שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

זכר\נקבה: גיל: באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? אתה מתקשה להירדם? עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? האם אתה מסוגל להירדם עם אור? האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? האם אתה ישן עם מנורת לילה? אתה מתעורר באמצע הלילה? אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים? האם אתה זוכר חלומות שלך? מה מעיר אותך בבוקר? באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? האם קל לך להתעורר בבוקר? כמה שעות אתה ישן ביממה? אתה אוהב לישון?

ady18

Well-known member
עונה

זכר\נקבה:נקבה גיל:22 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה?11 אתה מתקשה להירדם?לפעמים עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?לא האם אתה מסוגל להירדם עם אור?כן האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?מכבה טלוויזה ומחשב האם אתה ישן עם מנורת לילה?לפעמים אתה מתעורר באמצע הלילה?לא אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים? האם אתה זוכר חלומות שלך?לא מה מעיר אותך בבוקר?הפלאפון באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? רגיל עייף מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר?אויש אני עייפה עדין מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם?מה השעה מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?מתלבשת האם קל לך להתעורר בבוקר?לא כמה שעות אתה ישן ביממה?8 אתה אוהב לישון?כן

dovratl120

New member
עונה

זכר\נקבה:נקבה גיל:16+ באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה?פפפוי מאוחר 1 -2 ככה אתה מתקשה להירדם?לא עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...-פעם זה פעם זה ופעם עם צעיף של בית"ר האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?תלוי מי
האם אתה מסוגל להירדם עם אור?לא האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך?כן ולא מעיפה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?חח..קוקו עגבנייה האם אתה ישן עם מנורת לילה?לא...לא מסוגלת לישון עם אור אתה מתעורר באמצע הלילה?לפעמים אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?גם - שאתה צמא?גם - שאתה חייב לשירותים?וגם האם אתה זוכר חלומות שלך?לפעמים מה מעיר אותך בבוקר?בדר"כ הצעוקות "מאוחר לבית ספר" אבל עכשיו כבר לא יהיה
באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? מרוממם חח מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר?מה אני עושה היום מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם?מה השעה.. מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?שוטפת פנים האם קל לך להתעורר בבוקר?בבוקר לא בצהרים כן
כמה שעות אתה ישן ביממה?אממ...10 ככה אתה אוהב לישון?מאוד

עונה

זכר\נקבה:נקבה גיל:13 וחצי בערך.. באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה?תתלוי במצב רוח שלי... אתה מתקשה להירדם?כן עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...אני חייבת שקט וחושך מוחלט האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?תלוי מי.... האם אתה מסוגל להירדם עם אור?ממש לא האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך?כרית מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?מצחצחת שיניים האם אתה ישן עם מנורת לילה?לא אתה מתעורר באמצע הלילה?לפעמים אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?כן - שאתה צמא?לא - שאתה חייב לשירותים?לא גם עשאני שומעת רעשים וגם שחם לי... האם אתה זוכר חלומות שלך?כן מה מעיר אותך בבוקר?או שען מעורר או אמא מעוררת באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? תלוי מתי מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר?על זה שעוד שנה אני שוב ייכנס לשמיכה מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? אני שרה שירים...חח מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?מסתכלת אם יש מישהו בבית... האם קל לך להתעורר בבוקר?ממש לא כמה שעות אתה ישן ביממה?5 או 6 אתה אוהב לישון?כן אבל לפעמים אין לי זמן...

עניתי על זה כבר ../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

נו טוב נעתיק לכם תשובות
זכר\נקבה:נקבה גיל: 12 וחצי+ באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? 12 אתה מתקשה להירדם? לא עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...חחח סתם שמה את הראש ונרדמת האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? כן האם אתה מסוגל להירדם עם אור? לא האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? ישנה עם כרית מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מכוונת את השעון המעורר האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא אתה מתעורר באמצע הלילה? ממש לעיתים רחוקות אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל :
- שחלמת חלום רע?
- שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים? האם אתה זוכר חלומות שלך? חלק
מה מעיר אותך בבוקר? השעון
באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? רגיל חחח מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? הצילו! מה אני אלבש?!
מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? שעון מעורר אידיוטי
מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? מצחצחת שיניים
האם קל לך להתעורר בבוקר? ממש לא
כמה שעות אתה ישן ביממה? 6-7 אתה אוהב לישון? רק שאני עייפה, בצהריים אני לא יכולה להירדם

