שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

1)בגד אהוב? 2)צבע אהוב בבגדים? 3)צבע שנוא בבגדים? 4)איזה בגד לא תלבש בחיים? 5)נעל אהובה? 6)צבע אופטימי 7)צבע פסימי? 8)באיזה צבע החדר שלך?

ב א פ י ת

New member
אני ראשוננננננננה ../images/Emo6.gif

1)בגד אהוב? חולצה מ-TNT ורודה סגולה כזאת,כיף ללבוש אותה
2)צבע אהוב בבגדים? ורוד-לבן-צהוב בננה 3)צבע שנוא בבגדים? מממ ירוק בהיר. 4)איזה בגד לא תלבש בחיים? מכנס קקי. 5)נעל אהובה? כן תנכיות,נוח כל כך ללכת איתם. 6)צבע אופטימי: ורוד,תכלת,לבן 7)צבע פסימי:ששששששחחחחחחוווווווווררר
8)באיזה צבע החדר שלך? אפרסק

מתוקה777

New member
עונה :)

1)בגד אהוב? ג'ינס 2)צבע אהוב בבגדים?אדום 3)צבע שנוא בבגדים?ירוק או סגול 4)איזה בגד לא תלבש בחיים?סטרפלס 5)נעל אהובה?נעלי עקב 6)צבע אופטימי? לבן? 7)צבע פסימי?אפור 8)באיזה צבע החדר שלך?לבן

LittleDiddle

New member
עונה D:

1)בגד אהוב? אין לי מושג.. יש לי הרבה בגדים חח.. 2)צבע אהוב בבגדים? כל מיני צבעים, אני אוהבת טורקיז P: 3)צבע שנוא בבגדים? צהוב חרדל יחד עם ירוק בעע, ואני שונאת גם צבע של קקי 4)איזה בגד לא תלבש בחיים? חצאית/שמלת מיני מיני מיני, וכל בגד זנותי אחר 5)נעל אהובה? כפכפים לקיץ, ונעלי ספורט לחורף של נייק, אבל הייתי רוצה פומה 6)צבע אופטימי? ורוד
7)צבע פסימי? אפור
8)באיזה צבע החדר שלך? לבן

עונה

1)בגד אהוב?חולצה שחורה שרשום עליה I LOVE ISRAEL 2)צבע אהוב בבגדים?שחור/לבן 3)צבע שנוא בבגדים?ורוד/צהוב/סגול/אדום 4)איזה בגד לא תלבש בחיים?מיני 5)נעל אהובה?נעלי ספורט של נייק 6)צבע אופטימיכחולבן 7)צבע פסימי?- 8)באיזה צבע החדר שלך?תכלת-לבן

עונה

1)בגד אהוב? חולצה כחולה 2)צבע אהוב בבגדים? כחול 3)צבע שנוא בבגדים? ורוד 4)איזה בגד לא תלבש בחיים? בגד בצבע ורוד 5)נעל אהובה? שונאת נעליים 6)צבע אופטימי סגול 7)צבע פסימי? חום 8)באיזה צבע החדר שלך? כחול תכלת

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

1)בגד אהוב? ג'ינס
2)צבע אהוב בבגדים? לא יודעתת
3)צבע שנוא בבגדים? סגול
4)איזה בגד לא תלבש בחיים? חצאית ארוכה
5)נעל אהובה? אדידס או אולסטאר
6)צבע אופטימי ירוקק
7)צבע פסימי? שחור
8)באיזה צבע החדר שלך? ירוקק

ady18

Well-known member
עונה

בגד אהוב?גינס 2)צבע אהוב בבגדים?כחול לבן כתום 3)צבע שנוא בבגדים?ירוק חום שחור 4)איזה בגד לא תלבש בחיים?שמלות 5)נעל אהובה?אין מסוימת 6)צבע אופטימי?כחול 7)צבע פסימי?שחור 8)באיזה צבע החדר שלך?שמנת

Emi25

New member
אני

בגד אהוב? יש כמה 2)צבע אהוב בבגדים? ממ תחלת, ורוד, חום, קרם 3)צבע שנוא בבגדים? אין כזה 4)איזה בגד לא תלבש בחיים? בגדים רישמיים מידי 5)נעל אהובה? כפכפכים 6)צבע אופטימי ורוד, תחלץ 7)צבע פסימי? שחור וחום של אדמה 8)באיזה צבע החדר שלך? לבן

חדשה פה ואני עונההההההההההה

1)בגד אהוב? חצאית מיני וגופייה או גינס וגופיה 2)צבע אהוב בבגדים? שחור וורוד 3)צבע שנוא בבגדים? זהב 4)איזה בגד לא תלבש בחיים? מכנס חיתול 5)נעל אהובה? נעליים תנכיות 6)צבע אופטימי ורוד 7)צבע פסימי? שחור 8)באיזה צבע החדר שלך? שמנת

polbblop

New member
../images/Emo175.gif

1)בגד אהוב? הג'ינס החדש שילי.
2)צבע אהוב בבגדים? שחור.
3)צבע שנוא בבגדים? חום.
4)איזה בגד לא תלבש בחיים? חולצת בטן ורודה עם פאייטים.
5)נעל אהובה? ואנס ואולסטאר. וגם אדידס חמוד לאללה.
6)צבע אופטימי כתום.
7)צבע פסימי? ירוק זית.
8)באיזה צבע החדר שלך? סגול.

La Toosh

New member
נענע ../images/Emo69.gif

1)בגד אהוב? חולצה ממורטת של הביטלס ושל סטינג 2)צבע אהוב בבגדים? שחור 3)צבע שנוא בבגדים? חום 4)איזה בגד לא תלבש בחיים? בגדים של פאקצות למינהם 5)נעל אהובה? נעלי האולסטארס שלי
6)צבע אופטימי: ורוד , אוףכורס.. 7)צבע פסימי? אפור 8)באיזה צבע החדר שלך? כתום אפרסקי

McflyRule

New member
../images/Emo203.gif

1)בגד אהוב? אוברול שאני רוצה לקנות
2)צבע אהוב בבגדים? ירוק זית/שחור 3)צבע שנוא בבגדים? ממ.. ירוק חרא? 4)איזה בגד לא תלבש בחיים? חצאית מיני מיני מיני או מכנס/חצאית שמתפוצץ/ת עליי... 5)נעל אהובה? סקא 6)צבע אופטימי? לבן 7)צבע פסימי? שחור 8)באיזה צבע החדר שלך? כתום אפרסק

My self and i

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

1)בגד אהוב? ג'ינס וטישרט. זרוק. 2)צבע אהוב בבגדים? שחור, ירוק בהיר. 3)צבע שנוא בבגדים? אין כזה נראלי. 4)איזה בגד לא תלבש בחיים? שמלה ארוכה ומכוערת. אבל יש מצב שאני אלבס מתישו. 5)נעל אהובה? אולסטאר/ואנס. 6)צבע אופטימי צהוב/לבן. 7)צבע פסימי? שחור וכל הכהים. 8)באיזה צבע החדר שלך? תכלת, בקרוב הוא יהיה כתום.

../images/Emo80.gifשאלון מקורי ס.ס;

1)בגד אהוב? מכנסיים. 2)צבע אהוב בבגדים? אדום. 3)צבע שנוא בבגדים? כל דבר מוגזם. 4)איזה בגד לא תלבש בחיים? חצאית מיני. 5)נעל אהובה? אולסטאר
. 6)צבע אופטימי- צהוב. 7)צבע פסימי? כחול. 8)באיזה צבע החדר שלך? מין אפרסק כזה O.ס;

למעלה