שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

מה המאכל האהוב עלייך?: 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: 4)מה בחיים לא תאכל?: 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: 6)מה המאכל השנוא עלייך?: 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: 9)מה המשקה האהוב עלייך?: 10)מה הסלט האהוב עלייך?: 11)מה הממרח האהוב עלייך?: 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: 13)מה הירק האהוב עלייך?: 14)מה הפרי האהוב עלייך?: 15)מה המרק האהוב עלייך?: 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?: הכי טוב ב/על... 1)פיתה: 2)פנקייק?: 3)בממולא?: 4)פיצה?:

ady18

Well-known member
עונה

מה המאכל האהוב עלייך?:בשר על האש 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:אין מסוים 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: 4)מה בחיים לא תאכל?:דברים מוזרים 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:חריף 6)מה המאכל השנוא עלייך?:חריף 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:יש הרבה 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:יש הרבה 9)מה המשקה האהוב עלייך?:קולה שוקו מים 10)מה הסלט האהוב עלייך?:טונה 11)מה הממרח האהוב עלייך?:חומוס 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:שווארמה 13)מה הירק האהוב עלייך?:מללפון 14)מה הפרי האהוב עלייך?:מנגו 15)מה המרק האהוב עלייך?:עוף 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?:פטריות הכי טוב ב/על... 1)פיתה:חביתה 2)פנקייק?:מייפל 3)בממולא?:אורז 4)פיצה?:פטריות

עונה...............................

מאכל אהוב-כנפיים ובמבה
. עדה עם אוכל הכי טוב-מרוקאי ברור! דבר הכי מוזר שאכלתי-לא אוכלת דברים מוזרים,מפחיד אותי. חחחחח.... בחיים לא יאכל-אפונה. איכס! לא אוכלת דברים מגעילים. חחחח... מאכל שנוא-דגים. שילוב מזון טעים-ספגטי ונקניקיות-מכורה לזה. קינוח אהוב-מוס שוקולד. או קרפ. משקה אהוב-שוקו(רצוי יטבתה) וקולה. סלט אהוב-יווני עם גבינה בולגרית וסלט רגיל. ממרח אהוב-שוקולד.ג'אנק פוד אהוב-פיצה. ירק אהוב-מלפפון.פרי אהוב-תותים. מרק אהוב-עגבנית ועוף. פשטידה אהובה-ברוקולי עם גבינה-מדהים!!!!!! הכי טוב-ב...פיתה.

מתקנת משהו. חחח....................

בפיתה-שווארמה. בפנקייק-מייפל. בממולא-בשר טחון ואורז. ובפיצה-טונה.

עונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

1)מה המאכל האהוב עלייך?: קוסקוס
2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: תימן ומרוקו
3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: לא יודעת 4)מה בחיים לא תאכל?: סחוג תימנייייי חריף אש 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: תפוח רקוב..זה היה כזה דוחהההההה, לא שמתי לב שהוא רקוב ותקעתי כזה ביס!! בעע 6)מה המאכל השנוא עלייך?: תפוח רקוב
חח סתם וגם פשטידות בעעעלא| 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: פיצה וקטשופ..וזה באמת טעים
8)מה הקינוח האהוב עלייך?: עוגות למינהןןן 9)מה המשקה האהוב עלייך?: מיץ מנגו או תפוחים
10)מה הסלט האהוב עלייך?: ירקות..רק של מלפון
11)מה הממרח האהוב עלייך?: שוקולד
השחר העולה
12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: פיצה
13)מה הירק האהוב עלייך?: מלפפון 14)מה הפרי האהוב עלייך?: משמש או שזיף 15)מה המרק האהוב עלייך?: מרק עוף
16)מה הפשטדה האהובה עלייך?: לא אוהבת איכססססססססס הכי טוב ב/על... 1)פיתה: האש 2)פנקייק?: צלחת
3)בממולא?:
מה? 4)פיצה?: השולחן בסלון

linoy7

New member
../images/Emo6.gifממולא זו גמבה עם אורז בפנים../images/Emo41.gif

אבל מבושל, כן?

עונה..