חחח נחמד../images/Emo9.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

זכר\נקבה:נקבה
באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה?אממ תלוי אם זה חופש אז אחרי 12 ואם זה לא חופש אז אחרי 12 חח סתם אממ אם זה לא חופש אז אממ 23:15 ככה.
אתה מתקשה להירדם?כן
.
עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...לפעמים עם מוזיקה אין דובי.
האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?לא
.
האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?אממ כן .
האם אתה מסוגל להירדם עם אור?כן תלוי עד כמה אני עיפה.
האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך?עם כרית.
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?אממ רואה
טלויזיה בחדר כיאילו מתחת לשמיכה וזה.
האם אתה ישן עם מנורת לילה?לא.
אתה מתעורר באמצע הלילה?כן.
אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל :
- שחלמת חלום רע?כן.
- שאתה צמא?לא
- שאתה חייב לשירותים?לא
האם אתה זוכר חלומות שלך?לפעמים.
מה מעיר אותך בבוקר?אממ אמא או שעון מעורר.
באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר?אממ בדרך כלל עם מצב רוח טוב.
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר?"שיט כבר צריך לקום לבצפר?!מה השעה?"
.
מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם?"מההההההה?" לאמא.
מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?הולכת לשרותים.
האם קל לך להתעורר בבוקר?לא.
כמה שעות אתה ישן ביממה?ואוו בחופש המון כאין חופש אז אממ לא יודעת 10 8 6?!
אתה אוהב לישון?אוקי אני אסביר.כשאני ערה אני שונאת ללכת לישון וכשאני ישנה אני שונאת להתעורר.

../images/Emo46.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

למה זה כי אני שחורה אה אה?! חח סתם. אני לא נוטשת את הלמד והתוכי שלי
. אבל אני אשתמש בשוקולד
יותר
.

just adiki

New member
תשובות שלי:../images/Emo26.gif

זכר\נקבה:נקבה גיל:16 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה?זה תלוי ביום לימודים 11 בערך יום חופש זה גם יכול להיות 3 או 4. אתה מתקשה להירדם?שאני עייפה שום דבר לא עוצר אותי
עם מה אתה נירדם?טלויזיה האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?לא. האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?כן. האם אתה מסוגל להירדם עם אור?ממ.. הרבה זמן לא ניסיתי אבל בהתחשב בזה שככה ישנתי רוב ימי חיי אז כן
האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך?2 כריות
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?מסתובב לצד. האם אתה ישן עם מנורת לילה?לא. אתה מתעורר באמצע הלילה?לא קורה הרבה. אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?כן, זה קורה. - שאתה צמא?גם. - שאתה חייב לשירותים?אולי.. בדרך כלל אין סיבה.. הכי נפוץ זה שאני צמאה. האם אתה זוכר חלומות שלך?כן
מה מעיר אותך בבוקר?הזעון המעורר שלי "אנטיטסיס" של הלנה. באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר?עייף. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר?מה השעה
מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם?עוד 5 דקות. מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?יושבת ונשכבת בחזרה. האם קל לך להתעורר בבוקר?ממש אבל ממש לא
כמה שעות אתה ישן ביממה?שאין לימודים זה יכול להגיע גם ל-13. אתה אוהב לישון?מאוווווווד.

linoy7

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

זכר\נקבה:
באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? כשיש לימודים- 11 ומשו.. בחופש- 1, 2 אתה מתקשה להירדם? לפעמים.. עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... עם שקט8
האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?
האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?
האם אתה מסוגל להירדם עם אור? אם אני ממש עייפה אז כם
האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? עם כרית
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? עוצמת את העיניים
האם אתה ישן עם מנורת לילה?
אתה מתעורר באמצע הלילה? רק כשאני חולה
אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים? האם אתה זוכר חלומות שלך? יש ויש
מה מעיר אותך בבוקר? השעון מעורר בפלא'
באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? עצבנית
בגלל הצלצול המעצבן
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? מתי אני שוב אלך לישון
מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? אוףףףףףףףףףףףףףףףףף
מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? הולכת לנוחיות
האם קל לך להתעורר בבוקר? לא תמיד
כמה שעות אתה ישן ביממה? כשיש לימודים - 6-7 שעות בחופש- 10 אתה אוהב לישון?
מי קורא את זה בכלל

