוי בסיטואציה ובסרט, אבל נראה לי שבקולנוע זה סוג של חוויה אחרת את יודעת לנגן = על העצבים מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב = דיברתי בטלפון מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב = להתקלח ולישון מה השיר האחרון ששמעת = לאט לאט של שלום חנוך כמה אחים יש לך = 2 איך קוראים להם = ערן ואייל בני כמה הם = 35 ו 31 באיזה שעה הלכת לישון אתמול = 01.30 באיזה שעה קמת היום = 05.00 כמה זוגות נעליים יש לך = אחרי ה 20 כבר הפסקתי לספור על איזה צד ישנת בלילה = על הגב מה הצבע של השיער והעיניים שלך = שיער בלונדיני ועיניים חומות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום = טוב שיצאתי מוקדם מהעבודה - רע שלקחתי את אבא שלי מביה"ח מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה = אני לבד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר = ערבית מה המקצוע שאת הכי שונאת = ספורט מה הצבע של החולצה שלך - חום מקושקש מה אכלת בצהרים = שניצל וסלט יש לך עגילים / קעקועים = גם וגם באיזה פורומים את כותבת = הרבה - מה שמתאים לתקופה בחיי איזה דיסקים יש לך - בעיקר ישראלי איזה פורום לדעתך חסר בתפוז = צריכה לחשוב על זה - יש כמעט הכול באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה = דייטבר לאיזה חוגים את הולכת - לא הולכת, עושה צעדות מה את רוצה לעשות עכשיו = עדיף שאני לא אכתוב עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) שאלה לא מובנת מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת = גבינה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) = לא רוצה, אוהבת את ישראל את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו = 2 את מאמינה בות רפאים = לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר = מזמן השתמשת פעם באיקון = ברור ישנת הלילה עם שמיכה = ברור עשית פעם בנג'י / סנפלינג = לא תודה איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה = יצפאן באיזה צבע העכבר שלך - לבן ואפור

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? שאלה טובה..
מה משחק הילדים האהוב עליך? גומי, קלאס
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? במאית
מהו הצבע האהוב עליך? ירוק בהיר
מה השתיה המועדפת עליך? ספרייט
מה הספר האחרון שקראת? "תנו לגדול בשקט"
את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע
את יודעת לנגן? ידעתי לנגן בחלילת וגיטרה
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי טלויזיה
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? ילך להתקלח
מה השיר האחרון ששמעת? "איתי"
כמה אחים יש לך? 1
איך קוראים להם? *****
בני כמה הם? 10
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 1 וחצי
באיזה שעה קמת היום? 10 וחצי
כמה זוגות נעליים יש לך? 11
על איזה צד ישנת בלילה? שניהם נראה לי
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער שטני, עיניים כחולות
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב: הייתי עם חברים והיה כיף, רע: משו אישי..
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? הכלבה שלי, ישנה
מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? ערבית
מה המקצוע שאת הכי שונאת? מתמטיקה
מה הצבע של החולצה שלך? צהוב בננה
מה אכלת בצהרים? קבב
יש לך עגילים / קעקועים? עגילים
באיזה פורומים את כותבת? זה וכוכב נולד
איזה דיסקים יש לך? הרבהההה
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לא חסר
באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז
לאיזה חוגים את הולכת? ג'אז, מודרני, פאנקי
מה את רוצה לעשות עכשיו? לצרוח
עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 8 - משעמם
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? נקניק
באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב
כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 1
את מאמינה ברוחות רפאים? לא
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? בבר מצווה של ידיד לפני חודשיים
השתמשת פעם באיקון ? איזה אייקון?
ישנת הלילה עם שמיכה? כה
עשית פעם בנג'י / סנפלינג? סנפלינגג
איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? ראיתי גיא פינס
באיזה צבע העכבר שלך? לבן

