1)בגד אהוב? אין לי מושג.. יש לי הרבה בגדים חח.. 2)צבע אהוב בבגדים? כל מיני צבעים, אני אוהבת טורקיז P: 3)צבע שנוא בבגדים? צהוב חרדל יחד עם ירוק בעע, ואני שונאת גם צבע של קקי 4)איזה בגד לא תלבש בחיים? חצאית/שמלת מיני מיני מיני, וכל בגד זנותי אחר 5)נעל אהובה? כפכפים לקיץ, ונעלי ספורט לחורף של נייק, אבל הייתי רוצה פומה 6)צבע אופטימי? ורוד
1)בגד אהוב?חולצה שחורה שרשום עליה I LOVE ISRAEL 2)צבע אהוב בבגדים?שחור/לבן 3)צבע שנוא בבגדים?ורוד/צהוב/סגול/אדום 4)איזה בגד לא תלבש בחיים?מיני 5)נעל אהובה?נעלי ספורט של נייק 6)צבע אופטימיכחולבן 7)צבע פסימי?- 8)באיזה צבע החדר שלך?תכלת-לבן
בגד אהוב?גינס 2)צבע אהוב בבגדים?כחול לבן כתום 3)צבע שנוא בבגדים?ירוק חום שחור 4)איזה בגד לא תלבש בחיים?שמלות 5)נעל אהובה?אין מסוימת 6)צבע אופטימי?כחול 7)צבע פסימי?שחור 8)באיזה צבע החדר שלך?שמנת
בגד אהוב? יש כמה 2)צבע אהוב בבגדים? ממ תחלת, ורוד, חום, קרם 3)צבע שנוא בבגדים? אין כזה 4)איזה בגד לא תלבש בחיים? בגדים רישמיים מידי 5)נעל אהובה? כפכפכים 6)צבע אופטימי ורוד, תחלץ 7)צבע פסימי? שחור וחום של אדמה 8)באיזה צבע החדר שלך? לבן
1)בגד אהוב? חולצה ממורטת של הביטלס ושל סטינג 2)צבע אהוב בבגדים? שחור 3)צבע שנוא בבגדים? חום 4)איזה בגד לא תלבש בחיים? בגדים של פאקצות למינהם 5)נעל אהובה? נעלי האולסטארס שלי
2)צבע אהוב בבגדים? ירוק זית/שחור 3)צבע שנוא בבגדים? ממ.. ירוק חרא? 4)איזה בגד לא תלבש בחיים? חצאית מיני מיני מיני או מכנס/חצאית שמתפוצץ/ת עליי... 5)נעל אהובה? סקא 6)צבע אופטימי? לבן 7)צבע פסימי? שחור 8)באיזה צבע החדר שלך? כתום אפרסק
1)בגד אהוב? ג'ינס וטישרט. זרוק. 2)צבע אהוב בבגדים? שחור, ירוק בהיר. 3)צבע שנוא בבגדים? אין כזה נראלי. 4)איזה בגד לא תלבש בחיים? שמלה ארוכה ומכוערת. אבל יש מצב שאני אלבס מתישו. 5)נעל אהובה? אולסטאר/ואנס. 6)צבע אופטימי צהוב/לבן. 7)צבע פסימי? שחור וכל הכהים. 8)באיזה צבע החדר שלך? תכלת, בקרוב הוא יהיה כתום.