מה המאכל האהוב עלייך?:פסטה&שניצל 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:מרוקאית (ברור) גם עיראקית למרות שאני לא מעדות.. 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: לא אכלתי שום דבר מוזר 4)מה בחיים לא תאכל?:ירקות 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:סושי
6)מה המאכל השנוא עלייך?:ירקות 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:שוקולד
שוקולד
ושוקולד
8)מה הקינוח האהוב עלייך?:שוקולד
9)מה המשקה האהוב עלייך?: ענבים 10)מה הסלט האהוב עלייך?:לא אוהבת :/ 11)מה הממרח האהוב עלייך?:נוטלה 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:פיצה
13)מה הירק האהוב עלייך?:לא אוהבת.. 14)מה הפרי האהוב עלייך?:לא אוהבת.. 15)מה המרק האהוב עלייך?:של ספתא 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?:פשתידת תוחי אדמה.. הכי טוב ב/על... 1)פיתה:שוקולד
2)פנקייק?:שוקולד
3)בממולא?:שוקולד
-לא סתם...אורז.. 4)פיצה?: רגיל או עם תירס..

linoy7

New member
../images/Emo6.gifרק הרגע סיימתי לאכול../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

1)מה המאכל האהוב עלייך
על האש
2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך
הפרסים[בלי שום קשר אליי
] והמרוקאים
[אני לא מרוקאית אבל חושבים שכן
]
3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים
חצילים
4)מה בחיים לא תאכל
כבד
אבוקדו וסחוג
[לא משנה איזה, הכל מגעיל וחריף
] למרות ש.... את שלושתם אכלתי כדי לנסות
5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת
חצילים
6)מה המאכל השנוא עלייך
כבד, אבוקדו וסחוג
7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים
במבה וחומוס
[מי שראה "מיכאלה" יבין
] 8)מה הקינוח האהוב עלייך
מוס שוקולד
9)מה המשקה האהוב עלייך
קולה
10)מה הסלט האהוב עלייך
ירקות ופירות
שניהם באותה מידה
11)מה הממרח האהוב עלייך
12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך
פיצה
13)מה הירק האהוב עלייך
גמבה ומלפפון 14)מה הפרי האהוב עלייך
תות, אבטי ותפוח
15)מה המרק האהוב עלייך
ממממ... ירקות נראה לי..
16)מה הפשטידה האהובה עלייך
ממממ... לא יודעת.. הכי טוב ב/על... 1)פיתה: שוקולד
2)פנקייק: שוקולד
3)בממולא: אורז
יש עוד משו?
4)פיצה: זיתים

../images/Emo80.gifעונה../images/Emo27.gif

מה המאכל האהוב עלייך?: פיצה! 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: פיצה
3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: לא אוכלת דברים מוזרים
4)מה בחיים לא תאכל?: חיות 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: אמממ 6)מה המאכל השנוא עלייך?: הרבהה דברים
7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: שוקולד ובמבה שליטה
8)מה הקינוח האהוב עלייך?: עוגת שוקולד:p 9)מה המשקה האהוב עלייך?: מיץ תפוזים של תפוזינה
10)מה הסלט האהוב עלייך?: אממ ירקות?
11)מה הממרח האהוב עלייך?: שוקולד 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: פיצה 13)מה הירק האהוב עלייך?: עגבניה 14)מה הפרי האהוב עלייך?: אבטיח 15)מה המרק האהוב עלייך?: לא אוהבת מרקים:p 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?: כנ"ל הכי טוב ב/על... 1)פיתה: שוקולד/חומוס 2)פנקייק?: שוקולד 3)בממולא?: לא אוכלת:p 4)פיצה?:זיתים