יש מישהו שרוצה לעשות במקומי

ת'מתכונת בסוציולוגיה??! מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר..>הרבה מה משחק הילדים האהוב עליך..>קלפים מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה..>פסיכולוגית חינוכית מהו הצבע האהוב עליך..>כחולבן או מה השתיה המועדפת עליך..>בזמן האחרון מיץ תפוזים מה הספר האחרון שקראת..>רוץ ילד רוץ את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע..>בקולנוע אבל רואה בבית כמו גדולה.. את יודעת לנגן..>כה על הכלי הכי מגניב...העצבים! מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב..>ריאתי טיוי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב..>לישון מה השיר האחרון ששמעת..>בכל היא מודה של פיטר רוט כמה אחים יש לך..>2 איך קוראים להם..>עודד{אברהם}/עמרי{שמעון} בני כמה הם..>23{באוג'}/15{בשבת} באיזה שעה הלכת לישון אתמול..>אחרי שלוש באיזה שעה קמת היום..>שמונה כמה זוגות נעליים יש לך..>הרבה על איזה צד ישנת בלילה..>כל צד אפשרי..אני גם ישנה בכל פינה במיטה.. מה הצבע של השיער והעיניים שלך..>חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום..>למדתי לסוציו'{בעעעעעעע}ישנתי כמו גדולה שתיים בשקט.. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה..>אני ואוויר עושים שמח..חחח מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר..>אזרחות מה המקצוע שאת הכי שונאת..>סוציו' מה הצבע של החולצה שלך..>כתום מה אכלת בצהרים..>פיצה יש לך עגילים / קעקועים..>שלוש חורים באוזנים באיזה פורומים את כותבת..>כל מיני איזה דיסקים יש לך..>משפחת תאקט איזה פורום לדעתך חסר בתפוז..>לא יודעת.. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה..>זה לאיזה חוגים את הולכת..>חוגים!?!??! מה את רוצה לעשות עכשיו..>למות עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)..> מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת..>טוסט גבינה צהובה עם עגבנייה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)..>אין לי ארץ אחרת! את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו..>1 את מאמינה בות רפאים..>לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר..>לפני ארבע שנים מינימום השתמשת פעם באיקון..>כה ישנת הלילה עם שמיכה..>כה ברור עם שמיכת פוך עשית פעם בנג'י / סנפלינג..>לא אני לא יכולה איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה..>ויוה באיזה צבע העכבר שלך..>לבן/אפור

mami182

New member
מדוזההה

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?? בגדיםםםםםםםםםם מה משחק הילדים האהוב עליך? לא יודעת מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? נחייה ונראה מהו הצבע האהוב עליך? שחור או מה השתיה המועדפת עליך? מים מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנוע את יודעת לנגן? לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי חביתה עם קטשופ מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? לישון מה השיר האחרון ששמעת? ורמיליון - סליפנוט כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? מזה משנה בני כמה הם? 12.5 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 11.5 באיזה שעה קמת היום?10 ורבע כמה זוגות נעליים יש לך? 8 על איזה צד ישנת בלילה? מיזוכרר ?? מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שטני וחום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום ? טוב אני לא בביתתתת ... רע אני צריכה לחזור ... מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה ? חברה שלי .. והכיא כותבת מה שאני אומרת לה .. חח [ניצול כח אדם חחח ] מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? של"ח מה המקצוע שאת הכי שונאת? פיזיקה ואנגלית מה הצבע של החולצה שלך? שחור מה אכלת בצהרים? לא אכלתי עוד צהרים יש לך עגילים / קעקועים? עגילים באיזה פורומים את כותבת ? כל מיניי איזה דיסקים יש לך? צרובים איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום חולי נפש... באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? לא יודעת לאיזה חוגים את הולכת? לא הולכת מה את רוצה לעשות עכשיו? לצאת החוצה עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) משעמם . 9 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? מי זוכר? באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? לא רוצה לצאת המארץ .. את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו 0 את מאמינה בות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? מזמןןן השתמשת פעם באיקון ? היום ישנת הלילה עם שמיכה? כה עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? לא זוכרת באיזה צבע העכבר שלך? שחור ..