smadi13

New member
עונה

זכר\נקבה:נקבה גיל:13 וחצי באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה?10 וחצי אתה מתקשה להירדם?לא אבל לפעמיים כן.. עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...מוזיקההה האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?לא .. האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?כן אחותי יושנת איתי האם אתה מסוגל להירדם עם אור?אממ לא האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך?לאא מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?אממ מצחצח שניים האם אתה ישן עם מנורת לילה?לא אתה מתעורר באמצע הלילה?לפעמיים שאני צמאהה אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל :שאני רוצה לשתות - שחלמת חלום רע?לאא - שאתה צמא?כן - שאתה חייב לשירותים?לא האם אתה זוכר חלומות שלך?אממ לא מה מעיר אותך בבוקר?האור שבחוץ באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? בסדרר מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר?בצפרר.. מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם?בוקר טוב מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?מצחצח שניים האם קל לך להתעורר בבוקר?כןן כמה שעות אתה ישן ביממה?אממ אני לא סופרת אבל נראה לי -7 אתה אוהב לישון?אני תמיד אומרת שכבר יהיה בוקר אבל לפעמיים אני אוהבת ולפעמיים אני לא..

../images/Emo204.gifעונה../images/Emo140.gif../images/Emo108.gif

זכר\נקבה:נקבה
|*באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה
בערך...11 וחצי...12...בזמן האחרון כי זה שבוע אחרון 1 בלילה לפעמים...חחחח...
אתה מתקשה להירדם
מממ..לא...פשוט לוקח לי שעה להירדם
עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...אהה..עם...שקט..ורעשים קלים של טלוויזיה מהסלון
האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון
לא... |*האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך
זר
לא
האם אתה מסוגל להירדם עם אור
לא ממש...
אבל פעם נרדמתי עם טלוויזיה...
האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך
כרית
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון
מכבה טלוויזיה
האם אתה ישן עם מנורת לילה
כבר כמה שנים לא
אתה מתעורר באמצע הלילה
לא
אבל אם כן... אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?
- שאתה צמא?
- שאתה חייב לשירותים?
האם אתה זוכר חלומות שלך
כע ברור
מה מעיר אותך בבוקר
שעון מעורר בפלא'
באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר
ביצפר-לעזעזאל יש ביצפר.חופש-איייזהה יום שמח לי היוווווווום
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר
ביצפר
מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם
**פיהוק**
מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם
הולכת לצחצח שיניים
האם קל לך להתעורר בבוקר
תלוי איך ישנתי
כמה שעות אתה ישן ביממה
כשיש ביצפר-6-8 כשיש חופש-10-11
אתה אוהב לישון
זה עונה לכם על השאלה

°°NaTaLi°°

New member
///

זכר\נקבה: נקבה גיל: 15 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? 10-12 אתה מתקשה להירדם?מאודד עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...: מדברת אם עצמי עד שאני נירדמת חח האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? כן האם אתה מסוגל להירדם עם אור? ניראה לי שכן האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? את הכרית לא אבל את השמיכה ואת עצמי כן. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?מתפללת לה'. האם אתה ישן עם מנורת לילה?לא אתה מתעורר באמצע הלילה?לפעמים אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל :אממ אין לי מושג - שחלמת חלום רע?לפעמים - שאתה צמא?לפעמים - שאתה חייב לשירותים?לפעמים האם אתה זוכר חלומות שלך?כן מה מעיר אותך בבוקר?אממ אני קמה לבד בדרך כלל... לפעמים אמא מתקשרת לטלפון שלי ומעירה אותי באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? אממ רגיל מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר?אני קמה ישר אחרי חלום אז על החלום מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם?כלום פשוט קמה חח לכיוון המקלחת מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?קמה לכיוון המקלחת האם קל לך להתעורר בבוקר?אולי כמה שעות אתה ישן ביממה?לא הרבה אתה אוהב לישון?בבוקר כן

למעלה