../images/Emo178.gifעונה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

1)מה המאכל האהוב עלייך?אממ שניצל/שניצל תירס וצ'יפס/מרקוני .
2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?אממ אני גם מרוקאית וגם תמניה ואמא שלי מכינה יותר אוכל מרוקאי אז ניראה לי מרוקאי.
3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?נחש
4)מה בחיים לא תאכל?גוקים
5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?כבד-אוי אני שונאת כבדדדדדדד.
6)מה המאכל השנוא עלייך?כבד.
7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?ספג'טי ועוף וכבר בא לי.
8)מה הקינוח האהוב עלייך?גלידה.
9)מה המשקה האהוב עלייך?מים
חחחח קולה.
10)מה הסלט האהוב עלייך?סלט ירקות אבל שאני מכינההההההה!
11)מה הממרח האהוב עלייך?שוקולד ויש לציין השחר העולהB-D.
12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?שניצל/שניצל תירס וצ'יפס.
13)מה הירק האהוב עלייך?עגבנית שרי.
14)מה הפרי האהוב עלייך?מנגווווווווווו ומשמש
15)מה המרק האהוב עלייך?מרק צח עם איתריות ועדשים קוראים לזה!?הדבר הצהוב הצף הזה ששמים מעל.
16)מה הפשטדה האהובה עלייך?איכככ רק לא פשטדה
הכי טוב ב/על...
1)פיתה:אממ קבב של על האש.
2)פנקייק?מייפל
3)בממולא?איכ לא אוהבת
4)פיצה?גבינה[יש כאלה שלא שמים גבינה לא?!]וזיתים

איכ לא אוי לא שמתי לב../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

התבלבלתי מבין השאלות שיט מרוב שכולם היו כל כך דומות אז לא שמתי לב מה אני עונה

cate71

New member
עוננה!!!

מה המאכל האהוב עלייך?:ש-ו-ק-ו-ל-ד 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:סיני 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:סושי 4)מה בחיים לא תאכל?: דגים...מאותו יום שאכלתי ת'דג הלא מבושל אני לא אוכלת יותר דגים 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:דג לא מבושל 6)מה המאכל השנוא עלייך?:פסטה 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:גלידה 9)מה המשקה האהוב עלייך?:אמממ מיץ מנגו 10)מה הסלט האהוב עלייך?:יווני 11)מה הממרח האהוב עלייך?: נוטלה 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:אין לי אהוב...אני לא אוכלת ג'אנק פוד..אולי פעם בחצי שנה. 13)מה הירק האהוב עלייך?: מלפפון-תירס 14)מה הפרי האהוב עלייך?:מנגו 15)מה המרק האהוב עלייך?:תירס 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?:לא אוהבת פשטדות הכי טוב ב/על... 1)פיתה:חומוס 2)פנקייק?:מיפל 3)בממולא?:בשר 4)פיצה?:תירס

עונה...../images/Emo41.gif

מה המאכל האהוב עלייך?: אממ יש כמה: הממולאים של אמא, המקרוני של אמא ופרוזן יוגרט. אה וכבד קצוץ
2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: רומנים
חח סתם לא יודעת, אבל לסבתא שלי יש מאכלים טעימים שהיא הייתה מכינה. 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: כבד עם ריבת בצל, זה אחד הדברים הטעימים! 4)מה בחיים לא תאכל?: רגל קרושה, ממרח ביצי דגים, לשון פרה וכל הדברים המוזרים למיניהם!
5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:חלבה!!!!! 6)מה המאכל השנוא עלייך?: אממ אין משהו מסויים, אני לא אוהבת חלבה! 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: בורקס וביצה קשה! אני אומרת לכם, זה ליגה, חייבים לנסות. 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: פרוזן יוגורט, אין יותר טעים מזה. 9)מה המשקה האהוב עלייך?: מילק שייק בננה ומיץ תפוזים סחוט. 10)מה הסלט האהוב עלייך?: סלט ירקות. וסלט חסה עם הרבה שום ומן גרעינים כאלה שאמא שלי תמיד שמה
11)מה הממרח האהוב עלייך?: ריבת חלב. 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: סיני נקרא? סיני!! הסיני של קניון מלחה
13)מה הירק האהוב עלייך?: מממ חסה, שום, בצל ובלה בלה בלה 14)מה הפרי האהוב עלייך?: מנגו!!!!!!
15)מה המרק האהוב עלייך?: מרק עוף.. של אמא
16)מה הפשטדה האהובה עלייך?: פשטדה כזאת שאמא מכינה עם טונה וביצה לא יודעת. הכי טוב ב/על... 1)פיתה: לבנה וזעטר 2)פנקייק?: בלי כלום, גלידה אולי חחח 3)בממולא?: לא יודעת אורז ובשר קצוץ כזה לא? 4)פיצה?:בצל וטונה.
כאילו מי קורא את זה... אולי רק לינוי, כי היא משועממת
מי שקרא שיעשה >>>

linoy7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo111.gif../images/Emo6.gif../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

למעלה