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif../images/Emo25.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?
הרבה דברים
מה משחק הילדים האהוב עליך?
גומי
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?
לאדעת עדיין...
מהו הצבע האהוב עליך?
ורוד
או מה השתיה המועדפת עליך?
מיץ פטל
מה הספר האחרון שקראת?
הארי פוטר
את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע?
תלוי מתי
את יודעת לנגן?
לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?
ראיתי טלויזיה
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב?
לחברה שלי
מה השיר האחרון ששמעת?
חושב עליה
כמה אחים יש לך?
3 איך קוראים להם.?
ליאת,עינב,אלירן
בני כמה הם?
27,24,21 באיזה שעה הלכת לישון אתמול?
11
באיזה שעה קמת היום?
7 וחצי... כמה זוגות נעליים יש לך?
8 על איזה צד ישנת בלילה?
לא זוכרת
מה הצבע של השיער והעיניים שלך?
חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?
טוב:נראתי יפה בחצאית
...רע:אישי... מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?
אף אחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר?
שונאת הכל מה המקצוע שאת הכי שונאת?
הכל
מה הצבע של החולצה שלך?
סגול מה אכלת בצהרים?
פסטה יש לך עגילים / קעקועים?
עגילים באוזניים באיזה פורומים את כותבת?
רבלדה וכאן
איזה דיסקים יש לך?
כל מיני
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?
מייקל לואיס
יש כזה??? באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה?
תפוז
לאיזה חוגים את הולכת?
אין מה את רוצה לעשות עכשיו?
להיות בבריכה
עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)?
5 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?
גבינה
באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)?
הוואי
את או
כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו?
0
את מאמינה בות רפאים?|שמאל
רוח| מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?
לפני שבועיים
השתמשת פעם באיקון?
כן ברור
ישנת הלילה עם שמיכה?
כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג?
לא
איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה?
רבלדה באיזה צבע העכבר שלך?
לבן

Runt

New member
יש לי פיפי.

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? אוך. מה משחק הילדים האהוב עליך? מחבואים, כנראה. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? אני אחזור אליכם. מהו הצבע האהוב עליך? כחול. מה השתיה המועדפת עליך? קפה מה הספר האחרון שקראת? 1984 של ג'ורג' אורוול את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? בעקרון, בבית את יודעת לנגן? על גיטרה מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי טלויזיה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? אלך להשתין מה השיר האחרון ששמעת? A perfect circle - freedom of choice כמה אחים יש לך? אחות אחת איך קוראים להם? מוקה בני כמה הם? 21 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? סביבות 4 בבוקר באיזה שעה קמת היום? 9, אולי מוקדם יותר כמה זוגות נעליים יש לך? מספיק על איזה צד ישנת בלילה? כולם מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום וכחול דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? נאמ. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? רדו מהבית ספר מה המקצוע שאת הכי שונאת? נו מה הצבע של החולצה שלך? שחור מה אכלת בצהרים? כלום יש לך עגילים / קעקועים? לא באיזה פורומים את כותבת? כל מיני איזה דיסקים יש לך? דיסקים איכותיים איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? יש מספיק באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? כנראה ישראבלוג :/ לאיזה חוגים את הולכת? פעם הייתי רוקדת מה את רוצה לעשות עכשיו? להשתין עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) 0. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? מיונז באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? אנגליה כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אף אחת את מאמינה ברוחות רפאים? כןבטחלמהלא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לא זוכרת ממש השתמשת פעם באיקון? מן הסתם... ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? המ. מה שיהיה באיזה צבע העכבר שלך? גוונים של אפור.

lintu1

New member
תשובותיי../images/Emo13.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר
קודם אני אזכה אחר כך אני אחשוב מה לעשות איתם
מה משחק הילדים האהוב עליך
גומי
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה
וטרינרית מהו הצבע האהוב עליך
שחור ואדום או מה השתיה המועדפת עליך
מים,קולה ומיצים
מה הספר האחרון שקראת
לא זוכרת איך קוראים לו
את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע
בקולנוע את יודעת לנגן
לא
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב
ראיתי טלוויזיה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב
לא יודעת
מה השיר האחרון ששמעת
של mcr כמה אחים יש לך
אחות אחת איך קוראים להם
מיטל בני כמה הם
7 באיזה שעה הלכת לישון אתמול
10 ומשו באיזה שעה קמת היום
רבע לשבע כמה זוגות נעליים יש לך
אמממ בערך 6 על איזה צד ישנת בלילה
לא יודעת מה הצבע של השיער והעיניים שלך
שיעור-שחור בלונד עיניים-ירוק חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום
טוב-חזרות למסיבת סיום רע-חזרות למסיבת סיום מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה
אימא,קוראת משו מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר
אנגלית מה המקצוע שאת הכי שונאת
מתמטיקה מה הצבע של החולצה שלך
סגול מה אכלת בצהרים
צ'יפס יש לך עגילים / קעקועים
לא
באיזה פורומים את כותבת
כאן ובהימ איזה דיסקים יש לך
של הראסמוס איזה פורום לדעתך חסר בתפוז
לא יודעת
באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה
תפוז לאיזה חוגים את הולכת
לא הולכת מה את רוצה לעשות עכשיו
כלום עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)
8 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת
חביתה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)
פינלנד את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו
לא דולקות את מאמינה בות רפאים
לאא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר
לפניי חודשיים השתמשת פעם באיקון
כן ישנת הלילה עם שמיכה
כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג
לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה
רוקדים עם כוכבים באיזה צבע העכבר שלך
שחור אפור

