שאלון

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאיף לינוי...

אני אוהפת אותך

LoKa A

New member
עונה נה נההההההה

מה המאכל האהוב עלייך?: שווארמה 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: הודי 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: לא אוכלת דברים מוזרים =\ 4)מה בחיים לא תאכל?: כלבים\חתולים\חרקים\חיות מסויימות וכלמני 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: בלעט לא רוצה להיזכררררר 6)מה המאכל השנוא עלייך?: מעדנים, קצפת, חצילים, ושאר פרות וירקות 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: אורז ושניצללללללל 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: גלידהההה :] (שוקולד רצויי) 9)מה המשקה האהוב עלייך?: פאנטהההה 10)מה הסלט האהוב עלייך?: סיזר סלאד עם בלו צ'יס (סלט קיסר) 11)מה הממרח האהוב עלייך?: שוקולדדדדדדדדדדדד 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: שווארמה@@@!!! 13)מה הירק האהוב עלייך?: מלפלפוןןן חעח 14)מה הפרי האהוב עלייך?: דובדבן -זה פרי?!- 15)מה המרק האהוב עלייך?: איטריוותתתת 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?: לא אוהבת פשדטות הכי טוב ב/על... 1)פיתה: חומוס 2)פנקייק?: שוקולד 3)בממולא?: בשר 4)פיצה?: זתים\פטריות לסיכום: נהייתי רעבה

../images/Emo214.gifקראתי ../images/Emo98.gif

^אם בכלל תהית^
ואם כבר מדברים על אוכל, אני יוצאת עשר דקות לפני בעזרת ה"
רק בשביל להספיק לקנות שקית שוקו ולחמניה.. פינטזתי על זה כבר מאתמול
לא עשיתי את זה כל השנה, נראה לי

dovratl120

New member
הזכרת לי את הפירסומת עם מיכאל הנגבי

אין על שוקו יטבתה...

:)))

מאכל אהוב עליי: כל דבר מתוק! עדה: מרוקאייםם דאא מוזר : המון דבריםםםםםם אני בחיים לא יאכל כבד.. בשום מחיר שבעולם.. וגם חזיר הדבר הכי מגעיל : מיליון דברים.. בניהם - כבד שנוא: יש מלאט מלא מלא אני שונאת כמעט את כל האוכל חח יש הרבה שילובים מגעילולים קינוח: גלידה תות או לאכול פירות משקה- מים/מנגו/ספרייט סלט - עם הרבה ירקות והרבה גבינה - בלי עלים וכאלה ממרח אהוב- שוקללללללד ג'אנק - פיצה המבורגר , כל הדברים הכי משמינים. ירק אהוב...- אבוקדו פרי- כל הפירות שבעולם! אבטיח , אפרסק , ענבים, תותים , מנגו הכל מרק - אפונה או ירקות לא חולה על פשטידות פנקייקקקקקקקק אני יכולה לסכם שאני פשוט אוהבתצ אוכל חחח

למעלה