../images/Emo80.gifנע

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר- נסיעה ארוכה. מאוד. מה משחק הילדים האהוב עליך- תופסת מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה- משהו שקשור במוזיקה או בספרות, כרגע
. מהו הצבע האהוב עליך- שחור, בינתיים. או- אה? מה השתיה המועדפת עליך- קולה\שוקו, ואלי קפה שחור. מה הספר האחרון שקראת- מולדת [האלף האפל]. את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע- תלוי עם מי. את יודעת לנגן- לומדת
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב- אכלתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב- אנגן מה השיר האחרון ששמעת- שומעת עכשיו.. איש קש. כמה אחים יש לך- שניים איך קוראים להם- עניינכם? בני כמה הם באיזה שעה הלכת לישון אתמול- 00:30 ככה. באיזה שעה קמת היום? עשרה לשמונה
כמה זוגות נעליים יש לך- שלושה, אחד מהם מפורק לגמרי. על איזה צד ישנת בלילה- ימין P= מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום- טוב, חברה של חברה שלי באה והיא ממש נחמדה. רע, היא חשבה שאני וידיד שלי דלוקים אחד על השניה >>" מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה- אף אחד וכלום. מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר- ספרות מה המקצוע שאת הכי שונאת- מתמטיקה :{ מה הצבע של החולצה שלך- לבן מה אכלת בצהרים- קורנפלקס יש לך עגילים / קעקועים- בתנוכים, כן. באיזה פורומים את כותבת- פה. איזה דיסקים יש לך- לא צרובים? יוני בלוך, אפרת גוש, מטרופולין וכמה דברים שקיבלתי במתנה. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז- לא יודעת. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה- תפוז. לאיזה חוגים את הולכת- גיטרה. מה את רוצה לעשות עכשיו- ללכת לחברה שלי >< עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)- בהנחה ש1 זה הכי משעמם, 3. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת- שוקולד. באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)- ארה"ב כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו- 0, יש חלון. את מאמינה בות רפאים- לא. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר- ביום שישי. ישנת הלילה עם שמיכה- לא. עשית פעם בנג'י / סנפלינג- לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה- מאיפה לי >>" אולי דרייק וג'וש. באיזה צבע העכבר שלך- לבן, אפור ואדום.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה ../images/Emo26.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר: הייתי עושה סרט על איך אני מבזבז 3 מיליון דולר.. זה רעיוןן גדוללל מה משחק הילדים האהוב עליך: מחבואיםם מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה: אני בן
מהו הצבע האהוב עליך: כחול או מה השתיה המועדפת עליך: הרבהה מה הספר האחרון שקראת: עדיין קורא "כוח 13" את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע: אני בן
ובקולנוע את יודעת לנגן: כן מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: כלוםם מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אלך לישון מה השיר האחרון ששמעת: רציתי כמה אחים יש לך: 2 איך קוראים להם: ליאור ונלה בני כמה הם: ליאור-20 נלה-24 באיזה שעה הלכת לישון אתמול: לא זוכרר באיזה שעה קמת היום: לא זוכרר כמה זוגות נעליים יש לך: אחדד על איזה צד ישנת בלילה: WTF??? מה הצבע של השיער והעיניים שלך: חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום: טוב-לא יודעע רע-כל היום נסעתי באוטובוסים
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה: כלום וכלום מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר: צרפתית מה המקצוע שאת הכי שונאת: אנגלית מה הצבע של החולצה שלך:אדום מה אכלת בצהרים:מרק ועוף יש לך עגילים / קעקועים: עגיל אחד.. באיזה פורומים את כותבת: ראו חתימה... איזה דיסקים יש לך: איןן לי איזה פורום לדעתך חסר בתפוז: לא יודעע באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה: תפוזז לאיזה חוגים את הולכת: שחייההההה מה את רוצה לעשות עכשיו: לא יודעע עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10): - מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת: שוקולד באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל): כלוםם את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו: אחד את מאמינה בות רפאים: לאא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר: לא זוכרר השתמשת פעם באיקון: כןן ישנת הלילה עם שמיכה: כןן עשית פעם בנג'י / סנפלינג: לאא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה: הפיג'מותת באיזה צבע העכבר שלך: לבן

עונההה../images/Emo27.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?חלק גדול שומרת והחלק שנשאר מבזבזת
מה משחק הילדים האהוב עליך?אממממ מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?לא יודעת עוד מהו הצבע האהוב עליך?גוונים של כחול
או מה השתיה המועדפת עליך?מים
ותפוזים מה הספר האחרון שקראת?"האי ברחוב הציפורים" את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע?בקולנוע
את יודעת לנגן?לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?ראיתי סרט מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב?לא יודעת מה השיר האחרון ששמעת?לא זוכרת כמה אחים יש לך?אין... איך קוראים להם?.. בני כמה הם?... באיזה שעה הלכת לישון אתמול?בערך ב-1 באיזה שעה קמת היום?10 וחצי כמה זוגות נעליים יש לך?לא סופרת על איזה צד ישנת בלילה?על כולם
מה הצבע של השיער והעיניים שלך?חום
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?רק התחלתי את היום מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אני לבד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר?אממממ..שאלה טובה מה המקצוע שאת הכי שונאת?מתמטיקה וספרות ו.... מה הצבע של החולצה שלך?עכשיו...אדום מה אכלת בצהרים?עוד לא צהריים
יש לך עגילים / קעקועים?עגילים באיזה פורומים את כותבת?רבלדה וזבלאק אייד פיז (ופה) איזה דיסקים יש לך?הרבה איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?יש כל כך הרבה...אממ מה חסר? באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה?תפוז
לאיזה חוגים את הולכת?לא הולכת מה את רוצה לעשות עכשיו?לסוע לחופשה
עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)?
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?לא זוכרת באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)?אף אחת את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו?3 את מאמינה בות רפאים?כן מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?מזמן השתמשת פעם באיקון ?
ישנת הלילה עם שמיכה?כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא
איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה?סקובי דו ולא ידועת מה אני אראה באיזה צבע העכבר שלך?אפור

D o o S h a

New member
למה זה בלי סימני שאלה~! ../images/Emo3.gif

זה מעצבן
מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? שאלה טובה מה משחק הילדים האהוב עליך? ממ מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? עוד אל יודעת מהו הצבע האהוב עליך? לגוון גאד או - או או מה השתיה המועדפת עליך? ויטמינצ'יק מה הספר האחרון שקראת? יומני הנסיכה את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנוע את יודעת לנגן? כע מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי את המשחק כדורגל, עד המחצית מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? אני יילך למסיבת סיום של אחותי מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? עמית בני כמה הם? 12 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 12 באיזה שעה קמת היום? 12 חחח?
3 התשובות האחרונות שלי אותו דבר כמה זוגות נעליים יש לך? ממ.. 6 על איזה צד ישנת בלילה? שניהם? מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? לא קרה משו יוצא דופן מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אפחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? מממ מה המקצוע שאת הכי שונאת? ממ מה הצבע של החולצה שלך? כחול מה אכלת בצהרים? פסטה יש לך עגילים / קעקועים? עגילים באוזניים
באיזה פורומים את כותבת? איזה דיסקים יש לך? כלמיני איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? ממ.. לא יודעת באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז נראלי חח לאיזה חוגים את הולכת? ג'אז ומודרני [ריקוד] מה את רוצה לעשות עכשיו? ללכת למסיבת סיום עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? לענות על השאלום יעני? כדי כיף מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גבינת שמנתתת
באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? ישראל!
את או ? מה? כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 1 את מאמינה בות רפאים? במה? מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לא זוןכרץתץ טוב אני חייבת לעוף למסיבהה אני ימשיך אחכך
השתמשת פעם באיקון ישנת הלילה עם שמיכה עשית פעם בנג'י / סנפלינג איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה באיזה צבע העכבר שלך

D o o S h a

New member
ממשיכה:

השתמשת פעם באיקון? כן..
ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא! אמא'לההה איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? לא יודעת באיזה צבע העכבר שלך? כסך וכחול כזה.. [לא כמו שאתם מדיימנים] [נראלי]

!

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר-עוברת דירה.עושה שופינג מטורף.חוסכת.תורמת. מה משחק הילדים האהוב עליך->לא יודעת..הכל חוץ מברביות מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה->רופאה מהו הצבע האהוב עליך->שחור או מה השתיה המועדפת עליך->תפוחים מה הספר האחרון שקראת->הארי פוטר 5 את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע->שנייהם את יודעת לנגן->כן מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב->מחשב חח מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב->לישון מה השיר האחרון ששמעת->beepעכשיו כמה אחים יש לך->1 איך קוראים להם->סיון בני כמה הם->18 באיזה שעה הלכת לישון אתמול->לא זוכרת..סביבות 2 באיזה שעה קמת היום->נראלי 10-11 כמה זוגות נעליים יש לך->7 ..כל השאר סתם מכוערות על איזה צד ישנת בלילה->בטן רק מה הצבע של השיער והעיניים שלך-חום.ירוק. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום-> טוב-הייתה לי חברה רע-עיצבנו אותי כמו כל יום מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה-אפחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר אין מה המקצוע שאת הכי שונאת מתמטיקה ופיזיקה מה הצבע של החולצה שלך ירוק מה אכלת בצהרים במסעדה...מרק פטריות ופסטה ממש טעימה מיוחדת עם 4 גבינות יש לך עגילים / קעקועים לא באיזה פורומים את כותבת איזה דיסקים יש לך צורבת בעיקר איזה פורום לדעתך חסר בתפוז באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה לאיזה חוגים את הולכת צופים מה את רוצה לעשות עכשיו לישון עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)5 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת צהובה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)ארהבבבבבבבבבבבב את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו 2 את מאמינה בות רפאים לא יודעת מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר צמחונית.לא זוכרת השתמשת פעם באיקון כן ישנת הלילה עם שמיכה כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה ראיתי? לא זוכרת ..לא ראיתי כמעט טלויזיה בכלל באיזה צבע העכבר שלך שחור וכסף

סקוויד

New member
משעמם לי

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולרהרבה. סביר להניח שהרוב לא היה נשאר אצלי אלא עובר לאירגונים.. כאילו, רוב מוחלט.. השאר היה מחכה לחתונה. מה משחק הילדים האהוב עליך מחבואים/סרדינים מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה תחום התיאטרון ויש עוד הרבה שאני לא מצליחה לחשוב עליהם מהו הצבע האהוב עליךהכל חוץ מסגול בהיר או מה השתיה המועדפת עליך אין כזו מה הספר האחרון שקראת מבצר דיגיטלי את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע ממש תלוי, בדר"|כ בקולנוע.. אם זה בחינם חח את יודעת לנגן טיפלה גיטרה, הפסקתי ברוב טיםשותי מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב ניסיתי להירדם מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב אלך לישון מה השיר האחרון ששמעת dont cry של גאנז כמה אחים יש לך 2 איך קוראים להם גיא ועמית בני כמה הם 10,5 באיזה שעה הלכת לישון אתמול 2 בלילה באיזה שעה קמת היום 12 ורבע כמה זוגות נעליים יש לךבערך 15 על איזה צד ישנת בלילה על כולם מה הצבע של השיער והעיניים שלך חח חשבתי השיניים..אממ שיער שטני כזה ועיניים חומות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום אממ קיבלתי עבודה-טוב, קיבלתי עבודה - רע מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה הטלוויזיה.. היא פועלת מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר ביולוגיה מה המקצוע שאת הכי שונאת מתמטיקה? מה הצבע של החולצה שלך תכלת מכוער כזה מה אכלת בצהרים שניצל תירס ואורז יש לך עגילים / קעקועים יש לי חורים בלי עגילים..4.. זה ממש עצוב באיזה פורומים את כותבת בשום איזה דיסקים יש לך שייגעצ - משקאות חריפים, משינה - הכפול מ1995, REM שאנלא זוכרת ת'שם שלו, כריסטינה אגילרה סטריפד, צרוב של מטאליקה עוד צרוב של מטאליקה ונירוונה, אנפלאגד של נירוונה ולא זוכרת עוד.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז פאק יש פה הכל.. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה אממ וואלה ותפוז לאיזה חוגים את הולכת שום, הלוואי שהיו מה את רוצה לעשות עכשיו|בדגש| לישון עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) כיף-1 משעמם 10 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת חומוס עם מלפפון חמוץ באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) שום את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו שום מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר הייתי קרובה אל אחד אתמול אבל אכלתי בפעם האחרונה.. מזמןן.. השתמשת פעם באיקון ח כע... ישנת הלילה עם שמיכה כל לילה מז'תומרת עשית פעם בנג'י / סנפלינג סנפלינג איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה ראיתי סטרדיי נייט לייב, שיפוץ משפחתי, האנטומיה של גריי, איש משפחה באיזה צבע העכבר שלך כחול ושקוף גססכעגכנה

../images/Emo176.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? קונה מכונית, תורמת לנזקקים, קונה בית ומפקידה בבנק
מה משחק הילדים האהוב עליך? סבתא סורגת, 'העברות', גומי!
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? פסיכולוגיה, פסיכיאטריה או משהו בתחום המחשבים.
מהו הצבע האהוב עליך? תכלת
מה השתיה המועדפת עליך? מים! ודיאט קולה!
מה הספר האחרון שקראת? אני עדיין קוראת את "המשפט" של קפקא.
את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? בבית
את יודעת לנגן? קצת
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? התקלחתי
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? לא 'דעת אם הבא, אבל מתוכנן להוציא טופס ירוק
מה השיר האחרון ששמעת? שיר שיש עכשיו בטלוויזיה, אין לי מושג איך קוראים לו [וגם לכם לא יהיה
]
כמה אחים יש לך? אחים? בנים? 2
איך קוראים להם?
בני כמה הם?
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? הלכתי בערך ב00:30... השאלה מתי נרדמתי
באיזה שעה קמת היום? 8 ורבע בערך
כמה זוגות נעליים יש לך? לא ספרתי
על איזה צד ישנת בלילה? ימין ושמאל לסירוגין
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום =]
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? רע- קמתי מוקדם
טוב- אמא אמרה שהיא תבוא איתי מחר
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? בסלון
אין אף אחד [אמא בדיוק הלכה למטבח
]
מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? *אהבת* אין יותר בי"ס! וזה היה מתמ'
מה המקצוע שאת הכי שונאת? *שנאת* אבל זו לא הייתה שנאה, אלא "חוסר אהבה למקצוע"- וזה היה תנ"ך.
מה הצבע של החולצה שלך? תכלת
מה אכלת בצהרים? אבל עוד בוקר
יש לך עגילים / קעקועים? באוזן [עגיל!!
]
באיזה פורומים את כותבת? שמיניסטים, ניסויים לגולשים ולפעמים באחרים
איזה דיסקים יש לך? הרבה
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? "ערסים"
באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה?
כאילו דה כזה!
לאיזה חוגים את הולכת? לא הולכת
מה את רוצה לעשות עכשיו? לישון או שיעור נהיגה
עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? הכוונה ב"עושה" זה "עונה על השאלון הנוכחי" אז הציון הוא 5
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? פסטרמה- אתמול
באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? כל ארץ שהסיומת שלה היא "לנד"
כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? לא דולקות
את מאמינה ברוחות רפאים? לא
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לא זוכרת
השתמשת פעם באיקון? לא
מה פתאום?!
אני?!
אייקון
מה ה
ישנת הלילה עם שמיכה? יאפ יאפ [השמיכי שלי
]
עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא
איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? אולי "עובדה"
באיזה צבע העכבר שלך נקודה קטנה ואדומה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

talush2005

New member
עונה

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר-קונה דירה אוטו נוסעת לאוסטריה לאוואי לקאריבים וכל האיים היפים האלה אה ועושה שייט כמו שחלמתי לאיזה אי מדהים. מה משחק הילדים האהוב עליך? גולות מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? לא יודעת.. מהו הצבע האהוב עליך? כחול או סגול מה השתיה המועדפת עליך? שוקו מה הספר האחרון שקראת? המאהב-לבגרות בספרות! את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע את יודעת לנגן? לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי טלביזיה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? אלך להתקלח מה השיר האחרון ששמעת? כמה אהבה של הגיים בויז. כמה אחים יש לך? 1 בני כמה הם? 23 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? בערך ב 1 באיזה שעה קמת היום? 10 בבוקר כמה זוגות נעליים יש לך? 6 בערך על איזה צד ישנת בלילה? על הגב ועל ימין כי שמאל כואב לי מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער שטני כזה ועיניים כחולות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב-נפגשתי עם חברה ודברנו כמעט שעתיים והיה ממש כיף! רע-רבתי עם אח שלי ועם חברה אחרת ..בערך מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? הכלבה שלי והיא ישנה מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? סיימתי בית ספר בידיוק לפני כמה ימים אבל הכי אהבתי הממ אנגלית נראה לי כי לא עשינו ממש משהו שם. מה המקצוע שאת הכי שונאת? מתמטיקה ללא ספק מה הצבע של החולצה שלך? סגול מה אכלת בצהרים? קציצות ואורז יש לך עגילים / קעקועים?לא באיזה פורומים את כותבת? כל מיני איזה דיסקים יש לך? כל מיני איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? יש הכל והמון דברים אז לא נתקלתי במשהו שחסר באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז חח לאיזה חוגים את הולכת? אני לא מה את רוצה לעשות עכשיו? לישון עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 6 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?שוקולד באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אף מנורה את מאמינה בות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? אתמול השתמשת פעם באיקון ? כן ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? ראיתי עדי אשכנזי באיזה צבע העכבר שלך?לבן

Fergie7

New member
../images/Emo209.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר מליון אחד תורמת, ת'שאר חוסכת, משקיעה במשו, וכמובן שופינג. מה משחק הילדים האהוב עליך מחבואים. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה מעצבת אופנה בינלאומית. מהו הצבע האהוב עליך אדום. מה השתיה המועדפת עליך לינונענע. מה הספר האחרון שקראת יומני הנסיכה. את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע קולנוע. את יודעת לנגן לא. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב התקלחתי. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב לישון. מה השיר האחרון ששמעת fly כמה אחים יש לך אחת. איך קוראים להם מה זה חשוב? בני כמה הם 8 חודשים. באיזה שעה הלכת לישון אתמול מממ...נראלי 2. באיזה שעה קמת היום 12. כמה זוגות נעליים יש לך וואי יש לי פווול. על איזה צד ישנת בלילה על הבטן. מה הצבע של השיער והעיניים שלך שיער שטני, עיינים תכלת- ירקרק. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום רע- עזבו סיפור ארוך. טוב- מממ שומדבר מיוחד. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה היתוש, בטח חושב על דרך איך לעקוץ אותי בלילה. מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר חינוך מיני.
וחינוך וספורט. מה המקצוע שאת הכי שונאת השאר. מה הצבע של החולצה שלך ורוד בהיר. מה אכלת בצהרים תפו"א ועוף. יש לך עגילים / קעקועים חורים רגילים, בקרוב בפופיק, בא לי גם הרחבה אבל לא חושבת, וקעקועים בעתיד. באיזה פורומים את כותבת טופ מודל, BEP, ודוגמנות לפעמים. איזה דיסקים יש לך מנקי ביזנס
ועוד כמה..חח איזה פורום לדעתך חסר בתפוז פורום לגמילה מכריות! בונא בתפוז יש פורום גם לדבר הכי דפוק בעולם. פורום חנונים לדוגמא, תעשו לי טובה! באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה תפוז ושוקס. לאיזה חוגים את הולכת שום חוג, יש לי אימונים. מה את רוצה לעשות עכשיו לישון. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) עכשיו? משעמם! מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת איזה 100 שנה לא אכלתי סנדוויץ. באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) אמריקה. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו שלוש. את מאמינה ב
ות רפאים
לא. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר איכס!! השתמשת פעם באיקון לא רואה ת'אייקן, חח.. ישנת הלילה עם שמיכה ברור. עשית פעם בנג'י / סנפלינג סנפלינג. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה אלופה. באיזה צבע העכבר שלך כסף.

למעלה